Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: műsorba jelentkezés
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Tücsi

Hát sajna a mai adásra nem sikerült jegyet szereznem. sad.gif Megpróbálok a jövőhetire hátha sikerül.
Amúgy Gratulálok azoknak akik ma személyesen vehetik át a két jegyet Dannytől. Tök szerencsések vagytok:)
Zizi
Ja, totál király lehet jegyet nyerni, én is grat. nekik! smile.gif
Am. Kotty igen nagy bátorítás az, ahogy leírjátok, hogy bele vagytok esve.....
huh.gif happy.gif mellow.gif dry.gif sleep.gif
Meli
Én is írtam neked egy levelet!!!!!
Légyszi küldj egy képet!!!! rolleyes.gif
Kitty
Mivan zizi??? blink.gif Lehet hogy én vok hülye de nem értem hogy mit akarsz wacko.gif
Kitty
na tiszta hülye vok most már télleg!!! Na már nagy nehezen leesett hogy mit akarsz itt mondani laugh.gif Végül is igazad van >valahol<
Zizi
Ez nem sértésnek ment!!!Csak viccből! De ez alól amúgy én sem vagyok kivétel....xD
Zizi
De amúgy jó kis biztatás... D
Kitty
hát ja:))))
DKatka
Sziasztoook.
Danny,nagyon szurkoltam,h bekerulj a dontobe! Elkepeszto jo volt a produkciod!!! Gratulaloook smile.gif))) Ugyes vagy...Tok jo,h itt Ukrajnaban meg tudom nezni a KIVALASZTOTT musort smile.gif))
Zizi
Tényleg Kotty, miért >valahol<???Ezt meg én nem értem huh.gif unsure.gif sad.gif mikor utólag olvasom..Most én vok hülye... wacko.gif
Lolí
Szia Danny!
Én most szombaton voltam a műsorban és nagyon tetszett az előadásod!!:)smile.gif És te is. biggrin.gif smile.gif
Jövő 7en megint megyek és szurkolok neked!! Sok sikert!! Puszi
Kitty
mindegy zizi nem lényeges sleep.gif
Tücsi
Nahát ez egyszerűen nagyszerű. Danny bekerült a döntőbe. Olyan boldog vagyok rolleyes.gif wink.gif
Niki mesélj kérlek milyen volt az élő műsor? Köszi wink.gif
Kitty
Hát biztosan nagyon király! Még innen tv-ből is szuper volt nézni, akkor ott milyen lehet wink.gif
Az a kis video nagyon jo volt......nem lehet valahonnan letölteni tongue.gif biggrin.gif Ja és Danny, finom volt az alma? laugh.gif
Hehh most nézzétek el nekem hogy ilyen lökött vok sleep.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 10:31 AM) *
mindegy zizi nem lényeges sleep.gif

Nemondjad többször hogy zizi!!!!!!!!!!!!!!!Kikészítesz!!!! angry.gif Ez a név is csak véletlen volt.....
Nemtudtam hogy a becenevet írja a hozzászólásomhoz!!!
ENNYI! nemondéskész!
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 11:12 AM) *
Hát biztosan nagyon király! Még innen tv-ből is szuper volt nézni, akkor ott milyen lehet wink.gif
Az a kis video nagyon jo volt......nem lehet valahonnan letölteni tongue.gif biggrin.gif Ja és Danny, finom volt az alma? laugh.gif
Hehh most nézzétek el nekem hogy ilyen lökött vok sleep.gif

Tudjuk hogy lökött vagy mert én löktelek meg..... dry.gif
Még nekem mien szupi volt nézni....Ahhoz képest hogy nem is nézhettem volna!!!! sad.gif sad.gif sad.gif

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
http://urigeller.blog.hu/

^^^^^^^^^^^^^^^
itt keresgélj... az összes tegnapi videó fent van...nem hinném hogy le lehet őket szedni

Najóvan nem vok számtech szakértő szedd le és
!ENNYI!

Zizi
Vagyis ne szedd le vagy mi......én is lökött vagyok... dry.gif
Zizi
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 12:50 PM) *
Vagyis ne szedd le vagy mi......én is lökött vagyok... dry.gif

hülyeséget írok
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 11 2008, 08:55 AM) *
Nahát ez egyszerűen nagyszerű. Danny bekerült a döntőbe. Olyan boldog vagyok rolleyes.gif wink.gif
Niki mesélj kérlek milyen volt az élő műsor? Köszi wink.gif

