Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
Shepi
nah mind1 remélem h eltudok menni :S
majd beszélünk pápá
Niki_001
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 05:43 PM) *
nah mind1 remélem h eltudok menni :S
majd beszélünk pápá

Én is remélem!!!!! szio
Angel30
IDÉZET(DannyBlue @ May 12 2008, 11:36 AM) *
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny

Szia Danny!

Én úgy gondolom már épp itt volt az ideje,hogy mindenki rájöjjön,hogy igenis vannak megmagyarázhatatlan jelenségek a világon.Ha tudomásul vesszük,ha nem, ezek léteznek és te nagyon sok szkeptikust(köztük a szüleimet) is meggyöződ minden szombat este arról,hogy amit csinálsz túllép az illúzió és a bűvészet határán.
Köszönet ezekért a felejthetetlen prodúkciókért.Nagyon szúrkolunk érted!!!

Tisztelettel:
Angel30
Magic Girl
Sziasztok! Nekem mindegyik mutatvány tetszett! Már a műsor elejétől fogva Danny mutatványai tetszenek a legjobban! Szerintem ő fog nyerni. Az a megérzésem, és általában bejön! smile.gif
Eszi
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 05:41 PM) *
persze és minden néző jegyet igényelt?
hát jó sok pénzük van ha megengedhetik maguknak h minden jegy ingyen legyen.....

Van is nekik elég, a műsorokból jó sok pénz üti a markukat...
Abból rendezik be a szuper stúdióikat is! A Kiválasztott stúdiója nekem nagyon tetszik! Az a legjobb!
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 04:56 PM) *
Én tudooom!
Azért mert mikor Magdi megpuszilta Danny-t a helyébe képzelted magad...
Éééééééééés folyto naz járt a fejedben laugh.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Fúú Zimi te miolyen hülye vagy!!!! Sőt......inkább erre nem is mondok semmit mert még.....na mindegy
Jutka
Kedves Danny!
Nagy öröm számomra, hogy a döntőbe jutottál. Az utolsó előadásod is nagy meglepetés volt, izgalmas, érdekfeszítő.
A készülődésed felvétele a DVD-re izgalmassá tette az egész előadásodat. A névjegykártyáid egyik oldalán lévő tárgyak kiválasztása ott a szinpadon és a DVD-én, amit három nappal előbb vettél fel csodálatos volt. A DVD-n a szemüveges névjegykártya választását képzelted el és a szinpadon be is következett. Aztán amikor a lezárt zacskók közül az almát választotta a sztár vendég, Te visszajöttél a DVD felvételen a kezedben az almával csodálatos volt. Gratulálok a nagyszerű bemutatódhoz.
Aztán gratulálok a segítő testvérednek is.

Szavaztam is, annak ellenére, hogy a produkcióid mind elnyerték tetszésemet. De a lezárt borítékod tartalma nagy meglepetés volt, ezután a felkészülésed a műsorra pedig mindenek feletti szerintem. smile.gif Erre szavaztam.

Szeretettel üdvözöllek
Jutka

Jutka
IDÉZET(Jutka @ May 14 2008, 12:09 PM) *
Kedves Danny!
Nagy öröm számomra, hogy a döntőbe jutottál. Az utolsó előadásod is nagy meglepetés volt, izgalmas, érdekfeszítő.
A készülődésed felvétele a DVD-re izgalmassá tette az egész előadásodat. A névjegykártyáid egyik oldalán lévő tárgyak kiválasztása ott a szinpadon és a DVD-én, amit három nappal előbb vettél fel csodálatos volt. A DVD-n a szemüveges névjegykártya választását képzelted el és a szinpadon be is következett. Aztán amikor a lezárt zacskók közül az almát választotta a sztár vendég, Te visszajöttél a DVD felvételen a kezedben az almával csodálatos volt. Gratulálok a nagyszerű bemutatódhoz.
Aztán gratulálok a segítő testvérednek is.

Szavaztam is, annak ellenére, hogy a produkcióid mind elnyerték tetszésemet. De a lezárt borítékod tartalma nagy meglepetés volt, ezután a felkészülésed a műsorra pedig mindenek feletti szerintem. smile.gif Erre szavaztam.

