Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: OFF
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Zizi
Kész ez is.
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 07:15 PM) *
Kész ez is.

De szuper. cool.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 07:16 PM) *
De szuper. cool.gif

Hülyeség.Akkor már törlöm.
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 07:19 PM) *
Hülyeség.Akkor már törlöm.

Miért?
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 07:20 PM) *
Miért?

Danny már tiszta hülyének éz minket 1 az....
mert teleirtuk az egyik topicját az ismerkedési izénkkel aztán egy totál más témájú topicot hozunk létre itt a fórumban!!!
Hogyan kell topicot törölni?
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 07:28 PM) *
Danny már tiszta hülyének éz minket 1 az....
mert teleirtuk az egyik topicját az ismerkedési izénkkel aztán egy totál más témájú topicot hozunk létre itt a fórumban!!!
Hogyan kell topicot törölni?

Ööööö... laugh.gif Foggalmam sincs. De egyébként szerintem nem haragszik érte, sőt szerintem örül is neki, hogy a fórumját ismerkedésre is hasznákják. Persze ez nem azt jelenti, hogy toj mindenki a fejére. smile.gif
Kitty
Nahát szerintem is, mért lenne ebből elege???
Zizi
Joojjjjj itt vagy kotty????
irj msn enű!!!!!!!!!!4
Kitty
okok
mian már hiányoztam??? laugh.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:07 PM) *
okok
mian már hiányoztam??? laugh.gif

nah most vesznek engem mindjárt elő...
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Kitty
jajj de dili vagy Zimi!! Most azt nem írtem hogy ez mért lenne baj blink.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:25 PM) *
jajj de dili vagy Zimi!! Most azt nem írtem hogy ez mért lenne baj blink.gif

nem is tom...nem kéne ennyire elengedniük magukat az embereknek...kinek is hoppá... dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
Kitty
Jolvan na de ugye ez nem célzás volt dry.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:28 PM) *
Jolvan na de ugye ez nem célzás volt dry.gif

dedede!!!!
az volt!
Kitty
és rám????? mér én olyan vok???? Mér nem elég Kureknéé elött tenni a fejünket???
koni
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:46 PM) *
és rám????? mér én olyan vok???? Mér nem elég Kureknéé elött tenni a fejünket???

kurekné? laugh.gif
Kitty
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:47 PM) *
kurekné? laugh.gif

A mi lökött oszifőnk
Kitty
inkább többet nem írok ról apedig tudnék.....sajnos wacko.gif
koni
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:54 PM) *
inkább többet nem írok ról apedig tudnék.....sajnos wacko.gif

biggrin.gif képzelem milyen lehet.. biggrin.gif
Kitty
még annál is szörnyebb dry.gif
koni
IDÉZET(Kitty @ May 11 2008, 08:56 PM) *
még annál is szörnyebb dry.gif

nekünk mikoláné az ofőnk neve... laugh.gif de van még medve imre, szarkáné xy emőke laugh.gif
Kitty
de jo nevek biggrin.gif Csillebércen is voltak iuylen hüye nevűek de inkább nem írom le nehogy megsértsek valakit sleep.gif
Kitty
Na de meek most mert itt papolnak nekem már és már nagyon unom:)) Na szasztok
koni
na én asszem megyek. sziasztok, jó éjt biggrin.gif
koni
jól elmentem laugh.gif
kiscsiko
Zizi!
szerintem az alap.hogy ha emberek huzamosabb időn keresztül beszélgetnek egymással közös témákról,akkor tudnak is egymásról valamit.
úgy gondolom,hogy Danny nem fog ezért neheztelni ránk,és örül annak hogy beszélgetünk és szurkolunk Neki!
Bár ha a személyes véleményemet elmondom és ne vegye zokon senki az egy kicsit "kislányos" 26x elmondani hogy így imádom úgy imádom a leghelyesebb pasi..(mert bizony sármos) ;)de szerintem ezt ő is tudja magáról biggrin.gif rolleyes.gif ebből a szempontból nem a tehetségének szól a dolog...smile.gif
koni
IDÉZET(kiscsiko @ May 11 2008, 10:08 PM) *
Zizi!
szerintem az alap.hogy ha emberek huzamosabb időn keresztül beszélgetnek egymással közös témákról,akkor tudnak is egymásról valamit.
úgy gondolom,hogy Danny nem fog ezért neheztelni ránk,és örül annak hogy beszélgetünk és szurkolunk Neki!
Bár ha a személyes véleményemet elmondom és ne vegye zokon senki az egy kicsit "kislányos" 26x elmondani hogy így imádom úgy imádom a leghelyesebb pasi..(mert bizony sármos) ;)de szerintem ezt ő is tudja magáról biggrin.gif rolleyes.gif ebből a szempontból nem a tehetségének szól a dolog...smile.gif

Igen.. Én is pont ezt írtam a "Danny a legjobb pasi" topikban... Nevetséges, azt hagy mondja el egyszer, finoma hogy jól nlz ki, de hogy szerelmes legyen belé.. laugh.gif
Vikkk
Hello mindenki!

