Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Kriszti
IDÉZET(Zizi @ May 16 2008, 12:59 PM) *
Halvány lila gőzöm sincs ki az a fazon,de a versed érdekelne. wink.gif wink.gif wink.gif

Képzeld, anyukám most telefonált a közönségszolgálatnak, és azt mondták, hogy elfogyott a jegy..... angry.gif angry.gif sad.gif sad.gif
Ez igazságtalanság!!!! Én olyan szerencsétlen vagyok!! Nem jutott eszembe mondjuk tegnap, hogy anyukám hívja fel azokat... Pedig megigértem, ha elmegyek, akkor elmondon milyen volt!! De most nagyon mérges és szomorú lettem.... sad.gif Úgy szerettem volna élőbben látni Danny-t!!! Persze, pedig jól akartam magamat érezni... valakinek kitépem a jegyet a kezéből!! laugh.gif

Akkor itt van a versem:
Hogyha Te is megszagolod,
A rózsa illatát érezni fogod!

Kezemből ne vedd ki a rózsát,
Mert akkor megharagszom Rád!

Tiziano Ferro az én nevem,
Megtanítalak minden nyelven.

Az új dalom tetszik,
Az emberek azt is szeretik.

Most már sokat beszélek,
Inkább leírom a versemet.

Ha elmegyek egy országba énekelni,
Mindenki akar Tőlem egy aláírást kérni.

A dalaim tele vannak rímmel,
Nem tudom, hogy angolul az hogyan rímmel.
Ash
URISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLNAP DÖNTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ juj én nemfogom kibirni amikor majd ott állnak a mentalisták és és...
jaj mindig úgy húzzák az időt meg minden angry.gif mire kimondják a nevet,addig én elájulok!
És ha danny nyer akkor sikitozni fogok!Ha nem akkor ordibálni!!!!!! laugh.gif de én bízom abban,hogy ha én és mindenki szavaz akkor nyerhet!!!! rolleyes.gif smile.gif
na puszancs
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 16 2008, 03:47 PM) *
URISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLNAP DÖNTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ juj én nemfogom kibirni amikor majd ott állnak a mentalisták és és...
jaj mindig úgy húzzák az időt meg minden angry.gif mire kimondják a nevet,addig én elájulok!
És ha danny nyer akkor sikitozni fogok!Ha nem akkor ordibálni!!!!!! laugh.gif de én bízom abban,hogy ha én és mindenki szavaz akkor nyerhet!!!! rolleyes.gif smile.gif
na puszancs

A múltkor a tesómat ölelgettem, most akkor mit fogok csinálni?!?!?!
De ne igyunk előre a medve bőrére me még megszívjuk....
Jahhhh és képzeljétek, megjött az autogram-om Danny-től! tongue.gif
Tiszta hepi vagyok! cool.gif smile.gif Jöttek tömegek nézni....komolyan....özönlöttek a haverok.....ez mondjuk természetes mert miután a tesóm hazajött és megtudta....
Go a könyvtár és ott aztán összefutnak az emberek... happy.gif happy.gif wink.gif
Shepi
IDÉZET(Magic Girl @ May 16 2008, 10:54 AM) *
Sziasztok!
Képzeljétek! Én voltam az egyik nyertes, aki két jegyet kaphat a döntőre, és amit Danny személyesen adott volna át nekem, és én meg nem tudok elmenni! Totál le vagyok törve. Ez nem igazság! Úgy sajnálom!

Hát ez nem ér! én midnent megtennék h elmehessek és közbe olyanok kapják akik -sajnos- nem is tudnak ennek lehetőségével élni

ez nem ér sad.gif
Niki_001
IDÉZET(Kriszti @ May 16 2008, 01:30 PM) *
Képzeld, anyukám most telefonált a közönségszolgálatnak, és azt mondták, hogy elfogyott a jegy..... angry.gif angry.gif sad.gif sad.gif
Ez igazságtalanság!!!! Én olyan szerencsétlen vagyok!! Nem jutott eszembe mondjuk tegnap, hogy anyukám hívja fel azokat... Pedig megigértem, ha elmegyek, akkor elmondon milyen volt!! De most nagyon mérges és szomorú lettem.... sad.gif Úgy szerettem volna élőbben látni Danny-t!!! Persze, pedig jól akartam magamat érezni... valakinek kitépem a jegyet a kezéből!! laugh.gif

