Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: műsorba jelentkezés
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kriszti
Nyugi, nem kell azt Neked tudnod....ha gondolatolvasó lennél, biztosan tudnád!
Shepi
sztem danny se tudja..biggrin.gif
Kriszti
Gondolod?? És ha megkérdezném tőle?? biggrin.gif
Shepi
nemtudom...
Kriszti
Tegyük fel, hogy írok Danny-nek, és megkérdezem, hogy találja ki, hogy mit csináltam tegnap... Persze nem hiszem, hogy meg tudná mondani, mert elég távol vagyok tőle...
Vica
IDÉZET(Kriszti @ Mar 20 2009, 09:28 PM) *
Nyugi, nem kell azt Neked tudnod....ha gondolatolvasó lennél, biztosan tudnád!

még jó h nem vagyok az...
Vica
IDÉZET(Kriszti @ Mar 22 2009, 01:42 PM) *
Tegyük fel, hogy írok Danny-nek, és megkérdezem, hogy találja ki, hogy mit csináltam tegnap... Persze nem hiszem, hogy meg tudná mondani, mert elég távol vagyok tőle...

azt mondaná h nem tudott rád hangolódni biggrin.gif
ez az általános kibúvója xD
Kriszti
Aha értem! biggrin.gif
Vica
mindig ezt mondja..
Kriszti
Hát, ha egyszer találkoznék vele, és mondanám neki, hogy próbálja kitalálni, hogy mire gondolok, akkor se tudna rám hangolódni??
Shepi
lehet azt mondaná h nem koncentráls eléggé vagy nem akarod eléggé xD..mért pont magára fogná? biggrin.gif
Kriszti
Nem tudom, de megpróbálnék erősen koncentrálni, hogy aztán tudjon olvasni az elmémben.... biggrin.gif
Vica
IDÉZET(Kriszti @ Mar 22 2009, 09:40 PM) *
Hát, ha egyszer találkoznék vele, és mondanám neki, hogy próbálja kitalálni, hogy mire gondolok, akkor se tudna rám hangolódni??

sztem akk megpróbálná. és ált. akkor sikerül... de távolságban nem működik csak személyesen..
Vica
IDÉZET(Shepi @ Mar 23 2009, 04:21 PM) *
lehet azt mondaná h nem koncentráls eléggé vagy nem akarod eléggé xD..mért pont magára fogná? biggrin.gif

hehhh van benne vmi xD
Kriszti
IDÉZET(Vica @ Mar 23 2009, 06:56 PM) *
sztem akk megpróbálná. és ált. akkor sikerül... de távolságban nem működik csak személyesen..

Jó, majd ha egyszer találkozok vele a suliban, akkor megmondom neki, hogy olvasson ki valamit amire gondolok, és közben koncentrálok erősen... biggrin.gif
Vica
okés biggrin.gif
Kriszti
Szerinted olvasna, ha lenne kedve??
Vica
elvileg ez a dolga... vhogy fenn kell tartania a hírnevét és azzal csak rontaná a népszerűségét ha visszautasítana... xD
Kriszti
Aha értem!! cool.gif De ha nem ő lett volna Uri Geller utóda, akkor ki??? Én örülök, hogy Danny lett...biggrin.gif
Vica
hát kik voltak még a döntőben? volt a panthera... meg a lui asszem
Vica
baszkee de rég volt ohmy.gif
Kriszti
Jah, már nem is emlékszem, hogy mikor volt... de azért szerettem...biggrin.gif kár, hogy nincs ilyen mostanában. sad.gif
Vica
most vannak helyette más szar műsorok xD
Kriszti
Ja, de mondjuk az RTL-en a Mentalista is jó, de elfelejtem nézni...
Vica
nekem nem szimpi biggrin.gif túlságosan hollywood
Kriszti
Hát én nem tudom, mert egyszer sem néztem végig...biggrin.gif
Vica
viszont ami most nagyon tetszik az a rúzs&NY
Kriszti
Hát ilyenek én nem nézek...
Vica
pedig tökjó ^^
Vica
csak amiatt az idióta mr&mrs miatt rohadt későn kezdődik... -.-
Kriszti
Hát akkor azért se nézem, mert nem szeretem, ha valamilyen műsor későn kezdődik, mert akkor nem tudok hamarabb lefeküdni...
Vica
hát engem az nem zavar biggrin.gif alszom délután biggrin.gif
Kriszti
Amúgy meg a netezés miatt sem tudok időben aludni menni...már olyan 5 óra körül megyek aludni, és délután kelek fel...
Vica
hajnal 5kor mész aludni?!
Vica
mekkora kocka vagy xD biggrin.gif biggrin.gif
Kriszti
Hogy én kocka vagyok??? ohmy.gif
Vica
hát ha ennyit gépezel, még jóhogy az vagy biggrin.gif
Kriszti
De hát megmondták nekem, hogy nem tesz jót, ha sokat vagyok a gép előtt, és ráadásul keveset alszom... szóval ezen változtatni kellene!!!
Vica
hát... akkor változtass
Kriszti
Ha egyszer eljön ennek az ideje, akkor megteszem...
Shepi
majd ha teged is zavar.. biggrin.gif
Vica
egész idáig mást sem írt csak h változtatni kell mer zavarja... szóóóval?! biggrin.gif kicsit kavar xD
Kriszti
Jó, de tényleg így van...
Lara
Minden fejben dől el, úgy, mint a mentalisták is mondják. Döntsd el, hogy akarod. A gondolatnak teremtő ereje van. smile.gif
Kriszti
Igen, csak én ezt nem igazán érzem sajnos... hogy valamire gondolok, és holnapután megvalósul???
Lara
Mert nem holnapután kell megvalósítani, hanem már most elkezdeni. És lesz egy olyan, hogy megadja a sors Neked,hogy így legyen. Meglátod elfog jönni az ideje. Semmi sem tart örökké. Minden változik!
Kriszti
Jujj, akkor én nagyon boldog lennék, ha valami egyszer eljönne az életembe!!! biggrin.gif
Lara
Lehet nem pont úgy lesz, ahogy Te elképzeled, mert hiába próbálgassuk előre a mozdulatainkat előre a tükörben, a végén még sem úgy lesz.
Kriszti
Hát igen sajnos ez így van, mert nem mindig az van, amit akar az ember...
Lara
Tervezem, hogy ha lesz Dannynek az elkövetkezendő estje oda megyek esteleg hozzá, csak félek, és biztos vagyok benne, hogy nem az elképzeléseim válnának valóra. Te már láttad közelről? Én még sajnos nem!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.