Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Sandy
Hú gyerekek, most olvastam a neten rengeteg kritikát Dannyről...Soha nem tudtam megérteni(és már nem is fogom) mért kell nyilvánosan megalázni, fikázni a másikat még akkor is ha van annak valami valóságalapja amit mond.És ilyenkor nam az fáj, hogy esetleg igaz az egész, hanem az ahogy ezt előadja.Részemről az ilyet undorítónak tartom!! angry.gif
Nem akarom ide berakni a linket Danny miatt...de ha valakit netán érdekel akkor privátba elküldöm, olvassátok el!Bár ha valaki ettől úgy bedühödik mint én akkor inkább ne.
Leja
IDÉZET(Sandy @ May 18 2008, 08:14 PM) *
Hú gyerekek, most olvastam a neten rengeteg kritikát Dannyről...Soha nem tudtam megérteni(és már nem is fogom) mért kell nyilvánosan megalázni, fikázni a másikat még akkor is ha van annak valami valóságalapja amit mond.És ilyenkor nam az fáj, hogy esetleg igaz az egész, hanem az ahogy ezt előadja.Részemről az ilyet undorítónak tartom!! angry.gif
Nem akarom ide berakni a linket Danny miatt...de ha valakit netán érdekel akkor privátba elküldöm, olvassátok el!Bár ha valaki ettől úgy bedühödik mint én akkor inkább ne.

Szia!
Sajnos ilyen a mai világ...Én se értem minek fikázni a másikat,de van néhány ember akik élvezik az ilyen dolgot...sad.gif sad.gif Ez ellen sajna nem lehet semmit se tenni....Csak remélni lehet idővel abbamaradnak...De hát...
Sandy
IDÉZET(Leja @ May 18 2008, 08:18 PM) *
Szia!
Sajnos ilyen a mai világ...Én se értem minek fikázni a másikat,de van néhány ember akik élvezik az ilyen dolgot...sad.gif sad.gif Ez ellen sajna nem lehet semmit se tenni....Csak remélni lehet idővel abbamaradnak...De hát...

Attól tartok leginkább az élvezi aki írja...de hát...persze...tudom.Ennyit az emberekről.Én egy jobb világban szeretnék élni
geryke23
Kedves Danny!

Véleményem szerint tökéletes volt az összes előadásod.A cimlapsztoris nagyon tetszett és nagyon megnyerő volt számomra.Természetesen és is szavaztam rád 3 szavazattal is csakhogy megnyerd és sikerült.biggrin.gif A lényeg hogy nagyon jó voltál de őszinte leszek az utolsó produkció nagyon veszélyes volt.Nagyon féltem nehogy bajlegyen és persze bíztam benne hogy sikerül mégis féltem.Ezuton szeretnék neked Gratulálni!!!Ügyes voltál!
Leja
IDÉZET(Sandy @ May 18 2008, 08:21 PM) *
Attól tartok leginkább az élvezi aki írja...de hát...persze...tudom.Ennyit az emberekről.Én egy jobb világban szeretnék élni

Igen,igen...szerintem többen vagyunk így!Aki sajnos ilyen az valószínű ilyen is marad...sad.gif
Szerencsére nem csak ilyen agybeteg emberek vannak...
Niki_001
Én is nézegettem,a hozzászólásokat és nagyon elszomorítanak,h ha nem a kedvencük nyer, akkor mindennek le kell hordani Danny-t!!! sad.gif Szánalmasak az ilyen emberek és ezeket már csak sajnálni tudom!!!!
Danny nagyon-nagyon ügyes voltál a 8 hét alatt!!!!!!!!!!!!!! Mégegyszer GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Sandy
IDÉZET(Leja @ May 19 2008, 07:45 AM) *
Igen,igen...szerintem többen vagyunk így!Aki sajnos ilyen az valószínű ilyen is marad...sad.gif
Szerencsére nem csak ilyen agybeteg emberek vannak...

Tudom, hogy nem kell foglalkozni az ilyen szövegekkel és próbálok is, de mikor ilyet látok mindig feldühít...Remélem Danny sem nagyon törődik a negatív kritikákkal, le kell tojni.Ő tudja magáról, hogy mi igaz mindebből és hogy mit tud.Ez a lényeg.Mi ugyan nem ismerjük, de szeretjük, ezen felül meg mindenki azt gondol amit akar!És most megkönnyebültem, hogy ezt leírtam smile.gif
iza27
IDÉZET(DannyBlue @ May 14 2008, 03:51 PM) *
Sziasztok!

Tudom, hogy Velem vagytok és lesztek szombat este is. Sok időt töltök most a felkészüléssel, ezért ne haragudjatok, ha nem tudok itt válaszolni.
Sajnos nem is nagyon látom, a hozzászólások között a nekem szánt válaszokat, így kérlek írjatok személyes levelet az info@danny-blue.com-ra.
Azokat igyekszem megválaszolni. Egyébként meg köszönöm a bíztató szavakat és hozzászólásokat, majd jövő héten lesz egy olyan pár óra, amikor lehet velem beszélni online, mert akkor feljövök!

