Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Fórumtagok fényképei
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Cseszti
IDÉZET(Ildi @ Sep 8 2008, 07:23 AM) *
Tudod,nem lehet mindenki szimpatikus, nálunk bent kevesebb emberkével szimpatizálok!

Ezt most mért irtad????
Én nekem szimpatikusak az o.társaim..szeretem őket...egyetlen egy ember van akit nem...
Shepi
én ŕltalŕban joba vok az emberekkel ..
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Sep 9 2008, 01:44 AM) *

Ezt most mért irtad????
Én nekem szimpatikusak az o.társaim..szeretem őket...egyetlen egy ember van akit nem...

A kollégáimra utaltam, csomó nő....nem túl jó, pletykák,intrika stb.
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Sep 9 2008, 04:11 AM) *
én ŕltalŕban joba vok az emberekkel ..

általában én is
wink.gif
Kriszti
Hát nálam minden gyerek normálisnak néz ki... nem mint az előző előtti iskolámban, hogy ugrálnak a padokon, akkor bántják egymást, meg nem is tudom milyen hülyeségeket szoktak még csinálni... dry.gif Szóval, mikor még az első iskolába jártam, ott annyira hülye volt mindenki... Például volt egy hülye gyerek, aki egyik órán fogdosta a lábamat.. sad.gif De nem tudom, miért nem vette észre a tanár! dry.gif Egyszer pedig bejött velem a nagymamám az iskolába, és a tanárok előtt megfenyegette a botjával azt a gyereket, hogyha mégegyszer bántani mer engem, akkor a nagymamámmal fog meggyűlni a baja.. biggrin.gif És azóta nem szólt hozzám, amióta találkozott a nagymamámal! És aztán nem akartam többet menni oda, és végül a következő iskolába kerültem, ahol ugyanúgy hülyék voltak! Oda se mentem már többet, csak akkor, amikor vizsgázni kellett... És most ebben az iskolában vagyok, ahol remélem nincsenek hülyék... csak betegek. Úgy értem, olyanok, mint én, hogy van egy pár autista, és sajnos én is az vagyok, de nem akartam az lenni.. sad.gif Gondolom, az azt jelenti, hogy nem beszélget másokkal!
Hát de én beszélgetnék Maury-val és Jeffrey-vel, ha itt lennének! De miért beszélgessek azokkal a gyerekekkel, ha egyszer nincs kedvem?! Jó, egyszer-egyszer lehet velük beszélgetni...
Shepi
de veled is lehet beszélgetni nem?
Kriszti
Persze, velem is lehet beszélgetni.. mondjuk ma is megkérdezte a nővérem, hogy mi volt az iskolában, és elmeséltem...
Cseszti
IDÉZET(Ildi @ Sep 9 2008, 07:29 AM) *
A kollégáimra utaltam, csomó nő....nem túl jó, pletykák,intrika stb.

jah étem..hát igen
Vica
úú ...
Vica
jah ha már a képek topicban vagyok, felrako ide egy képet ^^ien ruhám lesz aszalagavatón... mármint a felső nem ien lesz... de a szoknya az igen biggrin.gif

okés a képet nem engedte ide felrakni, de ha vkit érdekel, akk photoblogon megtalálja ^^
http://www.photoblog.com/VicaVaughn/2008/0...umlzeledik.html
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 13 2008, 05:35 AM) *
jah ha már a képek topicban vagyok, felrako ide egy képet ^^ien ruhám lesz aszalagavatón... mármint a felső nem ien lesz... de a szoknya az igen biggrin.gif

okés a képet nem engedte ide felrakni, de ha vkit érdekel, akk photoblogon megtalálja ^^
http://www.photoblog.com/VicaVaughn/2008/0...umlzeledik.html

Csini..mi ugyan ezt éreztük annak idején! Sajnos vissza kellett adni a tánc végén a ruhát, de az az este a miénk volt!!:)
Vica
igen igen, kár h vissza kell majd adni... de az az este nagyon jó lesz, reményeim szerint... utána limoval megyünk bulizni wub.gif
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 13 2008, 04:28 PM) *
igen igen, kár h vissza kell majd adni... de az az este nagyon jó lesz, reményeim szerint... utána limoval megyünk bulizni wub.gif

Nem rossz, nekünk az aulában volt buli is. Hova mentek?
Vica
hát az még egyelőre rejtély biggrin.gif ki kellene találni biggrin.gif
Vica
nem tudsz valami jó helyet? smile.gif
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 14 2008, 07:38 AM) *
nem tudsz valami jó helyet? smile.gif

