Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Vica
Ennyi. tongue.gif ő volt az este hőse h megmentette a személyes tárgyakat és az életüket tongue.gif
Shepi
És az enyémet is.. xD mert belehaltam vna ha nem ő nyer. wink.gif .. ( najó ez talán 1 kicsit melodramatikus lett xD tongue.gif )
Vica
Dehogy xD am Sandy jól mondta, télleg James Bondos volt 1 kicsit tongue.gif a Hős, aki vvállán kisírhatja magát a hősnő... hát igen biggrin.gif ilyen vállakon ki nem sírna szívesen? tongue.gif
Shepi
ott a pont biggrin.gif
Vica
Csináltunk egy kis olvasnivalót Dannynek rolleyes.gif szerintetek mindent végigolvas? biggrin.gif
Shepi
Hát nemtudom én épp a harmadik levelem írom neki ..eddig egyikre sem írt vissza.. igazából nem is kell csak annyit írna h kösszi meg h elolvasta.. ez bőven elég lenne.... rolleyes.gif
Vica
Tényleg én nem is tudom melyik címére írtam levelet smile.gif itt asszem még nem küldtem neki privát levelet... de a másik címére küldtem. De hogy mennyit azt nem tom smile.gif
Vica
De egyszer visszaírt, azt tudom ,mert egész nap happy voltam utána smile.gif
Shepi
Mondj már nekem légyszi 1et biggrin.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 03:36 PM) *
Dehogy xD am Sandy jól mondta, télleg James Bondos volt 1 kicsit tongue.gif a Hős, aki vvállán kisírhatja magát a hősnő... hát igen biggrin.gif ilyen vállakon ki nem sírna szívesen? tongue.gif

Ahogy mondod! biggrin.gif
Vica
Hoyg hol írt vissza? Pl. iwiwen... de nem tom asszem 4 nap volt mire válaszolt, már azt hittem h nem fog írni, amikor kaptam levelet tőle rolleyes.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 03:45 PM) *
Csináltunk egy kis olvasnivalót Dannynek rolleyes.gif szerintetek mindent végigolvas? biggrin.gif

Azt nem hiszem, mert már tényleg nagyon sokat írtunk.Szerintem csak beleolvasgat néhányba...
Sandy
Én még nem írtam neki, de akarok, csak még rá kell vennem magam, mert azt se tudom mit írjak.Meg kéne fogalmaznom valami értelmes szöveget.Ne csak hebegjek habogjak... huh.gif
Shepi
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 03:56 PM) *
Hoyg hol írt vissza? Pl. iwiwen... de nem tom asszem 4 nap volt mire válaszolt, már azt hittem h nem fog írni, amikor kaptam levelet tőle rolleyes.gif

és iwiwen a budapesti danny clubosra írtál v neki ???
Vica
Én is úgy voltam vele, hogy legyen már vmi formája annak a szövegnek, nehogy már hiába üljem végig a nyelvtan órákat xD meg h értelmes legyen... de csomó helyen hogy helyett csak h-t írtam, és észre se vettem biggrin.gif szal sztem annyira nem kell megkötni a szöveg stílusát.. legalábbis én már nem nagyon figyelek oda smile.gif
Shepi
de hova írtál?? biggrin.gif
Vica
IDÉZET(Shepi @ May 18 2008, 06:00 PM) *
és iwiwen a budapesti danny clubosra írtál v neki ???

a The Blue Club-ra írtam, mert a private-ra akartam, de ott az volt h a clubra írjak, ott válaszol... oda írtam és válaszolt ^^
Shepi
oké köszi biggrin.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 04:03 PM) *
a The Blue Club-ra írtam, mert a private-ra akartam, de ott az volt h a clubra írjak, ott válaszol... oda írtam és válaszolt ^^

Na akkor lehet hogy én is oda fogok.
Vica
szivi rolleyes.gif
Shepi
hmm hmm nektek sikerült kitalálni h az 5-ösbe van az utazás??
képzeljétek el... annyire beletaláltam úgy örülök neki... bejöttek a táskákkal és így nemtudom csak megszólalatam h 5.. közben hugom megszólal h neee mond ki ..de ha meg nem mondom ki akk senki nem hiszi el nekem.. biggrin.gif
aztán bemutatkoztak... és így egyre jobban hajlottam az 5ös felé..egyre biztosabb lettem benne..