Szeretettel üdvözöllek
Jutka

Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 13 2008, 05:36 PM) *
Jaja,én is örültem!!! smile.gifHát nem tudom! Attól függ h lesz-e jegyem,meg h barátnőmet elengedik-e! De neked,már vissza is írtak????

Igen még tegnap írt vissza a TV2 hogy ha van még jegy akkor az illetékes kollégák megkeresnek, majd és jeleznek.
Remélem sikerül jegyet szereznem. Olyan jó lenne. laugh.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 14 2008, 01:04 PM) *
Fúú Zimi te miolyen hülye vagy!!!! Sőt......inkább erre nem is mondok semmit mert még.....na mindegy

Mostanra bírtad kitalálni ezt a frappáns megszólalást? biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif laugh.gif laugh.gif

-addigis Danny járt a fejedben, mert jó soká kellet erre várnom xDDDDDDD tongue.gif tongue.gif
és ráadásul el is írtad xD
Vica
Húú én is de lemaradtam alig fogtam fel amiiket írtatok smile.gif Tücsi tök jó, hogy van autogrammod smile.gif majd én is kérek... amint lesz időm normálisan írni és fogalmazni...xD nah pusza Mindenki
Ash
szia Danny!Remélem te lesze a kiválasztott!Nagyon drukkolok!!!!!!!!
Ügyi légy rolleyes.gif
pusszancs:Ash
Shepi
Énis szeretnék autogrammot de még visszajelnést se kaptam sad.gif pedis írtam Dannynek ohmy.gif ... :S
és jegyet is igényeltem és tökre szeretnék elmenni mert még nem vtam és végre el is engedtek és ez az utolsó lehetőségem ( aaaaj :S )
DannyBlue
Sziasztok!

Tudom, hogy Velem vagytok és lesztek szombat este is. Sok időt töltök most a felkészüléssel, ezért ne haragudjatok, ha nem tudok itt válaszolni.
Sajnos nem is nagyon látom, a hozzászólások között a nekem szánt válaszokat, így kérlek írjatok személyes levelet az info@danny-blue.com-ra.
Azokat igyekszem megválaszolni. Egyébként meg köszönöm a bíztató szavakat és hozzászólásokat, majd jövő héten lesz egy olyan pár óra, amikor lehet velem beszélni online, mert akkor feljövök!

Gondolati üdv

Danny
Shepi
na jó de én itt írtam ...mindegy... a lényeg h jó legyen az előadás...
Niki_001
Szia Danny!

Remélem te leszel a Kiválasztott!!!!!!!!! Továbbra is veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet,hogy tudok menni szombaton is!!!!! tongue.gif
HAJRÁ DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Eszi
Tőlem is sok ilyesmi, mint, amit írt Niki_OO1! happy.gif
HAJRÁ DANNY, veled vagyunk! smile.gif
Tudjuk, hogy TE FOGSZ NYERNI! wub.gif
Shepi
Nah most mek majd hnap jövök vissza smile.gif
sziasztok ^^
Vica
Vááárom a szombatot... annyira h 3x futottam neki mire le tudtam írni xD szurkolok Danny
Ash
Szijja Danny!
Én egy kicsit sem bánom,hogy nemvagy fenn olyan sokat!Az előadásra MUSZÁLY készülni!!!!!Hisz irtad!Leszel majd fenn rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Ezt mindenkinek meg kell érteni én így gondolom.
Ügyi légy smile.gif
Tücsi
Danny készülj nyugodtan. Alap, hogy most te is izgulsz és a maximumot akarod kihozni magdból, de ne félj. Tuti hogy Te leszel a Kiválasztott rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Ash
Igen.Az előadás tuti,hogy super lessz rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif én úgy drukkolokk neked Danny majd,hogy lehet az ujjaim is kitörnek XD de az a lényeg,hogy te nyerj!
Veled vagyok rolleyes.gif
Sandy
IDÉZET(DannyBlue @ May 14 2008, 03:51 PM) *
Sziasztok!

