Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Bemutatkozás
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Iza
álmodozol?xD laugh.gif
Shepi
csak közlöm a puszta tényeket biggrin.gif
Iza
okés!xD laugh.gif biggrin.gif
Shepi
ohmy.gif Sztár leszek... biggrin.gif
Iza
én színész! rolleyes.gif
szal én is! biggrin.gif
Magic Girl
IDÉZET(Iza @ May 22 2008, 06:25 PM) *
én színész! rolleyes.gif
szal én is! biggrin.gif

Mindenki sztár akar lenni? Én is! smile.gif Ezért is jártam zeneiskolába, és már 13 éve énekelek, bár nem olyanokat, amit szeretnék. Még majs szeretnék megtanulni gitározni is. Tök jó lehet. Színész is szerettem volna lenni, de sajna itt Magyarorazágon nem olyan színésznek lenni, mint mondjuk külföldön.
mskuncogo
ezért kell külföldre szerződni... smile.gif
bár ez nem könnyű,na mi az ami könnyű? rolleyes.gif
Cseszti
IDÉZET(Shepi @ May 22 2008, 06:00 PM) *
ohmy.gif Sztár leszek... biggrin.gif

akkor előre kérek autogrammot biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Kizu @ May 18 2008, 09:45 PM) *
Nórának hívnak... 14 éves lány vagyok Orosházáról. Külsőre alacsony, hosszú, barna hajú, és sötét szemű. Gyakran mondják nekem, hogy: "olyan sötét a lelked, akár a szemed!" laugh.gif Persze, csak azért mert tetszik nekik, meg szeretek olyan rock számokat, amiktől a többiek írtóznak. És hát néztem már olyan filmeket is, amiktől a többiek elborzongtak. Meg hát néha gonoszkodom. De am "jó kislány" vagyok! rolleyes.gif Igen, leginkább rockot hallgatok, de "mindenevő" vok, szóval sokmindnet meghallgatok, és sokminden tetszik. Hobbim az msn, net, görkori, és természetesen szórakozni a barátokkal. Leginkább fantasy filmeket nézek, valamint könyveket olvasok. Szeretem a HP-t, Gyűrűk Urát, Karib-tenger Kalózait és még sok mást. Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még lehet írok ide valamicskét magamról. Ha bárki is többet szeretne megtudni rólam, az felvehet msn-re! wink.gif

Ui.: van oh-zi tag? vagy Békéscsaba, Szeged környéki?

Orosházaaaaaaaaaaaaa?????Én ott születtem!-és 5 éves koromig ott is éltem....de ez hossz történet.....ma már csak nyaralni mek oda
Zizi
IDÉZET(Kizu @ May 18 2008, 09:45 PM) *
Nórának hívnak... 14 éves lány vagyok Orosházáról. Külsőre alacsony, hosszú, barna hajú, és sötét szemű. Gyakran mondják nekem, hogy: "olyan sötét a lelked, akár a szemed!" laugh.gif Persze, csak azért mert tetszik nekik, meg szeretek olyan rock számokat, amiktől a többiek írtóznak. És hát néztem már olyan filmeket is, amiktől a többiek elborzongtak. Meg hát néha gonoszkodom. De am "jó kislány" vagyok! rolleyes.gif Igen, leginkább rockot hallgatok, de "mindenevő" vok, szóval sokmindnet meghallgatok, és sokminden tetszik. Hobbim az msn, net, görkori, és természetesen szórakozni a barátokkal. Leginkább fantasy filmeket nézek, valamint könyveket olvasok. Szeretem a HP-t, Gyűrűk Urát, Karib-tenger Kalózait és még sok mást. Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még lehet írok ide valamicskét magamról. Ha bárki is többet szeretne megtudni rólam, az felvehet msn-re! wink.gif

Ui.: van oh-zi tag? vagy Békéscsaba, Szeged környéki?

Nekem is mondják...h. sötét a lelkem....én is csak rockot hallgatok.......és is szeretek msn-ezni.....
Ez furcsa wink.gif
CSAK VICCC!
de azér van bennünk vmi közös.....nemde? happy.gif happy.gif happy.gif
Zizi
Szentem ne legyetek sztárok......
gyöngyi
IDÉZET(Shepi @ May 22 2008, 02:31 PM) *
idővel híresség arcát fogod tapogatni? ohmy.gif

Erre inkább nem mondok semmit... wink.gif
Zizi
Hey má én is bemutatkozom::::
Zizi
Hella, én a fekete bárány...
Zizi
smile.gif
Zizi
_nocomment_
Shepi
IDÉZET(gyöngyi @ May 23 2008, 03:33 PM) *
Erre inkább nem mondok semmit... wink.gif

