Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Bemutatkozás
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
koni
Szal itt bemutatkozhattok.. smile.gif (NEKEM NEM KÖTELEZŐ. tongue.gif)
Kitty
úristen enyi topic hogyan fogunk bírni ide oda rohangálni belőlük
koni
IDÉZET(Kitty @ May 12 2008, 06:39 PM) *
úristen enyi topic hogyan fogunk bírni ide oda rohangálni belőlük

Jaaaj... biggrin.gif Pedig lehetne még több. tongue.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 06:39 PM) *
Jaaaj... biggrin.gif Pedig lehetne még több. tongue.gif

Jajj ne mááááá!Ez a sok topic!!!
Az Off ban simán be lehet ne mutatkozni koni!!!!
Kitty
miiiiiiiiiiiii????????????????????????????
Zizi
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 06:40 PM) *

Nem azért de vmi Danny vel kapcsos dolgot kéne csinálni.....
koni
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 06:40 PM) *

De ha lesz 70 oldalas, és van valaki új látogató, nem fogja kikeresgélné, hogy hű vajon itt bemutatkozotte valaki. wink.gif
Kitty
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 04:41 PM) *
De ha lesz 70 oldalas, és van valaki új látogató, nem fogja kikeresgélné, hogy hű vajon itt bemutatkozotte valaki. wink.gif

jajj istenem azér hosszú távon................... dry.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 06:41 PM) *

????????
Zizi
Erre nemtok mit írni..kifogyott a készlet...
koni
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 06:42 PM) *
????????

Ha az OFF-ban már lesz vagy heten oladl. Nem 7.
Zizi
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 06:43 PM) *
Ha az OFF-ban már lesz vagy heten oladl. Nem 7.

Ja de...
Zizi
De akkor csinálok egy Off 2-t. dédédé wink.gif happy.gif wink.gif
Shepi
én tök jó bemutatkozást írtam tongue.gif úgyh döntsétek el h hova írjam majd be biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 13 2008, 07:07 PM) *
én tök jó bemutatkozást írtam tongue.gif úgyh döntsétek el h hova írjam majd be biggrin.gif

Ide! -hova máshova?
Shepi
Nem is tudom, hogy kezdhetném bár általában így kezdik "szeretem a sültcsirkét" biggrin.gif
Hát nem ezt fogom írni lehet kevésbé lesz érdekfeszítő mint a sütcsirke de azért próbálkozni lehet.. tongue.gif
15 éves vagyok, mint ahogy az már kiderült...tök mindegy. hogy hol lakom, mertúgyis elköltözök..(amit persze folyton teszek)..dehát hiába ember vagyok...társasági lény...nem szívhatom folyton 1 helyről a levegőt a ma még az életre esélyesnek látszó egyedek elől...legyen az lány, fiú, vagy EMO... xD...
Szeretek táncolni..hát hiába..TUDOK biggrin.gif....aztán persze ha táncolnak körülöttem ..az biztos.hogy valakinek a lábára lépek, beverek egyet...vagy belekönyökölök vki oldalába..xD..és a legszebb benne, hogy nem is tudják, hogy direkt csinálom...ugyanis bár akármilyen felszínes társaság vesz körül...tudom, , hogy én jobb vagyok smile.gif ( bár nem mentalista de azért jó és azért énis tudom mit gondolnak rólam az emberek ^^).....
Énekelni is szeretek (azt mondják tudok)..hát én eddig csak a zuhany alatt kamatoztattam hihetetlen tehetségem a szívszorító dalokban, mint "I belive I can Fly" xD...nah persze a hálás közönség sietett gyorsan lefolyni a lefolyón...hát persze, hogy még a dugulási probléma is megszűnt...hát...énekeltem biggrin.gif
A jövőmről...szerintem nem kérek sokat..mint bárki másnál is többet...szeretnék szerelmet találni...karriert építeni néha sírni néha nevetni...gyerekeket szülni.. majd boldogan meghalni..de úgy, hogy valaki emlékezzen rám..és nem atombombák által ....