Hát , ami nekem tetszett a Morrissons, az jó, de nem szallagavatónak való!
Shepi
én nem élterm ŕt még a szalagavatos dolgokat xD
Vica
hát... nekünk nem egy leányálom xD
Shepi
én mondjuk nem keringöznék...
Kriszti
Én sem.. biggrin.gif
Vica
IDÉZET(Shepi @ Sep 15 2008, 11:28 AM) *

mijért?
Cseszti
mi meg most a suliban azon veszekszünk h mien tablónk legyen xd
Kriszti
Döntsétek el! biggrin.gif
Shepi
mert uncsi nekem... a keringö
Vica
sztem széép lesz rolleyes.gif
Shepi
én vmi pörgöset tŕncolnék biggrin.gif
Vica
lesz oan iss biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Sep 15 2008, 06:28 AM) *

Miért nem?
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Sep 18 2008, 07:02 AM) *
én vmi pörgöset tŕncolnék biggrin.gif

Van az osztály tánc és a keringő. Nálunk mind a 3 osztálynak volt oszt.tánca, és a keringőn is mindenki részt vett, nagyon szép volt:)
Vica
nálunk a három évfolyam két keringőt csinál... a Bsek angolt, mi meg a C-sekkel bécsit
Vica
És most egy kis önreklám...

Kérnék MINDENKIT, akinek van myvip-je, legyen szíves szavazzon rám a MissMyVIP szépségversenyen wink.gif tongue.gif (a versenyzőknél a keresést szűkítsétek szőke haj barna szemre, és könnyebben megtaláltok smile.gif )

Előre is köszönöm mindenkinek a szavazatokat!!!

♥♥♥
Kriszti
I can't vote on you, because I have no Myvip! sad.gif Sorry
Vica
sebaj, a szándék a lényeg wink.gif
Kriszti
Hát persze!
Vica
mit csináltok mikuláskor? biggrin.gif
Cseszti
sztem buli biggrin.gif
Kriszti
Én még nem tudom...
Vica
wíí én is buliii wink.gif akkor tartjuk a szülinapom 2 barátnőmmel biggrin.gif az egyiknek most voolt nov. 25-én a másiknak meg nekem egy napon van dec. 12. biggrin.gif tök jó lesz biggrin.gif
Cseszti
az király..am szavaztam rád az előbb myvipen xd
Vica
köszönömmm ^^ lehet telcsin is szavazni ám xD csak még nem tom a kódomat mer nem jegyeztem meg és a telószámot sem h hova kell az smst küldeni biggrin.gif
Kriszti
Én még telefonon se tudok szavazni, mert már régen elfogyott a kártyámról a pénz... sad.gif Most már úgyse fogom soha többet feltölteni....ez van!!
Vica
nembaj nembaj biggrin.gif szurkolj mentálisan wink.gif
Kriszti
Meglesz!!! biggrin.gif
Vica
nah ennek örülök biggrin.gif minél több pozitív mentális energiát sugároznak az emberek annál többet tudok jóra fordítani ^^

hát ez eléggé költői lett tongue.gif
Kriszti
Én meg lehet, hogy írok egy dalszöveget magyarul, csak még nincs kész....szeretném folytatni, de még csak 3 sort tudtam leírni.... biggrin.gif Kíváncsi vagy?
Vica
wíí hát perszeee happy.gif
Kriszti
Az időd elfutott
Mert túl lassú voltál mindenhez
Kérdeztelek téged: miért segítettél nekem
..........

Majd még folytatom, de azért azóta még írtam hozzá 5 sort....arra is kíváncsi vagy? Nem vagyok azért egy jó dalszövegíró... sad.gif Csak tudod, én leírtam angolul egy másik dalszöveget, (amit nem is én írtam igazából), és az angol dalszöveget próbálom átalakítani, meg egy pár sort a szövegembe is beleillesztettem az angol szövegből...
Vica
ez nagyon tetszik smile.gif

az a baj az angol vagy bármilyen külföldi dalszövegekkel, hogy nehéz őket szöveghűen lefordítani magyarra úgy, hogy rímeljen is... párszor én is próbálkoztam vele, de feladtam... xD
Kriszti
Szerintem van olyan kétsoros dalszöveg angolul amit ha lefordítok magyarra, az ugyanúgy rímel magyarul is... most hirtelen nem tudom megmondani, hogy melyik dalszövegben volt!
Vica
persze, nem azt mondtam ám h nincs smile.gif csak nem midig könnyű úgy fordítani
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.