Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: műsorba jelentkezés
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
DannyBlue
Jelentkezzetek a kozonsegszolgalat@tv2.hu emailcímen nézőnek a Kiválasztottba, hogy a TV2 stúdiójában élőben nézhessétek meg a produkciómat! Gondolati üdvözlettel: Danny
DannyBlue
Ingyenes, csak igényelni kell jegyet. A részletekről a TV2 ad tájékoztatást!

wink.gif
alicee
Köszönöm hogy szóltál Danny, írtam is a megadott e-mail címre!:)smile.gif
Kitty
pfff tiszta jo neked el tudsz menni meg minden én hiába írnék úgy se mennénk el túl messze vagyunk sad.gif
Na mindegy amúgy Danny szuper színész vagy. Teljesen beiettem hogy elrontottad rolleyes.gif . De nagyon jó volt.
Francy
Hát igen..én is csak ezt tudom mindenkinek javasolni : aki megteheti feltétlenűl menjen el élőben megnézni a műsort smile.gif
Egyszerűen fantasztikus !! smile.gif
Én ott leszek most szombaton is,és szokás szerint szavazok jó sokat wink.gif
Hajrá Danny !! wub.gif
alicee
Szia!

Azt meg tudnád adni nekem, hogy pontosan hol van a TV2 stúdiója?Valószínűleg én is el fogok menni most szombaton. smile.gif
Francy
Szia Alicee !!

Dejó smile.gif és már van jegyed is ?? smile.gif

--> Róna utca 174 wink.gif
hajnal
:-)
Kitty
Kinél mozdultak meg a múltkor az asztalok?????? tongue.gif rolleyes.gif Na jó csak poénkodok biggrin.gif wink.gif
nahh ez szuper valamit ide akarok írni erre meg elfelejtem dry.gif na de nembaj unsure.gif

Amúgy HAJRÁÁ DANNY!!!
DannyBlue
Sziasztok!

Iwiwen indítunk egy második játékot... az első játék az a főoldalon van, de ha valakinek még nincs jegye, sorsolunk ki jegyeket az iwiwen is a Blue Club-ban!

Danny
alicee
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 12:19 PM) *
Szia Alicee !!

Dejó smile.gif és már van jegyed is ?? smile.gif

--> Róna utca 174 wink.gif

alicee
Szia Francy!

Köszi a címet, még egyelőre nincs jegyem... sad.gif Remélem sikerül vhogy szereznem.

Puszi
Francy
Szivesen !!
Én is nagyon remélem,hogy ott leszel smile.gif
Egyébként itt laksz Bp.-n?? smile.gif

Puszi
alicee
Te hogyan szereztél jegyet? Egyébként igen, Bp.-en lakom.
Francy
Egyik ismerősöm visz be smile.gif
De azért nagyon nagyon remélem,hogy valahogy sikerült eljönnöd,mert nem lenne jó egy ilyen műsort kihagyni smile.gif (L)

Danny,végre megérkezett a levél. smile.gif Köszönöm az autogrammot!! És természetesen,elmegyek minden előadásodra- függetlenűl attól,hogy a Kiválasztott-ról van-e szó,vagy bármi másról. smile.gif Számíthatsz rám!! smile.gif
Niki_001
Sziasztok!

Francy,h sikerült autogrammot szerezned??
Kitty
IDÉZET(Niki_001 @ May 6 2008, 05:28 PM) *
Sziasztok!

Francy,h sikerült autogrammot szerezned??

Jajjj olyan nekem is kellene rolleyes.gif álmodozzunk wink.gif Amúgy szerintem egy levelet írt neki meg ilyenek tongue.gif laugh.gif hehe
De tényleg jó lenne egy dedikált kép smile.gif)
Niki_001
IDÉZET(Kitty @ May 6 2008, 06:43 PM) *
Jajjj olyan nekem is kellene rolleyes.gif álmodozzunk wink.gif Amúgy szerintem egy levelet írt neki meg ilyenek tongue.gif laugh.gif hehe
De tényleg jó lenne egy dedikált kép jó lenne:))

Szia Kitty!