Egyszerűen szuper volt az élő adás!!!!!!! smile.gif A stúdióban állatira meleg volt!!!!!!!! Danny,annyira aranyos voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt a pillanatot,soha nem felejtem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif smile.gif
DKatka
Huuu..en is elmennek az elo musorra!!!! Boztos joooo smile.gif
Zizi
Jó lehet......Én sose tudom meg..pfff. sleep.gif
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 12:16 PM) *
Egyszerűen szuper volt az élő adás!!!!!!! smile.gif A stúdióban állatira meleg volt!!!!!!!! Danny,annyira aranyos voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt a pillanatot,soha nem felejtem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif smile.gif

Köszi hogy írátl Niki rolleyes.gif Örülök, hogy jól érezted magad. Amúgy Danny élőben is olyan közvetlen, mint a leveleiben ugye???????,
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 11 2008, 04:14 PM) *
Köszi hogy írátl Niki rolleyes.gif Örülök, hogy jól érezted magad. Amúgy Danny élőben is olyan közvetlen, mint a leveleiben ugye???????,

Szívesen! Természetesen!!!! Olyan,mint a leveleiben!!!!! Nagyon aranyosssssssssssss!!!!!!!! smile.gif
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 04:27 PM) *
Szívesen! Természetesen!!!! Olyan,mint a leveleiben!!!!! Nagyon aranyosssssssssssss!!!!!!!! smile.gif

Köszi szépen. Örülök, hogy Danny ilyen kedves mindnkivel. Remélem, hogy a döntőre én is kapok jegyet. Drukkoljatok!
Kitty
Én is írtam neki egy levelet de még nem írt vissza, de majd bitzosan fog.....már nagyon várom:))
Kriszti
Sziasztok!
Én itt új vagyok! Szeretnék gratulálni Dannynek, hogy bejutott a döntőbe! biggrin.gif
Én is drukkolok Neked, Danny, hogy Te legyél Uri Geller utódja! ^__^
Nekem nagyon tetszett a szombati bemutatásod, ahogy megmutattad, hogy hogyan készülsz az előadásaidra!
És amikor előre elképzeled, hogy mi fog történni, az valóban megtörténik?
Hát, én mondom ez fantasztikus dolog!! Bárcsak én is olyan lennék mint Te.. ha én is elképzelnék valamit, az megtörténne? De jó lenne!!!! biggrin.gif
Én meg azt szeretném, ha a vágyaim, a gondolataim, és amit elképzelek, az mind teljesüljenek!
És ha jól tudom, azt mondta Uri Geller, hogy azokhoz akaraterő kell, igaz?
És Denny, Te azt hogy tudod? Hogyha valaki valamit kíván, azt magában kívánja, vagy azt mindenkinek mondja el, amit kíván?
Mert én úgy tudom, hogy amit kívánok, azt csak is magamban kívánom meg!
Bocsánat, hogy annyit kérdeztem. mellow.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:06 PM) *
Én is írtam neki egy levelet de még nem írt vissza, de majd bitzosan fog.....már nagyon várom:))

Megnézted az urigeller.blog.hu-t?Össze vannak keverve a videók...
koni
Nem lennék olyan piszkos mázlis, hogy eljussak szombaton a kiválaszottba... biggrin.gif Pedig lívből lenne a tévékettőbül.. biggrin.gif
Pon
Sziasztok!

Ajj, vki nem tud vmi jegyszerzési lehetőséget?? Már vagy 2 hete írtam a TV2-nek, azt mondták, nem valószínű, hogy lesz még hely, de majd kerenek. Aztán azóta sem... : unsure.gif Pedig már csak 1 adás van... sad.gif
Zizi
Akkor szívás...Innentől már biztos lehetsz abban hogy nem lesz jegyed... sleep.gif sleep.gif sleep.gif
Kitty
meg hát a döntő van....erre biztosan többen fognak jönni mint a többire
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 06:10 PM) *
meg hát a döntő van....erre biztosan többen fognak jönni mint a többire

Hát az is benne van...
Mindenki erre kíváncsi.
Eszi
Ja, irtóra irigylem, aki élőben ott lesz a döntőn...
Persze, tudjuk a végeredményt! wink.gif
Danny nyer! smile.gif smile.gif
momes
nekem ma ezt válaszolták: Tisztelt Levélíró, Kedves Nézőnk!

Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunkra küldött.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy levelét
továbbítottuk az illetékes kollégáknak.
Amennyiben van még hely az utolsó adásra,
kollégáink megkeresik Önt és tájékoztatják a részletekről.
A nagy számú jelentkezésre való tekintettel a
megkeresésig szíves türelmét kérjük.
Köszönjük megkeresését.

Üdvözlettel:
TV2 közönségszolgálat
Zizi
IDÉZET(momes @ May 14 2008, 02:07 PM) *

Köszönjük megkeresését.

Üdvözlettel:
TV2 közönségszolgálat

Ez jó...Szólj ha szereztél jegyet mellow.gif mellow.gif
Kriszti
IDÉZET(momes @ May 14 2008, 12:07 PM) *

Köszönjük megkeresését.

