Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Hamupipi
Danny!

Nagyon örülök a győzelmednek, és még egyszer gratulálok! Egy dolog zavar csak: most mi lesz velünk hétről-hétre nélküled?! rolleyes.gif
Kiskölyök korom óta nem rajongtam így! Szóval, írd meg hírlevélbe és/vagy ide, hol láthatunk legközelebb és mikor!

Hamupipi
Niki_001
IDÉZET(Hamupipi @ May 20 2008, 06:38 AM) *
Danny!

Nagyon örülök a győzelmednek, és még egyszer gratulálok! Egy dolog zavar csak: most mi lesz velünk hétről-hétre nélküled?! rolleyes.gif
Kiskölyök korom óta nem rajongtam így! Szóval, írd meg hírlevélbe és/vagy ide, hol láthatunk legközelebb és mikor!

Hamupipi

Nekem is fog hiányozni,az h minden szombaton beültem a tv elé és azon izgultam,h Danny vajon tovább fog-e jutni?!!!!!! Most nem tudom mit fogok csinálni :S biggrin.gif Igen,az jó lenne ha Danny megírná,h hol láthatjuk tongue.gif
Shepi
szerintem mindenkinek... tongue.gif
Vica
Te jó ég, már csak 1 hét és érettségizem infoból wacko.gif hajj remélem sikerül rolleyes.gif
Shepi
Amikor info órán ülök és a tanár magyaráz h "majd ha érettségin ez lesz az lesz blabla..."
akk mindig eszembe jut h ki az aki infóból érettségizne.. xD

Hát úgyláccik vannak még olyanok... smile.gif
Vica
Igen, mert más tárgy... hát pff biggrin.gif sajnos nem olyanok a tanárok, akik szívesen megtanítanák az anyagot, hanem azt nézi, hogy hol adhat karót, és hol tehet keresztbe... sleep.gif szal így nem nagyon van lehetőségünk másból érettségizni.
đb fan:)
Hát igen, engem is érdekel hogy mikor láthatjuk majd megint:P
Ezt is megkérdeztem a levélbe:D ha válaszol valami konkrétat megírom!!:D:)
Shepi
IDÉZET(Vica @ May 20 2008, 12:33 PM) *
Igen, mert más tárgy... hát pff biggrin.gif sajnos nem olyanok a tanárok, akik szívesen megtanítanák az anyagot, hanem azt nézi, hogy hol adhat karót, és hol tehet keresztbe... sleep.gif szal így nem nagyon van lehetőségünk másból érettségizni.

Hát és egyre szemetebbé válnak.. bár lehet mire én érettségizek addigra csökkentik a tárgyakat.. tongue.gif
Shepi
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 12:34 PM) *
Hát igen, engem is érdekel hogy mikor láthatjuk majd megint:P
Ezt is megkérdeztem a levélbe:D ha válaszol valami konkrétat megírom!!:D:)

Igen igen.. énis megkérdeztem smile.gif asszem xD

Am tetszik az idézeted smile.gif
Iza
arra én is kíváncsi lennék,hogy ikor láthtjuk újra! rolleyes.gif

na nálunk is ez megy,hogy majd az érettségin!pfff
Shepi
biggrin.gif

nah én most mek.. majd nemsoká here.. lassan elindulok haza.. még el kell majd rángatnom mindenkit a gép elől szal majd ha vki máshol felőlem kérdezne... rolleyes.gif
akk nemsoká jövök

Szijasztok ^^
IDÉZET(Shepi @ May 20 2008, 12:36 PM) *
Igen igen.. énis megkérdeztem smile.gif asszem xD

Am tetszik az idézeted smile.gif

Köszii:$ Saját "szöveg" szal nem elloptam vagy ilyesmi biggrin.gif bár gondolom nem gondoltatok ilyesmire... rolleyes.gif biggrin.gif
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁmost néztem iwiwen a clubot és 10 perce jelentkezett be utoljára!!!!!!!:D:D:D:D:D
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 12:50 PM) *
Köszii:$ Saját "szöveg" szal nem elloptam vagy ilyesmi biggrin.gif bár gondolom nem gondoltatok ilyesmire... rolleyes.gif biggrin.gif
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁmost néztem iwiwen a clubot és 10 perce jelentkezett be utoljára!!!!!!!:D:D:D:D:D

Jah nem az a private:$ bocsiiiixD de a clubra is belépett ma;) 10 óra valamikor:D
Iza
akkor jöhetne ide is!:D
barby66
Kedves Fórumozok,Danny!

Igaz az hogy Danny Las Vagasba fog felépni a többi országból összeszedett mentalistákkal? huh.gif

Szerintetek közvetítik azt a műsort majd ide? biggrin.gif Aki tud valamit irjon rolleyes.gif
IDÉZET(barby66 @ May 20 2008, 12:57 PM) *
Kedves Fórumozok,Danny!

