Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Shepi
búééééééééééék
Kriszti
Neked is kívánok Boldog Új Évet!!!! smile.gif
Shepi
h telik?^^
Kriszti
Hát nem olyan jól, mert nem szeretem ezt az évet... de nővérem szerint jobb lesz..
Shepi
honnan tudod h nem szereted? most kezdötött el!
Kriszti
Tudom, de magát az évet nem, hogy 2010!!!! ez a szám nekem nem szimpi... a 2009 az jobb volt.
Shepi
jahh értem...
Kriszti
Amúgy láttalak iwiw-en, hogy nemrég megváltoztattad a kapcsolatot vagy mi az!! És nem egyedülálló vagy, hanem kapcsolatban. Ez igaz???
Shepi
fogjuk rŕ
Kriszti
Hát ezt te tudod!! És van valakid??
Shepi
is-isXD
Kriszti
Hát ez jó!!! miért nem tudsz rendesen válaszolni? Most ebből honnan tudjak meg valamit is???!!!
Shepi
miért kéne neked erröl bŕrmit is megtudni??!
Kriszti
Mert én most nagyon kíváncsi lettem!!!! xD
Piró
Sziasztok!

Láttátok Dannyt? Az RTL Klub Reggeli adásában volt és két trükköt is előadott. Nagyon buli volt. smile.gif biggrin.gif
Kriszti
Szia!

Hát én sajnos nem láttam, mert be se volt kapcsolva a TV!!! Ha tudod, meséld már el!!!! Köszi
Shepi
énse...lŕttam xd
Kriszti
Akkor nekünk fogalmunk sincs arról, hogy Danny mit trükközött!!!!!!
Shepi
így sose fogom elérni a 10.000 hozzŕszólŕst xd... : (
Kriszti
Akkor legyél itt többször, és írj minél többet...
Shepi
végülis most is csk egy csomó ideje vŕrom hogy visszaírjon valaki
Kriszti
Dehát itt vagyok én, csak leginkább esténként szoktam ide jönni....
Shepi
meg néha késel egy pŕr napot XD
Piró
Most tudtam jönni.
Meg lehetett nézni utólag a trükköket az RTL klub honlapján.
Egyébként a két trükk lényege, ha már kérdeztétek, leírom: Az egyik, hogy fogott egy neoncsövet, ami láthatóan sehová sem volt bekötve, mégis, mikor végighúzta rajta a kezét, kigyulladt, de oly módon, hogy ahogy húzta, úgy gyulladt ki az elejétől a végéig haladva fokozatosan, ha értitek mire gondolok.
A másik trükk az volt, hogy megkérte a Csonka Andrást, aki az egyik műsorvezető volt, hogy gondoljon egy emberre, egy tárgyra és egy helyszínre, mint egy lehetséges bűntény elkövetőjére, a bűntárgyra és helyszínére, majd Danny leírta őket egy papírra. Aztán Ding-dong úr elmondta, mire gondolt és lám, tényleg az volt a papíron. Teljesen odavoltak a műsorvezetők.
Érdekes trükk az utóbbi, van egy sejtésem, hogyan csinálta. Na jó, nem vagyok gonosz. Legyetek jók. biggrin.gif
Puszi.
Kriszti
Szia Piró!

Kösz, hogy leírtad a trükköket! És meg is értettem, ahogy elmagyaráztad!!!! biggrin.gif

Amúgy Shepi azért se tudok mindig ide jönni, mert van mikor nem tudok, vagy leginkább elfelejtem....
Shepi
hŕt ez...logikus magyarŕzat XD..
Kriszti
Na és neked hogy tetszett Danny két trükkje, amit leírt Piró???
Shepi
hŕt a szokŕsos dolgok.. de biztos érdekes volt smile.gif
Kriszti
Hát igen... csak az volt az egyetlen baj, hogy mi nem láttuk!!!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.