Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Bemutatkozás
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Shepi
nem kell ehhez tanár.. tölts le olasz nyelvleckét...
Kriszti
Ez jó ötlet!! smile.gif Legalább nem kell érte fizetni...de ha valahová beiratkoznék, akkor azért fizetni kell, mert nem ingyen van mintha letölteném azt...
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 12 2009, 12:47 PM) *
Ez jó ötlet!! smile.gif Legalább nem kell érte fizetni...de ha valahová beiratkoznék, akkor azért fizetni kell, mert nem ingyen van mintha letölteném azt...

Kérdés tudsz e a autodidakta módon tanulni...
Shepi
ha nagyon meg akarja tanulni....
Kriszti
IDÉZET(Ildi @ Jan 13 2009, 12:31 PM) *
Kérdés tudsz e a autodidakta módon tanulni...

Hogy milyen módon tudok tanulni? blink.gif auto.... micsoda?
Shepi
azt én se tom mi.. xD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 11 2009, 06:13 AM) *
nah jah.. valah várható volt.. xD

XD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 13 2009, 03:20 PM) *
azt én se tom mi.. xD

autodidakta! Pedig nem is rövidítettem!XDXD
Mindegy. Szóval magadtól megtanulni valamit!
Kriszti
Igen, utána néztem a neten...én szoktam ilyet csinálni amúgy.. például magamtól tanulok olasz szavakat.. biggrin.gif (legalább ez ingyen van nekem! ahauhahua!!! laugh.gif)
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 13 2009, 10:03 PM) *
Igen, utána néztem a neten...én szoktam ilyet csinálni amúgy.. például magamtól tanulok olasz szavakat.. biggrin.gif (legalább ez ingyen van nekem! ahauhahua!!! laugh.gif)

wink.gif
Ildi
IDÉZET(Ildi @ Jan 14 2009, 05:48 AM) *
wink.gif

Egyébként ki is ejtik a szavakat ott ahol tanulod a szavakat?
Kriszti
Nem, én szótárból szoktam szavakat tanulni! smile.gif Meg van amikor a Youtube-on nézek valamit olaszul. Például valakinek az interjúja, vagy videója...stb. Mondjuk úgy is tudok tanulni belőle!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 14 2009, 02:11 PM) *
Nem, én szótárból szoktam szavakat tanulni! smile.gif Meg van amikor a Youtube-on nézek valamit olaszul. Például valakinek az interjúja, vagy videója...stb. Mondjuk úgy is tudok tanulni belőle!

Persze, én régóta keresek egy hangos szótárt a neten, ami kimondja a szavakat, nem tudtok ilyet.
angol és német érdekelne!
Kriszti
De be tudod írni a keresőbe, hogy angol-német hangos szótár... vagy valami ilyesmit írsz! És mellé írod, hogy angol-német hangos szótár letöltése! De én is segítek szívesen, ha akarod! smile.gif
Shepi
nem kell letölteni...
Kriszti
Miért nem? Mondjuk tavaly kaptam olasz-magyar hangos szótárt, és van hozzá könyv + CD! Szerintem abból sokat tudok tanulni, csak mostanában nem szoktam azzal foglalkozni...
Shepi
hát akk miről beszélünk? xD
Kriszti
Hát hogy nem kell letölteni, mert nekem van olasz-magyar hangos szótár...
Shepi
ez költői kérdés volt.. mellesleg nem is arra válaszoltam...
Kriszti
Tudom, hogy költői kérdés volt, csak nem tudtam mást írni rá...
Shepi
értem..
Kriszti
Mondjak egy story-t?
Shepi
rajta biggrin.gif
Kriszti
Már elfelejtettem, de már fogalmam sincs, hogy mit akartam...bocsi!!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 26 2009, 05:50 PM) *
Már elfelejtettem, de már fogalmam sincs, hogy mit akartam...bocsi!!

Rövid távú a memóriád!
Shepi
óó nekem is vannak ieneim...
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 20 2009, 07:06 PM) *
Tudom, hogy költői kérdés volt, csak nem tudtam mást írni rá...

