Zizi
May 16 2008, 07:49 AM
Szóval, sokan panaszkodtatok, hogy itt a fórumon tettétek fel kérdéseiteket Danny-nek,de nem válaszolt rá.
Épp azért mert sztem nem tudta kivenni melyik a kérdés...Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy itt kérdezzetek Danny-től.
De tényleg csak kérdezzetek, mert akkor itt is káosz lesz, és eltérünk a topic igazi céljától.
Tehát csak a legfontosabb kérdéseiteket írjátok ide, ha nem akartok mail-lel szórakozni.
Csevegésre ott a csevegő.
Shepi
May 16 2008, 08:55 PM
Nekem olyan kérdésem lenne h láttam az 1ik témában h vannak ilyen teljesen önnálló előadásai Dannynek... nos hát a részletek érdekelnének
Gicus-Ágica
May 17 2008, 09:28 PM
Sziasztok/Szia!
nos,kíváncsi,sőt ált-ban naon kíváncsi természetemnek eleget téve,nm tom megérteni h tud Danny egy olyan emberre teljesen ráhangolódni,akihez semmi köze nm volt???számomra hihetetlen,nekem a "telepátiám" csak a családtagjaimnál,barátaimnál működik!A megérzéseim viszont akk is,amikor elég nagy szükségem van rájuk.Nos hogyan tudnám elmélyíteni,esetleg feljeszteni eme "képességet?" Szeretnék válaßt kapni,naon kößönöm!Pussszantás

ui:Gratulálok Danny Győzelmének,még énis elsírtam magam,örömömben...az érzékeny lelkemnek kößönhetően...
Mira
May 18 2008, 05:12 AM
Szia Danny!
Nagyon gratulálak győzelmednek!
Egy pillanatra azt hittem hogy felrobbantok az időzített bombával eggyüt!
Én azt hittem hogy a Lui vagy a Christian nyer de ugylácik a rajongóji ot voltak a stúdióba!
Mira
May 18 2008, 05:15 AM
A kérdésem az hogy jöttél rá a képességed jelentősségére?
Lilla
May 18 2008, 10:49 AM
Szia Danny!
Én az első szereplésed óta nemtudtam rájönni hogy hogy találtad ki az emberek gondolatát!Egyszerűen kiszívtad az agyából? Ja és tegnap a kishugom azt mondta hogy elvesztette a játék pénztárcáját!Ma körbe jártam a szobában a kezemet úgy tartva ahogy te csináltad a mutatványaidban!és megtaláltam éreztem valami furcsa dolgot hogy ott van egy dobozban!és ott volt! Szerinted bennem is van valami mentális erő?
Kérlek válaszolj minnél hamarabb! Puszi:Lilla
Shepi
May 18 2008, 04:30 PM
Nemtom nekem lehet h furcsa de mikor a 7 ügyvédnél ott volt a sok táska én már rögtön tudtam h az 5ösbe lett és ez komoly... nem csak kitalálom...
mikor meg bebutatkoztak szinte már teljesen biztos vtam benne... nemtudom h ez véletlen e... de olyan furcsa...
én nem is tudtam annyira megörültem mikor a közönség szerint is az 5-be volt az utazás és kihívták az 5öst és megtudtam h benne van egyszerűen kicsit hátborzongató volt mégis örültem neki....
Kizu
May 18 2008, 08:01 PM
No, akkor jövök én is. Mikor Danny el akarta hitetni velünk, hogy elrontotta a mutatványt, én tudtam, hogy a végén felmutat valamit, amivel ezt az ellenkezőjére fordítja. Azaz bizonyítja, hogy tudta a helyes szót, és átvert minket. Azaz már akit.. xD Nem tudom minek mondható ez, talán egyszerű megérzés?
Lilla, ha neked bevált Danny módszere, akkor megpróbálom én is. Hátha... Elvégre elég sokszor hagyom el én is a cuccaim...
barba
May 19 2008, 07:26 PM
Hát amugy szerintem már elhangzott egy pár kérdés az adásokban ott visszakereshetitek...
pl: Rátudsz-e hangolódni egy tök ismeretlen emberre?
Ez az adások során mindig és mindig elhangzott, tehát hogy hitelesíteni tudják magukat, a sztárvendégekhez egyikőjüknek se volt köze..........ehhe Danny erre én is kivi lennék...xD Kiszívtad az agyából??? hihi (csak vicc) xD
Iza
May 19 2008, 07:30 PM
nekem lenne pár kérdésem!
DannyBlue
May 21 2008, 01:20 PM
Sziasztok!
Nagyon köszönöm az újabb s újabb gratulációkat, 1 héten belül mindenki választ kap, lehet hogy hamarabb is!
Pár kérdésre a válasz, amit ki tudtam hámozni (ide majd csak a kérdést írjátok egy sorban) és akkor egyszerűbb lesz:
Rátudsz-e hangolódni egy tök ismeretlen emberre? Nem, mert kell egy kis idő, hogy jó legyen az összhang, néha elég 15 perc is. De személyesen Nem tudom minek mondható ez, talán egyszerű megérzés? Az élet az... Egyszerűen kiszívtad az agyából? Ja
Szerinted bennem is van valami mentális erő? Ha számodra úgy tűnik, akkor az a fontos. Te döntöd el! A kérdésem az hogy jöttél rá a képességed jelentősségére? Az utóbbi pár évben méginkább felerősödött, és láttam mennyi haszna van... a szórakoztatásra! Nos hogyan tudnám elmélyíteni,esetleg feljeszteni eme "képességet? Figyelj a megérzésekre... egyenlőre ennyi. Majd valamikor mesélek... Nekem olyan kérdésem lenne h láttam az 1ik témában h vannak ilyen teljesen önnálló előadásai Dannynek... nos hát a részletek érdekelnének Jól hallottad, már a műsort megelőzően voltak előadásaim. Hamarosan egy megfelelő helyet találva összeállítok egy újabb estet és mindenkit értesítek hírlevélben is, hogy mikor lesz és hol! Ott igazán el lehet mélyülni az egészben! A találkozó ötlete tetszik, ha elkezditek szervezni, egyeztethetünk róla.
Addig is sok pozitív gondolatot!
Danny
Shepi
May 21 2008, 01:22 PM
ezaz ezaz xD jóvoltál Shepi
anyám most vették figyelembe először az ötleteim

