Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kérdések Danny-hez
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Piró
Én mindig is Bp-en szerettem lakni. Majdnem mindegy melyik részén, de táblán belül. :-) Minden együttes ide jött koncertezni, híres emberek mindig itt tartottak közönségtalálkozót, dedikálást. Itt akarok lakni mindig. :-)
Shepi
Nekem azért pestnél nagyobb célkitűzéseim vannak... tongue.gif
Cseszti
Jah!!
te sztár leszel XDXD
Shepi
Pontosan.. huh.gif ... tongue.gif
Cseszti
jah.de hallod sztem ne ide irjunk mert írta Danny hogy ide inkább kérdéseket!
nem?
Shepi
de..
Edina
AZ A KERDESEM HOGY TUDSZ ILYEN UGYES LENNI???? wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wink.gif tongue.gif
Zizi
IDÉZET(Piró @ May 23 2008, 06:16 PM) *
Én mindig is Bp-en szerettem lakni. Majdnem mindegy melyik részén, de táblán belül. :-) Minden együttes ide jött koncertezni, híres emberek mindig itt tartottak közönségtalálkozót, dedikálást. Itt akarok lakni mindig. :-)

Hát ez bennne a jó...... dry.gif
Cseszti
IDÉZET(Zizi @ May 24 2008, 10:10 AM) *
Hát ez bennne a jó...... dry.gif

jaja sztem is
Shepi
biggrin.gif
mskuncogo
én is szívesebben laknék ott... smile.gif
Nísa
uh én utálom Pestet én itt születtem, tök zajos, uszik a szemétben rohadt sok cigány van..:S:S én meg Pécsre vagy vami ilyesmi helyre mennék
Niki_001
Mondjuk abból a szempontból jó,h minden "sztár" ott lakik! biggrin.gif De én itt születtem Miskolcon és sztem semmi pénzért nem költöznék e!!!!!!!!:D
Lily
IDÉZET(Edina @ May 24 2008, 09:11 AM) *
AZ A KERDESEM HOGY TUDSZ ILYEN UGYES LENNI???? wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wink.gif tongue.gif

no comment! laugh.gif biggrin.gif
Cseszti
ilyen kérdést XDXDXD
Zizi
Yo.ez volt a kérdés.
Edina
[font="Comic Sans MS"][/font]

Szerinted Danny mindenkiben van valami mentalis ero?
Lily
Azt hittem megint azt írod ki , hogy "ich liebe dich" . laugh.gif
Piró
IDÉZET(Lily @ May 25 2008, 04:46 PM) *
Azt hittem megint azt írod ki , hogy "ich liebe dich" . laugh.gif

Nem, most I love you-t akart, csak nem jött össze. :-D Különben meg írja csak, de jó lenne, ha csak 1 topikban jelenne meg.
Lily
biggrin.gif
mskuncogo
cool.gif
Zizi
IDÉZET(Piró @ May 25 2008, 04:56 PM) *
Nem, most I love you-t akart, csak nem jött össze. :-D Különben meg írja csak, de jó lenne, ha csak 1 topikban jelenne meg.

tongue.gif cool.gif smile.gif
didike
Szia Danny.Ket kerdes:A tesoid gondolatait is kiszoktad talalni? Mikor volt baratnod,rola is tudtad mikor mit szeretne? Nagyon kivancsi vagyok a valaszokra,kerlek irj.Elore is koszke.
đb fan:)
IDÉZET(Nísa @ May 24 2008, 06:40 PM) *
uh én utálom Pestet én itt születtem, tök zajos, uszik a szemétben rohadt sok cigány van..:S:S én meg Pécsre vagy vami ilyesmi helyre mennék

én is pesten lakok és emiatt tényleg szar:S de sokat vagyok vidéken, és mind a két "elmített probláma" ugyanúgy mevan ottis.....szóval...smile.gifsad.gif
mskuncogo
nálunk szerencsére nincs cigány...
Zizi
IDÉZET(Nísa @ May 24 2008, 08:40 PM) *

ne panaszkodj.....örülj hogy csak annyi van amennyi.....itt lassan belakják az egész falut.....
1×megkérdezték az egyik nénit hogy mikor hal már meg mert be akarnak költözni a házába......na most......
még jó hogy hamarosan elköltözünk.....remélem..... dry.gif dry.gif
Zizi
IDÉZET(mskuncogo @ May 25 2008, 10:05 PM) *
nálunk szerencsére nincs cigány...