Akkor itt van a versem:

Az új dalom tetszik,

Most már sokat beszélek,

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ sad.gif ,pedig én is elakartam menni újra!!!!! Akkor már tuti,h én se fogok jegyet kapni sad.gif Olyan jó lett volna újra látni Danny-t élőben sad.gif Hajrá Danny,reméljük,h TE FOGSZ NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként,jó a versed Kriszti!!!!! smile.gif
Zizi
IDÉZET(Kriszti @ May 16 2008, 03:30 PM) *

Akkor itt van a versem:

Az új dalom tetszik,

Most már sokat beszélek,

Amúgy még fogod Danny-t élőben látni,nyugodj meg, me csak annyit kell tenned hogy vmelyik önálló estjére elmész....
Jah és a legfontosabb tiszta yooo ez a vers.
Egy költő veszett el benned DDéé wink.gif wink.gif wink.gif
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 16 2008, 04:03 PM) *
Hát ez nem ér! én midnent megtennék h elmehessek és közbe olyanok kapják akik -sajnos- nem is tudnak ennek lehetőségével élni

ez nem ér sad.gif

PECH......hát ez így szokott lenni
Kriszti
IDÉZET(Niki_001)
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ,pedig én is elakartam menni újra!!!!! Akkor már tuti,h én se fogok jegyet kapni Olyan jó lett volna újra látni Danny-t élőben Hajrá Danny,reméljük,h TE FOGSZ NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként,jó a versed Kriszti!!!!!

Köszi!! biggrin.gif
Szeretek verseket írni.. Ha mondjuk jön a fejemből egy két soros rímmes vers, akkor azt gyorsan leírom, hogy ne felejtsem el! happy.gif
Egyébként a vers címe: A rózsa illata. Csak azt elfelejtettem oda írni! Sorry...
Kriszti
IDÉZET(Zizi)
Amúgy még fogod Danny-t élőben látni,nyugodj meg, me csak annyit kell tenned hogy vmelyik önálló estjére elmész....
Jah és a legfontosabb tiszta yooo ez a vers.
Egy költő veszett el benned DDéé

Neked is megköszönöm!!! biggrin.gif
Bárcsak látnám élőben Danny-t!! Egyébként oda is kell jegy?
Ha már egy költő elveszett bennem, már csak a kérdés az! Melyik? laugh.gif
Anna
Képzeljétek nekem is megjött az autogrammom Danny-től!!
Nagyon örülök neki!!
Köszönöm Danny!!! biggrin.gif
Ash
Én is kértem még régebben de nekem nem küldött sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif :'(
Ez mér van? sad.gif Rosszat tettem? sad.gif sad.gif sad.gif :'(
olyan jó nektek. sad.gif
Ash
pedig ide küldtem:ifno@danny-blue.com nem jó az e-mail?vagy én valahogy nem vok szimpi? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
valaki mondja meg sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Kriszti
Nekem meg Uri írt e-mailben nem olyan rég, és ezt írta: Email me your postal address I will send you a signed picture I need your full name too.

Már mióta várom, és még nem küldte el... sad.gif sad.gif
Még mindig nem kaptam meg... sad.gif sad.gif
Miért??
Anna
Neeem!biztos nem az a gond hogy nem vagy szimpi csak biztos Danny-nak most nem volt ideje elküldenie.
Tücsi
IDÉZET(Ash @ May 16 2008, 04:02 PM) *
pedig ide küldtem:ifno@danny-blue.com nem jó az e-mail?vagy én valahogy nem vok szimpi? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
valaki mondja meg sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Ne izgulj Ash!
Tuti, hogy Danny neked is elfogja küldeni az autogramot.
Egyetértek az előttem szólóval, most biztosan nem volt ideje neki, de sztem hamarosan küldi. Hidd el.
Vica
IDÉZET(Shepi @ May 16 2008, 04:03 PM) *

ez nem ér sad.gif

Shepi én is ien pechhes vagyok basszus blink.gif bármit megtennék h ott lehessek, és soha nem jön össze :S ilyenkor sírni tudnék, komolyan...