Mikor elmondta a ( mellesleg 2 méteres xD ) csajszi a nézők szerinti százalékokat én csak lestem ... úgy tudtam hogy benne lesz..
aztán mikor kinyitották és benne volt...
aaaj nemtudom lehet tök véletlen de tényleg annyira tudtam h abba van... smile.gif

olyan jó... kiváncsi vok Dannynek milyen érzés volt eleinte hogy eltalálta így a dolgokat.. lehet vmi ilyesmi .. smile.gif
Vica
Én is azonnal beletalátam... amikor bejöttek én is kimondtam h 5 ... aztán mondtam h de ennyire általános szám nem lehet blink.gif (nincs is olyan h általános szám... nah mind1) biggrin.gif szal én is eltalátam smile.gif am télleg véletlennek tűnik... csak amikor belegondolsz később, hogy az első megérzésedre hagyatkoztál, és bejött... és később is bejön... egy kicsit nekem ijesztő tongue.gif
Shepi
DE tényleg ez am olyan jó érzés volt.. h nekem sikerült és anyuéknak nem tongue.gif...
és ezt senki nem veheti el tőlem tongue.gif ... rolleyes.gif
Vica
Igen igen... tök jók ezek a képességek smile.gif olyan egyedi, megmagyarázhatatlan és különös... különlegessé tesz rolleyes.gif
Shepi
Igen talán ettől volt olyan jó hogy 1 kicsit még én is különlegesnek éreztem magam ha csak 1 kis időre is smile.gif
Vica
Aham és ez tök jó smile.gif amikor egyszer anyunak azt mondtam h mindjárt csörög a telefonod, mert a szomszéd át fog jönni... és tényleg megtörtént akkor teljesen megrémült hogy honnan tudtam smile.gif igaz hogy én is... biggrin.gif
Shepi
Hihi.. ez jóó :

Áhh most néztem újra meg Danny győzelmét.. áhh még mindig a hatása alatt állok ez nem igaz !! biggrin.gif
Vica
ÚÚÚÚ én a robbanást néztem meg egy csomószor smile.gif kezdek piromániás lenni biggrin.gif
Shepi
Hehe biggrin.gif

Nah figy nekem most mennem kell sztem majd még úgyis beszélünk... smile.gif

Ha esetleg Danny feltűnne adjátok át neki üdvözletem lécci smile.gif

és Mindenkinek további szép napot ^^
Sziasztok !!
Vica
szioo

viszont én is épp megyek.. Dannyt én is üdvözlöm mondjátok meg Neki lécci wub.gif
sziasztok!! smile.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 04:34 PM) *
szioo

viszont én is épp megyek.. Dannyt én is üdvözlöm mondjátok meg Neki lécci wub.gif
sziasztok!! smile.gif

Én még tartom a frontot.Ha esetleg Danny erre tévedne! laugh.gif
Vica
Én is visszajöttem, eddig bírtam ki biggrin.gif Remélem Danny feljön wub.gif
Niki_001
Sziasztok!

