Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Niki_001
ÚÚÚÚRISTEN,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS MAJDNEM SÍRTAM A VÉGÉN,NA ÉS AZ A MUTATVÁNY,NEM TALÁLOK RÁ SZAVAKAT!!TUDTAM,H TE FOGSZ GYŐZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Sandy
Hát Danny...Én tudtam, hogy te fogsz nyerni, de mégis alig hittem el!Nagyon megérdemelted, gratulálok!Remélem máskor is látlak még, talán egyszer találkozunk is... wub.gif
Nísa
GARTULÁLOK DANNY!!!!!!URI GELLER UTÓDJA×)))))))))nagyon szurkoltunk nekedddddd:)
Sok sikert a továbbiakhoz
és Sok Sok szép napokat neked!!!:)))
Angel30
Ennek így kellett lennie... biggrin.gif Nagyszerű este volt!Nagyon jó volt a produkció és a taktika,hogy ezt így a végén sütötte el!
Gratulálunk Danny, és remélem minnél hamarabb láthatunk egy saját müsorral valahol!
Vica
Nem bírom ki h ne írjak... nem vok egy sírós típus, télleg... de most nagyon közel voltam biggrin.gif negyed órán keresztül járkáltam a szobámban és csak annyit tudtam mondani h "Danny majdnem felrobbant, jesszus, Danny majdnem FELROBBANT!!!!" és én is remélem, hogy egyszer tudunk találkozni személyesen, Danny!!! wub.gif biggrin.gif
Ancsa20
Gratulálok Danny,egyszerüen fantasztikus volt a mai mutatványod is rolleyes.gif Méltó utódja leszel Urinak!!!! tongue.gif
Niki_001
Ezt egyszerűen, még mindig nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én valahogy tudtam,h te fogsz nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Nao
Egyértelmű volt,hogy ki lesz a nyertes!!!

NAGYON JÓ VOLTÁL DANNY!!!!!!!!!!!!!!![color="#FF0000"][/color] laugh.gif
Niki_001
Egyértelmő,h TE VOLTÁL A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÉGEGYSZER,CSAK GRATULÁLNI TUDOK NEKED,DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif ♥♥♥
katrine
GRATULÁLOK NEKED DANNY!!!!! Annyira örültem,amikor kimondták a TE neved!!!!! Én tudtam,hogy így lesz. FANTASZTIKUS EMBER VAGY!!!
Lenyűgöző volt a ma esti produkciód is,mint mindig! Mégegyszer:GRATULÁLOK!!!!!!! Igazán megérdemelted!!!! További sok sikert!!! Millió puszi!
Francy
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz.. smile.gif
GRATULÁLOK !! wub.gif
Fantasztikus volt a produkciód,bár nagyon féltettünk,hogy valami bajod fog esni.. sad.gif
De szerencsére végül minden jóra fordult..
Igazán megérdemled az " Uri Geller Utódja" címet. smile.gif
A mai estét is csodálatossá tetted..sok sírás- sok nevetés..tökéletes befejezés.. smile.gif
Remélem találkozunk még !!

További Sok Sikert !! (L)
Jutka
Kedves Dani!
Örülök, hogy Te lettél a Kiválasztott, Uri Geller utódja! smile.gif
Szívből gratuláloki! smile.gif smile.gif
Jutka
Lily
Annyira örülök , hogy te nyerted meg!! Még egyszer gratulálok! smile.gif Amugy nekem a legutolsó előadás tetszett a legjobban ... átfutott az agyamon , hogy talán baleset lesz belőle , de arra gondoltam , hogy biztos nem , mert valahogyan meg fogod oldani wink.gif Én se vagyok egy ilyen sírós típus de most 'elbőgtem' magam , és össze-vissza ugráltam a szobámban biggrin.gif Egyébként tényleg helyes vagy .. wub.gif tongue.gif <3
Kriszti
Tudjátok miért nyert Danny??
Mert egy papírra a kívánságomat írtam: Danny Blue lesz Uri utódja!!
És ma teljesült 1 kívánságom!! happy.gif
Aztán még szavaztam is Danny-re, de csak egyszer... úgyhogy majdnem én is sírtam örömömben, amikor kimondták, hogy: DANNY BLUE
ültem a tv előtt, és mondogattam magamban: Danny Blue, Danny Blue...
Szerintem ezt nekem köszönhetitek, mert az első perctől kezde éreztem, hogy Ő lesz a Kiválasztott!!
Úgyhogy gratuálok Danny!!
Nagyon örültem, hogy Te lettél Uri utódja!!! biggrin.gif
Nagyon drukkoltam Neked!!!
(Sajnos nem tudtam ma elmenni, de remélem valamikor élőben láthatlat Denny!)
Vica
Lily, nekem is megfordult a fejemben, hogy felrobbannak mind a ketten :S akkor tényleg bekönnyeztem... de szerencsére amikor 2 másodperc volt, akkor elindultak xD örülök, hogy Danny nyert, ezzel sok ember kívánsága vált valóra wink.gif
jah és... Danny helyes smile.gif ezz tény biggrin.gif ennyi. wub.gif
most nem fogok tudni aludni... de nem baj, lényeg: DANNY A KIVÁLASZTOTT smile.gif
Lily
Aha , igazad van én sem fogok tudni (el)aludni wub.gif biggrin.gif
Iza
Sziasztok! rolleyes.gif