DE Dannynek azért szurkolok wink.gif
Vica
Jah sé a magán estre hogy szerezhetek jegyet? Tudja valaki? Légyszi vki írja meg!!!
Kitty
IDÉZET(Shepi @ May 16 2008, 02:03 PM) *

ez nem ér sad.gif

Fúú zizi nekem is megjött!!! Nagyon király!!!! Jajj anyira kár hogy nemtok ott lenni az előadáson:((
Ash
köszi,hogy itt bíztattok de már két valaki itt irta,hogy nekik ma küldték.Nekem mért nem? sad.gif jaj sad.gif
sad.gif sad.gif Én tettem valamit ami Dannynek nemtetszett? sad.gif már nemtudom mit gondoljak. sad.gif sad.gif sad.gif Kérlek mondjatok erről vmit!!! sad.gif
moncsibaba
nekem az ÖSSZES produkciód nagyon -nagyon tetszett!!!!! NAGYON-NAGYON drukkolok hogy TE nyerjed meg !!!!!!!!!!! Üdv:moncsibaba :
moncsibaba
IDÉZET(DannyBlue @ May 12 2008, 11:36 AM) *
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny

Jutka
IDÉZET(DannyBlue @ May 12 2008, 11:36 AM) *
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny

Hahóóóóó Dani!
Holnap nagy nap lesz, bízom benned. smile.gif Meg természetesen a szavazókban. A tőlem telhetőt megteszem azért, hogy Te legyél az utód! smile.gif
Szeretettel
Jutka
Shepi
IDÉZET(Vica @ May 16 2008, 05:04 PM) *
Shepi én is ien pechhes vagyok basszus blink.gif bármit megtennék h ott lehessek, és soha nem jön össze :S ilyenkor sírni tudnék, komolyan...

DE Dannynek azért szurkolok wink.gif

ó engem nem kell félteni így sírás kapcsán én már össze vissza bőgtem a párnáim mindenféle melankólikus számra azon gondolkozva h ez nem ér ...

am a legrosszabb ami történhet h megölöm magam smile.gif de mivel nem bírom az emot ezért ez inkább felejtős..inkább szevedek életem végéig ohmy.gif ...
DannyBlue
Nagyon köszönöm Nektek a sok drukkolást! Holnap délelőttől próbálunk, így nem lesz alkalmam már benézni. Jó szórakozást nektek! Tudjátok... ezért vagyok!

De rajtatok is sok múlik. Tényleg! biggrin.gif Előre is köszönök minden támogatást!

Gondolati Üdv

Danny rolleyes.gif
Ash
De bekem mértnem küldtél autogrammot? sad.gif sad.gif Pedig már rég irtam és másoknak elküldted...
akkor nekem nem is küldesz? sad.gif
Vica
IDÉZET(Shepi @ May 16 2008, 09:49 PM) *
ó engem nem kell félteni így sírás kapcsán én már össze vissza bőgtem a párnáim mindenféle melankólikus számra azon gondolkozva h ez nem ér ...

am a legrosszabb ami történhet h megölöm magam smile.gif de mivel nem bírom az emot ezért ez inkább felejtős..inkább szevedek életem végéig ohmy.gif ...

Hát a sírás itt is megvolt :S:) mert azért Danny Blue élőben mégiscsak Danny Blue (L) nah de majd 1x csak eljutunk egy estre wink.gif
Eszi
Ma van a nagy nap, ma van a nagy nap!! cool.gif
Én úgy izgulok, úgy drukkolok, még odaszólok még egyszer a magyarországi rokonoknak, hogy szavazzanak Dannyre... rolleyes.gif
Alig várom az estét! Bár a keresztszüleim plazma tv-jén a szülők kosármeccset néznek... De van már tv a házban! biggrin.gif

SOK SZERENCSÉT DANNY! TE LESZEL URI UTÓDJA!! wub.gif
Vica
IDÉZET(Eszi @ May 17 2008, 08:29 AM) *
Ma van a nagy nap, ma van a nagy nap!! cool.gif
Én úgy izgulok, úgy drukkolok, még odaszólok még egyszer a magyarországi rokonoknak, hogy szavazzanak Dannyre... rolleyes.gif
Alig várom az estét! Bár a keresztszüleim plazma tv-jén a szülők kosármeccset néznek... De van már tv a házban! biggrin.gif

SOK SZERENCSÉT DANNY! TE LESZEL URI UTÓDJA!! wub.gif

Én is imádom a sportot, a kosár az egyik kedvencem, de ma nem nézem tongue.gif a Kiválasztott érdekesebb smile.gif
Kriszti
Szia Danny!