Mondjuk én is gondoltam rá h levelet küldött neki. Én is akarok autogrammot Danny-től!!!!!!!!!! biggrin.gif
Francy
Igen,írtam neki hogy szeretnék smile.gif ő pedig volt olyan cuki és elküldte biggrin.gif wub.gif smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 06:52 PM) *
Igen,írtam neki hogy szeretnék smile.gif ő pedig volt olyan cuki és elküldte biggrin.gif wub.gif smile.gif

Köszi a választ!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy Danny milyen cukiiiiii!!!!!!!!!!! wub.gif biggrin.gif
Francy
Nincsmit !!
Bizony Bizony,nagyon aranyos biggrin.gif wub.gif
Amúgy azért kértem,hogy küldje el,mert akkor még nem volt 100% hogy ott tudok lenni élőben..de szerencsére összejött,és ott voltam,és most is ott leszek biggrin.gif Nagyon jóvolt wub.gif wáhh,felidézem azokat a szép pillanatokat.. xD
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 07:04 PM) *
Nincsmit !!
Bizony Bizony,nagyon aranyos biggrin.gif wub.gif
Amúgy azért kértem,hogy küldje el,mert akkor még nem volt 100% hogy ott tudok lenni élőben..de szerencsére összejött,és ott voltam,és most is ott leszek biggrin.gif Nagyon jóvolt wub.gif wáhh,felidézem azokat a szép pillanatokat.. xD

De jóóóóóóóóóóóóóó neked!!!!!! Én sajna nem tudok menni!! sad.gif
Élőben milyen Danny? biggrin.gif
Francy
Sajnállak.. sad.gif
Nagyon nagyon édees biggrin.gif wub.gif
Le se lehet szavakban írni.. biggrin.gif De ha annyit mondok h "Maga a tökély" szerintem minden bennevan biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 07:12 PM) *
Sajnállak.. sad.gif
Nagyon nagyon édees biggrin.gif wub.gif
Le se lehet szavakban írni.. biggrin.gif De ha annyit mondok h "Maga a tökély" szerintem minden bennevan biggrin.gif

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD köszi!!!!!!! értek mindent!!!!!!! biggrin.gif
Francy
Akkor jó,mert én már kicsit kezdem elveszteni a fonalat biggrin.gif
Ezért elvagyunk itt az irogatással.. xD
Tücsi
Én két napja kértem autogramot Dannytől és írta is nekem, hogy elküldi. Már alig várom, hogy megkapjam.
Amúgy jó annak aki el tud menni a műsorba. Sajnos én olyan messze lakom.sad.gif
Sebaj azért Hajrá Danny Te vagy a legjobb!!!!:)
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 7 2008, 08:55 AM) *
Én két napja kértem autogramot Dannytől és írta is nekem, hogy elküldi. Már alig várom, hogy megkapjam.
Amúgy jó annak aki el tud menni a műsorba. Sajnos én olyan messze lakom.sad.gif
Sebaj azért Hajrá Danny Te vagy a legjobb!!!!:)

Tücsi és hol kértél tőle autogrammot?? Iwiw-en??
Niki_001
IDÉZET(Niki_001 @ May 7 2008, 08:58 AM) *
Tücsi és hol kértél tőle autogrammot?? Iwiw-en??Sajna én is messze lakom! sad.gif

DannyBlue
Írjátok meg a címeteket az info@danny-blue.com -ra és akkor küldök!

Egyébként nagggyon jól esik a sok visszajelzés! rolleyes.gif

D
Niki_001
IDÉZET(DannyBlue @ May 7 2008, 09:11 AM) *
Írjátok meg a címeteket az info@danny-blue.com -ra és akkor küldök!

