Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Vica
Sorszámot húzunk ... xD

De sztem vagyunk annyira intelligensek - akinek inge magára veszi, aki nem... azt sajnálom xD - hogy kivárjuk a sorunkat.
Shepi
énmá írtam mindenhova xD biggrin.gif
Shepi
IDÉZET(Vica @ May 19 2008, 02:40 PM) *
Sorszámot húzunk ... xD

De sztem vagyunk annyira intelligensek - akinek inge magára veszi, aki nem... azt sajnálom xD - hogy kivárjuk a sorunkat.

vagyunk... tongue.gif
Vica
Én is mindenhova írtam már... nincs hely, ahova nem írtam volna wub.gif biggrin.gif jah de, a privátja... azt tiszteletben tartom rolleyes.gif
szaszagirly
ÉÉÉÉS NAGYON GRATULÁLOK DANNY! EGY FANTASZTIKUS EMBER VAGY^^
lécci ha vki tud vmi infot Danny önálló estjeiről v. a saját műsoráról az jelezze^^
am. oan jo mikor az ember tud fanokkal csevegni.xD elég sokszor gondolok Dannyra és akkor pl kell vki akivel egyfolytában rola beszélhetek.xD lehet h. hülyén hangzott sorry.xD
Pusz<3 [am. ti info@...-ra irtatok levelet autogrammért?biggrin.gif]
We love Danny^^[L]
Shepi
én oda is írtam mert nemtudtam h mi az xD.. biggrin.gif
Vica
Ehhh ez jó biggrin.gif
Vica
Shepi felvettelek iwiwre ^^ rem nembaj tongue.gif
Shepi
mondjuk sajnálom szegényt :S ennyi levelet kapni..

bár én direkt egyedire írtam az enyém.. tongue.gif

nem csak az a snassz szöveg h jaaaj gratulálok meg ienek.. biggrin.gif
Vica
WÁÁÁÁ jövő kedden érettségizek infobol :S szurkoljatok Nekem is, hátha sikerült normálisan megírni rolleyes.gif
Danny Te is segíts lécci gondolatban egy kicsit szurkolj!! tongue.gif
Shepi
xD biggrin.gif ez a 109. hozzászólás a mai napomon.. biggrin.gif
Magic Girl
IDÉZET(Shepi @ May 19 2008, 02:47 PM) *
mondjuk sajnálom szegényt :S ennyi levelet kapni..

bár én direkt egyedire írtam az enyém.. tongue.gif

nem csak az a snassz szöveg h jaaaj gratulálok meg ienek.. biggrin.gif

Én is elég egyedire írtam, de szerintem mindenkinek megpróbál válaszolni! Egyébként azt hiszem, hogy több szerelmes levelet is kap. Na arra ár megértem, ha nem válaszol. laugh.gif De szeretnék én is olvasni a gondolatokban........... rolleyes.gif
Shepi
Há én azért nem vok ennyire fanatikus h szerelmesleveleket írogassak

am meg hjah az jó dolog lehet xD
Vica
Húú gondoljátok meg mit kívántok, tudjátok még a végén valóra válik tongue.gif (de tény h én is kipróbálnám xD)
Shepi
Nah mennem kell xD -.-'
Majd beszélünk xD és majd gondolkozzatok h hogy lenne jó a tali.. de még várni kell az biztos...

Sziasztok!
Vica
Én is pont most megyek megint blink.gif mint tegnap ohmy.gif ez már ijesztő biggrin.gif

Sziasztok kedves Fórumozók ^^
Magic Girl
IDÉZET(Vica @ May 19 2008, 03:01 PM) *
Én is pont most megyek megint blink.gif mint tegnap ohmy.gif ez már ijesztő biggrin.gif

Sziasztok kedves Fórumozók ^^

laugh.gif laugh.gif blink.gif
barby66
Szia Danny!