..A költői kérdésre nem is kell!XD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 27 2009, 08:28 AM) *
óó nekem is vannak ieneim...

Nekem nagyon jó a memóriám. Évekre visszamenőleg. Óvoda társak jelei és hasonlóak is a fejemben vannak! Csomó olyan dolog is amit nem is biztos, hogy meg szeretnék jegyezni...
Kriszti
De egyébként nekem is jó a memóriám, és a régi időkre is vissza tudok emlékezni...
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 27 2009, 07:36 PM) *
De egyébként nekem is jó a memóriám, és a régi időkre is vissza tudok emlékezni...

wink.gif
Shepi
én meg nemtom mihez viszonyítsam xD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 28 2009, 03:06 PM) *
én meg nemtom mihez viszonyítsam xD

Nem vetted még észre hogy nagyon sok mindenre emlékszel?
Kriszti
Mindenre jól tud emlékezni??
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Jan 28 2009, 09:44 PM) *
Mindenre jól tud emlékezni??

Nagyon sok mindenre igen!
Shepi
sztem épp normálisan.. azt tom h a filmeket mindig tudom kívülről xD...
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 29 2009, 11:38 AM) *
sztem épp normálisan.. azt tom h a filmeket mindig tudom kívülről xD...

Az tényleg annyi amennyire kellXD
Kriszti
Shepi, és a filmek címére is emlékszel?
Shepi
van olyan film.. amit régen többször is megnéztem.. de nem jutott eszembe a neve a filmnek és az máig nem jut xD...viszont idézni tudok xD...nah és persze az mindig felismerem h melyik színész honnan van, ki honnan ismerős és melyik mibe játszott xD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jan 30 2009, 04:48 AM) *
van olyan film.. amit régen többször is megnéztem.. de nem jutott eszembe a neve a filmnek és az máig nem jut xD...viszont idézni tudok xD...nah és persze az mindig felismerem h melyik színész honnan van, ki honnan ismerős és melyik mibe játszott xD

laugh.gif laugh.gif wink.gif wink.gif
Kriszti
IDÉZET(Shepi @ Jan 30 2009, 08:48 AM) *

na ez nem rossz, hogy így ennyi mindenre tudsz emlékezni!!! smile.gif
Shepi
pölö ha színész leszek.. rolleyes.gif tuti h nem olvasva tanulom majd a szöveget.. xD vhogy megoldom majd biggrin.gif
Kriszti
De szerintem a színészeknek megkell tanulni a szövegeket..
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Feb 2 2009, 01:14 PM) *
pölö ha színész leszek.. rolleyes.gif tuti h nem olvasva tanulom majd a szöveget.. xD vhogy megoldom majd biggrin.gif

HOgyan, van ötleted!?
Shepi
először is eljátszom... de úgy h olvasom.. vagy részletet tanulok meg és felveszem magam kamerára.. és azt sokszor megnézem.. így a legkönnyebb
Kriszti
És ha a szövegen javítanod kell majd??
Shepi
ezt nem értem..
Kriszti
Azt mondtam, hogyha lesz egy saját szöveged amit mondani fogsz, és ezt felveszed kamerára... És ha javítanod kellene a szövegedben??
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Feb 3 2009, 10:21 AM) *
először is eljátszom... de úgy h olvasom.. vagy részletet tanulok meg és felveszem magam kamerára.. és azt sokszor megnézem.. így a legkönnyebb

Nem rossz ötlet.... wink.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Feb 4 2009, 08:30 AM) *
ezt nem értem..

Gondolom Kriszti arra gondol, ha felvetted és javítanod kell, szten nem érti pontosan mire gondolsz!
Ildi
IDÉZET(Kriszti @ Feb 4 2009, 03:04 PM) *
Azt mondtam, hogyha lesz egy saját szöveged amit mondani fogsz, és ezt felveszed kamerára... És ha javítanod kellene a szövegedben??

....gondoltam h erre gondolsz! De csak próbának veszi fel!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.