nem azt mondom h nem érdekelnek az ufók de nem tervezem h vmeik is szomszédom legyen ^^, és azért nem akarok 1 párhuzamos idősíkban se rekedni (bár lehet h muris lenne xD)....állítólag sok TV-t nézek....dehát istenem ez már a XXI.dik század...már a teleportot várom, főleg h már akár az utcákon is mentalistákkal vunk körülvéve.. biggrin.gif soha nem tudhatom hogy (L) DANNY ^^ mikor furikázik agyam gondolatainak érdekes országútján xD...

Nah mind1 rem leszek olyan szerencsés h egyszer az én gondolataimban turkál majd... tongue.gif
Mert én neki szurkolok ( ah gondolom itt mindenki )és ha végül nem ő nyeri meg ( persze mért jelentkezett vna ha tudja előre h ő nyer e vagy nem ... biggrin.gif )
az én számomra akkor is ő lesz a kiválasztott .. biggrin.gif Uri Geller utódja.. ^^

További szép napot mindenkinek smile.gif
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 14 2008, 06:18 PM) *
Nem is tudom, hogy kezdhetném bár általában így kezdik "szeretem a sültcsirkét" biggrin.gif
Hát nem ezt fogom írni lehet kevésbé lesz érdekfeszítő mint a sütcsirke de azért próbálkozni lehet.. tongue.gif
15 éves vagyok, mint ahogy az már kiderült...tök mindegy. hogy hol lakom, mertúgyis elköltözök..(amit persze folyton teszek)..dehát hiába ember vagyok...társasági lény...nem szívhatom folyton 1 helyről a levegőt a ma még az életre esélyesnek látszó egyedek elől...legyen az lány, fiú, vagy EMO... xD...
Szeretek táncolni..hát hiába..TUDOK biggrin.gif....aztán persze ha táncolnak körülöttem ..az biztos.hogy valakinek a lábára lépek, beverek egyet...vagy belekönyökölök vki oldalába..xD..és a legszebb benne, hogy nem is tudják, hogy direkt csinálom...ugyanis bár akármilyen felszínes társaság vesz körül...tudom, , hogy én jobb vagyok smile.gif ( bár nem mentalista de azért jó és azért énis tudom mit gondolnak rólam az emberek ^^).....
Énekelni is szeretek (azt mondják tudok)..hát én eddig csak a zuhany alatt kamatoztattam hihetetlen tehetségem a szívszorító dalokban, mint "I belive I can Fly" xD...nah persze a hálás közönség sietett gyorsan lefolyni a lefolyón...hát persze, hogy még a dugulási probléma is megszűnt...hát...énekeltem biggrin.gif
A jövőmről...szerintem nem kérek sokat..mint bárki másnál is többet...szeretnék szerelmet találni...karriert építeni néha sírni néha nevetni...gyerekeket szülni.. majd boldogan meghalni..de úgy, hogy valaki emlékezzen rám..és nem atombombák által ....

nem azt mondom h nem érdekelnek az ufók de nem tervezem h vmeik is szomszédom legyen ^^, és azért nem akarok 1 párhuzamos idősíkban se rekedni (bár lehet h muris lenne xD)....állítólag sok TV-t nézek....dehát istenem ez már a XXI.dik század...már a teleportot várom, főleg h már akár az utcákon is mentalistákkal vunk körülvéve.. biggrin.gif soha nem tudhatom hogy (L) DANNY ^^ mikor furikázik agyam gondolatainak érdekes országútján xD...

