Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: OFF
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kriszti
Hát, nincs más! biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Dec 31 2008, 12:14 PM) *
Ezzel már elkéstél sajnos...

Nem most tudtam meg! Másnap írta h törölte magát. Láttam a kiírást hiszen mindenhova belinkelte:)
Kriszti
Azt én is láttam!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 4 2009, 07:10 PM) *
Azt én is láttam!

Na ugye? wink.gif
Kriszti
Aham... laugh.gif
Shepi
mind1.. vmi más téma?
Piró
IDÉZET(Shepi @ Jan 5 2009, 07:44 PM) *
mind1.. vmi más téma?

Hétvégén néztem a Darts Világbajnokságot, szereti valaki?
Ildi
IDÉZET(Piró @ Jan 6 2009, 05:26 AM) *
Hétvégén néztem a Darts Világbajnokságot, szereti valaki?

Én nem! Boccsika! wink.gif
Ildi
IDÉZET(Ildi @ Jan 6 2009, 08:54 AM) *
Én nem! Boccsika! wink.gif

De, már játszottam és nem ment rosszul, de focizni is szeretek de nézni nem! wink.gif
Shepi
én is néztem..
Kriszti
Én nem néztem, de már játszottam, és nekem sem ment rosszul! smile.gif
Piró
IDÉZET(Shepi @ Jan 6 2009, 03:58 PM) *
én is néztem..

Tényleg? És kinek drukkoltál? Sajna nekem általában nem az nyer, akinek drukkolok. Már 3 éve nézem, de csak első évben nyert az, akit kiválasztottam.
Szerintem nagy dolog, hogy kijutott egy magyar is és egyből a főtáblára került. Mindig drukkolok a magyaroknak a világbajnokságokon. Még ha vesztett is, szerintem szépen helyt állt.
Azért én többnyire csak nézem a sportokat. A darts-ot is próbáltam, de nem megy annyira.
Shepi
igazából fogalmam sincs ki kicsoda volt mert németül néztem.... biggrin.gif
Kriszti
És értettél valamit, hogy miről volt szó?
Shepi
nem.. xd
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 10 2009, 09:33 AM) *
nem.. xd

laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
már megszoktam..
Kriszti
Régebben én is néztem valamit németül, de nem tudtam, hogy miről volt szó..
Shepi
hát... -.-

van ez így xD..
Kriszti
De legalább olyan szavakat értek, ami megtanultam.. biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 12 2009, 12:36 PM) *
De legalább olyan szavakat értek, ami megtanultam.. biggrin.gif

...Mint mindannyian! wink.gif
Shepi
ennyi...
Kriszti
Jó, akkor innentől kezdve lesz egy új téma!!!

Eltudod-e előre képzelni, hogy mi fog veled történni???

Shepi
nem.. mert néha fent vok néha lent.. néha hiszem h el tudom érni amit akarok néha nem...
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 13 2009, 11:33 AM) *
Jó, akkor innentől kezdve lesz egy új téma!!!

Eltudod-e előre képzelni, hogy mi fog veled történni???

Elképzelni el tudom, és igyekszem az álmaimért mindent megtenni, és minden követ megmozgatni! Az tény, hogy nagyon sok hullámvölgy van az ember életében, de nem szabad feladni!
Bár soha nem jut elég idő arra amit igazán szeretnék. Lefoglalnak sokszor a gondjaim (hogy megoldjam őket) és nincs elég időm!
Kriszti
A kérdésemre válaszolva én is elmondom! Én is eltudom képzelni, de azt szeretném igazán, hogy amit előre elképzelek, azt szeretném, ha megvalósulna majd! De ehhez úgy tudom, hogy tenni is kell valamit, hogy ezt elérjem! Igazam van? Ezt a nővérem mesélte nekem egyébként.. "De ahhoz, hogy elérjél valamit, tenni is kell érte!"
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 13 2009, 09:54 PM) *
A kérdésemre válaszolva én is elmondom! Én is eltudom képzelni, de azt szeretném igazán, hogy amit előre elképzelek, azt szeretném, ha megvalósulna majd! De ehhez úgy tudom, hogy tenni is kell valamit, hogy ezt elérjem! Igazam van? Ezt a nővérem mesélte nekem egyébként.. "De ahhoz, hogy elérjél valamit, tenni is kell érte!"

Persze, hogy kell. Mindenért. Ezt mondtam én is.
MIt szeretnél hogy megvalósuljon!?
Kriszti
Az titok! Azt inkább nem mondanám el! biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 14 2009, 02:16 PM) *
Az titok! Azt inkább nem mondanám el! biggrin.gif

