Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny a Kiválasztott
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
iza27
valyon mennyi lehet Danny egy órára mellow.gif
iza27
mármint az előadása laugh.gif
Cseszti
nemtom:O
iza27
meg kellene kérdezni, és házhoz rendelnénk laugh.gif
Cseszti
jahh^^
Cseszti
Nha én megyek!!Mégleszek!
Szijasztok!!
Szija Iza!!<3
Szija Danny!!
Szija Assistant (Domi)
iza27
a főoldalon, ott van az asszisztensének az email címe, ott lehet az estről érdeklődni, hogy mennyi
iza27
IDÉZET(Cseszti @ Jun 27 2008, 07:00 AM) *
Nha én megyek!!Mégleszek!
Szijasztok!!
Szija Iza!!<3
Szija Danny!!
Szija Assistant (Domi)

SZIA CSESZTI!
Melii
írni kéne neki szijja szivi mennyi vagy egy órára??xD biggrin.gif tongue.gif
iza27
IDÉZET(Melii @ Jun 27 2008, 08:30 AM) *
írni kéne neki szijja szivi mennyi vagy egy órára??xD biggrin.gif tongue.gif

hehe laugh.gif ja, és utána megérdezni, és az előadásod mennyi lenne? tongue.gif
Melii
háhxD leesne az álla...és többek nem jönne a közelünkbe az tutixD
iza27
mé, azt meglehetne az asszistensétől kérdezni, hogy egy Dannys est mennnyibe kerül, vagy ez hogy működik rolleyes.gif
Mary
Hehe sz.tem jobb ha Danny ezeket az utobbi bejegyzéseket el sem olvassa laugh.gif laugh.gif laugh.gif
iza27
szerintem nyugodtan elolvashatja, max jót fog röhögni rajta laugh.gif
Melii
sztem nem lepődne meg különösebben...xD meg már annniyra szaros topic van,a felének semmmmmi értelme /bocsi...:S/ h nem bizti h mind1iket elolvassa biggrin.gif
Mary
biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
iza27
hát ja, mert mindenhova írunk össze vissza laugh.gif
Mary
IDÉZET(Melii @ Jun 27 2008, 09:10 AM) *
sztem nem lepődne meg különösebben...xD meg már annniyra szaros topic van,a felének semmmmmi értelme /bocsi...:S/ h nem bizti h mind1iket elolvassa biggrin.gif

Sőt tutti hogy nem olvassa el mindet biggrin.gif biggrin.gif én sem szoktam mert már beleőrülök és belegabajodok smile.gif
Cseszti
áá éésss 11:11 jeeh..annyi volt XD
Melii
1 perce biggrin.gif ez olyan Shepis volt biggrin.gif Ő az aki ilyen órabűvölő v nemtomxD
Cseszti
tegnap is pont akkor néztem oda XD
Mary
Velem ilyen csak egyszer fordúlt elő de akkor egész nap blink.gif mondom nem igaz ilyen nincs smile.gif
Melii
biggrin.gif nah ő is ilyenxD mindig ilyenkor néz oda biggrin.gif 13:13, 15:15 meg ilyenek biggrin.gif
Mary
biggrin.gif de nagyon komoly
Cseszti
akkor nem lehete csak ha mind a négy szám egy forma.. 11:11, 22:22 csak akor lehet kivánni XD
Mary
Tudom de nekem nem csak olyan volt hanem pl. 12:21, v. 15:51 de én am. nem kívántam mert hirtelen nem tudtam mit biggrin.gif
Cseszti
értem ^^
Melii
én nem hiszek ebben a kívánósdibanxD nem vok babonás... tongue.gif biggrin.gif
Mary
Nem igaz meleg van erre itthon ülök megfázva angry.gif talán nem kellett volna még 7-kor is fürödni tegnap biggrin.gif
Mary
IDÉZET(Melii @ Jun 27 2008, 09:21 AM) *
én nem hiszek ebben a kívánósdibanxD nem vok babonás... tongue.gif biggrin.gif

Én sem nagyon smile.gif
Melii
nah akkor már ketten vunk tongue.gif
Cseszti
babonás én sem vagyok^^GabonásXD
Melii
akkor hárman^^ Cseszti neked mien szóvicceken jár az agyadxD tnap is mikor írtam h én sexD biggrin.gif
iza27
én hiszek a kívánósdiban, és be is jönnek tongue.gif laugh.gif
Mary
Én sem Gabonás sem Babonás laugh.gif laugh.gif ez jó Gabonás biggrin.gif
Mary
Hát lehet hogy néha bejönnek a kívánságok, az egyik barátnőmnek a horoszkóp pontosan ugyanazt írta le ami abban az időszakban törtánt vele. blink.gif mellow.gif biggrin.gif
Melii
IDÉZET(iza27 @ Jun 27 2008, 09:27 AM) *
én hiszek a kívánósdiban, és be is jönnek tongue.gif laugh.gif

akkor neked jóxD smile.gif
iza27
igen , nagyon jó laugh.gif
Melii
nekem sose jönnek bexD lehet h túl nagyot kértemxD mondjuk mostanába már nem...de mostanába nem is kívánokxD
iza27
IDÉZET(Melii @ Jun 27 2008, 09:31 AM) *
nekem sose jönnek bexD lehet h túl nagyot kértemxD mondjuk mostanába már nem...de mostanába nem is kívánokxD

Olvastad már a TITIK című könyvet....?.....mert akkor tudnád hogy olyan nincs hogy nagyot kértem, bátmit lehet kérni, de nem is kérni akarni tudni, hogy az úgy lesz sikerül laugh.gif laugh.gif
Mary
Én sok mindent kívánnák de azok azért nagy dolgok, amik nem potyognak csak úgy az ölünkbe smile.gif sanjos sad.gif biggrin.gif
iza27
IDÉZET(Mary @ Jun 27 2008, 09:35 AM) *
Én sok mindent kívánnák de azok azért nagy dolgok, amik nem potyognak csak úgy az ölünkbe smile.gif sanjos sad.gif biggrin.gif

olvasd el a könyvet és rájössz hogy bármit elérhetsz az életben amit csak akarsz, de nem úgy hogy otthon ülsz ölbetett kézzel, olvasd el.
Mary
Hát tudom és ez nagyon is igaz
iza27
ÁLMOS VAGYOK! sad.gif
Melii
én is xD :/
iza27
IDÉZET(Melii @ Jun 27 2008, 10:09 AM) *
én is xD :/

TE MEDDIG ALUDTÁL MA?
Melii
fél 10xD az nemolyan korán, csak midnig későn alszok el...:S
iza27
ÉS KÉSŐN AZ MIT JELENT?
iza27
HÁNY ÓRÁT?
Melii
hát kettő és négy között...:S nem tok aludni....:/:/ nem tom most mi van velem...:/
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.