Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Shepi
tudod az élet sulya, tudod a vilŕg godja... XD
Kriszti
Hmmm nekem ez a szöveg valahonnan nagyon ismerős.. biggrin.gif
Shepi
ha nem hiszed el h azéleted ajŕndék
nézd meg jobban hogy élnek anyŕdék
S ha nem hiszed el hogy az élet, tényleg örökké tart
Hiŕba uszol belefulladsz pedig ott van a mŕsik part.
Kriszti
Áhh így már tudom, hogy melyik együttes!!! biggrin.gif
Shepi
biggrin.gif
Kriszti
Ez jó kis dal tőlük!!
Shepi
igen...joszöveggel
Kriszti
Amúgy te kedveled őket?
Shepi
nem nagyon hallgatok magyar zenét, de ezt szeretem
Kriszti
Mondjuk én magyart és külföldit is hallgatok, és egész nap a Juventus Rádión vagyok... te melyik rádiót szoktad hallgatni?
Shepi
én egyiket se mivel külföldön vok
Kriszti
Még mindig?! ohmy.gif azta mindenit... és meddig maradsz?
Piró
Örökre?
Shepi
h Te elköltözöl valahova akkor megmondod meddig leszel ott v mi?
Kriszti
Nem tudom, hogy nekem írtad-e, de megmondom, hogyha én elköltözök, akkor biztos nem mondanám meg, hogy meddig maradok... ez nem az ő dolguk!!!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Sep 27 2009, 05:50 PM) *
Nem tudom, hogy nekem írtad-e, de megmondom, hogyha én elköltözök, akkor biztos nem mondanám meg, hogy meddig maradok... ez nem az ő dolguk!!!

Miért írtad többes számban?Nem az Ő dolguk? blink.gif
Kriszti
Nem tudom, hogy kire értetted, és azt sem tudom, hogy miért írtad az ő betűt naggyal?! Én egyszerűen csak úgy értettem magam, hogy senkinek nem a dolga, hogyha elköltöznék, és hogy megmondjam, hogy meddig maradok... addig maradok, ameddig csak akarok!!!!!!!
Kriszti
Hogyha te Jeffrey-re és Maury-ra értetted, és azért írtad naggyal az ő betűt, akkor tévedsz.... én nem rájuk értettem, hogy nem az ő dolguk... különben is direkt írtam kicsivel az "ő"-t!!!!!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Sep 29 2009, 05:22 PM) *
Nem tudom, hogy kire értetted, és azt sem tudom, hogy miért írtad az ő betűt naggyal?! Én egyszerűen csak úgy értettem magam, hogy senkinek nem a dolga, hogyha elköltöznék, és hogy megmondjam, hogy meddig maradok... addig maradok, ameddig csak akarok!!!!!!!

Azért írtam nagy betűvel, mert ezt így illik! Ha egy 3-ik személyről írsz akkor naggyal kell írni, mint ahogy a neveket is nagy betűvel írod!!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Sep 29 2009, 05:29 PM) *
Hogyha te Jeffrey-re és Maury-ra értetted, és azért írtad naggyal az ő betűt, akkor tévedsz.... én nem rájuk értettem, hogy nem az ő dolguk... különben is direkt írtam kicsivel az "ő"-t!!!!!

De még mindig nem írtad meg, akkor kire gondoltál....
Shepi
Rŕadŕsul nem is arrol beszéltem hogy kinek mi köze van hozzŕ, hanem hogy nem tudhatom elöre...mint ahogy azt sem példŕul, ha megbetegszek, akkor meddig leszek az.
Kriszti
Ha megbetegszel, akkor lehet, hogy hosszú ideig leszel az... de én nem rég voltam beteg, vagyis én gyengének éreztem magam, és néhány nap múlva már sokkal jobban voltam!!!! smile.gif
Kriszti
IDÉZET(Ildi @ Oct 1 2009, 12:30 PM) *
De még mindig nem írtad meg, akkor kire gondoltál....

Én mindenkire gondoltam akkor....
Kriszti
IDÉZET(Ildi @ Oct 1 2009, 12:30 PM) *
Azért írtam nagy betűvel, mert ezt így illik! Ha egy 3-ik személyről írsz akkor naggyal kell írni, mint ahogy a neveket is nagy betűvel írod!!

Hoppá! Ezt eddig nem is tudtam, hogy naggyal kell írni az ő-t!!!!
Én mindig akkor írtam az ő betűt naggyal, ha például fontos személyről beszéltem!!!! De máskülönben mindig kicsivel szoktam írni.....
Shepi
én se szoktam naggyal irni Xd.. a "Te"-t irom nagy t-vel biggrin.gif
Kriszti
Én akkor írom naggyal, ha mondat elején van... de amúgy nem...
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Oct 3 2009, 05:59 PM) *
Én akkor írom naggyal, ha mondat elején van... de amúgy nem...