Tudom, hogy Velem vagytok és lesztek szombat este is. Sok időt töltök most a felkészüléssel, ezért ne haragudjatok, ha nem tudok itt válaszolni.
Sajnos nem is nagyon látom, a hozzászólások között a nekem szánt válaszokat, így kérlek írjatok személyes levelet az info@danny-blue.com-ra.
Azokat igyekszem megválaszolni. Egyébként meg köszönöm a bíztató szavakat és hozzászólásokat, majd jövő héten lesz egy olyan pár óra, amikor lehet velem beszélni online, mert akkor feljövök!

Gondolati üdv

Danny

Huh, azt már nagyon várom! tongue.gif
Nísa
Szia (Uri utódja) wink.gif
Danny naon szurkolunk neked!! Te vagy a legjobb×))) ,
Reméljük te lesze Uri utódja, azért én nem naon élem bele magam mert ha véletlen nem te nyered akkor naon szomi leszek.,(mert ugye most mindenki 1000-rel fog szavaznia kedvencére:S) de persze ez ugysem fog megtörténi, wink.gif Veled vagyunk sok puszi×D
Angel30
Sziasztok!

Szerintem mindenféle buzdító szó mellett most a legjobban úgy segítjük Dannyt,ha rá szavazunk szombat este.
Kitartás Danny!!!
Vica
Én nem merek szavazni - amit Dannynek már meg is írtam -, mert eddig akire szavaztam bármilyen showműsorban, az kiesett... amíg nem szavaztam az illető jelöltre mindig elsőként jutott tovább... amikor rá szavaztam, kiesett... furi, ugye? tongue.gif
Kriszti
IDÉZET(DannyBlue)
Sziasztok!

Gondolati üdv

Danny

Szia Danny!

Remélem én is el tudok menni szombaton drukkolni Neked!! biggrin.gif
Sok sikert a produkciódhoz!!!
Kíváncsi vagyok, mit fogsz előadni!! happy.gif
Egyébként én már írtam Neked levelet az info@danny-blue.com-ra. Remélem megkaptad!
Eszi
Remélem az én e-mailemet is megkaptad happy.gif
anita
Sziasztok! Szia Danny!

HÚÚ már alig bírom kivárni a szombatot, nagyon szorítok Neked. Remélem a döntőn minden az elképzeléseid szerint fog menni. Szerintem Te fogsz nyerni. rolleyes.gif
A szavazatok tuti, hogy menni fognak!!!:)
HAJRÁ!!!!!
üdv
anita
Zizi
IDÉZET(Vica @ May 14 2008, 09:57 PM) *
Én nem merek szavazni - amit Dannynek már meg is írtam -, mert eddig akire szavaztam bármilyen showműsorban, az kiesett... amíg nem szavaztam az illető jelöltre mindig elsőként jutott tovább... amikor rá szavaztam, kiesett... furi, ugye? tongue.gif

Akkor ne szavazz!!!!

Bár gondold meg mert ilyenkor döntő van, és mint sokan azt hiszik, Danny fog nyerni. Csak az a gond ha mindenki ezt hiszi akkor viszont senki se szavaz.
Sztem kevesebben is szavaznak, mert mindenki másra bízza.Pl.az 1ik ember aztmondja:Én nem szavazok, mert ma döntő van és úgyis rengetegen szavaznak,nem rajtam fog múlni.
De jobb ha nem hisszük ezt és nyomjuk a szavazatokat, mert akkor nem az lesz amit olyan sokan szeretnénk.....
Ash
szia Zizi!
Teljesen eggyetértek veled!Sok ember azt hiszi,hogy majd szavaznak egy csomóan és akkor hopp megvan az ő kedvencük!
Ez nem így megy!Lehet,hogy pont 1 szavazat kéne akármelyik mentalistának de más úgy gondolja majd megnyeri!!!
Én nem akarlak szídni Vica csak azt mondom zizinek igaza van!
HAJRÁ DANNY!!!!!!!
Vica
Nekem is pont ezek a gondolatok kavarognak a fejemben Zizi... majd meglátom mi lesz szombaton.
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 15 2008, 09:46 AM) *
Akkor ne szavazz!!!!

