Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Cseszti
XD
Shepi
Nah én most megyek majd jövök vissza vmikor ... nemtudom addig is szijasztok fórumozók ^^

Szija Vicaa ^^ (L)

Szija Danny ^^

Szija Aszisztens smile.gif
iza27
Szia Vica
iza27
Szia Shepi
Cseszti
Szijasztok..am most néztem meg a videot..áá nagyon jóó..végig röhögtem xd
iza27
IDÉZET(Cseszti @ Jun 24 2008, 10:03 AM) *
Szijasztok..am most néztem meg a videot..áá nagyon jóó..végig röhögtem xd

én már jó sokszor megnéztem laugh.gif
Cseszti
énis.am még azóta si azt nézem ám XD
Danny a Legjobb xd
Mary
IDÉZET(Cseszti @ Jun 24 2008, 11:54 AM) *
énis.am még azóta si azt nézem ám XD
Danny a Legjobb xd

Én vagy 10* játszottam vissza biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif nem bírtam abbahagyni!!! biggrin.gif

DANNY biggrin.gif HAJRÁÁ!!!
Cseszti
hát de nagyon ott van XD
iza27
jaja, a munkahelyemen már hülyének néznek hogy állandóan azt nézem laugh.gif , de legalább az 5 nap alatt valamelyik nap egy kicsit vetkőzhetne is, csak egy kicsit laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rogue
IDÉZET(iza27 @ Jun 24 2008, 02:12 PM) *
jaja, a munkahelyemen már hülyének néznek hogy állandóan azt nézem laugh.gif , de legalább az 5 nap alatt valamelyik nap egy kicsit vetkőzhetne is, csak egy kicsit laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nem lenne rossz! tongue.gif
iza27
IDÉZET(Rogue @ Jun 24 2008, 12:17 PM) *
Nem lenne rossz! tongue.gif

alsó naciba megnézném laugh.gif tongue.gif wub.gif
Rogue
IDÉZET(iza27 @ Jun 24 2008, 02:22 PM) *
alsó naciba megnézném laugh.gif tongue.gif wub.gif

más is...tongue.gif rolleyes.gif
iza27
ennyi hülyeséget össze vissza írni, mint amit ma én írtam.....szörnyű laugh.gif laugh.gif laugh.gif most olvastam vissza laugh.gif
Piró
Én gyorsan becsuktam az irodám ajtaját a munkahelyemen és úgy néztem meg. Danny hogy táncolt és hogy felemelte az Alexandrát. ohmy.gif Nem semmi. Én is jókat nevettem. biggrin.gif Különben nem tudom, mit vannak úgy oda, hogy nem tudják, mi Danny igazi neve. Nem egy nagy dolog, én is tudom már régen.
iza27
IDÉZET(Piró @ Jun 24 2008, 01:05 PM) *
Én gyorsan becsuktam az irodám ajtaját a munkahelyemen és úgy néztem meg. Danny hogy táncolt és hogy felemelte az Alexandrát. ohmy.gif Nem semmi. Én is jókat nevettem. biggrin.gif Különben nem tudom, mit vannak úgy oda, hogy nem tudják, mi Danny igazi neve. Nem egy nagy dolog, én is tudom már régen.

jaja, én is tudom, ha jól emlékszem még Vica mondta, meg az egyik honlapon is fent van a teljes neve
Mary
IDÉZET(iza27 @ Jun 24 2008, 12:12 PM) *

Mindenki alsó naciba akar látni Danny...xD tongue.gif laugh.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif
(megjegyzés: NVN, nem vagyunk normálisak laugh.gif )
iza27
IDÉZET(Mary @ Jun 24 2008, 01:12 PM) *
Mindenki alsó naciba akar látni Danny...xD tongue.gif laugh.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif
(megjegyzés: NVN, nem vagyunk normálisak laugh.gif )

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
iza27
Nah sziasztok, pápá aki itt van. Lassan megyek, délután még lehet leszek egy kicsit( ha valakit érdekelne esetleg laugh.gif )
Vica
szijasztok^^visszajöttem xD de nem maradok sokáig sad.gif
iza27
IDÉZET(Vica @ Jun 24 2008, 03:19 PM) *
szijasztok^^visszajöttem xD de nem maradok sokáig sad.gif

én se, nekem is mennem kell:(
Vica
aham nekem is... most .... szóval szijasztok, szija Meli smile.gif
iza27
ja, amúgy szia Vica! laugh.gif
Vica
hát ez a Hal a tortán... DANNY ... én láttam már ügyetlen embert konyhában... de Te felülmúltál mindent xD túrótörés pedig... harakiri xD
Melii
az igyekezetet azért értékeltékxD 2 ponttal...xD de mi azért szorkolunk!!! smile.gif
Vica
hát első nem lesz xD
Bestgirl16
Sziasztok! Én most regisztrálltam és nagyából végig olvastam a blogot és látom Danny nemsokat van fennt de remélem azért majd vmikor föl jön! rolleyes.gif
Vica
Nah látom megin egyedül maradtam... tehát megyek is ^^

Szijasztok
Szija Danny
Szija Assistant
iza27
IDÉZET(Vica @ Jun 24 2008, 07:14 PM) *
hát ez a Hal a tortán... DANNY ... én láttam már ügyetlen embert konyhában... de Te felülmúltál mindent xD túrótörés pedig... harakiri xD

mintha azt mondta volna hogy tud főzni, hmmm blink.gif
iza27
IDÉZET(Vica @ Jun 24 2008, 07:43 PM) *
Nah látom megin egyedül maradtam... tehát megyek is ^^

Szijasztok
Szija Danny
Szija Assistant

sebaj Vica. én is egyedül vagyok fent legtöbbször laugh.gif
Cseszti
Szijasztok!!
Na én is megjöttem..
Vagy most megin nincs senki??
Vica
nah most itt vok én is Cseszti smile.gif
Vica
Jajj a színem lemaradt xD
Vica
Húúú már 150 oldalunk van ohmy.gif
Cseszti
dejóó
végre nem vok egyedül^^
Vica
igen ^^beszélgessünk smile.gif hogy tetszett a műsor tegnap? biggrin.gif
Cseszti
szerintem jó volt..csak az a Rákóczi annak semmise teccik..feltudnám rugni.. és neked?
Vica
hát én szét röhögtem az agyam biggrin.gif szegény Danny oan suta volt a konyhában xD ... a Rákóczinak télleg semmi sem teccik... már elképzeltem párszor, mien lenne törött orral xD
Cseszti
jah..amugy van az oldalon ez a rengeteg regisztrált...szerintem akik nem jönnek fel törölni kellene őket..xd
Vica
nah igen... tök inaktívok.. és csak foglalják a memóriát.. bár nem otm mekkora tárhelye ennek az oldalnak, de lassítják az tuti ... (mikre nem jó egy info érettségi xD)
Cseszti
XD jah...legább egy 50-et le lehetne törölni..
Vica
igen... bárcsak administrator lennék xD 30 nap után inaktív-> törlés xD
Cseszti
jah..énis lennék szivesen ^^ avyg moderátor..xd
Vica
aham, először azt akartam írni, csak rájöttem h ien nevű embert itt még nem láttam h moderátor xD
Cseszti
mer nicns fennt.
Vica
logikus biggrin.gif
Cseszti
jaja
Vica
bár lehet h nem bírnám moderátorként h ennyien írnak meg minden biggrin.gif
Cseszti
mér?? csak ki lenne tiltani azt aki nem bir magával xd
Vica
hehe biggrin.gif ez jó biggrin.gif bár lehet ha én csinálnám akkor összeomlana a rendszer xD
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.