Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Edina
[size="7"][/size]Nagyon szeretunk Danny!! Te vagy a legjobb! ♥
Edina
A pozitív gondolatok pozitív dolgokká válhatnak, ha akarod!;)
Vica
AZTA DE LEMARADTAM TEJÓÉG ohmy.gif NEM GYŐZÖM VISSZAOLVASNI

Szal én tudtam Danny eredeti nevét.. de Luiét meg Christianét nem.. Luinak Lajost tippeltem xD

Szerintem is tovább fog tartani már a válasz levél... bár most nem tudom mi van, mert iwiwenn már régen rtam smile.gif De asszem írok ismét xD vagyhát mittudomén :S i'm confused. Mondjuk annak télleg nincs értelme h elolvassa és utána megin elolvassa és aztán válaszol xD de ki tudja követni a logikát? Néha a saját döntéseimet sem értem... smile.gif Abban még reménykedem h több levelemre is válaszol nem csak 1re... én is bizakodó vagyok... (sokszor pofára is esek, de ez mellékes)
barby66
Feljöhetne már Danny sad.gif
Vica
Ahogy mondod, Barby
barby66
Szerinted mennyi iő amig válaszol a levelekre? huh.gif
Vica
Jajj még lemaradt az előző üzimből... ha vkinek nem megy az angol, szívesen segítek happy.gif csak szóljatok, msn-címem az adatlapomon, és segítek smile.gif
barby66
Mer nem birok várni nem vagyok az a tipus sleep.gif cool.gif happy.gif
Vica
IDÉZET(barby66 @ May 20 2008, 06:26 PM) *
Szerinted mennyi iő amig válaszol a levelekre? huh.gif

Hát eleinte 4 napra tippeltem... mert nekem annyi idő alatt válaszolt, de az akkor volt, amikor 4en voltak versenyben... most már lehet h 10 nap, 2 hét... vhogy így... és akkor még naon pozitívan gondolkodtam smile.gif
barby66
igazad lehet rolleyes.gif de azér feljöhetne ide a forumra ha iwiwre ennyiszer fel tud menni laugh.gif laugh.gif
barby66
Vica szeretnék tanulni angolul rolleyes.gif lehetséges? köszönöm
Vica
Ohh én türelmes vagyok happy.gif általában az szoktam lenni.
barby66
Meg tudsz tanítani angolul?
Vica
Hát az alapokat szívesen elmagyarázom smile.gif
barby66
köszyke
felveszlek msnre oks?
Vica
oksi
ena92
Hali mindenkinek... most regiztem szal mg ujvok de Dannyit naon szerizem
barby66
szia üdv itt:)
Vica
Ena akkor itt jó helyen vagy, mert mindenki szereti Dannyt smile.gif
barby66
Ki adja megm ég az msn cimét?
ena92
azt sejtettem:D
Iza
én szívesen megadom ha gondolod! smile.gif
Iza
én vasárnap írtam Danny-nek de még amikor néztem akkr nem vol válasz! sad.gif
am honnan látjátok hogy elolvasta-e?
barby66
IDÉZET(Iza @ May 20 2008, 04:43 PM) *
én szívesen megadom ha gondolod! smile.gif

köszi elfogadom rolleyes.gif
Vica
IDÉZET(Iza @ May 20 2008, 06:43 PM) *
én vasárnap írtam Danny-nek de még amikor néztem akkr nem vol válasz! sad.gif
am honnan látjátok hogy elolvasta-e?

Hát iwiwen a küldött üzikben... a címzett mellett ott egy boríték. Ha ki van nyitva akk elolvasta, ha nincs akkor még nem.
barby66
Iza megadod az msn cimed? köcy
Iza
köszi a segítséget csak nem iwiwen írtam neki!

persze megadom!
iza-kingston@hotmail.com
barby66
felvttelek iza
Iza
Na szerintem én megyek is!Nagyon rossz idő van!Dörög,villámlik!:S

