IDÉZET(kiscsiko @ May 11 2008, 10:08 PM)

Zizi!
szerintem az alap.hogy ha emberek huzamosabb időn keresztül beszélgetnek egymással közös témákról,akkor tudnak is egymásról valamit.
úgy gondolom,hogy Danny nem fog ezért neheztelni ránk,és örül annak hogy beszélgetünk és szurkolunk Neki!
Bár ha a személyes véleményemet elmondom és ne vegye zokon senki az egy kicsit "kislányos" 26x elmondani hogy így imádom úgy imádom a leghelyesebb pasi..(mert bizony sármos) ;)de szerintem ezt ő is tudja magáról

ebből a szempontból nem a tehetségének szól a dolog...

És én letérdeltem elé és biztos elzengtem neki hogy mennyire szeretem meg így meg úgy , igaz?
Én tudomásom szerint nem voltam semennyire se kislányos, csak abban egy kicsit hülye, hogy betojtam azért mert ismerkedésre használtuk az eleve Danny-ről szóló fórumot,és egy olyan topicot hoztam létre,(az ötlet konié) ami 1általán nem hozható össze Danny-vel.
Párszor leírtam hogy Danny jó pasi meg ilyesmik ahogy jópáran még ezen a fórumon.
Én nem akarok veled vitázni de ha vki itt szerelmes mondatokat ír Danny-ek az biztos nem én vagyok.Meg ezt már ki is dumáltuk.
És amúgyis azért ijedtem be1 kicsit mert koni felhívta rá a figyelmemet, hogy ha nem lenne topicokra rendezve a forum akkor itt nagy kavarodás lenne.
Jó elismerem hogy tegnap visszamentem dedóba mert nem gondoltam át hogy miket mondok,meg hogy mit tegyek ha már hülye voltam.
Ma már teljesen egyetértek hogy Danny nem haragszik meg ha ismerkedünk,/nemtudom/és nem fog kitiltani a fórumról.......vagy ilyesmik....
Szóval nagyjából ennyi , és komolyan nem tudom hogy kire értetted a 3. mondatodat amiben a kislányos viselkedésröl volt szó,mert remélem nem rám.
Kösz....