Nem is tudom, hogy kezdhetném bár általában így kezdik "szeretem a sültcsirkét"

Hát nem ezt fogom írni lehet kevésbé lesz érdekfeszítő mint a sütcsirke de azért próbálkozni lehet..

15 éves vagyok, mint ahogy az már kiderült...tök mindegy. hogy hol lakom, mertúgyis elköltözök..(amit persze folyton teszek)..dehát hiába ember vagyok...társasági lény...nem szívhatom folyton 1 helyről a levegőt a ma még az életre esélyesnek látszó egyedek elől...legyen az lány, fiú, vagy EMO... xD...
Szeretek táncolni..hát hiába..TUDOK

....aztán persze ha táncolnak körülöttem ..az biztos.hogy valakinek a lábára lépek, beverek egyet...vagy belekönyökölök vki oldalába..xD..és a legszebb benne, hogy nem is tudják, hogy direkt csinálom...ugyanis bár akármilyen felszínes társaság vesz körül...tudom, , hogy én jobb vagyok

( bár nem mentalista de azért jó és azért énis tudom mit gondolnak rólam az emberek ^^).....
Énekelni is szeretek (azt mondják tudok)..hát én eddig csak a zuhany alatt kamatoztattam hihetetlen tehetségem a szívszorító dalokban, mint "I belive I can Fly" xD...nah persze a hálás közönség sietett gyorsan lefolyni a lefolyón...hát persze, hogy még a dugulási probléma is megszűnt...hát...énekeltem

A jövőmről...szerintem nem kérek sokat..mint bárki másnál is többet...szeretnék szerelmet találni...karriert építeni néha sírni néha nevetni...gyerekeket szülni.. majd boldogan meghalni..de úgy, hogy valaki emlékezzen rám..és nem atombombák által ....
nem azt mondom h nem érdekelnek az ufók de nem tervezem h vmeik is szomszédom legyen ^^, és azért nem akarok 1 párhuzamos idősíkban se rekedni (bár lehet h muris lenne xD)....állítólag sok TV-t nézek....dehát istenem ez már a XXI.dik század...már a teleportot várom, főleg h már akár az utcákon is mentalistákkal vunk körülvéve..

soha nem tudhatom hogy (L) DANNY ^^ mikor furikázik agyam gondolatainak érdekes országútján xD...
Nah mind1 rem leszek olyan szerencsés h egyszer az én gondolataimban turkál majd...

Mert én neki szurkolok ( ah gondolom itt mindenki )és ha végül nem ő nyeri meg ( persze mért jelentkezett vna ha tudja előre h ő nyer e vagy nem ...

)
az én számomra akkor is ő lesz a kiválasztott ..

Uri Geller utódja.. ^^
További szép napot mindenkinek