Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Bemutatkozás
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Csevegő
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Lara
Akkor lehet, ha tovább tanulsz máshová akarsz költözni?
Kriszti
De ha sehol sem jó Shepinek, akkor hol akar maradni?? Én egy helyen biztos, hogy meg tudnék lenni!!! biggrin.gif
Shepi
hat epp ezaz, hogy nekem is van olyan hely, ahol szvesen lennek, es az nem itt van..se magyarorszagon..
Kriszti
Akkor hol van? És az a hely, ahol te szívesen lennél, az messzebb van, ahol te most vagy?
Shepi
En amerikaban lennek szivesen...
Lara
Biztos nagyon jó lenne ott. és, aki híres akar lenni a sztárok közül Ők is oda mennek.
Kriszti
Végül is ott lehetne a legjobban megtanulni angolul.... talán azért is jó lenne oda kimenni...
Shepi
meg amugy is... sad.gif
Kriszti
De ha én jól akarok angolul beszélni, akkor legalább ki kell mennem, és ott megtanulni...
Shepi
azert nem csak igy lehet...de igen. ugy sokkaldesokkal konnyebb...
Kriszti
Aztán én nagyon örülnék, ha jól tudnék angolul beszélni!!! biggrin.gif Mindenkit értenék...
Shepi
hat nem egy hatrany
Lara
Az angol beszés miatt is jobb, és a jobb megélhetési lehetőség miatt is jó kimenni. De nem mindenki találja meg a számításait, és nem jön neki össze, és utána hazaitazik, mert rosszabbul járt.
Kriszti
Hát aki már jól tud angolul beszélni, az ki is megy Amerikába. De ha másnak meg nincs annyi pénze, hogy ki tudjon menni, akkor persze, hogy rosszul jár...
Shepi
nem errol volt szo...
Kriszti
Akkor nem tudom.... de ha valaki jól él, az ki tud menni Amerikába...
Shepi
a lenyeg h ott is megtudj elni..
Lara
Igen az a lényeg, hogy ott is megtudjon az ember élni. de viszont nem árt ha az ember nem a nulláról kezdi, úgy könnyebb lesz a dolga.
Kriszti
Áh, én biztos nem tudnék ott megélni... de ha tanulni akarok, akkor muszáj kimenni...
Shepi
mert?tanulni otthon is lehet...
Kriszti
Mindenhol lehet tanulni, de nem tudom, hogy hol lehet a legjobban?!
Shepi
Kriszti hagyd mar abba, ezeket a hukye kerdeseket -.-"
Shepi
Kriszti hagyd mar abba, ezeket a hukye kerdeseket -.-"
Kriszti
Hoppá...ezt most miért küldted el kétszer? Jó, amúgy hagyom abba a hülye kérdéseimet!!!!!
Shepi
Jaj Kriszti biztos direkt volt dry.gif
Kriszti
Jó, jó!!!! Csak tudni akartam.
Shepi
oke xD
Kriszti
Részemről is oké!! biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.