Ma már nem hiszem hogy jövök!De ha Danny jönni fog ésne leszek it akkor meg fogok őrülni! laugh.gif xDDD
SZIASZTOK!PUSZI!JÓ ÉJT!
Vica
Szia Iza ^^
Iza
júj ezek a betűk kicsit nagyok!űxDDD
na mind1!
OKÉS Barby!Köszi!
sziasztok!
Szilvi
Szoljatok nekem is.
Cimem: laczkoszilvy@yahoo.com
đb fan:)
sziasztok megint itt:D
van itt még valaki?ohmy.gif
ha itt vagytok, írjatok!:)smile.gif
Barbi
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 08:08 PM) *
sziasztok megint itt:D
van itt még valaki?ohmy.gif

ééééén itt vagyok csak végig kellett olvasnom a terméseteket biggrin.gif olyan 20 oldalnyit csak:)
és felvetődött bennem néhány kérdés.
1. H megy ez az autogram kérés?biggrin.gif
2. Szerintetek Danny előre tudta h nyerni fog?tongue.gif

Mert szerintem igen:) de jó is ez így:) ja meg plusz infokat kaptam Lui és a rejtélyes arisztokrata nevével kapcsolatban ugyh örülök h beregeltem ide és most lökhetem a sódert:P nah pusz mki:D
Tücsi
Húúúúúúúú jó sokat írtatok ebben a két napban. Mondjuk nem csodálom. Nekem most tüdőgyulladásom van szóval elvagyok az olvasgatással. Létszi írjatok erről a közös találkozóról, mert sztem tök jó ötlet lenne rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Köszi.
IDÉZET(Barbi @ May 20 2008, 06:32 PM) *
ééééén itt vagyok csak végig kellett olvasnom a terméseteket biggrin.gif olyan 20 oldalnyit csak:)
és felvetődött bennem néhány kérdés.
1. H megy ez az autogram kérés?biggrin.gif
2. Szerintetek Danny előre tudta h nyerni fog?tongue.gif

Mert szerintem igen:) de jó is ez így:) ja meg plusz infokat kaptam Lui és a rejtélyes arisztokrata nevével kapcsolatban ugyh örülök h beregeltem ide és most lökhetem a sódert:P nah pusz mki:D

1 elvileg el kell küldened Danny egyik elérhetőségére a címed, és akkor ELVILEG küld autogrammot:)
én ezt is megkérzetem a levelemben tegnap:D ha válaszol megírom hogy tényleg így megy-e:D
2 lehet hogy előre tudta, de nem hiszem, hogy számított rá, mert anniyra meghatódott, hogy könnyes volt a szeme wub.gif wub.gif smile.gif happy.gif happy.gif
IDÉZET(Tücsi @ May 20 2008, 06:38 PM) *
Húúúúúúúú jó sokat írtatok ebben a két napban. Mondjuk nem csodálom. Nekem most tüdőgyulladásom van szóval elvagyok az olvasgatással. Létszi írjatok erről a közös találkozóról, mert sztem tök jó ötlet lenne rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Köszi.

Milyen közös találkozó?biggrin.gif
én csak hétfő óta vagyok itt, szóval nem tudom, aki tud részleteket tényleg írjon lécci happy.gif
köszi<3
Vica
Juj, amikor könnyes volt Danny szeme, akkor olyan aranyos volt wub.gif olyan vígasztalható, vagy hogy mondják ezt magyarul biggrin.gif
Niki_001
Sziasztok!

Én kb.2 hete küldtem el a címemet az info@danny-blue.com-ra,és elég hamar megjött az autogrammom!!!! Szóval,Hajrá!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Vica
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 08:43 PM) *
Milyen közös találkozó?biggrin.gif
én csak hétfő óta vagyok itt, szóval nem tudom, aki tud részleteket tényleg írjon lécci happy.gif
köszi<3

Hát ha végigolvasod a 25 oldalt xD akkor láthatod biggrin.gif besszéltünk róla h kéne iet szervezni smile.gif Danny és MI akik a nyeréshez segítették ;)
IDÉZET(Niki_001 @ May 20 2008, 06:44 PM) *
Sziasztok!

