IDÉZET(Sandy @ May 18 2008, 08:14 PM)

Hú gyerekek, most olvastam a neten rengeteg kritikát Dannyről...Soha nem tudtam megérteni(és már nem is fogom) mért kell nyilvánosan megalázni, fikázni a másikat még akkor is ha van annak valami valóságalapja amit mond.És ilyenkor nam az fáj, hogy esetleg igaz az egész, hanem az ahogy ezt előadja.Részemről az ilyet undorítónak tartom!!
Nem akarom ide berakni a linket Danny miatt...de ha valakit netán érdekel akkor privátba elküldöm, olvassátok el!Bár ha valaki ettől úgy bedühödik mint én akkor inkább ne.
Hát mivel Danny rajongói vunk jogos hogy megvédjük mint ahogy az is hogy hiszünk benne... az hogy ebből ki mit tart igaznak.. lehet jobb lenne maguk közt megbeszélni és nem nyilvánosan közölni.. főleg akkor ha ráadásul gusztustalanul ócsárolják szegényt.....
DE am tök egyértelműen látszódik a sorok között a féltékenység és az irígység.. rendszerint vagy az hogy ők lennének a nagy hősök megváltók és mentalisták ( v ki minek nevezi.. )
vagy pedig a korábban . vagy épp most kiesett kedvencük nem volt az épp nyertes...
így lehet egyértelmű.. hogy ezt írják.. csak nem ilyen formában kéne...lehet énis felháborodtam volna hogy ha nem Danny nyer.. nah de kinek mondhattam vna el?? ki döntötte el?? hát persze hogy a szavazó közönség... gondolom így akarta ( az interneten keresztül ) közölni mindazoknak akik rá ( Dannyre ) szavaztak hogy rosszul tették... vagy esetlek azoknak akik az ő kedvencére épp nem szavaztak...
Hát igen... néha úgy érzem nem is emberek között élek xD... amikor azt állítják h ÚÚ AZ EMBER... ugyan semmik nem vunk a világ történetében 1 apró kis porszem sem... akkor hova lett hirtelen az a nyaagy intelligencia?? Az amivel állítólag kiemelkedünk a körülöttünk élő környezetből ...
Hát ilyen dolgokból lerí hogy milyen az az ember aki ezt írta....