Lehet egyszer az enyémet.. tongue.gif
Iza
álom-álom édes álom! xDD laugh.gif
Zizi
sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif
Shepi
ez nem álom biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 24 2008, 03:22 PM) *
ez nem álom biggrin.gif

elment az eszed..... mellow.gif mellow.gif
tongue.gif
Shepi
ohmy.gif már rég visszajött ohmy.gif
didi
Hat en nem sokat tudok magamrol mit irni.33 eves vagyok.Es termeszetesen NAGY rajongoja Dannynak.Sokat tudok mar rola,de ha van valami uj,szivesen olvasgatom.Sokat eszem,kedvenc nasim a padlizsankrem,de igyis csak 53kg vagyok.puszi wink.gif
Zizi
Padlizsánkrém???na ez nekem magas.....
Zizi
a padlizsánból lehet krémet csinálni...... huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huhhhhh
didi
Igen Zizi,lehet csinalni es nem is nehez.Ha akarod megirom,es kiprobalhatod.
Zizi
Szívesen kipróbálnám....szeretek új dolgokat bevállalni....csak 1 a gond....én még padlizsánt se ettem életemben....mer anya szerint xar.... sleep.gif sleep.gif
mien az íze? huh.gif
Zizi
IDÉZET(Zizi @ May 26 2008, 05:52 PM) *
Szívesen kipróbálnám....szeretek új dolgokat bevállalni....csak 1 a gond....én még padlizsánt se ettem életemben....mer anya szerint xar.... sleep.gif sleep.gif
mien az íze? huh.gif

mellow.gif mellow.gif mellow.gif
Shepi
jogos a kérdés.. am sztem én sem ettem még padlizsánt xD...
Piró
Padlizsánkrém jó, én is szeretem. Lehet csinálni tényleg és nem nehéz, de erre is igaz, hogy mindenki másképp csinálja. Valaki pörköltalapra teszi, valaki csak hagymával keveri össze a megsült, pépesített padlizsánt.
Azért ez a tegezhetlek elég rossz. Egyrészt úgy hallottam a neten lehet mindenkit tegezi, másrészt meg nem hiszem, hogy olyan öreg lenne sem Didi sem én, hogy ne lehetne. Rossz érzés, mikor a 20 éves fiúk kezi csókolommal köszönnek, mintha tényleg öreg lennék... :-(
didi
Jaj ne torodj azzal,csak a korom ilyen sok.Nem is mutatok annyit,legtobben csak 27-et adnak,alacsony vagyok es vekony biggrin.gif Na szoval nem rossz ha el van keszitve,csak kicsit gusztustalan amig megszabadulsz a hejatol.1darab is eleg eloszor kiprobalni,ket szelet kenyerre pont eleg.Szoval a padlizsant ahogy megveszed,ugy egeszbe oda teszed sulni,egy serpenyobe,mert adodik,hogy a leve kifojik, megsutod a hejaba,forgatod minden oldalara.Miutan egy picit hult,mar megtudod fogni a szaratol,lehamozod,majd meglatod szepen lejon,es megmarad a magos resze.Ezt egy deszkan,kesfokaval addig vagdosod amig egy pepes anyagot kapsz.Egy kevero talba,hozza adsz egy kissebb fej aprora vagott hagymat(reszelheted is)lenyeg h jo apro legyen,meg sozod es osszekavarod.De ekkor meg ne kostold meg,inkabb a vegen meg teszel hozza sot ha kell,mert igy meg tenyleg rossz.Majd kulon keszitesz 1 keves majonezet,egy kiskanal mustart,hozza ontod a hagymas padlizsanhoz,jol osszekavarod es kenheted a kenyerre.Hidegen meg fincsibb.Amugy ez egy erdelyi finomsag,mivel en onnan jottem.Jo etvagyat. biggrin.gif
Shepi
de manapság.. sose lehet tudni..
mikor ilyen 24 éves tanáraink vannak biggrin.gif
Piró
IDÉZET(didi @ May 26 2008, 07:11 PM) *
Jaj ne torodj azzal,csak a korom ilyen sok.Nem is mutatok annyit,legtobben csak 27-et adnak,alacsony vagyok es vekony biggrin.gif Na szoval nem rossz ha el van keszitve,csak kicsit gusztustalan amig megszabadulsz a hejatol.1darab is eleg eloszor kiprobalni,ket szelet kenyerre pont eleg.Szoval a padlizsant ahogy megveszed,ugy egeszbe oda teszed sulni,egy serpenyobe,mert adodik,hogy a leve kifojik, megsutod a hejaba,forgatod minden oldalara.Miutan egy picit hult,mar megtudod fogni a szaratol,lehamozod,majd meglatod szepen lejon,es megmarad a magos resze.Ezt egy deszkan,kesfokaval addig vagdosod amig egy pepes anyagot kapsz.Egy kevero talba,hozza adsz egy kissebb fej aprora vagott hagymat(reszelheted is)lenyeg h jo apro legyen,meg sozod es osszekavarod.De ekkor meg ne kostold meg,inkabb a vegen meg teszel hozza sot ha kell,mert igy meg tenyleg rossz.Majd kulon keszitesz 1 keves majonezet,egy kiskanal mustart,hozza ontod a hagymas padlizsanhoz,jol osszekavarod es kenheted a kenyerre.Hidegen meg fincsibb.Amugy ez egy erdelyi finomsag,mivel en onnan jottem.Jo etvagyat. biggrin.gif