Én még úgy tanultam nagy betűvel kell írni!
De mondjon valaki egy témát, mizu veletek?
Kriszti
Én jól vagyok, kösz! És te?
Képzeld hamarosan megyek Eros Ramazzotti koncertre!!!! Már alig várom!!! biggrin.gif
Shepi
JB konceeeertjeeeeeeee:D
Kriszti
Kinek a koncertje??
Shepi
Jonas Brothers
Kriszti
Ááá, már értem..akinek lesz a koncertje, igaz?
Shepi
igen
Kriszti
Én személy szerint nem nagyon ismerem őket, de nem is nagyon érdekel...
Shepi
xD....
Kriszti
Jaj, nekem kedden lesz koncert!!! Már nagyon várom!!! biggrin.gif
Shepi
juj gondolom biggrin.gif én is izgulok az enyém miatt biggrin.gif
Kriszti
Na, már meg is volt a tegnapi koncert! Egyszerűen fantasztikus volt az egész! Voltak olyan számok, amiket már ismertem. De a többi számomra ismeretlen dal volt.. Legelőször valami hülye előzenekar játszott.. azokat nem nagyon bírtam.. de végül jött Eros!!!! biggrin.gif Ez annyira mókás volt, mert az elején valami konténerben volt, és fentről eresztették le, aztán kinyitották az elejét, és ott volt benne... Elkezdődött a legelső szám, ami a legújabb lemezen van. Aztán jött a többi dal maga után... az egészet inkább nem mesélem el, mert hosszú.... a végén is úgy volt, mint az elején, csak belement a konténerbe, és azt pedig felhúzták.. de ne képzeld azt el, hogy felhúzták, és benne is maradt!! Lehetséges, hogy csak felhúzták üresen, és valahol meg elment... de nem végleg, mert én meg oda akartam menni hozzá, hogy legalább adjon egy aláírást, de sajnos ez nem jött össze.. mert ott volt a nővérem meg az anyám, és ők valahogy nem akarták, hogy odamenjek, mert ők már menni akartak haza.. és a nővérem nem tudta, hogy hogy kell oda menni, és nem volt fogalma se...
amúgy az Eros fórumán is volt olyan, aki elment, és volt egy lány, akinek még alá is írt Eros!!! Hú de irigylem azt a lányt!!! Meg a koncert előtt voltak Eros cuccok, és a fene egye meg, hogy nem volt nálunk pénz.... pedig akartam volna valamit venni...
Shepi
beoltattam magam h1n1 ellen xD...
Kriszti
Hoppá...tényleg? Én nem!!! de legalább nem leszel beteg, ugye? Vagy igen!! talán nem kellett volna beoltatnod magad, mert olvastam valami szörnyű hírt róla!!! Lehet, hogy nemsokára tüdő bajod lesz.....
Shepi
A neten mindent lehet olvasni róla szval tök mindegy...
Kriszti
Hát, majd meglátjuk mi fog történni az oltás után... reménykedjünk, hogy semmi!
Shepi
-.-"
Kriszti
Bár ma hallottam, hogy a nővérem barátja mondta, hogy ő is beoltatja magát.. de még nem tudja.. én semmiképpen sem oltatnám be magam!!!
Shepi
jólvan csodŕlatos..nekem nincs semmi bajom.
david
Sziasztok!
Én már régóta be vagyok oltva asztma miatt (kb. 1 hónapja), és jelentem semmi bajom!!! rolleyes.gif cool.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Shepi
helyes^^
Kriszti
Na, itt már az emberek is a H1N1-ről beszélnek,
Ezért aztán én erről a témáról is hamar letérek.

Tudom, hogy az oltás egy kicsit sem izgató,
Bár nekem ez már nagyon megszokható.

Láttam a tv-ben, hogy az emberek ettől lesznek betegek,
De én nagyon félek, és ezért nem mehetek veletek.

Na, hogy tetszett?? biggrin.gif
Shepi
azt mondtad letérsz a témŕról
ehhez képest erröl szólt rövid versed
nem akarok több hírt a halŕlról
sem, hogy ki van életveszélyben

holnap ilyenkor végre otthon vagyok
valószínüleg ezerrel gépezek majd tongue.gif
bŕr reméletm ott nem unatkozok
talŕn jobb tennivaló is akad majd

holnap reggel korŕn indulok
sietek majd a repülötérre
ha nem késem le minden ok
és ott maradok szilveszterre wink.gif
Kriszti
Na, ez sem rossz, de én inkább azt a fajta rímelést szeretem, amikor két sor rímmel, és nem az első a harmadikkal!!!

Tényleg!! Most az lesz itt a feladat, hogy rímbe kell mondani azt, amit akarsz!!!

Holnap megyek lovagolni,
De jövök haza, mert kell egy kicsit pakolgatni.

Meg rendet kell rakni a lakásban,
Mert csütörtökön jön hozzánk a Jézuska a faházba.

Aztán meg lassan közeledik a szilveszter éjszaka,
És újév után se mész akkor haza.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.