Gratulálok Danny! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Lolí
IDÉZET(DannyBlue @ May 12 2008, 11:36 AM) *
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny

Danny nagyon örülök,hogy te nyerted meg a showt!! smile.gifsmile.gif ^^ Bár a mutatványod nagyon veszélyes volt.ohmy.gif Szerencsére semmi bajod nem esett!! smile.gifsmile.gif
Most,hogy vége lett a shownak nem láthatlak minden héten a képernyőn.sad.gif Dehát mire való az internet...biggrin.gif
Amúgy egyik újságban olvastam,hogy a nyereményből csinálnál egy saját műsort! Gondolom az is a képesség feletti dolgokról szólna,igaz? smile.gif
További szép napot mindenkinek!:) Pusszi.
Ash
szia Danny!
A te mutatványodon annyira megilyendtem mint Nóra.Még 10 percig ott remegtem,nembírtam inni mert a fogaim ütödtek a pohárhoz és a kezem is remegett.Csak én egyedül voltam tehát nem nyugodtam meg még tán most se a megszokottra. sad.gif

Na de ez mindegy.Az a lényeg,hogy te vagy Uri utódja!Grat hozzá. rolleyes.gif
puszillak:Ash
Ash
és persze azon ilyedtem meg,hogy felrobbantok!juj de zokogtam sad.gif
Kitty
Szia Danny!
GRATULAAA!!! szuper jó voltál! Végig tudtuk hogy te fogsz győzni wink.gif
Kitty
IDÉZET(Ash @ May 18 2008, 05:14 AM) *
és persze azon ilyedtem meg,hogy felrobbantok!juj de zokogtam sad.gif

én nem sírtam de nagyon berezeltem hogy mi lesz akkor......de nagyon jó volt tudjátok mint a filmekben: az utolsó másodpercben mentek el onnan rolleyes.gif
De amikor kimondták a nevét hogy ő nyert akkor nagyon örültem! itt sikoltoztam! Szerintem anyám már kezdett hülyének is nézni laugh.gif
Vica
Na joreggelt Mindenki smile.gif este... vagyis inkább éjjel kín-szenvedés volt elaludni smile.gif most is, ahogy felébredtem az volt az első gondolatom, hogy "ugye nem robbant fel? ugye NEM????" nem is tudom, mien műsor volt rám ien hatással... nem tudnék most egyet se mondani ezen kívül smile.gif
Danny a Kiválasztott wub.gif tökjó biggrin.gif éreztemmm wink.gif
Kitty
hát ja nagyon szuper volt az egész! biggrin.gif Jajj most nagyon lettem volna ott élő adásba nézőként. unsure.gif De már amikor ott volt hogy csak pár másodperc van az egészből és még mingdíg ott vannak! unsure.gif De végül is mi elejétől fogva tudtuk hogy ő fog nyerni. wink.gif
vivien
IDÉZET(vivy @ May 17 2008, 08:15 PM) *
Nekem az a robbanós tetszett eddig a legjobban.Mikor a sztárvendégek értékeit rejtetted el egy ládába.De a többi is nagyon jó volt de ez... rolleyes.gif és jó a kocsi amibe ültél.tongue.gif ésnagyon helyes vagy. wub.gif rolleyes.gif gondolom sokan mondtákmár..És most lett vége az utolsó adásnak..és GRATULÁLOK!!!!!!Reméltem hogy TE nyersz..látszott rajtad hogy azért egy kicsit..ugymond "meghatódtál"..vagy csak én láttam rosszul? blink.gif énis meghatódtam.pedig éreztem hogy te fogsz nyerni!majdnem bőgtem. smile.gif nagyon jó voltál!mégegyszer GRATULÁLOK! wink.gif (kár hogy ennyi volt a műsor..és nemlátlak többet a tv-be. sad.gif .vagymégis? wink.gif wub.gif )

"Minden egyes napunk csak egyszeri csoda, használd ki minden percét,többé át nem éled soha!"

