Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny a Kiválasztott
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Francy
Jólvan,inkább írok msn-en.. Puszíí xD (L)
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:42 PM) *
előző üzimből kimaradt egy "t" de mindegy biggrin.gif

Hát ott a szélén,és ott ment el előttünk Danny xD És olyan édesen mosolygott,h jajj biggrin.gif wub.gif
Am. ti meg ott leghátul ültetek múltkor,nem? smile.gif Csak mert ott kerestelek a tömegben xD

ÓÓÓÓÓÓ,de jó volt már vkinek!!! Igen,ott ültünk legfölül :S xD. Majdnem beájultunk a hőségtől xD biggrin.gif biggrin.gif
Lora
jaja
Szilvi
Jeloljetek be ismerosnek az iwiw-en a "Pozitiv Energiat" (Positive Energy).
( http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11700452 )

Jeloljetek, es kuldjetek tovabb ismeroseiteknek is.
Ha sokan leszunk, megmutatjuk Uri Gellernek, a Tv 2-nek es a tobbi mentalistanak, es megprobaljuk ravenni oket, hogy legyen folytatasa a musornak.
Terjesszetek ezt az uzenetet iwiwen, neten, forumokon, mindenhol.

Ehhez mit szoltok? Es te, Danny?
Iza
DE jó már annak aki eljutott a műsorba! rolleyes.gif
Süni :)
Gratula!! wink.gif
Barby
Jaja... én is szivesen elmentem volna
Nísa
oh én sem jutottam el a műsorba:( de már nem is fogok×) majd Danny külön műsorába lehet:D
Iza
Én sem sajna csak azokna írtam akik eljutottak! rolleyes.gif
Danny műsorába hmm reméljük lesz olyan és meghív minket! laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:03 PM) *
Sziasztok !!

Tök jó ez a találkozós dolog biggrin.gif
Okos,aki kitalálta ezt az egészet wink.gif xD
És egyébként mit gondoltatok,hol lenne?? ohmy.gif smile.gif
Nah,remélem sikerül összehozni,bár attól függ,hogy Danny-nek mennyi ideje van..
De azért egy próbát megér.. wink.gif

Áhhh én voltam smile.gif .. tongue.gif
Iza
laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
.. hát ha már így dicsérnek ...tongue.gif rolleyes.gif
Iza
hát jaja! rolleyes.gif
Shepi
tongue.gif
Iza
na fejtek már egy kis rejtvénytxDDDD laugh.gif
Shepi
énis inkább uncsiznék minth tanuljak xD
Iza
nekem holnapra csak bioszból kell! tongue.gif
de csütörtökön meg fizika témazáró! sad.gif
Shepi
nekem most nincs bioszom...
am nekem csütörtökön matek t.z azon kívül nem tanulok semmire xD
Iza
ÁÁÁ de jó neked!Én meg szenvedhtk fizikával meg a törivel!xDD laugh.gif
Nísa
mihhh mihhh??? mit találtatok ki? én sem szeretnék lemaradni róla:D:D:D
Edina
GRATULALOK DANNY!!!! Nagyon Ugyes voltal!!! Mar egy percben azt hittem tik is felrobbantok.... huh.gif huh.gif nagyon megijjedtem... De nagyon jol sikerult ...!_________ NAGYON NAGYON UGYI VOLTAL... LEHET TEGED MEG LATNI A TV-BEN???? HA IGEN AKKOR MIKOR??? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif [size="6"][/size]:*:*:* wub.gif wub.gif
Svejk
Kedves Danny!

Ez az utolsó mentál izé nagyon izgalmas volt!
Nagyon drukkoltam Neked, hogy sikerüljön.

Sikerült is, pedig sok volt a buktató:

Először a "sztárvendég" bénázása a lakattal. (Előfordulhatott volna, hogy véletlenül tényleg be tudja állítani egy másik - nem a gyárilag beállított - kombinációra. Szerencsére nem tudta...)

Aztán az operatőrrel együtt" az üres" gyárcsarnokhoz érkező "sztárok" elsőre kicsit mélyen hatoltak be a helyiségbe - rájuk is szóltál nagyo helyesen - kockáztatva azt, hogy az ott lapuló segítődet, esetleg egy éles szemű néző felfedezi. (Jól elbújt, hálistennek...)

Mi lett volna, ha lemerül a mobilod útközben, mielőtt még a rejtőzködő segítő közölhette volna veled, hogy mi van a dobozban? Még belegondolni is rossz! Brrr!

Mi történik, ha a sztárhölgy agyából történő információ leszívás közben, egy pillanatra ellankad a figyelmed, és túl mész a jelzésként pont az útba helyezett vödrön és nem fordulsz ott balra? Rrrééémes!!

Azt már csak a rendkívül felfokozott idegállapotod számlájára tudom írni, hogy igazi parafenoménként kinyitottad a lakatot, még mielőtt a kombináció a tudomásodra juthatott volna. (Lássuk be, nem volt már időd a további információ gyűjtésre, cselekedned kellett!)

A végén még a doboz is veszélybe került, mert véletlenül túl közelre - ha jól láttam alig volt két-három méter - került a robbanószerkezethez.