Csak annyit akarok mondani, hogy ma el szerettem volna menni a műsorba, hogy csak is Rád szavazzak!
De tegnap anyukám felhívta a közönségszolgálatot, és azt mondták, hogy elfogyott a jegy... sad.gif
Sajnos ez az én hibám, mert nem jutott eszembe időben, ezért ma nem tudok elmenni! sad.gif
Ha például szerdán írtam volna a közönségszolgálatnak, akkor csütörtökön kapok tőlük választ. És ha csütörtökön felhívja őket az anyukám, akkor biztosan lett volna még jegy, igaz?
Jól elrontottam ezt... angry.gif
Majd akkor otthon nézem a Kiválasztottat, és Rád fogok szavazni, hogy Te legyél Uri utódja!!!! happy.gif
Sok sikert!!!
Tücsi
Danny annyira drukkolok neked!!!!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Mivel ma van a szülinapom mikor elfújtam a gyertyát veled kapcsoltban is gondoltam valamire.
Remek szülinapi ajándék lenne ha Te nyernél!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Sok sikert és sok szerencsét mára.
Mi szavazunk ezerrel!!!!!!!!!!!!
Shepi
Hát én sem mehetek úgy látszik de ez van... már nem tudok mit csinálni.. én próbálok bizakodó lenni és pozitívan gondolkodni és ez jó is hogyha rajtam múlnak a dolgok de így elég nehéz és mivel folyton csak reménykedtem h elmehetek hát mit ne mondjak jól pofára estem... de mindig ez van...
mind1 megpróbálok jóképet végni a dologhoz és remélem h aki az én helyemen fog ülni az megérdemelte h ott legyen... !!

Danny!
Én sok sikert kívánok neked mindannyian hiszünk benned és hisszük h Te leszel a kiválasztott!!
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 16 2008, 08:13 PM) *
köszi,hogy itt bíztattok de már két valaki itt irta,hogy nekik ma küldték.Nekem mért nem? sad.gif jaj sad.gif
sad.gif sad.gif Én tettem valamit ami Dannynek nemtetszett? sad.gif már nemtudom mit gondoljak. sad.gif sad.gif sad.gif Kérlek mondjatok erről vmit!!!

Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tegnapelőtt küldtem a mail-t és másnapra megjött....... wink.gif mellow.gif
azaz tegnap reggel....
Zizi
Most komolyan ilyen még nem volt velem....Annyira bennem van a drukk, hogy nem bírok ülni..
Ash
IDÉZET(Zizi @ May 17 2008, 10:12 AM) *
Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tegnapelőtt küldtem a mail-t és másnapra megjött....... wink.gif mellow.gif
azaz tegnap reggel....

Olyan jó neked zizi sad.gif Én hétfőn küldtem neki e-mailt és nem küldött nekem Danny semmit sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
olyan jó akinek van autogramja sad.gif
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 17 2008, 01:13 PM) *
Olyan jó neked zizi sad.gif Én hétfőn küldtem neki e-mailt és nem küldött nekem Danny semmit sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
olyan jó akinek van autogramja sad.gif

Neked is lesz!!!!Ne ess má pánikba!
Lehet, hogy elküldte és eltévedt vagy ilyesmi....... sleep.gif
Például az 1ik oszt.társamnak a felvételilevele ment el egy totál más helyre pedig csak 1 magánhangzót írtak el....
Be volt kattanva hogy nem vették fel meg iylesmi daztán kiderült hogyfelvanvéve!!!
Tehát nyugi..Írj neki akkor még1×!
Lehet hogy a mail-ed nem érkezett meg....
Vki 2 hétig vár, vki meg 1 napig se...(ez csak az én esetem)

Most tedd félre ezt, és inákbb azzal foglalkozz, hogy ki lesz Uri utódja!!!!Én pölö nem bírok 1 helyben maradni...
Tücsi
Köszönöm szépen, hogy felköszöntöttél Ash. rolleyes.gif rolleyes.gif
Figyelj mikor én először írtam Dannynek három napra rá válaszolt, most meg elfoglalt a döntő miatt. Ne keseredj el! Tuti írni fog és az autogramot is elfogja küldeni!!!!!!

