Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny üzenetei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Blog
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
DannyBlue
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny
Kitty
Hát szivesen, de ha ugy veszed szerintem mindegyik mutatványod csúcs szuper volt! wink.gif
Zizi
Szerintem is...
De a megtudta-barátnője azért volt jó mert sikerült mindenkit átverned...
Jól színészkedsz happy.gif happy.gif laugh.gif

Még Uri is elhitte...
Kitty
Most akkor én is mondjam el hogy mért a paintball-os a kedvencem?? sleep.gif
Na szal:
Fogalmam sincs biggrin.gif
Am nagyon királyul állt az a védőcucc wink.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 01:56 PM) *
Most akkor én is mondjam el hogy mért a paintball-os a kedvencem?? sleep.gif
Na szal:
Fogalmam sincs biggrin.gif
Am nagyon királyul állt az a védőcucc wink.gif

Ha nem áll ketté a füled az se gond,mert legalább nem vagyok olyan rámenős mint te ,és ne itt villantsd ki a "jó kis beszólásaidat!....
a szerelmes kiscsajokról szóló olvasmányt látni hogy nem olvastad el....(most pont beilessz közéjük)

De ezzel 1ütt még ki is gúnyolsz engem és ez nem fair!!! dry.gif dry.gif
Kitty
na jo most átcsináltad és tiszta hülyének tűnök de most mivan??? mért csinálok belőled hülyér meg minden nem értem unsure.gif
Am nem akartalak kigúnyolni!
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 02:13 PM) *
na ugye én mondom

Fejezd be! angry.gif

persze persze.......még átcsináltam....yo....tojok rád..
koni
Basszuskulcs.. biggrin.gif Én nem tudok dönteni, hogy péjntból, vagy címlapos. biggrin.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 02:20 PM) *
Fejezd be! angry.gif

Drága egyetlen bogárkáim, látszik, hogy nincs itt moderátor, mert szerteszét OFFoltok minden topikot... Most kimonodma varázsszót: OFF. Tűnés az off topikba. wink.gif
koni
IDÉZET(DannyBlue @ May 12 2008, 01:36 PM) *
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, a sok-sok visszajelzést. Sokat jelent, mivel tőletek kapok információt, hogy mennyire sikerült szórakoztatni BENNETEKET!
Indítottam itt egy kis szavazást és mindig mikor belépek, majd ide fogok írni, lévén nagyon aktívak vagytok (ami tök jó)!

Szép napot Nektek és megégyszer köszönet a drukkolásért és a szavazatokért... rolleyes.gif

Üdv

Danny

Most komolyan csak idefogsz írni másik topikba nem? sad.gif
koni
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 02:51 PM) *
Drága egyetlen bogárkáim, látszik, hogy nincs itt moderátor, mert szerteszét OFFoltok minden topikot... Most kimonodma varázsszót: OFF. Tűnés az off topikba. wink.gif

És ezzel/ezekkel a mondatokkal kiürítettem a szismétlés fogalmát... laugh.gif
Tücsi
Danny nekem természetesen az összes produkciód tetszett, de a legeslegjobb a Címlapos volt.
Örülök, hogy bent vagy a döntőben rolleyes.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 02:50 PM) *
Basszuskulcs.. biggrin.gif Én nem tudok dönteni, hogy péjntból, vagy címlapos. biggrin.gif

Meik lett?
Amugy egyet szólsz és egálba vunk xD

Am. látom a címlapos a nyerő....
Jah és igaz, hogy szétoffolunk minden topicot...csak szét kell nézni...Danny aztmondja hogy majd ide fog írni....erre telefirkáljuk az egészet...
lassan már az lesz hogy minden hozzászólása után lezárja topicot...és mikor visszajön csak addig nyitja meg míg ír.....

biztos ír még máshova is...
Kitty
aha szinte mindenki arra voksol
HoneyHeny
Syasztok.hűha.mostvesztemelaszüzességem.elsőkommomx)
tökyo. csak szal sztem is az újságos volt a legjobb. én hirtelen úgy megsajnáltam h elrontotta, közben meg nem.smile.gif tényleg jól eljátszotta.idegesnek tűnt + h parázott. cool volt. nah puccas emberkék:)
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 05:58 PM) *
aha szinte mindenki arra voksol

csak te neeeeeeem... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Kitty
aha az nekem is nagyon tetszett az egészbe!!
Zizi
IDÉZET(HoneyHeny @ May 12 2008, 06:17 PM) *
tökyo. csak szal sztem is az újságos volt a legjobb. én hirtelen úgy megsajnáltam h elrontotta, közben meg nem.smile.gif tényleg jól eljátszotta.idegesnek tűnt + h parázott. cool volt. nah puccas emberkék:)