Egyébként nagggyon jól esik a sok visszajelzés! rolleyes.gif

D

Köszönjük Danny!!!! Én már küldtem is levelet!!! tongue.gif biggrin.gif
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 7 2008, 08:58 AM) *
Tücsi és hol kértél tőle autogrammot?? Iwiw-en??

Kedves Niki. Igen én az iwiwen kértem aláírást Dannytől. Én Békés megyében lakom. sad.gif Sajna.
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 7 2008, 10:16 AM) *
Kedves Niki. Igen én az iwiwen kértem aláírást Dannytől. Én Békés megyében lakom. sad.gif Sajna.

Szia Tücsi!

Köszi a választ! Békés megye tényleg elég messze van!! sad.gif Én Borsodban lakom!
Kitty
hát ez szuper!!! én is fook egy levelet küldeni wub.gif rolleyes.gif de ha lehet akkor én egy dedikált képet kérnék biggrin.gif biggrin.gif
na megy a kívánságműsor tongue.gif happy.gif
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 7 2008, 10:17 AM) *

Szia Tücsi!

Köszi a választ! Békés megye tényleg elég messze van!! sad.gif Én Borsodban lakom!

Hát igen Békés megye tényleg elég messze van, de nem adom fel. Már írtam a közönségszolgáltnak, hogy jelentkezem a műsorba. Úgy tűnik, hogy mégis megtudnánk oldani az utazást ha arra kerülne a sor, hogy kapnák jegyet. Meg jelentkeztem az iwiw-en játékra. Talán az egyik sikerül és láthatom Danny-t élőben. De jó lenne smile.gif
Kitty
Élőbe Danny rolleyes.gif szuper lehet! Főleg valami színpadhoz közeli helyen ülni smile.gif De szivesen lennék ott egy sztárvendég akit Danny egy segítőnek kihív rolleyes.gif Hahh istenem de jó is lenne laugh.gif laugh.gif
Amúgy itt is leálltak az eddigi témák szal dobjatok be valami jót!!
Danny szuper vagy eddig csak így tovább!!!!!
Zizi
Ohhh,még sztárvendég!Mit még!
Kitty
álmodozni azér csak szabad nem??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Niki_001
Álmodozni nem bűn! biggrin.gif
Kitty
hát ja:) de most mondjátok meg!!!! álőben találkozni vele meg beszélni!!! király !!!
Zizi
Tudom tudom ,de nem vezet sok jóra ha a föld felett lebegsz!
Én inkább maradok itt lent.Olvassátok csak el a kitalált blogsztorikat az im-net-en.Attol betojtok komolyan.
Kitty
hííííjjjjjjj itt van Danny most bent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zizi
Danny írj má vmit!Látjuk,hogy olvasod a hüyeségeinket.Mi a véleményed?
Kitty
jajj biztosan jókat röhögsz laugh.gif laugh.gif hehe
Niki_001
IDÉZET(Kitty @ May 8 2008, 06:31 PM) *
hííííjjjjjjj itt van Danny most bent!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vííííííííííííííííííí Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif Am teleírkáljuk a fórumot egy csomó hülyeséggel! xD
Kitty
jajj elment sad.gif sad.gif és nem írt semmit unsure.gif
Niki_001
IDÉZET(Kitty @ May 8 2008, 06:37 PM) *
jajj elment sad.gif sad.gif és nem írt semmit unsure.gif

sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
DannyBlue
Itt vagyok! biggrin.gif
Délután csak gyorsan ránéztem, most volt időm bővebben beleolvasni. Meg kell hogy mondjam, hogy fantasztikusak vagytok, már
nem fogom merni elolvasni a saját fórumomat! rolleyes.gif

Kitty
hát nem ez volt a célunk happy.gif Tudod ez mind mind bátorítás akarna lenni laugh.gif
DannyBlue
Tudom... az is, jólesik! Holnap találkozunk! biggrin.gif
alicee
Kár, hogy én nem fogok menni... Ki tudja, hogy egyáltalán sikerülni fog-e jegyet szereznem... dry.gif Mindenesetre a TV-ben biztos nézni fogom...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.