Bár gondold meg mert ilyenkor döntő van, és mint sokan azt hiszik, Danny fog nyerni. Csak az a gond ha mindenki ezt hiszi akkor viszont senki se szavaz.
Sztem kevesebben is szavaznak, mert mindenki másra bízza.Pl.az 1ik ember aztmondja:Én nem szavazok, mert ma döntő van és úgyis rengetegen szavaznak,nem rajtam fog múlni.
De jobb ha nem hisszük ezt és nyomjuk a szavazatokat, mert akkor nem az lesz amit olyan sokan szeretnénk.....

Hát tök igazad van!! Most kell mindenkinek szavazni vagy 20x mert most van inkább szükség rá.
Eszi
Én nem tudok szavarzi, mert a szüleim nem engedik, mivel innen Erdélyből a szavazatokért USD-t kell fizetni... sad.gif unsure.gif
De már körbetelefonálgattam és skype-oltam minden magyarországi rokonomnak (sok van), hogy légyszi szavazzanak Dannyre. Sokat-sokat! happy.gif smile.gif
Remélem megteszik, vannak olyan rendesek, hogy megtegyék. biggrin.gif wub.gif
Shepi
én addig sztem szerzek 1 feltöltőkártyát mert am is rámférne... biggrin.gif
Eszi
Azért én egy kicsit el vagyok keseredve, hogy véget ér a Kiválasztott... sad.gif
Imádtam nézni, végre egy természet feleti erőkkel foglalkozó műsor! rolleyes.gif
De... mit fogok nézni mostantol szombat este? blink.gif
Zizi
IDÉZET(Eszi @ May 15 2008, 07:35 PM) *
Azért én egy kicsit el vagyok keseredve, hogy véget ér a Kiválasztott... sad.gif
Imádtam nézni, végre egy természet feleti erőkkel foglalkozó műsor! rolleyes.gif
De... mit fogok nézni mostantol szombat este? blink.gif

Jah jó volt nézni hogy 1es dolgokon elhűltem,és majd leestem a székről.....
Sokan mondják hogy trükk, de engem mindig érdekeltek a misztikus dolgok.... smile.gif
Na és kölykök mi ez a nagy 1etértés? wink.gif wink.gif laugh.gif
Azért kösz, hogy lereagáltátok, ezt a szavazós témát, és Eszi, sztem szép dolog, hogy még Erdélyből is körbetelózol embereket, hogy szavazzanak...
Nekünk jó me' mindenki Danny-t "szereti" kivétel a tesóm,de ő úgyse szavaz...xdé
Kriszti
Hát igen. Nekem is fog hiányozni a Kiválasztott... sad.gif de azért nem volt olyan rossz, hogy Uri-nak csinálták ezt a műsort, és aztán mentalistákat is ismerhetett meg... ha már ez nem lesz, akkor szép emlékeket fogok felidézni a Kiválasztott-ból!! Szomorú leszek, ha már soha többet nem láthatjuk a Kiválasztottat.. sad.gif
De szombaton még élvezzük ki, hogy ott lehetünk(már aki ott lesz...) smile.gif
Zizi
IDÉZET(Kriszti @ May 15 2008, 08:17 PM) *
Hát igen. Nekem is fog hiányozni a Kiválasztott... sad.gif de azért nem volt olyan rossz, hogy Uri-nak csinálták ezt a műsort, és aztán mentalistákat is ismerhetett meg... ha már ez nem lesz, akkor szép emlékeket fogok felidézni a Kiválasztott-ból!! Szomorú leszek, ha már soha többet nem láthatjuk a Kiválasztottat.. sad.gif
De szombaton még élvezzük ki, hogy ott lehetünk(már aki ott lesz...) smile.gif