Kár hogy nincs msn vagy hasónlód vagy van? Ha igen megadod lécci lécci nem mondom meg seniknek rolleyes.gif wink.gif Ha beleegyezel lécci ird ide hogy igen vagy nem:) köszönöm! rolleyes.gif
Magic Girl
IDÉZET(barby66 @ May 19 2008, 03:25 PM) *
Szia Danny!

Kár hogy nincs msn vagy hasónlód vagy van? Ha igen megadod lécci lécci nem mondom meg seniknek rolleyes.gif wink.gif Ha beleegyezel lécci ird ide hogy igen vagy nem:) köszönöm! rolleyes.gif

Szerinted majd mindjárt megadja az msn címét.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ha a helyébe lennék, biztosan nem adnám meg senkinek. Csak képzeld magad egy kicsit a helyébe.....
barby66
IDÉZET(Magic Girl @ May 19 2008, 03:41 PM) *
Szerinted majd mindjárt megadja az msn címét.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ha a helyébe lennék, biztosan nem adnám meg senkinek. Csak képzeld magad egy kicsit a helyébe.....

Igazad van de probálkozni lehet laugh.gif
Ash
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Teljesen igazad van Magic girl!Énse adnám meg senkinek... képzeld bejelentkezne azt se tudná hova kapjon vagy huszan beszélni akarnának vele! wink.gif áááááááááá én biztos nembirnám...Sztem ő se wink.gif wink.gif dry.gif
puszi minden Danny rajongónak rolleyes.gif
Sandy
Ohh msn-en én is szívesen dumcsiznék vele, de ha van is neki természetesen nem adja meg... dry.gif
Magic Girl
IDÉZET(Sandy @ May 19 2008, 05:08 PM) *
Ohh msn-en én is szívesen dumcsiznék vele, de ha van is neki természetesen nem adja meg... dry.gif

Sajna sad.gif sad.gif
Sandy
Amúgy a tali nagyon jó ötlet! cool.gif
Magic Girl
Kitty! Boldog szülinapot!!!
Sandy
Jaaj, holnap megyek állásinterjúra, lécci drukkoljatok nekem!Annyira izgulok ohmy.gif
Vica
Sandy, veled vagyok wink.gif
Hát Danny helyében én sem adnám meg az msn-címem biggrin.gif

Kitty boldog szülinapot! ^^
Magic Girl
IDÉZET(Sandy @ May 19 2008, 05:14 PM) *
Jaaj, holnap megyek állásinterjúra, lécci drukkoljatok nekem!Annyira izgulok ohmy.gif

Sok szerencsét!
Sandy
IDÉZET(Vica @ May 19 2008, 05:18 PM) *
Sandy, veled vagyok wink.gif
Hát Danny helyében én sem adnám meg az msn-címem biggrin.gif

Kitty boldog szülinapot! ^^

Köszi, hát remélem az erő velem lesz!És még milyen jó lenne ha Danny is velem lenne, mármint gondolatban. wub.gif Ha ő is drukkolna az sokat jelentene, de hát mindegy...
Vica
Én is pont ezt mondtam h majd kedden érettségizem és mien jó lenne... de tuti nem lesz rá ideje smile.gif majd nekifekszem a tanulásnak... igaz h nagy része már megvan, mert van ECDL vizsgám, ez után egy érettségi nem olyan nehéz smile.gif
Szilvi
Elhiszem, hogy ezek utan sok dolga van, de azert johetne mar ide is!

nezzetek csak:

Jeloljetek be ismerosnek az iwiw-en a "Pozitiv Energiat" (Positive Energy).
( http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11700452 )

Jeloljetek, es kuldjetek tovabb ismeroseiteknek is.
Ha sokan leszunk, megmutatjuk Uri Gellernek, a Tv 2-nek es a tobbi mentalistanak, es megprobaljuk ravenni oket, hogy legyen folytatasa a musornak.
Terjesszetek ezt az uzenetet iwiwen, neten, forumokon, mindenhol.