Gondolati üdv

Danny

iza27
Ja, bocsi csak próbálgattam laugh.gif

Szóval....Gratulálok! rolleyes.gif

Iza
Remélem hamarosan eljön az a pár óra! laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
IDÉZET(Sandy @ May 18 2008, 08:14 PM) *

Hát mivel Danny rajongói vunk jogos hogy megvédjük mint ahogy az is hogy hiszünk benne... az hogy ebből ki mit tart igaznak.. lehet jobb lenne maguk közt megbeszélni és nem nyilvánosan közölni.. főleg akkor ha ráadásul gusztustalanul ócsárolják szegényt.....
DE am tök egyértelműen látszódik a sorok között a féltékenység és az irígység.. rendszerint vagy az hogy ők lennének a nagy hősök megváltók és mentalisták ( v ki minek nevezi.. )
vagy pedig a korábban . vagy épp most kiesett kedvencük nem volt az épp nyertes...
így lehet egyértelmű.. hogy ezt írják.. csak nem ilyen formában kéne...lehet énis felháborodtam volna hogy ha nem Danny nyer.. nah de kinek mondhattam vna el?? ki döntötte el?? hát persze hogy a szavazó közönség... gondolom így akarta ( az interneten keresztül ) közölni mindazoknak akik rá ( Dannyre ) szavaztak hogy rosszul tették... vagy esetlek azoknak akik az ő kedvencére épp nem szavaztak...
Hát igen... néha úgy érzem nem is emberek között élek xD... amikor azt állítják h ÚÚ AZ EMBER... ugyan semmik nem vunk a világ történetében 1 apró kis porszem sem... akkor hova lett hirtelen az a nyaagy intelligencia?? Az amivel állítólag kiemelkedünk a körülöttünk élő környezetből ...
Hát ilyen dolgokból lerí hogy milyen az az ember aki ezt írta....
Magic Girl
[font="Arial Black"][/font]Sziasztok!
Danny, szeretnék gratulálni Neked. Még csak most jutottam internet közelbe. Egyébként azért nem tudtam elmenni az előadásra, mert másnap fellépésem volt, de remélem, hogy a jegyeket még sikerült másnak odaadni. Ilyenkor bánom, hogy vidéki vagyok! Pedig jó lett volna találkozni Veled. Sajnos a döntőt is csak videón tudtam megnézni. Miért nincs nekem sose szerencsém? Vagyis hát szerencsém volt, hogy én nyertem a jegyeket, de miért örültem volna neki, ha egyszer nem tudtam elmenni?

sad.gif sad.gif sad.gif
Shepi
szegény... sad.gif
Magic Girl
IDÉZET(Shepi @ May 19 2008, 01:29 PM) *
szegény... sad.gif

Talán majd egyszer valamikor......... rolleyes.gif
Shepi
Hát igen.. én pölö amikor megtudom mi lesz az elvileg má hamarabb elindult Danny műsorával kapcs.ba én már mek is biggrin.gif
Iza
hova mész? unsure.gif
Shepi
hát elvileg még sehova mer senki nem adott még választ az ezzel kapcsolatos kérdéseimre xD
Magic Girl
hát, én most már nem értek semmit huh.gif
Iza
én is csak annyit hogy mész valahova! laugh.gif
Shepi
c aaj biggrin.gif
a lényeg h Dannyinek elvileg már voltak előadásai és elvileg lesznek is .. és ha többet megtudk róla.. h hol mikor meg ienek.. én 1re legalább biztos h el fogok menni..
Magic Girl
IDÉZET(Shepi @ May 19 2008, 01:47 PM) *
c aaj biggrin.gif
a lényeg h Dannyinek elvileg már voltak előadásai és elvileg lesznek is .. és ha többet megtudk róla.. h hol mikor meg ienek.. én 1re legalább biztos h el fogok menni..

Te hova valósi vagy? Én sajnos messze vok! De jó annak, aki Pesten lakik.... rolleyes.gif
Shepi
Én Pestől nem messze.. Monoron...
Vica
Shepi egy előadására én is tuti el fogok menni, mert annyira érdekel smile.gif Majd ha megtudok vmit szólok, de akkor Te is wink.gif

Láttam ma volt fenn Danny de ahogy látom nemírt sehova... nekem sem válaszolt sad.gif biztos fáradt volt, reggel láttam a tv2-n interjút készítettek vele biggrin.gif itt vigyorogtam, mert Lui mondta h összeszedték őket, de mentálisan nincsenek topon... és h Somogyi Zoli azt mondta h ők hajlanak el, nem a kanalak ... vagy vmi hasonló smile.gif lényeg h ünnepeltek biggrin.gif
Shepi
biggrin.gif:D
Iza
biggrin.gif nekem is szólhattok ha megtudtok valamit ! wink.gif
DannyBlue
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a szavazatokat! Miattatok győztem! Köszönöm a gratulációkat is! Válaszolni fogok mindenkinek, csak egy kicsit fáradt vagyok még és kaptam 300 levelet! :-)