Hajrá Danny veled vagyunk! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Zizi
Yahhhh Danny veled vagyunk!!!Boldog Szülinapot Tücsi!
Küldök nyolcmilko sms-t is....csak te nyerj....ha már ennyire izgatott vagyok akkor legyen miért... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
HAJRÁ DANNY!!!!!!!! happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
Tücsi
IDÉZET(Zizi @ May 17 2008, 01:46 PM) *
Yahhhh Danny veled vagyunk!!!Boldog Szülinapot Tücsi!
Küldök nyolcmilko sms-t is....csak te nyerj....ha már ennyire izgatott vagyok akkor legyen miért... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
HAJRÁ DANNY!!!!!!!! happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif

Köszi szépen Zizi rolleyes.gif rolleyes.gif
Én is nagyon izguzlok és várom már a 19.30-at!!!!!!!!!!!!!
Danny hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!
Ash
hi.köszi zizi és Tücsi!Eltudom hinni Zizi,hogy alig birsz egyhelybe maradni!Amúgy zizi!Te lány vagy:Bocsy a hülye kérdésért de kiváncsi vok rá.
HAJRÁ DANNY!!!!
Shepi
Hát mivel tegnap kijött belőlem majdnem az összes sírás már emiat és beláttam hogy hiába reménykedek így már bennem is csak az izgalom maradt.. úgyh HAJRÁ DANNY biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 17 2008, 05:17 PM) *
hi.köszi zizi és Tücsi!Eltudom hinni Zizi,hogy alig birsz egyhelybe maradni!Amúgy zizi!Te lány vagy:Bocsy a hülye kérdésért de kiváncsi vok rá.
HAJRÁ DANNY!!!!

Hát igen...Ha egy fiú szerint jól néz ki Danny akkor az már gond.........

Csaj vagyok hát mi más....... wink.gif wink.gif
Shepi
biggrin.gif
hát igen a kép nagyon megtévesztő.. tök fiús vagy rajta xD
Vica
Tücsi boldog szülinapot!!
Én tegnap írtam Dannynek autogrammért, szal tuti fogok várni egy csomót smile.gif de nem zavar. Amikor először írtam Dannynek nekem is 3-4 nap volt, mire válaszolt.
Én sem nagyon tudok megülni a seggemen mert annyiraa várom már a műsort... nincs már 15 perc se wúúú biggrin.gif érzem, hogy Danny lesz a kiválasztott smile.gif
Shepi
Ha rajtunk múlik meg főleg... smile.gif
Vica
wúúúú láttátok Danny rendszámát???? DANNY-1 hűűű biggrin.gif és mien szép az a kocsiii... imádom az autókat (L) biggrin.gif
Vica
ÁÁÁÁ DANNY NYERT!!!! de amikor majdnem felrobbant akkor majdnem besírtam smile.gif GRATU DANNY!!
Bluewonder
Nagyon örülök, hogy Danny nyert!!! Csak így tovább! Sok sikert!
vivy
Nekem az a robbanós tetszett eddig a legjobban.Mikor a sztárvendégek értékeit rejtetted el egy ládába.De a többi is nagyon jó volt de ez... rolleyes.gif és jó a kocsi amibe ültél.tongue.gif ésnagyon helyes vagy. wub.gif rolleyes.gif gondolom sokan mondtákmár..És most lett vége az utolsó adásnak..és GRATULÁLOK!!!!!!Reméltem hogy TE nyersz..látszott rajtad hogy azért egy kicsit..ugymond "meghatódtál"..vagy csak én láttam rosszul? blink.gif énis meghatódtam.pedig éreztem hogy te fogsz nyerni!majdnem bőgtem. smile.gif nagyon jó voltál!mégegyszer GRATULÁLOK! wink.gif (kár hogy ennyi volt a műsor..és nemlátlak többet a tv-be. sad.gif .vagymégis? wink.gif wub.gif )

"Minden egyes napunk csak egyszeri csoda, használd ki minden percét,többé át nem éled soha!"
krin
sziasztok!!! szia Danny!!!

Gratulálni szeretnék a győzelmedhez!!! megérdemelted, nagyon jók voltak az előadásaid!!!

puszi: Kata smile.gif
DKatka
Mindenhova irok.GRATULALOOOOK DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudtuk mi h nyersz....biztunk benned smile.gif)))
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.