Iza
Én jövő hét szerdán írok kompetenciát! huh.gif
Barby
Iza!
Én is sad.gif
Dóry
Danny!
Egyszóval lenyűgöző vagy , örülök hogy te lettél a kiválasztott!!! rolleyes.gif

Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.[font="Comic Sans MS"][/font][color="#800080"][/color]
Niki_001
IDÉZET(Barby @ May 19 2008, 05:59 PM) *
Iza!
Én is sad.gif

Én is akkor írok sad.gif biggrin.gif
Iza
Szurkolok nektek!Remélem jól sikerül majd! wink.gif rolleyes.gif
Danny is velünk lesz gondolatba remélem!xD laugh.gif rolleyes.gif
Niki_001
IDÉZET(Iza @ May 19 2008, 06:27 PM) *
Szurkolok nektek!Remélem jól sikerül majd! wink.gif rolleyes.gif
Danny is velünk lesz gondolatba remélem!xD laugh.gif rolleyes.gif

Én is fogok majd szurkolni!!! rolleyes.gif Biztos,h Danny gondolatba ott lesz velünk wub.gif biggrin.gif
Iza
a mi gondolatainkba tuti!xD laugh.gif wub.gif
Niki_001
IDÉZET(Iza @ May 19 2008, 06:37 PM) *
a mi gondolatainkba tuti!xD laugh.gif wub.gif

xD laugh.gif
Iza
rolleyes.gif laugh.gif
szaszagirly
énis jöv.hét szerdán fogok irni...-.-''
am. oan jolenne ha Danny önálló estjei folytatódnának^^ és mondjuk több városba is elmenne..xD
ajj...rem. még összejön egy találkozás...

Leja
IDÉZET(Sandy @ May 19 2008, 10:11 AM) *
Tudom, hogy nem kell foglalkozni az ilyen szövegekkel és próbálok is, de mikor ilyet látok mindig feldühít...Remélem Danny sem nagyon törődik a negatív kritikákkal, le kell tojni.Ő tudja magáról, hogy mi igaz mindebből és hogy mit tud.Ez a lényeg.Mi ugyan nem ismerjük, de szeretjük, ezen felül meg mindenki azt gondol amit akar!És most megkönnyebültem, hogy ezt leírtam smile.gif

Hát elhiszem...És tudom nem könnyű átnézni feletti és nem törődni vele...De az ilyen emberek nem érdemelnek egy kis figyelmet se...Szerintem Danny se foglalkozik velük...Legalábbis remélem...És tudja h. többen vannak akik szeretik mint akik ilyen jelzőket ír róla...
És örülök,hogy jobban vagy...smile.gif
Iza
neked is sok sikert!
mindannyian abban bízunk hogy udunk találkozni vele! rolleyes.gif
Vica
Hát akkor ezek szerint mindenkire vár vmi kihívás, sok sikert mindenkinek! happy.gif
Iza
viszont! rolleyes.gif
Na én megyek!
SZIASZTOK! JÓ ÉJT! rolleyes.gif
Vica
Szija Iza!
Sandy
Mindenkinek sok szerencsét! biggrin.gif
đb fan:)
Sziasztok!

Én is írtam Dannynek (jé, milyen furi.. biggrin.gif ), és azt kérdeztem, hogy mikor lehet látni megint élőben, szóval lesznek-e önálló estjei:D
Jah meg hogyha elküldöm a címem, akkor tényleg küld-e autogrammot:D
A fórumon írtam neki privátot, oda szerintetek válaszolni fog....?smile.gif
Vica
Szerintem mindenhol válaszol... egy leveledre biztosan smile.gif csak ugye írta h sokat kapott, és h kell neki 1 kis idő, míg mindre tud válaszolni smile.gif de tuti ír majd smile.gif rendes ember rolleyes.gif
Liliom
Danny!

Szerintem mindegyik prodikciód lenyűgöző volt. Egyformán nagy hatással voltak rám!
Nagyon tisztellek és szeretlek!
Gratulálok!

Liliom
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.