Ráadásul Várkonyi Andi meg magyarákodni kezdett érte!!!
Csak azt nem értem Uri Gellernek ez miért vol kevés??? huh.gif huh.gif Azt mondta hogy erősebb produkciot akar látni vagy vmi ilyesmit...
Hát sztem ettöl erősebb nem is kell! wink.gif
Kitty
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 04:47 PM) *
csak te neeeeeeem... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif

nekem végül is mondom hogy mindegyik baromira tetszik csak vmiért a paintballos jobban
és az nembaj ha más a véleményem
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 06:50 PM) *
nekem végül is mondom hogy mindegyik baromira tetszik csak vmiért a paintballos jobban

Én tudooom!
Azért mert mikor Magdi megpuszilta Danny-t a helyébe képzelted magad...
Éééééééééés folyto naz járt a fejedben laugh.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 06:50 PM) *

Nembaj,nembaj!
Mindenkinek legyen saját véleménye... wink.gif wink.gif
Zizi
Najó ez Danny üzijeinek a helye...Többet ide nem irok..
Bija
Nekem a legutóbbi, a dvd-s tetszett a legjobban biggrin.gif
nem tudom miért biggrin.gif
nincs másolat abból a dvd-ből? XDDD
HoneyHeny
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 04:49 PM) *
Ráadásul Várkonyi Andi meg magyarákodni kezdett érte!!!
Csak azt nem értem Uri Gellernek ez miért vol kevés??? huh.gif huh.gif Azt mondta hogy erősebb produkciot akar látni vagy vmi ilyesmit...
Hát sztem ettöl erősebb nem is kell! wink.gif

jahZizi_ de nemtom miért, Uri gyökér. az ő poénjain mindenkinek muszály nevetni, de ő viszont pffff... én se értem, miért nem vágja ezeket. lehet túl öreg hozzá és a megmaradt pár apró agysejtjével ezeket már nem tudja felfogni_:)
Zizi
hihi...... mellow.gif mellow.gif mellow.gif
Vica
Nekem is nagyon tetszett Danny összes produkciója, a paintballos is egész közel áll a szívemhez, mivel egyik kedvenc időtöltésem rolleyes.gif De a kedvencem mégiscsak a címlapjóslás volt rolleyes.gif
Meli
IDÉZET(HoneyHeny @ May 12 2008, 04:17 PM) *

nekem is az tetszett a legjobban tök fain volt nemcsak ez hanem mind!!!!!
diva
szija
szerintem is mindegyik produkciod szupi volt és ne felejtd el mi szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 rolleyes.gif
diva
szija
szerintem is mindegyik produkciod szupi volt és ne felejtd el mi szurkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 rolleyes.gif
Ash
Helló!Az összes előadás fantasztikus volt!Én nagyon drukkolok,hogy te legyél a KIVÁLASZTOTT! rolleyes.gif
Alig várom a szombatot!!!!!Valyon ki lesz a kiválasztott?Remélem te Danny!További szép napot biggrin.gif
cupp
Shepi
Éa ha Rúsza Magdi mindenki szeme láttára 1 századmásodperc alatt úgy döntött vna h lekapja?? ohmy.gif
Lehet nem ezért a férfi sztárvendégegtől kért puszit tongue.gif
mondjuk kíváncsi lettem mi lett vna.. biggrin.gif ( najó most próbál nem perverznek tűnni ohmy.gif mert nem is az ohmy.gif smile.gif )....
Vica
Igen igen, hirtelen én is megsajnáltam Danny-t, mert elrontotta... de a legjobb az a kínos csend volt, ami a stúdióra telepedett és mindenki csak lesett, mint a sült hal unsure.gif xD de Danny bebizonyította, hogy Ő a legjobb smile.gif
Shepi
Kicsit megijedtem mondom elrontsa?? ohmy.gif lehetetlen ilyen nem történhet meg... mondom úristen de aztán
nemtudom jött egy ilyen "Isteni szikra" és inkább csak felerősödött bennem h nem ronthatta el...