Igaz az hogy Danny Los Vagasba fog felépni a többi országból összeszedett mentalistákkal? huh.gif

Szerintetek közvetítik azt a műsort majd ide? biggrin.gif Aki tud valamit irjon rolleyes.gif

Ezt a videót én is láttam amiben ezt nyilatkozta:D De ha lehet majd tutdni valamit akkor Danny csak megírja:D
milyen jó lenne akkor kimenni Vegasba... biggrin.gif wink.gif rolleyes.gif
vivien
akarok találkozni Dannyvel..és közösképet is akarok vele..és autogrammot..ésés.mindent. XD rolleyes.gif ('álmodik a nyomor'-.-)
barby66
én is igazad van vivi "álmodik a nyomor"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
olyat találtam:D
remélem még nem láttátok és nem csinálok hülyét magambólxD
kivalasztott.hu (ezt tuti ismeritek..smile.gif és írjátok be a keresőbe hogy danny blue, és a legalján lévő 3 videó elképesztő!!!!!
Egy évvel ezelőtti felvételek, Danny átlagos ruhában van, más haja van ééssss annniyra jól néz ki:D:D
nézzétek meg feltétlen:d az első trükkje a karsai zitás-rajzolós:D
barby66
Mi z oldal cime? huh.gif
IDÉZET(barby66 @ May 20 2008, 01:09 PM) *
Mi z oldal cime? huh.gif

http://webcast.tv2.hu jobb oldalon felül keresőbe írd be h Danny Blue:)
Iza
ááh én megnézem!:D
És itt van egyí játék is Dannyvel:D
ki kell találni egy számot, illetve egy életkor, de nézzétek meg mind a három videót, mert a harmadikban van a megfejtés:D
én kitaláltam:D:D
szinte bőgök:S esküszöm:d olyan hihetetlen:D:D:D
barby66
annyira jó videók:)
barby66
kitaláltam én is
IDÉZET(barby66 @ May 20 2008, 01:32 PM) *
kitaláltam én is

Ugye milyen jóóó?biggrin.gif:D
Iza
ez nagyon jó!:D
Vica
Nekem a mostani haja jobba nbejön happy.gif wub.gif
barby66
hieteten:D nem hiszem el
barby66
jaja nekem is jobban tetszik a mostani haja rolleyes.gif nem mindha a másik nem lenne jó de ez jobb:D
akkor lehet hogy egyedül maradok mert nekem jobban teccik a videós haj:$:D
óó és az a ruha...annnnnyira jól néz ki benne:P és olyan jól öltözködik:biggrin.gif
meg hát ugye tudjuk hogy szeret vásárolni is..tongue.gif ezekszerint nagyon is jó ízlése van..tongue.gifsmile.gif
Vica
Én a 35öt írtam mert arra gondolt először... aztán nem akartam átírnii 37re, mert arra gondoltam h az első megérzés a jó biggrin.gif hát most akkor hogy döntsem el h sikerült-e? biggrin.gif
Shepi
Sztem mindekettő jó.. mindkettő más-más ízlés de sztem jó mindkettő.. biggrin.gif

Am sztem is jól öltözködik... mondjuk ezt elég merész dolog kijelenteni mert most láttam elsőször nem fekete ruhába xD....
IDÉZET(Shepi @ May 20 2008, 01:56 PM) *
Sztem mindekettő jó.. mindkettő más-más ízlés de sztem jó mindkettő.. biggrin.gif

Am sztem is jól öltözködik... mondjuk ezt elég merész dolog kijelenteni mert most láttam elsőször nem fekete ruhába xD....

Hát jah..biggrin.gif De hááát azért az a fekete ruha se semmi rajta...biggrin.gif:DxD
Shepi
tongue.gif
Vica
Igen, én is most láttam eéőször nem feketében...
Viszont a fekete tök jól kihozza az alakját tongue.gif meg eléggé sejtelmes smile.gif olyan, mitn a szemei... szinte felnyársal a tekintetével.. néha úgy érzem a lelkem mélyébe lát, pedig csak a kamerába nézett bele wub.gif
Magic Girl
IDÉZET(Vica @ May 20 2008, 01:44 PM) *
Nekem a mostani haja jobba nbejön happy.gif wub.gif

Szerintem is jobb a mostani haja
Shepi
biggrin.gif
Iza
jaja szerintem is! rolleyes.gif

Shepi
smile.gif
barby66
nem rég volt fent iwiwen ide miér nem jön? sad.gif
Shepi
én meg láttam h el lett olvasva a levelem de még nem válaszolt... magyarul ki lett selejtezve....
Vica
Sztem fog válaszolni... én akkor írtam neki amikor még 4en voltak versenyben, és akkor volt 4 nap mire írt... most meg ő nyert szal tuti rengeteg levelet kap smile.gif
Biztos fog válaszolni, érzem wink.gif
Shepi
300-at minimum xD
IDÉZET(Vica @ May 20 2008, 02:03 PM) *
Igen, én is most láttam eéőször nem feketében...
Viszont a fekete tök jól kihozza az alakját tongue.gif meg eléggé sejtelmes smile.gif olyan, mitn a szemei... szinte felnyársal a tekintetével.. néha úgy érzem a lelkem mélyébe lát, pedig csak a kamerába nézett bele wub.gif

Én is így érzem...meg úgy több ezer csaj még MagyarországonxD amúgy velem ugyanígy van/volt Luival és Christiannal is...smile.gif
csak hát aki nem tartja csúnya embernek Dannyt (és hát mi ezért /is/ vagyunk itt) azoknak persze h megdobban a szíve ha ránéz tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
IDÉZET(Shepi @ May 20 2008, 02:23 PM) *
én meg láttam h el lett olvasva a levelem de még nem válaszolt... magyarul ki lett selejtezve....

honnan tudod hogy el lett olvasva?:$
Shepi
igeen eezz ilyen tipikus.. tongue.gif
basszus most látom enyémet is elolvasta és nem válaszolt:S:(sad.gif
pedig direkt azt írtam bele a témába h két kérdés, hogy lássa hogy nem csak gratulálni szeretenék:D mer azt is biztos sokan teszik:D
de nem válaszolt:( de remélem fog:8 és neked is shepi:)
Shepi
köszi..de nyugi én örök bizakodó vok smile.gif
IDÉZET(Shepi @ May 20 2008, 02:58 PM) *
köszi..de nyugi én örök bizakodó vok smile.gif

Dannyről van szó szóval muszájxD:D:P
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.