Még nem mondtad el nekünk?
Kriszti
Nem, de ha megtudjátok, akkor nem tudom mit fogtok szólni érte! huh.gif
Shepi
nem baj az..
Kriszti
Már úgyse nagyon számít, mert hülyeségnek tartom...régebben akartam, hogy megvalósuljon, de már annyira nem érdekel, hogy mi lesz, mert úgyse az lesz, amit én akarok megvalósítani...
Shepi
hát ha így gondolod nem is fog..
Kriszti
De én szeretném, hogy megvalósuljon, csak inkább az nem lenne nekem olyan jó... sad.gif
Shepi
most akkor melyik? ... -.-"
Kriszti
Jó, elmondom az igazat! Nekem aztán mindegy, hogy mi lesz, csak valósuljon meg amit szeretnék!!!
Shepi
ennyi..nemtudom mi az de magától nem fog..
Kriszti
Most mondjam el, hogy mit szeretnék megvalósítani?? Nem is tudom...szerintem elég durva lenne! De mintha régebben elmeséltem volna már azt...
Shepi
passz..
Kriszti
Úgy emlékszem, hogy tavaly valamelyik topicban még le is írtam... Emlékszem, még Piró is hozzászólt..
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 26 2009, 05:40 PM) *
Úgy emlékszem, hogy tavaly valamelyik topicban még le is írtam... Emlékszem, még Piró is hozzászólt..

De mivel nem hiszem hogy olvastuk írd le még egyszer, ok?
Shepi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 26 2009, 09:40 PM) *

én aztán nem tudom biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 27 2009, 08:27 AM) *
én aztán nem tudom biggrin.gif

Írd le vagy másold át onnan please! wink.gif
Kriszti
Úristen!!! Azt se tudom melyik topicba írtam!!! ohmy.gif Jó akkor leírom, ha akarod!! wink.gif De azt beszéltük meg, hogy nem fogom szóba hozni Jeffrey-t, de amit lefogok írni, abban benne van Ő is meg én is... De írjam le azt körülírással, vagy úgy, hogy leírom részletesebben??
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 27 2009, 07:46 PM) *
Úristen!!! Azt se tudom melyik topicba írtam!!! ohmy.gif Jó akkor leírom, ha akarod!! wink.gif De azt beszéltük meg, hogy nem fogom szóba hozni Jeffrey-t, de amit lefogok írni, abban benne van Ő is meg én is... De írjam le azt körülírással, vagy úgy, hogy leírom részletesebben??

ÁÁÁÁÁ, írd ahogyan gondolod! Vagy tudod mit írd bele, de sztem azt hogy benne lesznek mindannyian gondoltuk! laugh.gif wink.gif
Shepi
valahogy éreztem...
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 28 2009, 03:07 PM) *
valahogy éreztem...

Én is éreztem, hogy Te is éreztedXD
Kriszti
IDÉZET(Ildi @ Jan 28 2009, 04:53 PM) *
ÁÁÁÁÁ, írd ahogyan gondolod! Vagy tudod mit írd bele, de sztem azt hogy benne lesznek mindannyian gondoltuk! laugh.gif wink.gif

Jól van, hát akkor leírom!! Inkább csak körülírom, mert mire leírom az egészet, addigra már elfelejtem.. laugh.gif De nem fogtok azért megijedni, amiket írni fogok?

Tehát az úgy volt, hogy elkezdtem belemerülni abba a gondolatba, hogy szeretnék valamit megvalósítani, és minden nap ezen fogok gondolkodni. Elhatározásokat tettem a gondolatomban, és arra gondoltam, hogyha mindig velem lehetne Jeffrey, és akkor megcsinálnánk együtt az életünket, ahogyan én szeretném Vele, mert én látom Rajta, hogy Ő képes lenne ilyet tenni!! Róla aztán mindent eltudok képzelni, hogy mit csinálna velem... Nem tudom, hogy láttátok-e mostanában a Barátok Köztöt, és amikor az volt, hogy Alex és Emma között történt valami, és megkedvelték egymást, aztán csók is volt, meg után már ott voltak az ágyban... Na, és ezt a dolgot képzeltem el, mintha én lennék Emma, és Jeffrey pedig Alex.. szóval az lett volna a dolog lényege, hogy gyereket szeretnék Jeffrey-től!!!!

THE END!!
Piró
IDÉZET(Kriszti @ Jan 29 2009, 01:43 AM) *
Jól van, hát akkor leírom!! Inkább csak körülírom, mert mire leírom az egészet, addigra már elfelejtem.. laugh.gif De nem fogtok azért megijedni, amiket írni fogok?

Tehát az úgy volt, hogy elkezdtem belemerülni abba a gondolatba, hogy szeretnék valamit megvalósítani, és minden nap ezen fogok gondolkodni. Elhatározásokat tettem a gondolatomban, és arra gondoltam, hogyha mindig velem lehetne Jeffrey, és akkor megcsinálnánk együtt az életünket, ahogyan én szeretném Vele, mert én látom Rajta, hogy Ő képes lenne ilyet tenni!! Róla aztán mindent eltudok képzelni, hogy mit csinálna velem... Nem tudom, hogy láttátok-e mostanában a Barátok Köztöt, és amikor az volt, hogy Alex és Emma között történt valami, és megkedvelték egymást, aztán csók is volt, meg után már ott voltak az ágyban... Na, és ezt a dolgot képzeltem el, mintha én lennék Emma, és Jeffrey pedig Alex.. szóval az lett volna a dolog lényege, hogy gyereket szeretnék Jeffrey-től!!!!

THE END!!

Jesszus. És ki nevelné fel? Azért gyereket nevelni nem egyszerű.
Shepi
öö hm.. hát.. aa ohmy.gif..
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.