Egyszóval, Danny nagyon ügyes voltál, megérdemelted a díjat! Gratulálok!

Shepi
IDÉZET(Svejk @ May 21 2008, 11:47 AM) *
Kedves Danny!

Ez az utolsó mentál izé nagyon izgalmas volt!
Nagyon drukkoltam Neked, hogy sikerüljön.

Sikerült is, pedig sok volt a buktató:

Először a "sztárvendég" bénázása a lakattal. (Előfordulhatott volna, hogy véletlenül tényleg be tudja állítani egy másik - nem a gyárilag beállított - kombinációra. Szerencsére nem tudta...)

Aztán az operatőrrel együtt" az üres" gyárcsarnokhoz érkező "sztárok" elsőre kicsit mélyen hatoltak be a helyiségbe - rájuk is szóltál nagyo helyesen - kockáztatva azt, hogy az ott lapuló segítődet, esetleg egy éles szemű néző felfedezi. (Jól elbújt, hálistennek...)

Mi lett volna, ha lemerül a mobilod útközben, mielőtt még a rejtőzködő segítő közölhette volna veled, hogy mi van a dobozban? Még belegondolni is rossz! Brrr!

Mi történik, ha a sztárhölgy agyából történő információ leszívás közben, egy pillanatra ellankad a figyelmed, és túl mész a jelzésként pont az útba helyezett vödrön és nem fordulsz ott balra? Rrrééémes!!

Azt már csak a rendkívül felfokozott idegállapotod számlájára tudom írni, hogy igazi parafenoménként kinyitottad a lakatot, még mielőtt a kombináció a tudomásodra juthatott volna. (Lássuk be, nem volt már időd a további információ gyűjtésre, cselekedned kellett!)

A végén még a doboz is veszélybe került, mert véletlenül túl közelre - ha jól láttam alig volt két-három méter - került a robbanószerkezethez.

Egyszóval, Danny nagyon ügyes voltál, megérdemelted a díjat! Gratulálok!

Nah ennek pölö semmi értelme nem volt... öcsém xD... a féltékenység.. ide látom a zöld szemeket.. xD
Iza
xDDDDD
Shepi
Hát de most mér állítja be magát mindenféle állszentnek azt közbe azthiszi tök hülyék vunk...
Iza
hát hm... dry.gif
Shepi
....
Iza
huh.gif
Shepi
felvételi? hány pontos lett??
Iza
öö hát én már nemtom!de ahováá felvételizni kellett oda nem vettek fel helyhiány miatt meg am sem azt jelöltem elsőnek! rolleyes.gif

de örülök is neki,mert az nem i teccett az asuli!
Shepi
akko mér jelölted meg ?biggrin.gif
Iza
hát mert mondom ha etán nem sikerülne a másik akkor talán az!
Shepi
hjah...
Iza
rolleyes.gif
Shepi
nekem amásik sulihioz vmi töri felvételi kellett vna .. nah amennyit abból tudtam xD
Svejk
IDÉZET(Shepi @ May 21 2008, 01:50 PM) *
Nah ennek pölö semmi értelme nem volt... öcsém xD... a féltékenység.. ide látom a zöld szemeket.. xD

Féltékeny hogy lehetnék, hisz nem vagyok bűvész, ezen a vetélkedőn sem indultam és még parafenomén sem vagyok.
Amit viszont "elkövettem", azt iróniának nevezik.
Shepi
hát akkor nekem hazudtak az irodalomtanáraim xD
Iza
valószínű hogy nekem is!nem egy véletlenül a tanárunk?xDD laugh.gif
Shepi
vagy lehet h nem mindenki körülötte a más?? hanem őő? xD
gyöngyi
Tudod,kedves Svejk,nem értem,ha ennyire nem bírsz Valakit,akkor miért regisztrálsz az Ő fórumján? blink.gif
Azért valljuk be,érdekes vagy... laugh.gif Ez annyira jellemző az emberekre...(tisztelet a kivételnek,persze)
Shepi
:Dott a pont xD.... néha úgy ki tok akadni xD
Iza
na ez igaz!én sem regisztrálok olyan fórumján akit nem bírok! mellow.gif
Shepi
Hát de annak mi értelme h azért regisztrálj h furkáld direkt a másikat meg direkt ilyeneket írogass be?? semmi biggrin.gif
Iza
nagyon semmi!
Shepi
ennyi
Iza
jah!
Eszi
Én is csatlakozom! happy.gif
Igen, szóval akkor miért regisztráltál, ha utálod Őt? angry.gif
Szóval, ezzel csak erősítem az ilyen regisztráció ellenes felkelőket... biggrin.gif
Shepi
biggrin.gif
Edina
GRATULALOK DANNY!!! NAGYON UGYES VOLTAL!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥TE VAGY A LEGJOBB!!!! ♥♥♥♥ smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Shepi
IDÉZET(Edina @ May 21 2008, 03:12 PM) *
GRATULALOK DANNY!!! NAGYON UGYES VOLTAL!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥TE VAGY A LEGJOBB!!!! ♥♥♥♥ smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Sztem nyugodtan írhatsz neki emailt, azt biztos megkapja.. sajnos itt kevésbé látja már a gratulációkat de levélre biztos válaszolni fog smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.