Egy interjúban olvastam, hogy Uri azt mondta, hogy sok országban megcsinálják ezt a műsort , és ha mindenhol megvolt, a nyerteseket elviszi Vegasba és ott döntik el ki lesz az igazi kiválasztott.
Szal ha ez igaz juttassuk ki Danny-t!!!!!
És Nem M.O. az első...már pár helyen megvolt
anita
Hát ha aza Vegas-os dolog igaz, akkor mindenképp szavazzon mindenki annyit amennyit csak tud!!!
Nálunk az egész család Danny-fun, uh. szavazunk mindenképpen.
Tegyetek Ti is így, hogy a színpad végül CSAK DANNY-é LEGYEN!!! smile.gif
üdv
anita
Kriszti
IDÉZET(Zizi)
Egy interjúban olvastam, hogy Uri azt mondta, hogy sok országban megcsinálják ezt a műsort , és ha mindenhol megvolt, a nyerteseket elviszi Vegasba és ott döntik el ki lesz az igazi kiválasztott.
Szal ha ez igaz juttassuk ki Danny-t!!!!!
És Nem M.O. az első...már pár helyen megvolt

Igen, én is olvastam ezt az inerjút!!

Hajrá Danny!!
Te fogsz nyerni!!
Téged fog nézni a színpadon mindenki!! happy.gif

Na, hogy tetszik a kis versem?
Egyébként én verseket is szoktam írni...
momes
jahogy ez vers volt??? biggrin.gif elég érdekes...
Kriszti
De nem csak verseket írok, hanem történeteket is... de azok a történetek nagyon titkosak, ezért nem osztom meg senkinek sem... azok az én titkos történeteim!! happy.gif
Legfeljebb a nővéremnek mutatom meg!!!
Na, mindegy, nem akarok azokról a "titkos történeteimről" beszélni...
Zizi
IDÉZET(Kriszti @ May 15 2008, 09:05 PM) *
Igen, én is olvastam ezt az inerjút!!

Hajrá Danny!!
Te fogsz nyerni!!
Téged fog nézni a színpadon mindenki!! happy.gif

Na, hogy tetszik a kis versem?
Egyébként én verseket is szoktam írni...

Én is szoktam. smile.gif És ha Danny megnyeri írok neki 1 győzedelmi himnuszt xdééé laugh.gif laugh.gif laugh.gif
neeem csak egy sima sablonos verset.. happy.gif
Magic Girl
Sziasztok!
Képzeljétek! Én voltam az egyik nyertes, aki két jegyet kaphat a döntőre, és amit Danny személyesen adott volna át nekem, és én meg nem tudok elmenni! Totál le vagyok törve. Ez nem igazság! Úgy sajnálom!
Kriszti
Nem tudom, hogy ismered-e Tiziano Ferro-t, de róla szoktam verseket írni... Egyet szívesen megmutatok! Kíváncsi vagy arra az egy versemre?
Kriszti
IDÉZET(Magic Girl)
Sziasztok!
Képzeljétek! Én voltam az egyik nyertes, aki két jegyet kaphat a döntőre, és amit Danny személyesen adott volna át nekem, és én meg nem tudok elmenni! Totál le vagyok törve. Ez nem igazság! Úgy sajnálom!

Szegény!! Sajnálom, hogy nem tudsz elmenni a döntőre! sad.gif A barátodnak, vagy a barátnődnek nincs jegye, hogy elvigyen téged?

Zizi
IDÉZET(Magic Girl @ May 16 2008, 12:54 PM) *
Sziasztok!

sad.gif Ez a legrosszabb... sad.gif Abba hitbe ringattad magad, hogy holnap ott fogsz dőzsölni a stúdióban, és aztán ennyi......
Sajnálom, hogy nem lehetsz ott... dry.gif dry.gif
És miért nem tudsz elmenni?Már odaadták másnak a jegyeket?
Zizi
IDÉZET(Kriszti @ May 16 2008, 12:56 PM) *
Nem tudom, hogy ismered-e Tiziano Ferro-t, de róla szoktam verseket írni... Egyet szívesen megmutatok! Kíváncsi vagy arra az egy versemre?

Halvány lila gőzöm sincs ki az a fazon,de a versed érdekelne. wink.gif wink.gif wink.gif
Tücsi
Danny sok szerencsét holnapra rolleyes.gif
Tuti, hogy te fogsz nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tuti küldök vagy 100 sms-t.
Hajrá rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.