[na csináltam egy másik ilyen izét mert elfelejtettem a jelszavam.-.- ]
Tücsi
Komolyan mondom, hogy írtóra boldog vagyok. rolleyes.gif rolleyes.gif
Danny Gratulálok!! A produkciód első osztályú volt természeres, hogy Te lettél a Kiválaszott!!!
Én sírtam örömömben. Nagyon nagy örömet okoztál szerintem itt a fórumon mindenkinek!
ÉLJEN DANNY!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Tücsi
Na az előbbit jól elírtam blink.gif
Szóval természetes, hogy te nyertél!!!
Gratulálok!!!
anita
Sziasztok!
hát én tudtam és bíztam hogy mindenki szavazni fog. Bár kicsit megijedtem, amikor Nóra már az elején "szerencsétlenkedett", de aztán a végkifejlet az valami fantasztikus volt.
GRATULA DANNY, TE VAGY A LEGJOBB! biggrin.gif
üdv
anita
Ancsa
Hát ez fantasztikus volt!!! GRATULÁLOK!!! Nagyon szurkoltam neked smile.gif
Kár, hogy vége a műsornak,mert nagyon jó volt...engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok...egyszerűen fantasztikus:)
Mint azt a szvazatok száma is mutatja, nagyon sokan szurkoltak neked.....
Da amikor kihírdették az eredményt nagyon meglepődtél...legalábbis ez látszott....nem számítottál rá??
[size="4"][/size]
Ancsa
Hát ez fantasztikus volt!!! GRATULÁLOK!!! Nagyon szurkoltam neked smile.gif
Kár, hogy vége a műsornak,mert nagyon jó volt...engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok...egyszerűen fantasztikus:)
Mint azt a szvazatok száma is mutatja, nagyon sokan szurkoltak neked.....
Da amikor kihírdették az eredményt nagyon meglepődtél...legalábbis ez látszott....nem számítottál rá??
[size="4"][/size]
Vica
Hát igen, Danny egyértelmű sikert aratott smile.gif amit előre is éreztünk. De azért figyelitek, h 49% rá szavazott? tök egyértelmű volt a győzelme biggrin.gif Szerintem Ő is meghatódott smile.gif Bár ezen mindig gondolkodtam, hogy mentalista létükre nem is próbálták meg előre megtudni a végeredményt? tongue.gif nomind1 smile.gif jó volt, Danny wub.gif smile.gif
Sandy
Danny mikor lehet majd veled beszélgetni?Egyébként az hogy te nyertél egy tökéletes meglepi volt a névnapomra.Igaz az ma van... rolleyes.gif
Eszi
Danny, kimondhatatlanul örülök, hogy Te győztél!
Még a bátyám is azt mondta, hogy a Te előadásod volt a legjobb, pedig Panthera-val tartott...
Szóval, szuper volt!! wub.gif
Iza
Sziasztok! rolleyes.gif
Nagyon szurkoltam Danny-nek és amikor a robbanás volt,akkor egy olyan furcsa érzés tört ki rajtam! unsure.gif
Mondtam is,hogy én úgy érzem,hogy Danny nyer! rolleyes.gif rolleyes.gif
De hát ki más nyert volna! wink.gif
Grat még1x Danny!Mindenki nagyon örül a győzelmednek!
Vica
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még midnig a robbanás hatása alatt vagyok mellow.gif de azt a megkönnyebbülést, amikor mondták, hogy jól vannak mind a ketten... huh smile.gif
DANNY'S THE BEST wink.gif wub.gif
Jutka
Itt a helye Uri Geller utódjának topicjában Uri Geller üzenetének szerintem. biggrin.gif smile.gif

Uri Geller szívküldije!

Uri Geller puszit és szeretetét küldi a rajogóinak:

http://urigeller.blog.hu/2008/05/13/uri_geller_szivkuldije
Iza
Hát az a robbanás elképesztő volt!Ha visszagndolok arra,hogy mennyire megijedtem! unsure.gif
Féltettem mindkettőjüket! unsure.gif
rolleyes.gif
Vica
Igen, és a tűzfelhő elég közel volt Nóri hajához... tiszta akciófilmes jelenet volt biggrin.gif
Iza
jaja! unsure.gif
De,hogy sírt már! mellow.gif
Jaj hát abban a helyzetben én is elsírtam volna magam sztem! unsure.gif
Szilvi
GRAT
Szilvi
GRATULALOK DANNY! MEGERDEMELTED ! REMELEM, FOGLAK MEG LATNI A TV-BEN (S REMENYKEDEM, HOGY ELOBEN IS)
ES KIVANOK NEKED TOVABBI SOK SIKERT AZ ELETBEN biggrin.gif

Vica
Iza én is tuti elsírtam volna magam... szerencse h különösebb halláskárosodás nélkül megúszták... elég nagy hangja volt még így tv-n keresztül is...
Iza
hát jaja! a tűz is szép magasra csapott! unsure.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 12:06 PM) *
Igen, és a tűzfelhő elég közel volt Nóri hajához... tiszta akciófilmes jelenet volt biggrin.gif

Igen az ilyen James Bondos jelentre sikerült! wink.gif
Shepi
Én rendes beleéltem magam ott visítottam Danny menj már onnan biggrin.gif

Katarzisba estem .. tongue.gif
Vica
Én nem tudtam megszólalni biggrin.gif csak utána voltam teljesen kibukva hogy majdnem felrobbant
Shepi
De de olyan ááh leírhatatlan annyira de úhh biggrin.gif
Sandy
Én úgy izgultam, hogy rendesen le is izzadtam...Meleg helyzet volt, mert már csak néhány másodperc maradt és még mindig a dobozzal vacakolt! blink.gif
Vica
Igen igen nagyonnn wub.gif biggrin.gif
Shepi
Aki ismeri a jövőt az megteheti... tongue.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.