Üdvözlettel:
TV2 közönségszolgálat

Hát, ez fantasztikus!! Mindjárt én is írok a TV2 közönségszolgálatnak, csak előbb megkérdezem a szüleimet, hogy el akarnak-e jönni! Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül 1 vagy 2 jegy? Ha mondjuk két ember akar menni..
Zizi
IDÉZET(Kriszti @ May 14 2008, 02:56 PM) *
Hát, ez fantasztikus!! Mindjárt én is írok a TV2 közönségszolgálatnak, csak előbb megkérdezem a szüleimet, hogy el akarnak-e jönni! Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül 1 vagy 2 jegy? Ha mondjuk két ember akar menni..

Ingyen......
Kriszti
IDÉZET(Zizi @ May 14 2008, 01:03 PM) *
Ingyen......

Köszi szépen!!!! biggrin.gif Akkor már csak igényelni kell jegyet, hogy bekerülhessek??
Eszi
Ingyen? Azért kiváncsi vagyok tényleg igaz-e...
Bár a TV2-nek vagy elég pénze hozzá, azért is olyan jó a Kiválasztott stúdiója... (Tudom, ismétlem önmagam...)
Valaki volt már? Valaki aki tényleg kapott jegyet a közönségszolgálattól...
momes
hát, azóta nem válaszoltak :S és közeledik ez a szombat... nem hiszem hogy még van jegy biggrin.gif bár nem írtam hogy hány jegy kéne, csak azt, hogy maradt-e még, tehát várom válaszukat biggrin.gif bár én egyedül is elmennék !!! biggrin.gif
Eszi
Jahh... Ki ne menne el egy élő Kiválasztottra, ami ráadásul a döntő is? smile.gif happy.gif
Zizi
IDÉZET(momes @ May 14 2008, 07:50 PM) *
hát, azóta nem válaszoltak :S és közeledik ez a szombat... nem hiszem hogy még van jegy biggrin.gif bár nem írtam hogy hány jegy kéne, csak azt, hogy maradt-e még, tehát várom válaszukat biggrin.gif bár én egyedül is elmennék !!! biggrin.gif

Gyorsan telik a hét....biztos azért mert mindennap délután keltem feel...
Közeledik a szombat....
Ollllyan kíváncsi vagyok mit fogunk látni Danny-től..... cool.gif cool.gif cool.gif

Ezt vároom: "Áh szhínpád á tied!" xdé smile.gif
Zizi
Mára végem...Sokan vagyunk de úgy láccik mindenki elhúzódik a haverkodástól...
Lécelek mára.chaaaaooo
Kriszti
Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogyha ingyen van a jegy, akkor azt hol tudom megszerezni? Elmegyek a műsorba, és ott adnak ingyen jegyet? Vagy hol?
Különben tegnap írtam a közönségszolgálatnak. Csak annyit írtam, hogy 2 db jegyet szeretnék, meg a nevemet megadtam nekik.. Aztán remélem, kapok tőlük választ!!
Kriszti
Jaj, de jó! Nekem is válaszoltak!

Tisztelt Levélíró, Kedves Nézőnk!

Köszönjük megkeresését.

Üdvözlettel:
TV2 közönségszolgálat

Már csak az a kérdés, hogy hol szerezzek jegyet??? tongue.gif
Nővérem mondta, hogy hogy rendeljem meg a jegyeket, és hol??
Eszi
Azért én is kíváncsi vagyok, hol lehet jegyet szerezni. huh.gif
Mert ugye a közönségszolgáltatás nem valami nagy segítség. sleep.gif
Kriszti
IDÉZET(Eszi @ May 15 2008, 12:52 PM) *
Azért én is kíváncsi vagyok, hol lehet jegyet szerezni. huh.gif
Mert ugye a közönségszolgáltatás nem valami nagy segítség. sleep.gif

De amúgy megtaláltam a telefonszámukat!
Itt van: (06-1) 336-55-45
Hátha ez segít! Ha felhívjuk őket, akkor szerintem megkérdezhetjük, hogy hol lehet jegyet szerezni, vagy rendelni!! happy.gif
Remélem ez beválik!!
Shepi
ajj van 1 olyan érzésem h nem fogom most se élőben látni.. hát ez az én szerencsém :S ....
Kriszti
Hátha nekem szerencsém lesz, és végre bejutok, és élőben láthatom Danny-t!!! tongue.gif
Igazából nem tudom, hogy hány százalék lesz, hogy bejussak a műsorba! huh.gif Remélem, 100%-osan simán bejutok... smile.gif Én reménykedem benne!!! happy.gif
Eszi
Sok szerencsét a bejutáshoz!
Ha sikerül, légyszi fórumozd le, hogy milyen volt! smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.