Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kérdések Danny-hez
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Cseszti
amugy mostmár megtudod nézni őket..de a többit még nem töltöttem fel. smile.gif ..
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Aug 15 2008, 12:07 PM) *
amugy mostmár megtudod nézni őket..de a többit még nem töltöttem fel. smile.gif ..

Ok,már meglestem! Tudjuk mikor készültek? Olyan más ott Danny!!
Cseszti
igen mert 2006-os laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lily
az tény , hogy elég sokat változot..főleg a haja
Cseszti
jaja..az tuti biggrin.gif
Shepi
szinesebb volt... az egyenisege persze nem feltetlen xD biggrin.gif
Cseszti
smile.gif Nah én megyek..kezdődik a Hal a Tortán biggrin.gif
Szijasztok!!
Szia Danny!! <3
Szia Domi^^
PEACE.
Shepi
szija ^^
Cseszti
Hello^^
Shepi
hehe biggrin.gif
Cseszti
smile.gifsmile.gif
Shepi
ide is kéne vmi értelmeset irni.. xD
Cseszti
aha..téma?
Shepi
most vtunk reggelizni.. basszus a hugom mennyit megzabŕlt.. xD ki se néztem vna belöle xD
Cseszti
XDXD hány éves ?
Shepi
11 és fél
Cseszti
^^
Shepi
én csak lestem.. biggrin.gif
Cseszti
jaj ma könyv osztás.ááááááá
Shepi
nekem nem biggrin.gif
Cseszti
Hát erre nem tudok mit írni:)
Shepi
biggrin.gif és tetszenek ?
Cseszti
hátnem igazán xd
Shepi
rögtön gondoltam biggrin.gif
Cseszti
tongue.gif
Shepi
[b]h megy a suli? smile.gif[/b
Vica
lassan...
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 14 2008, 07:33 AM) *
lassan...

Majd beindul,mert ez az utolsó év nekem is olyan gyorsan elszánt, tánc próba, készülődés, kisérettségi.....
Shepi
az mŕr nagy érettségi...
Vica
nah azt az egyet nem várom benne...
Shepi
a bŕtyŕm egyŕtalŕn nem tanult rŕ...
Vica
azta... és hoyg sikerült neki?
Cseszti
jajaaa megy...remélem 4es lesz a magatartásom..örülnék neki..mostanába elég sokat dumáltam órán söt...röhögtm összevissza xd
Kriszti
Én a régi iskolámban mindig jó voltam. Órán mindig figyeltem a tanárt! Ja, meg volt olyan, hogy aki mellettem ült, nem hagyott békén, mert levelezni akart velem órán.. dry.gif Nem tudom, miért nem lehetett a szünetben megdumálni..aztán meg párszor észrevette a tanár, hogy levelezünk órán. dry.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Sep 14 2008, 12:19 PM) *
az mŕr nagy érettségi...

TUDOM, de nekünk a nagy előtt volt, januárban a kicsi.....mindenből!!!!!!!!!!!!
Shepi
szép... am a bŕtyŕm ilyen volt mindig is... soha nem tanult..
Vica
Nekünk is lesz kisérettségi januárban... bár sztem baromság...

Shepi a bátyád meg akk vmit nagyon tud ha midnig átment mindenből... nekem esélyem nem lenne biggrin.gif
Shepi
a növérem meg az ellenkezöje.. magolos.. mindent megtanult kisérettségire 5 lett az összes.. most meg majd rendes érettségije lesz... meg szalagavato ott is...
Vica
nah az csinos
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 17 2008, 04:57 PM) *
Nekünk is lesz kisérettségi januárban... bár sztem baromság...

Shepi a bátyád meg akk vmit nagyon tud ha midnig átment mindenből... nekem esélyem nem lenne biggrin.gif

Nekem nagyon jó volt, hogy volt kisérettségi matek miatt. abból soha nem volt elég gyakorolni:)
Cseszti
nekem még nincs ienre gondom..mjad felvételi lesz:S
assistant
Sziasztok,

ugye már tudjátok, hogy október 23-án Danny önálló estje, a Gondolatolvashow kezdődik! Jó hír az, hogy Ti, a legaktívabbak személyesen Dannytől tudjatok meg infokat, csütörtökön 17 órától chaten tudtok személyesen Dannytől kérdezni, beszélni!
Bízom benne, hogy már a jegyeiteket megvettétek, és szóltatok a barátaitoknak, családnak, hogy jöjjenek.

Üdv: Domonkos, Danny asszisztense
Vica
happy.gif
Vica
És most egy kis önreklám...

Kérnék MINDENKIT, akinek van myvip-je, legyen szíves szavazzon rám a MissMyVIP szépségversenyen wink.gif tongue.gif (a versenyzőknél a keresést szűkítsétek szőke haj barna szemre, és könnyebben megtaláltok smile.gif )

Előre is köszönöm mindenkinek a szavazatokat!!!

♥♥♥
assistant
Kedves Fórumozók!

Dannynek november 21-én folytatódik az önálló estje, aki lemaradt október 23-án, most bepótolhatja! Ha szeretnéd mégegyszer megnézni, akkor is gyerrtek el, hívjátok el barátaitokat, barátnőiteket, szüleiteket! A kezdés 20:00 óra, az előadás után közös képet készíthettek Dannyvel, aláírást kérhettek tőle!

A helyszín a Ruttkai Éva Színház, a nyugati pályaudvartól 50 méterre. GYERTEK!!!

Domonkos, Danny Blue asszisztense
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.