jó lehet.... dry.gif dry.gif dry.gif
Lily
IDÉZET(Zizi @ May 26 2008, 03:53 PM) *
ne panaszkodj.....örülj hogy csak annyi van amennyi.....itt lassan belakják az egész falut.....
1×megkérdezték az egyik nénit hogy mikor hal már meg mert be akarnak költözni a házába......na most......
még jó hogy hamarosan elköltözünk.....remélem..... dry.gif dry.gif

uhh..nem lehetett túl kellemes neki.. huh.gif
Zizi
IDÉZET(Lily @ May 26 2008, 03:58 PM) *
uhh..nem lehetett túl kellemes neki.. huh.gif

hát nem....am pont a szomszédunk...
Shepi
nálunk is sok cigány van... képzeljétek Győzike volt a tabánba régen és a cigányok betámadák és azt mondta h soha többé nem jön ide xD
Zizi
pffff sleep.gif sleep.gif sleep.gif
Zizi
azt hiszik ők az istenek...
Shepi
volt vhol 1 emailben h 1 forumon vmeik cigó írta h elegük van ebből az országból és 300-an lesznek akik elvándorolnak mer nem kapnak új házakat v mi xD

és erre visszaírtak h vigyétek a többit is xD...
Kitty
velem a múltkor történt egy nagyon rosz dolog. Nemtom hogy ez megérzés volt e vagy véletlen egybeesés. A múltkor elgondolkoztam azon hogy mi lenne akkor ha az a bizonyos dolog megtörténne (inkább nem írom le mert olyan) és mit csinálnának akkor az emberek, és pár héttel későb egy olyan emberrel történt meg akit bírok is. Most lehet hogy ebből nem értettetek semmit de kitugya.... unsure.gif
didi
IDÉZET(Gicus-Ágica @ May 17 2008, 08:28 PM) *
Sziasztok/Szia! rolleyes.gif
nos,kíváncsi,sőt ált-ban naon kíváncsi természetemnek eleget téve,nm tom megérteni h tud Danny egy olyan emberre teljesen ráhangolódni,akihez semmi köze nm volt???számomra hihetetlen,nekem a "telepátiám" csak a családtagjaimnál,barátaimnál működik!A megérzéseim viszont akk is,amikor elég nagy szükségem van rájuk.Nos hogyan tudnám elmélyíteni,esetleg feljeszteni eme "képességet?" Szeretnék válaßt kapni,naon kößönöm!Pussszantás smile.gif biggrin.gif

ui:Gratulálok Danny Győzelmének,még énis elsírtam magam,örömömben...az érzékeny lelkemnek kößönhetően... rolleyes.gif rolleyes.gif

Nagyon boldog szulinapot kivanok!!!!!!!!!!!!!
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 26 2008, 07:34 PM) *
velem a múltkor történt egy nagyon rosz dolog. Nemtom hogy ez megérzés volt e vagy véletlen egybeesés. A múltkor elgondolkoztam azon hogy mi lenne akkor ha az a bizonyos dolog megtörténne (inkább nem írom le mert olyan) és mit csinálnának akkor az emberek, és pár héttel későb egy olyan emberrel történt meg akit bírok is. Most lehet hogy ebből nem értettetek semmit de kitugya.... unsure.gif

hey ezt ne ide ird me Danny nem fogja tdni kiszednia kérdéseket........... dry.gif dry.gif
Shepi
az én listás topicomba is van már minden xD....
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 27 2008, 02:31 PM) *
az én listás topicomba is van már minden xD....

hát itt nem lesz már rend....nem is az hogy az én topicom, csak mindenhol fejetlenség van smile.gif
Cseszti
fejetlenség:D
Van egy olyan albuma az Akelának
Piró
Az lenne a kérdésem Danny-hez, hogy mi a hobbija, mit csinál szívesen szabadidejében. Tudom, hogy holnap itt lesz, de én nem és szeretném, ha válaszolna, hogy utána elolvashassam. Köszi.
Cseszti
IDÉZET(Piró @ May 28 2008, 07:08 AM) *
Az lenne a kérdésem Danny-hez, hogy mi a hobbija, mit csinál szívesen szabadidejében. Tudom, hogy holnap itt lesz, de én nem és szeretném, ha válaszolna, hogy utána elolvashassam. Köszi.