aztán mikor nemistudom mit mondott a lényeg ugye h nem mindig sikerülhet és ez a huncut vigyor xD mondom hála a jó égnek biggrin.gif
én már annyira izgultam komolyan mondom úgy örültem h igazam lett és hogy jól sikerült az előadása smile.gif

ez olyan 1ébként én azt is meg merném kockáztatni h a dvd-s trükk sem véletlen volt.. mert a dvd-n később nemtudommeik sztárvendék smile.gif már a kendőt választotta:O
volt idejük újból átgondolni h mit válasszanak.. nekem nagyon tetszett smile.gif

remélem Danny nem haragszik meg de nekem pölö Lui a másik kedvencem az ő produkciója is nagyon tetszett smile.gif
azt leszámítva mikor ráka ott nyirvákolt... biggrin.gif tongue.gif
Ash
Szerintem az volt a legjobb amikor azt Mondta,hogy:"Danny éhes" az almánál. wink.gif rolleyes.gif
remélem megnyered a [color="#0000FF"][/color] kiválasztott címet!!!!
cupp
Shepi
Meg mikor "felhívta magát" nagy színész a gyerek Uri is megmondta biggrin.gif:D
Shepi
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 03:12 PM) *
Kicsit megijedtem mondom elrontsa?? ohmy.gif lehetetlen ilyen nem történhet meg... mondom úristen de aztán
nemtudom jött egy ilyen "Isteni szikra" és inkább csak felerősödött bennem h nem ronthatta el...

aztán mikor nemistudom mit mondott a lényeg ugye h nem mindig sikerülhet és ez a huncut vigyor xD mondom hála a jó égnek biggrin.gif
én már annyira izgultam komolyan mondom úgy örültem h igazam lett és hogy jól sikerült az előadása smile.gif

ez olyan 1ébként én azt is meg merném kockáztatni h a dvd-s trükk sem véletlen volt.. mert a dvd-n később nemtudommeik sztárvendék smile.gif már a kendőt választotta:O
volt idejük újból átgondolni h mit válasszanak.. nekem nagyon tetszett smile.gif

remélem Danny nem haragszik meg de nekem pölö Lui a másik kedvencem az ő produkciója is nagyon tetszett smile.gif
azt leszámítva mikor ráka ott nyirvákolt... biggrin.gif tongue.gif

azaz Réka xD
Tücsi
Húúúúúúúú mennyit írtatok tegnap óta. Követni is alig tudom:)
Képzeljétek, ma érkezett meg az autogramom Dannytől. Úgy örültem neki.
Köszönöm Danny rolleyes.gif
Shepi
dejó neked:)
am ezértis nem szeretem itthagyni a fórumot... biggrin.gif
utáni kicsit gáz mer levok maradva xD... biggrin.gif
Tücsi
Egyetértek Shepi. Nekem is egy év még mire visszaolvasom az egészet blink.gif
Shepi
smile.gif
Niki_001
Sziasztok!

Nekem is ma jött meg,az autogrammom Danny-től!!!! biggrin.gif
Köszönöm szépen Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Shepi
jó ez nem ér... sad.gif
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 13 2008, 05:27 PM) *
Sziasztok!

Nekem is ma jött meg,az autogrammom Danny-től!!!! biggrin.gif
Köszönöm szépen Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif

Örülök Niki rolleyes.gif
Én úgy örültem neki, gondolom te is.
Amúgy most szobaton is mész?
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 13 2008, 05:34 PM) *
Örülök Niki rolleyes.gif
Én úgy örültem neki, gondolom te is.
Amúgy most szobaton is mész?

Jaja,én is örültem!!! smile.gifHát nem tudom! Attól függ h lesz-e jegyem,meg h barátnőmet elengedik-e! De neked,már vissza is írtak????
Shepi
és valaki tudja h mennyik a jegyek?ohmy.gif
Shepi
a NEM igénylős jegyek...
Niki_001
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 05:37 PM) *
és valaki tudja h mennyik a jegyek?ohmy.gif

Shepi,ingyenesek csak igényelni kell őket smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 05:37 PM) *
a NEM igénylős jegyek...

Olyan nem hiszem,h van!!!! Bár nem tudom!!
Shepi
persze és minden néző jegyet igényelt?
hát jó sok pénzük van ha megengedhetik maguknak h minden jegy ingyen legyen.....
Niki_001
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 05:41 PM) *
persze és minden néző jegyet igényelt?
hát jó sok pénzük van ha megengedhetik maguknak h minden jegy ingyen legyen.....

Jaja!!! Bár nem tudom,h működik ott minden!!! huh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.