Nah mind1 rem leszek olyan szerencsés h egyszer az én gondolataimban turkál majd... tongue.gif
Mert én neki szurkolok ( ah gondolom itt mindenki )és ha végül nem ő nyeri meg ( persze mért jelentkezett vna ha tudja előre h ő nyer e vagy nem ... biggrin.gif )
az én számomra akkor is ő lesz a kiválasztott .. biggrin.gif Uri Geller utódja.. ^^

További szép napot mindenkinek smile.gif

Ez nagyon király! Főleg ez a rész tetszik benne:" legyen az lány, fiú, vagy EMO... "
Nemmintha én emos lennék, de ezt nagyon jól mondtad mert külön 1edek...se lány se fiú...filányok....DDDDDééé

hülyeséggg...
Shepi
biggrin.gif:D
Kizu
Nórának hívnak... 14 éves lány vagyok Orosházáról. Külsőre alacsony, hosszú, barna hajú, és sötét szemű. Gyakran mondják nekem, hogy: "olyan sötét a lelked, akár a szemed!" laugh.gif Persze, csak azért mert tetszik nekik, meg szeretek olyan rock számokat, amiktől a többiek írtóznak. És hát néztem már olyan filmeket is, amiktől a többiek elborzongtak. Meg hát néha gonoszkodom. De am "jó kislány" vagyok! rolleyes.gif Igen, leginkább rockot hallgatok, de "mindenevő" vok, szóval sokmindnet meghallgatok, és sokminden tetszik. Hobbim az msn, net, görkori, és természetesen szórakozni a barátokkal. Leginkább fantasy filmeket nézek, valamint könyveket olvasok. Szeretem a HP-t, Gyűrűk Urát, Karib-tenger Kalózait és még sok mást. Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még lehet írok ide valamicskét magamról. Ha bárki is többet szeretne megtudni rólam, az felvehet msn-re! wink.gif

Ui.: van oh-zi tag? vagy Békéscsaba, Szeged környéki?
Shepi
smile.gif
Magic Girl
Na, akkor bemutatkoznék én is! Margó vok, 24 éves dolgozó nő laugh.gif Bérszámfejtéssel, és tb-ügyintézéssel foglalkozom! Szeretem a káposztás tésztát, meg Dannyt laugh.gif laugh.gif
Szeretnék énekesnő lenni......12éve citerázok és énekelek, egy éve szintetizátorozok, játszok még furulyán és trombitán is. Szeretnék nyelvizsgát és diplomát. Én is úgy szeretnék meghalni, hogy évek múlva is emlékezzenek rám az emberek.
Na és szeretnék Dannyivel találkozni! Jajj, de sokmindent szeretnék.......................................
Na és persze gyakorolok gondolatokat olvasni......
Hú, egy kicsit szétszórt vok most............
Szeretnék híres lenni, és mégsem blink.gif huh.gif laugh.gif