A kolléganőm is így készíti, ő is Erdélyi. Viszont egy ismerősöm, aki debreceni, pörköltalapra teszi és úgy is finom.
Shepi
xD
didi
Hat igen ezt mar velem is eljatszottak,hogy le csokolomoztak.De nem baj,aranyos volt.
Shepi
biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Piró @ May 26 2008, 07:11 PM) *
Padlizsánkrém jó, én is szeretem. Lehet csinálni tényleg és nem nehéz, de erre is igaz, hogy mindenki másképp csinálja. Valaki pörköltalapra teszi, valaki csak hagymával keveri össze a megsült, pépesített padlizsánt.
Azért ez a tegezhetlek elég rossz. Egyrészt úgy hallottam a neten lehet mindenkit tegezi, másrészt meg nem hiszem, hogy olyan öreg lenne sem Didi sem én, hogy ne lehetne. Rossz érzés, mikor a 20 éves fiúk kezi csókolommal köszönnek, mintha tényleg öreg lennék... :-(

tudom csak olyan cikinek éreztem hogy leírta hogy hány éves erre én meg nagy haverként üdvözlöm xdé....
bocs....leszedem akko azt az irást....
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 26 2008, 07:13 PM) *
de manapság.. sose lehet tudni..
mikor ilyen 24 éves tanáraink vannak biggrin.gif

dettoo
Shepi
de már reagáltak rá..azért megsértve biztos nincsen biggrin.gif
didi
Persze h nem vagyok megsertodve,nehogy ezen most fennakadjatok ohmy.gif
Niki_001
IDÉZET(Piró @ May 26 2008, 05:15 PM) *
A kolléganőm is így készíti, ő is Erdélyi. Viszont egy ismerősöm, aki debreceni, pörköltalapra teszi és úgy is finom.

Én is ettem már padlizsánkrémet!!!!! Nem is egyszer!! Nagyim is Erdélyben lakik,és akárhányszor megyünk hozzá mindig csinál nekünk tongue.gif biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 26 2008, 07:22 PM) *
de már reagáltak rá..azért megsértve biztos nincsen biggrin.gif

tojok rá... dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
Shepi
biggrin.gif biggrin.gif
didi
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Shepi
otojj biggrin.gif
Zizi
sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif
Shepi
fiatalság bolondság biggrin.gif

én szeretek bolond lenni xD..
Szami
Szia Csapat!

Röviden én is bemutatkoznék. Iza keresztnévre hallgatok születésem óta, de láttam mennyi druszám van már itt a fórumon (én meg eddig azt hittem az Izabella ritka név smile.gif ) ezért inkább ikergyermekeim keresztnevéből kreáltam meg a nicknevem, de akár a vezetéknevemből is kijönne a Szami, így szivesen veszem azt is ha ezen szólítanak smile.gif. Jövőre én is Krisztusi korba lépek, de ennek ellenére kamasznak érzem a szívemet, bár rajongónak lenni talán kortalan dolog smile.gif. Én is nagyon élveztem a Kiválasztott műsort, Danny már elsőre a legszimpatikusabb "versenyző" volt számomra. Izgultam a sikeréért és a továbbjutásaiért, a győzelmet meg egyértelműen Danny, Te érdemelted meg, ebben kétségem nem is volt az előadások színvonalát tekintve.Magasan a legjobb voltál minden mentalista társad közül!
No, ennyi, sajnos eddig csak olvasni volt alkalmam a fórumot, írni ezután is ritkábban tudok, két kétéves gézengúzom nem hagy sok szabadidőt nekem, de amint tehetem örömmel jövök olvasgatni.
Puszi Mindenkinek,
Szami (Iza)
Shepi
smile.gif
Zizi
IDÉZET(Szami @ May 29 2008, 04:02 PM) *
Szia Csapat!

Röviden én is bemutatkoznék. Iza keresztnévre hallgatok születésem óta, de láttam mennyi druszám van már itt a fórumon (én meg eddig azt hittem az Izabella ritka név smile.gif ) ezért inkább ikergyermekeim keresztnevéből kreáltam meg a nicknevem, de akár a vezetéknevemből is kijönne a Szami, így szivesen veszem azt is ha ezen szólítanak smile.gif. Jövőre én is Krisztusi korba lépek, de ennek ellenére kamasznak érzem a szívemet, bár rajongónak lenni talán kortalan dolog smile.gif. Én is nagyon élveztem a Kiválasztott műsort, Danny már elsőre a legszimpatikusabb "versenyző" volt számomra. Izgultam a sikeréért és a továbbjutásaiért, a győzelmet meg egyértelműen Danny, Te érdemelted meg, ebben kétségem nem is volt az előadások színvonalát tekintve.Magasan a legjobb voltál minden mentalista társad közül!
No, ennyi, sajnos eddig csak olvasni volt alkalmam a fórumot, írni ezután is ritkábban tudok, két kétéves gézengúzom nem hagy sok szabadidőt nekem, de amint tehetem örömmel jövök olvasgatni.
Puszi Mindenkinek,
Szami (Iza)

Ha persze majd követni tudod a beszélgetéseket. xD wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.