Hát nálam minden gyerek normálisnak néz ki... nem mint az előző előtti iskolámban, hogy ugrálnak a padokon, akkor bántják egymást, meg nem is tudom milyen hülyeségeket szoktak még csinálni...

Szóval, mikor még az első iskolába jártam, ott annyira hülye volt mindenki... Például volt egy hülye gyerek, aki egyik órán fogdosta a lábamat..

De nem tudom, miért nem vette észre a tanár!

Egyszer pedig bejött velem a nagymamám az iskolába, és a tanárok előtt megfenyegette a botjával azt a gyereket, hogyha mégegyszer bántani mer engem, akkor a nagymamámmal fog meggyűlni a baja..

És azóta nem szólt hozzám, amióta találkozott a nagymamámal! És aztán nem akartam többet menni oda, és végül a következő iskolába kerültem, ahol ugyanúgy hülyék voltak! Oda se mentem már többet, csak akkor, amikor vizsgázni kellett... És most ebben az iskolában vagyok, ahol remélem nincsenek hülyék... csak betegek. Úgy értem, olyanok, mint én, hogy van egy pár autista, és sajnos én is az vagyok, de nem akartam az lenni..

Gondolom, az azt jelenti, hogy nem beszélget másokkal!
Hát de én beszélgetnék Maury-val és Jeffrey-vel, ha itt lennének! De miért beszélgessek azokkal a gyerekekkel, ha egyszer nincs kedvem?! Jó, egyszer-egyszer lehet velük beszélgetni...