Szerintem ezt emailbe kérdezd meg tőle mert
ide nem nagyon szokott irni...meg itt már van minden szal..biggrin.gif
Anna
Én csak azt szeretném kérdezni lesz e még chetelés mert nekem nemjó a 4-5 óra sajnos. sad.gif
Cseszti
szerintem lesz!
mskuncogo
ha sikere lesz akkor tuti. smile.gif
de miért is ne lenne? wink.gif
szaszagirly
IDÉZET(Nísa @ May 24 2008, 06:40 PM) *

ott dolgozik tesooookám^^
am. nekem feltett szándékom felnőtt koromba külföldre kimenni idegenvezetőnek vagy vmi...persze nem végleg
nem ien gyerekes vágy miatt csakhát munkalehetőség meg miegymás...nincs bajom M.o.-val de...xD.inkább hagyjuk..biggrin.gif

mskuncogo
IDÉZET(szaszagirly @ May 28 2008, 07:57 PM) *
am. nekem feltett szándékom felnőtt koromba külföldre kimenni idegenvezetőnek vagy vmi...persze nem végleg
nem ien gyerekes vágy miatt csakhát munkalehetőség meg miegymás...nincs bajom M.o.-val de...xD.inkább hagyjuk..biggrin.gif

biggrin.gif
didi
IDÉZET(didike @ May 25 2008, 06:57 PM) *
Szia Danny.Ket kerdes:A tesoid gondolatait is kiszoktad talalni? Mikor volt baratnod,rola is tudtad mikor mit szeretne? Nagyon kivancsi vagyok a valaszokra,kerlek irj.Elore is koszke.

NEKEM IS KELL VALASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry.gif
Shepi
IDÉZET(szaszagirly @ May 28 2008, 05:57 PM) *

Nekem van bajom Mo-gal.. utálom h ide születtem utálom ezt a felszínes népet amelyik kifele vigyorok össze vissza itt meg már le van szarva minden..
utálom ahogy látom h megy tönkre ez az ország utálom h senki nem csinál semmit utálom h csak tűrnek utálom h mindent eladnak utálom h itt mindenki eladja magát..
egy biztos egyszer elmegyek innen és ha lehet minél hamarabb és minél messzebbre.... ez van .. sad.gif
szaszagirly
IDÉZET(Shepi @ May 29 2008, 12:18 PM) *
Nekem van bajom Mo-gal.. utálom h ide születtem utálom ezt a felszínes népet amelyik kifele vigyorok össze vissza itt meg már le van szarva minden..
utálom ahogy látom h megy tönkre ez az ország utálom h senki nem csinál semmit utálom h csak tűrnek utálom h mindent eladnak utálom h itt mindenki eladja magát..
egy biztos egyszer elmegyek innen és ha lehet minél hamarabb és minél messzebbre.... ez van .. sad.gif

nah igen..am. énis így vélekedek csak nem akartam még kifejteni..xD de am. azért fogok kiköltözni énis mert amiket itt egyes emberek csinálnak...:S nah meg az ország télleg egy nagy.....elég sok mindenben levagyunk maradva a többi eu-s országtól-.-" meg csak olyan más több példákat nézve h. pl az embert nem fizetik ki ha dolgozott...most még Németországot látom reálisnak h. kiköltözöm oda...persze lehet h. ez pár év mulva változni fog..az elképzelésem..:/
de am .télleg igazad van Shepi! smile.gif

Shepi
Hát én nem írom le h mit akarok mert akk úgyis közbe jön vmi és nem fog összejönni xD..
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.