...
Szija Danny ^^
Iza
May 21 2008, 01:22 PM
jaj de jó végre feljöttél!
Iza
May 21 2008, 01:23 PM
na akkor lehet szervezkedni!
Shepi
May 21 2008, 01:23 PM
hehe az én kérdésemre írt a legtöbbet

(vicc)
Iza
May 21 2008, 01:27 PM
xDD
Shepi felvehetlek msn-re?
Shepi
May 21 2008, 01:27 PM
pperszee
Iza
May 21 2008, 01:31 PM
okés!köszi!
Shepi
May 21 2008, 01:31 PM
nm
Iza
May 21 2008, 01:37 PM
felvettelek!
Shepi
May 21 2008, 01:38 PM
okii
Iza
May 21 2008, 01:49 PM
majd szólj ha visszajelöltáél!:D
Shepi
May 21 2008, 01:58 PM
már kész cs rejtve vok
Iza
May 21 2008, 02:03 PM
ja jó!
Shepi
May 21 2008, 02:04 PM
csak most vhogy tök sokat írok folyamatosan xD
Iza
May 21 2008, 02:05 PM
nekem meg nincs időm íni msnr e pedig fent vok!
azt semtudom hova menjek!xD
Shepi
May 21 2008, 02:05 PM
hjaja xD
Iza
May 21 2008, 02:14 PM
olyan gyorsak vagytok!xD
Shepi
May 21 2008, 02:14 PM
nah de sztem ne ide írjunk Ziz megkért mindket
Iza
May 21 2008, 02:15 PM
okok!
Eszi
May 21 2008, 03:03 PM
Szia Danny!
Nos... én csak annyit szeretnék, ha megkapod ezt az üzit, a sok másik között, hogy kéhérlek küld el az autogrammot, amit e-mailben kértem!
Vagy, ha nem küldöd el, az sem baj, csak könyörgöm írj vissza! Nagyon sokat jelentene...
Hát, köszi minden esetre is!
Shepi
May 21 2008, 03:10 PM
Bár nem vok Danny azért leírom

h nemtudom láttad e h írt ma danny és írta h 1 héten belül biztos h mindenki választ kap

remélem segítettem ezzel ^^
Eszi
May 21 2008, 03:13 PM
Köszi, Shepi, láttam.
Minden üzit vadászok, amit Danny írt. Csak nem voltam biztos benne, hogy az e-mail-ekre érti vagy az itteni kérdésekre...
gyöngyi
May 21 2008, 03:37 PM
Kedves Danny!
Sokat gondolkoztam már azon,hogy ezekkel a képességekkel,amik Neked is vannak,milyen lehet élni.Az tény,hogy ez egy hatalmas ajándék az élettől,de nem érezted már úgy,hogy esetleg hátrány lenne? Megmondom őszintén,nem tudom elképzelni azt a szituációt ( az arcomat igen

),hogy valakivel beszélgetek,és érzem az ő gondolatait.Te hogy tudod ezt kezelni vagy ilyenkor "kikapcsolsz"? Volt már olyan eset,hogy azt gondoltad,inkább ne "hallottam" volna ezt és ezt? „Boldogok a tudatlanok, mert övék a Mennyek Országa!” mondja a Biblia...lehet hogy van benne valami?