Iza
Akkor már én is!xD

Izabella vagyok!14 éves!Hajdúdorogon élek!Nagyon szeretem a családomat,a barátaim,a drága kis állatkáimat,a rock zenét(persze mindent meghallgatok,de legfőképpen rockot)a sütiket,Danny-t,a drága osztályomat,akiktől idén sajnos elbúcsúzom!:(
Sok mindent szeretek,de most ha megbocsájtotok akkor nem sorolom fel!xD
Motormániás őrült vagyok!xD (ez csak mellékes)
6 éves korom óta színésznő szeretnék lenni és ez nem is fog változni , szerintem!:D
Remélem egy szép napon majd én is játszhatok színpadon,mivel ez minden álmom!Persze azért a filmbeli szereplés is jó lenne majd valamikor!De ez még odébb lesz!Remélem 1x sikerül találkozni Danny-vel! rolleyes.gif smile.gif
Nagyon tágas érdeklődési körrel rendelkezem!Állandóan jár a szám még akkor is amikor nem kéne,de hát istenem emberből vagyok! laugh.gif
Szabadidőmben a barátaimmal,családommal vagyok,görkorizom,gördeszkázok(bár még nem tudok..xD),zenét hallgatok,netezek,lógok a fórumon,msn-ezek stb!
Most ennyi jutott eszembe!Szeretek ismerkedni,barátkozni szóval nyugodtan fel vehet bárki msn-re! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
Shepi
Nemtudtam h ez ennyire általános dolog de éni8s gondolkoztam már.. najó igazából többen ajánlották már ezt a színészi énekesi pályát.... smile.gif
Iza
és te szeretnéd? smile.gif
Shepi
HÁt a színészethez állítólag van tehetségem.. aki ismer az meg főleg tudja.. biggrin.gif
énekelni meg nem igazán tudok.. xD
Iza
na az jó! biggrin.gif
nekem azt mondták,hogy a budapesti operaházban fogok játszani!xDDDDD laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
olyan rosszul v olyan jól énekelsz?? smile.gif
Iza
hát nemtom!nem tudom!Azt mondták hogy jól énekelek és szeretek is bár az operát az uncsim mondta!Én megelégednék renes színházzal is! laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
Én a filmeket jobban bírnám mint a színházat...
Iza
vmi híres Hollywoodi filmsztárral egy filmben! rolleyes.gif
Shepi
jaja smile.gif
Iza
Danny-vel! laugh.gif
Shepi
akár biggrin.gif
Iza
na ezt megbeszéltük!xD biggrin.gif
Shepi
meg.. biggrin.gif
Iza
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Iza
Irány Hollywood Danny-vel!xDD laugh.gif
gyöngyi
Ha már ez egy bemutatkozós oldal: Gyöngyi vagyok,20 éves múltam.Kozmetikusként és filmes maszkmesterkén dolgozom.Szeretem a csokit,a legszebb zenét:a csöndet,az állatokat,rettegek a békáktól és a vérvételtől,félek a sötétben stb... smile.gif Az egyik szerelmem Kuba és a salsa,a másik a munkám.Perverz módon imádok csonkolt ujjakat és lőtt sebeket készíteni,de azért jól vagyok... biggrin.gif Az álmom az,hogy körbeutazzam a Földet,és felfedezzem a Vattacukor-hegyet! Szerintem létezik...és én fogom megtalálni. Boldog ember vagyok,eddig amit el lehetett érni a tanulmányaimban és az életemben,azt megvalósítottam.Mondjuk vannak még terveim a jövővel kapcsolatban...wink.gif
Shepi
smile.gif
Piró
Sziasztok!
Piró vagyok (Piroska), 30 éves menedzser-asszisztens. Szeretem a technikai sportokat tévében nézni és versenyekre járni. Szeretek még tévézni és netezni is.
Iza
IDÉZET(gyöngyi @ May 21 2008, 02:01 PM) *
Ha már ez egy bemutatkozós oldal: Gyöngyi vagyok,20 éves múltam.Kozmetikusként és filmes maszkmesterkén dolgozom.Szeretem a csokit,a legszebb zenét:a csöndet,az állatokat,rettegek a békáktól és a vérvételtől,félek a sötétben stb... smile.gif Az egyik szerelmem Kuba és a salsa,a másik a munkám.Perverz módon imádok csonkolt ujjakat és lőtt sebeket készíteni,de azért jól vagyok... biggrin.gif Az álmom az,hogy körbeutazzam a Földet,és felfedezzem a Vattacukor-hegyet! Szerintem létezik...és én fogom megtalálni. Boldog ember vagyok,eddig amit el lehetett érni a tanulmányaimban és az életemben,azt megvalósítottam.Mondjuk vannak még terveim a jövővel kapcsolatban...wink.gif

filmes maszkmester vagy? tongue.gif
az biztos nagyon jó lehet!
Shepi
idővel híresség arcát fogod tapogatni? ohmy.gif
koni
IDÉZET(Shepi @ May 22 2008, 02:31 PM) *
idővel híresség arcát fogod tapogatni? ohmy.gif

Szerintem... JA. biggrin.gif
Shepi
jó léehet,... biggrin.gif
Iza
én is kipróbálnám! tongue.gif
Shepi
hjaja biggrin.gif
Iza
biggrin.gif
Shepi
De inkább nem kergetek hiú ábrándokat... blink.gif
Cseszti
smile.gif
Shepi
inkább én leszek világhírű.. tongue.gif biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.