Én kb.2 hete küldtem el a címemet az info@danny-blue.com-ra,és elég hamar megjött az autogrammom!!!! Szóval,Hajrá!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Júúúúúúj és mi volt a levélben?biggrin.gif kézzel volt írva vagy másolva....?biggrin.gif
IDÉZET(Vica @ May 20 2008, 06:45 PM) *
Hát ha végigolvasod a 25 oldalt xD akkor láthatod biggrin.gif besszéltünk róla h kéne iet szervezni smile.gif Danny és MI akik a nyeréshez segítették wink.gif

huh az kicsit sok ember lenne...biggrin.gifbár ha csak a fórumozók akkor úgy 100 vagy nemtomxD de télleg jó lenne....biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 06:46 PM) *
Júúúúúúj és mi volt a levélben?biggrin.gif kézzel volt írva vagy másolva....?biggrin.gif

Másolva volt.És az volt benne h itt az autogramm amit kértem,és reméli h majd vmelyik önálló estjére eltudok menni biggrin.gif
Na de én megyek!!! Mindenkinek jó éjt! Sziasztok
Barbi
asszem most olvastam itt h felvetődött ilyen közös Danny találkozó ötlete... De hát még ez nem fix mert még Danny nem is tud róla, úgyh Danny ha ezt olvasod (amit kétlek) majd azért gondolkozz el rajta biggrin.gif közbe Vica megírta:D nah mindegy mostmár ha legépeltem nem törlöm ki.
Egyébként köszike a választ majd sztem pár nap mulva írok Neki, hátha addigra nem lesz annyira elhavazva... meg akkor majd figyelem h mikor írod be h mit válaszolt neked az 1es dologgal kapcsolatban smile.gif Ja és közben msot láttam meg Niki hozzászolását is... azt hiszem kicsit szétszórt vagyok... bocsi akkor ez a hozzászolásom sztem felesleges biggrin.gif
Tücsi
Remélem, hogy tényleg sikerülne ez a közös tali. Végre láthatnám Danny-t élőben. De szuuuuuuuuuuper lenne wink.gif rolleyes.gif wink.gif rolleyes.gif
IDÉZET(Niki_001 @ May 20 2008, 06:48 PM) *
Másolva volt.És az volt benne h itt az autogramm amit kértem,és reméli h majd vmelyik önálló estjére eltudok menni biggrin.gif
Na de én megyek!!! Mindenkinek jó éjt! Sziasztok

huh hát népszerűsíti magát rendesen:D pedig már így is milyen népszerű:P:P köszi a válaszit jóéjt<3
IDÉZET(Barbi @ May 20 2008, 06:48 PM) *
asszem most olvastam itt h felvetődött ilyen közös Danny találkozó ötlete... De hát még ez nem fix mert még Danny nem is tud róla, úgyh Danny ha ezt olvasod (amit kétlek) majd azért gondolkozz el rajta biggrin.gif közbe Vica megírta:D nah mindegy mostmár ha legépeltem nem törlöm ki.
Egyébként köszike a választ majd sztem pár nap mulva írok Neki, hátha addigra nem lesz annyira elhavazva... meg akkor majd figyelem h mikor írod be h mit válaszolt neked az 1es dologgal kapcsolatban smile.gif Ja és közben msot láttam meg Niki hozzászolását is... azt hiszem kicsit szétszórt vagyok... bocsi akkor ez a hozzászolásom sztem felesleges biggrin.gif

én értettem:d és írok ha válaszolt;) ha fog....de IGENIS FOGxD nem baj mennyi nap csak válaszoljon:D
ha lesz önálló estje ki jön?tongue.gif én tuti:D:D az lesz az első hogy jegyet rendelek:d
Vica
Szio Niki ^^

Hát én is kértem tőle autogramot, és biztos voltam benne h másolt lesz, mert eléggé sok dolga lenne ha egyesével aláírogatná xD de még nekem nem érkezett meg :S de még mindig bizakodom, és reménykedem rolleyes.gif
Vica
IDÉZET(đb fan:) @ May 20 2008, 08:52 PM) *
én értettem:d és írok ha válaszolt;) ha fog....de IGENIS FOGxD nem baj mennyi nap csak válaszoljon:D
ha lesz önálló estje ki jön?tongue.gif én tuti:D:D az lesz az első hogy jegyet rendelek:d

Húúú én is megyeeek!! Bejelölhetlek iwiwen? És akk ott is tudunk besz, ha itt nem ;)
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.