Puszi
Reby
May 21 2008, 06:02 PM
Szia Danny!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy Zala megyében,Nagykanizsa vagy Zalaegerszegen lesz-e ilyen önálló előadásod?
Meg még 1 kérdés......Van autógramm címed? Ha igen akkor mi az? És hogyan meg ez?
Kérlek válaszolj! Mikor kapunk az e-mailok-re választ?
Én felfedeztem magamba egy hasonló erőt mint a tiéd.....vannak megérzéseim.....pl.: bejött,hogy ki jut be az elődöntőbe....és az is hogy ki jut be a döntőbe és azt ki nyeri meg!! Még egyszet gratula!
További jó mentális napot:
Reby
Zizi
May 23 2008, 02:19 PM
Én annyit szeretnék kérdezni hogy a hírlevélre hol lehet feliratkozni me nekem aztán fogalmam sincs..(most ez nagyon hülye kérdés volt?)
Cseszti
May 23 2008, 02:30 PM
IDÉZET(Reby @ May 21 2008, 05:02 PM)

Szia Danny!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy Zala megyében,Nagykanizsa vagy Zalaegerszegen lesz-e ilyen önálló előadásod?
Meg még 1 kérdés......Van autógramm címed? Ha igen akkor mi az? És hogyan meg ez?
Kérlek válaszolj! Mikor kapunk az e-mailok-re választ?
Én felfedeztem magamba egy hasonló erőt mint a tiéd.....vannak megérzéseim.....pl.: bejött,hogy ki jut be az elődöntőbe....és az is hogy ki jut be a döntőbe és azt ki nyeri meg!! Még egyszet gratula!
További jó mentális napot:
Reby hali!!
az télleg jó lenne ha lenne Nagykanizsán előadása...
csak azér mert Nagykanizsa közel van:D és tuti hogy elmennék
Zizi
May 23 2008, 02:34 PM
IDÉZET(Cseszti @ May 23 2008, 03:30 PM)

hali!!
az télleg jó lenne ha lenne Nagykanizsán előadása...
csak azér mert Nagykanizsa közel van:D és tuti hogy elmennék

Nagykanizsa????nemááááá!
közelebb!oda nem tudok ellépni
Cseszti
May 23 2008, 02:40 PM
Persze..én meg Pestre nemtok elmenni
mér hol lax?
Zizi
May 23 2008, 02:42 PM
IDÉZET(Cseszti @ May 23 2008, 03:40 PM)

Persze..én meg Pestre nemtok elmenni
mér hol lax?
a világvégén egy eldugott lyukban......
annyira felkapom ienkor a vizet
Zizi
May 23 2008, 02:42 PM
hülye városokba.....miskolc pedig nem szar város...pedig itt sosincs SEMMI....
Lily
May 23 2008, 02:43 PM
Na ezért jó Pestinek lenni!
Cseszti
May 23 2008, 02:44 PM
eskü oda költözökök pestre!!!!!XD
Lily
May 23 2008, 02:45 PM
edith
May 23 2008, 02:50 PM
Kicsit kesore erkeztem a lapra,mert most talaltam meg.sziasztok mindenkinek!!!!!!! szia danny,csak az lenne a kerdesem,te tudtad-e,hogy nyerni fogsz?????????????
Zizi
May 23 2008, 02:51 PM
Zizi
May 23 2008, 02:52 PM
IDÉZET(Cseszti @ May 23 2008, 03:44 PM)

IS!de ha belegondolok xar
Cseszti
May 23 2008, 03:43 PM
jah..nemtudom...én vmikor szeretek itt lakni vmikor nem
Zizi
May 23 2008, 04:51 PM
IDÉZET(Cseszti @ May 23 2008, 04:43 PM)

jah..nemtudom...én vmikor szeretek itt lakni vmikor nem

nyugodt a környezet...én viszont szeretem a nyüzsgést..
A múltkor is beültünk a kínaiba kajázni,pont ünnepnappon, és akkora pangás volt.....akkora ogy csak mi voltunk....
olyan rossz volt......
Shepi
May 23 2008, 05:14 PM
IDÉZET(Cseszti @ May 23 2008, 01:44 PM)

én szerettem pesten lakni de elköltöztünk....
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.