Koni jól megfogalmaztad a beszolásod a "Danny a legjobb pasi" nevű topicban. Grat!
Vikkk
Jah és persze te is Zizi. Neked is grat!
Zizi

Mi vaaaan???Saját magamra céloztam te észlény!!!Te írkáltad tele a fórumot hülyeségekkel?mert nem hiszem....
Nem vetted észre hogy....na jólvan....
Zizi

Yah és ha véééééééletlenül Kurekné is nézi a Kiválasztottat és vééééééletlenül bejön neki Danny,és most a word helyett a fórumba jön írkálni?Na akkor mi van?
Leeeehet...... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
És most elolvassa hogy hogy merészeltük őt megsérteni!!!
Pfffff ....miket írkálok xDDD
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 08:57 PM) *
nekünk mikoláné az ofőnk neve... laugh.gif de van még medve imre, szarkáné xy emőke laugh.gif

akkor neked állatok a tanáraid....állat ....-k
Na jó csak vicceltem.....
Zizi
IDÉZET(kiscsiko @ May 11 2008, 10:08 PM) *
Zizi!

És én letérdeltem elé és biztos elzengtem neki hogy mennyire szeretem meg így meg úgy , igaz?

Én tudomásom szerint nem voltam semennyire se kislányos, csak abban egy kicsit hülye, hogy betojtam azért mert ismerkedésre használtuk az eleve Danny-ről szóló fórumot,és egy olyan topicot hoztam létre,(az ötlet konié) ami 1általán nem hozható össze Danny-vel.
Párszor leírtam hogy Danny jó pasi meg ilyesmik ahogy jópáran még ezen a fórumon.
Én nem akarok veled vitázni de ha vki itt szerelmes mondatokat ír Danny-ek az biztos nem én vagyok.Meg ezt már ki is dumáltuk.
És amúgyis azért ijedtem be1 kicsit mert koni felhívta rá a figyelmemet, hogy ha nem lenne topicokra rendezve a forum akkor itt nagy kavarodás lenne.
Jó elismerem hogy tegnap visszamentem dedóba mert nem gondoltam át hogy miket mondok,meg hogy mit tegyek ha már hülye voltam.
Ma már teljesen egyetértek hogy Danny nem haragszik meg ha ismerkedünk,/nemtudom/és nem fog kitiltani a fórumról.......vagy ilyesmik....

Szóval nagyjából ennyi , és komolyan nem tudom hogy kire értetted a 3. mondatodat amiben a kislányos viselkedésröl volt szó,mert remélem nem rám.
Kösz....
Zizi
IDÉZET(Vikkk @ May 12 2008, 01:11 PM) *
Jah és persze te is Zizi. Neked is grat!

Ezt szemétkedésből írod?
Mert nem értem igzán...
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 11:15 AM) *
Yah és ha véééééééletlenül Kurekné is nézi a Kiválasztottat és vééééééletlenül bejön neki Danny,és most a word helyett a fórumba jön írkálni?Na akkor mi van?
Leeeehet...... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
És most elolvassa hogy hogy merészeltük őt megsérteni!!!
Pfffff ....miket írkálok xDDD

Figyuzz ide te ugy ismrerd őt????
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 01:52 PM) *
Figyuzz ide te ugy ismrerd őt????

Ismereeeeeem?Mármint Knét?
Ez csak poén volt márnemazér..
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 11:56 AM) *
Ismereeeeeem?Mármint Knét?
Ez csak poén volt márnemazér..

Ahha tom wink.gif
Nyugi már nem vettem komolyan>>Hát mondjuk lehet hogy ugy tűnt huh.gif
Na de mindegy akkor
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 02:03 PM) *
Ahha tom wink.gif
Nyugi már nem vettem komolyan>>Hát mondjuk lehet hogy ugy tűnt huh.gif
Na de mindegy akkor

Jól van...
Kitty
huhh most nézen Nektek (Zizi + Koni) hogy menyit írtatok ide happy.gif
tök jo
Zizi
Annyit amennyit akarunk és ne üsd bele a képed!
És ez nem már vicc,mint az előző... angry.gif
Vikkk
Szia!

Nem szemétkedésből írom , csak gondoltam szolok hogy tök jól megfogalmaztátok! De ha baj akkor szólj!
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 12:22 PM) *
Annyit amennyit akarunk és ne üsd bele a képed!
És ez nem már vicc,mint az előző... angry.gif

Mi bajod va Zimi!!!!! Mit idegeskedel csak mondtam de jo hogy nem már meg se fogok szolalni mer te ugy akarod!!!!
koni
Nem vagytok túl aktivak... biggrin.gif
Vikkk
Olyan bőbeszédű ma itt mindenki! unsure.gif
koni
IDÉZET(Vikkk @ May 12 2008, 03:59 PM) *
Olyan bőbeszédű ma itt mindenki! unsure.gif

Az biztos... biggrin.gif Szerintem tanulnak. biggrin.gif Holnap suli... angry.gif
Vikkk
Az iskola ne más mint út a halál felé! angry.gif
koni
IDÉZET(Vikkk @ May 12 2008, 04:01 PM) *
Az iskola ne más mint út a halál felé! angry.gif

Rabszolgatrató intézet álnéven... angry.gif
Vikkk
Ha a tanulás tudást ad, a tudás hatalmat, a hatalom pénzt, de a pénz nem boldogít akkor minek járjak iskolába?
koni
Csak bekellett regiznem ide, és megindult az élet. tongue.gif Mi lenne veletek nékülem. tongue.gif (EGO) Na jóóó... biggrin.gif Nem. biggrin.gif Csak viccelek. tongue.gif
koni
IDÉZET(Vikkk @ May 12 2008, 04:03 PM) *
Ha a tanulás tudást ad, a tudás hatalmat, a hatalom pénzt, de a pénz nem boldogít akkor minek járjak iskolába?

laugh.gif Hogy a tanárok kitudják kin tölteni az idegüket. biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.