Gondolati Üdv
Danny
(A Kiválasztott) rolleyes.gif
Shepi
nah ha ezt hamarabb tudom

nem küldök külön vagy 3-at akkor mindenestre bocsi ezért és tényleg gratula és remélem még itt vagy mert szeretném ha válaszolnál a fórumozóknak abban a topicban ahol tőled kérdeztünk...
okéoké tudom h fáradt vagy ..csak legalább 1-2-re tongue.gif
Iza
Igen Danny! rolleyes.gif
Remélem válaszolsz az én levelemre is! smile.gif
Pihend ki magad aztán gyere ide hozzánk! unsure.gif
Shepi
már várunk smile.gif
Vica
Juuj én is küldtem néhányat, bocsi Danny biggrin.gif de legalább kikapcsolódsz az olvasással... vagy néhány hülyeségen röhögsz egy kicsit smile.gif
szaszagirly
Ajjj dejó lenne Dannyvel egyszer talizni..sad.gif Közös kép+autogramm..:[ Annyira aranyos^^ Még tesitanárunkat is meggyőztük h rászavazzon:P jaj de lettem volna izéé rúzsa magdi meg szekeres nóra helyében. xDmost kimondom.xD
Danny 4ewah (L)(K)(L)
Szasza^^
Shepi
smile.gif
Vica
sztem mindenki azt kívánja h személyesen talizhasson vele biggrin.gif
Shepi
van benne vmi.. biggrin.gif ezért gondolkozom annak a találkozó megszervezésén.. xD
Magic Girl
IDÉZET(szaszagirly @ May 19 2008, 02:16 PM) *
Ajjj dejó lenne Dannyvel egyszer talizni..sad.gif Közös kép+autogramm..:[ Annyira aranyos^^ Még tesitanárunkat is meggyőztük h rászavazzon:P jaj de lettem volna izéé rúzsa magdi meg szekeres nóra helyében. xDmost kimondom.xD
Danny 4ewah (L)(K)(L)
Szasza^^

Hát, én is szeretném, de sajnos 150km az 150km............. sad.gif
Shepi
uff...
Vica
Én kb 10 kmre lakom bptől... vagy nem tom de 10 perc alatt benn vok kocsival ^^ nah de nem is ez a lényeg ... van itt minimum 7 oldal, amit még a döntő előttről kezdtünk íri, és nem hiszem h most volt Dannynek ideje átolvasni... ráadásul gyártjuk neki tovább az olvasnivalót biggrin.gif és akk még ott van a 300 levél, amikre válaszolni is fog... stb. biggrin.gif szal meglesz az elfoglaltság xD
Magic Girl
IDÉZET(Shepi @ May 19 2008, 02:24 PM) *
uff...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Shepi
az meg.. biggrin.gif
Iza
jaja! rolleyes.gif
hát én elég messze lakom bp-től! sad.gif
kb 3 óra! sad.gif
de a találkozóban benne lennék!
Shepi
huhh még alszok rá párat meg meg kell várni míg Danny is hamarosan befejezgeti a leveleket.. és akk lehet róla beszélni...
Vica
És egyszercsak 50en megrohamozzuk kérdésekkel stb biggrin.gif
Magic Girl
IDÉZET(Iza @ May 19 2008, 02:27 PM) *
jaja! rolleyes.gif
hát én elég messze lakom bp-től! sad.gif
kb 3 óra! sad.gif
de a találkozóban benne lennék!

Én is benne lennék a találkozóban, attól, hogy messze lakok. rolleyes.gif
Shepi
... smile.gif
Magic Girl
IDÉZET(Vica @ May 19 2008, 02:31 PM) *

Hát igen, az egy kicsit durva lenne.. tongue.gif
Iza
nem győzne válaszolni!xD
Shepi
Hát nem hiszem... szerintem mindenkiben lenne annyi tartás hogy hagyja a másikat is szóhoz jutni és hagyja Dannyt levegőt venni... nem mondom h nem lenne nehéz.. de xD
Iza
muszály lenne!..xD
Shepi
hjah biggrin.gif
vagy inkább csak 1más előtt ülnénk és nem beszélnénk hanem mi csak erősen gondolnánk és aki a legtöbb infot tudja elküldeni Dannynek az nyer xD
szaszagirly
IDÉZET(Vica @ May 19 2008, 02:31 PM) *

ÉÉÉÉS NAGYON GRATULÁLOK DANNY! EGY FANTASZTIKUS EMBER VAGY^^
lécci ha vki tud vmi infot Danny önálló estjeiről v. a saját műsoráról az jelezze^^
am. oan jo mikor az ember tud fanokkal csevegni.xD elég sokszor gondolok Dannyra és akkor pl kell vki akivel egyfolytában rola beszélhetek.xD lehet h. hülyén hangzott sorry.xD
Pusz<3 [am. ti info@...-ra irtatok levelet autogrammért?biggrin.gif]
We love Danny^^[L]
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.