Am én is rögtön rámondtam h az 5-ös táskában van! biggrin.gif Anya meg elkezdte mondani h tuti h a 7-esben van! xD
Danny,csak Gratulálni tudok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyit szurkoltam,amikor kimondták a nevedet percekig sikítoztam,remegtem és pár percig nem tértem magamhoz blink.gif !!!!! Nem hittem volna h ilyen hatással leszel rám!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagy Gratula Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 06:03 PM) *
Én is visszajöttem, eddig bírtam ki biggrin.gif Remélem Danny feljön wub.gif

Én is remélem.
Sandy
Na írtam az iwiwen a Blue clubba.hát...remélem visszaír majd wub.gif
Cinty
Szia Danny!Jajjannyira örülök,h Te nyertél!Te vagy a kedvencem,ez nem vitás,te vagy a legjobb,sírtam én is az örömtől sikítottam ugráltam,nagyon jó vagy Danny!Rem.még láthatunk a Tv-be^^Nagyon szeretünk wink.gif
♥♥♥Danny♥♥♥
Vica
Sandy sztem ott néhány napon belül válaszol smile.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 06:22 PM) *
Sandy sztem ott néhány napon belül válaszol smile.gif

Remélem.Akkor nagyon boldog lennék! tongue.gif
Niki_001
Szerintem,mindenki arra vár h Danny feljöjjjön! biggrin.gif Többek között én is!!! unsure.gif biggrin.gif
Lily
Ma 7x néztem meg azt a a jelenetet amikor megnyerted és 5x a robbantósat amikor ezt látom mindig elkezdek remegni és parázni akkor amikor mondod a Nórinak , hogy menjen előre és félek , hogy vmi fog történni pedig tudom a végét ... na mindegy a lényeg , hogy nyertél és grat! wink.gif wub.gif biggrin.gif
Sandy
IDÉZET(Niki_001 @ May 18 2008, 06:51 PM) *
Szerintem,mindenki arra vár h Danny feljöjjjön! biggrin.gif Többek között én is!!! unsure.gif biggrin.gif

De nem jön! sad.gif
Niki_001
IDÉZET(Sandy @ May 18 2008, 06:53 PM) *
De nem jön! sad.gif

Ez a baj!:( sad.gif sad.gif
Sandy
Megettem már az össze tiramisut amíg vártam rá...
Süni :)
Gratula Danny!!sztem te voltál a legjobb!! wink.gif
Vica
Sztem marha fáradt... gondolom tegnap megünnepelték a győzelmét.. meg tuti a családjával van.. majd feljön és akk csak néz h mennyit írtunk smile.gif
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 18 2008, 07:02 PM) *
Sztem marha fáradt... gondolom tegnap megünnepelték a győzelmét.. meg tuti a családjával van.. majd feljön és akk csak néz h mennyit írtunk smile.gif

Igen biztos fáradt, de már megkönnyebülhet:nyert és már nem is kell egy hét alatt felkészülni a következő "csodára".De mondjuk neki annyival könnyebb, hogy szereti amit csinál.Hány olyan emeber van aki utálja a munkáját és belebetegszik...
Lily
Tényleg .. erre nem is gondoltam! Nem baj ha legközelebb megnézi , hogy miket írtunk majd sokáig itt lesz! smile.gif
Ancsa20
Hol van már Danny...Igazán felnézhetne már a forumra egy kicsit!!! sad.gif
dorma
Fú... el nem tudjátok képzelni, hogy milyen boldog volam amikor Danny nyert! Végig neki szurkoltam! laugh.gif Amúgy az a robbantás... fú hát arra aztán senki nem számított! Nem sokon múlt, hogy Nórával együtt felobbanjanak! Ez az utolsó berobbanó siker volt szó szerint! Sok sikert a továbbiakban!
Ancsa20
IDÉZET(dorma @ May 18 2008, 07:23 PM) *
Fú... el nem tudjátok képzelni, hogy milyen boldog volam amikor Danny nyert! Végig neki szurkoltam! laugh.gif Amúgy az a robbantás... fú hát arra aztán senki nem számított! Nem sokon múlt, hogy Nórával együtt felobbanjanak! Ez az utolsó berobbanó siker volt szó szerint! Sok sikert a továbbiakban!

Az biztos h bombajó volt ez a produkcioja!!! laugh.gif
De szerencsére senki nem sérült meg!!! wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.