Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny a Kiválasztott
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Shepi
Én az ilyeneken mindig úgy kiakadok... biggrin.gif

az jó volt..> "HÁt a magyar tudásod nem a legjobb" v vmi iesmi xD.. biggrin.gif
mondjuk azt nem értem h ha tudja h kicsit gázul beszél ( ami meg kell h mondjam tök édi rolleyes.gif ) akkor mért nem próbál javítani rajta? biggrin.gif
Iza
mert lusta! laugh.gif xD

NE FÜRGYÉ LE!xDD
hát én ennél a résznél akkorát nevettem! rolleyes.gif laugh.gif
Shepi
igenm.. ez rendesen ott volt... jól meg lett csinálva meg a

BAA- BBaa
xD

az nagy volt.. biggrin.gif
Iza
jaj meg amikor kezdődött!azt mondja Danika Blue! laugh.gif rolleyes.gif
Shepi
Meg ez a tipikus... Look Danny xD
Kizu
Tényleg nagyon muris volt, én is sokat nevettem rajta anyával együtt... Tiszta bolondok! laugh.gif
Shepi
de tök jó h azt is észrevették am h a neveket is mindig lefordították xD bírtam mikor megszólalt még Uri h pölö Lui.. fél perc míg dgondolkozik.. addig lefordították h Lui.. xD mondom gratulálok nem is tudtam vna xD
Iza
laugh.gif laugh.gif

bolondok vágytok?xD
Shepi
hát 1 kicsit xD
Iza
az nem baj!xDDD
Shepi
az sose.. tongue.gif
Iza
wink.gif
Shepi
Gondolj bele.. legalább drog és pia nélkül is hülye vok.. jóaz biggrin.gif xD főleg hosszútávon..
Iza
jaja! rolleyes.gif
hát ha így érezzük jól magunkat,hogy hülyék vagyunk!akkor miért ne?!xDD biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif laugh.gif
Shepi
ezaz biggrin.gif:D
Iza
biggrin.gif
Shepi
Azon gondolkoztam h szegény hoppon maradt embereknek ( mint pölö én ) szervezni kéne 1 találkozót ahol persze Danny is ott lenne...
szal ien rendes fórumózók találkozó lenne...
Iza
ááhhh ez remek ötlet! rolleyes.gif smile.gif
Shepi
Csak én még soha nem szerveztem semmit xD és azért egy ilyennel kezdeni.. xD
Iza
hát nagy feladat! unsure.gif
szervezzük ketten!xD wink.gif smile.gif
Shepi
szerinted menne?
Lily
Ez tényleg jó ötlet és ketten biztos össze tudjátok hozni..amugy bocsi , hogy beleszóltam... smile.gif
Iza
nyugodtan beleszólhatsz!

persze hogy menne! biggrin.gif
még szép wink.gif
Shepi
csak az a baj h ha elkezdem meghirdetni és mondjuk Danny is belemenne helyet kéne keríteni mert sztem elég sokan lennénk ahhoz h csak vhova beüljünk és beszélgessünk...
Lily
Majd később belemegyünk ebbe , de előbb sztem még az 'alapokat' kellene megszervezni v nem? unsure.gif
Shepi
persze de ahhoz Danny is szügséges ..de ez így most nem egészen kivitelezhető h most nagyon elfoglalt...
Iza
hát igen! unsure.gif

nekem mennem kell!gondolkodom addig,hogy hogyan lenne jó! biggrin.gif

SZIASZTOK!
Shepi
Szijjjaa
Lily
szia

nekem is mennem kell nah szia
Shepi
szija
Francy
Sziasztok !!

Tök jó ez a találkozós dolog biggrin.gif
Okos,aki kitalálta ezt az egészet wink.gif xD
És egyébként mit gondoltatok,hol lenne?? ohmy.gif smile.gif
Nah,remélem sikerül összehozni,bár attól függ,hogy Danny-nek mennyi ideje van..
De azért egy próbát megér.. wink.gif
Eszi
Azért én kíváncsi vagyok vajon Danny szombat óta mit csinál? mellow.gif
Úgy értem, edig biztos minden nap készült, de most mihez kezdhet az Uri Geller utódja címmel? huh.gif happy.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:03 PM) *
Sziasztok !!

Tök jó ez a találkozós dolog biggrin.gif
Okos,aki kitalálta ezt az egészet wink.gif xD
És egyébként mit gondoltatok,hol lenne?? ohmy.gif smile.gif
Nah,remélem sikerül összehozni,bár attól függ,hogy Danny-nek mennyi ideje van..
De azért egy próbát megér.. wink.gif

Jaja! Jó ötlet,ez a találkozós téma!!! Én tuti,h benne lennék biggrin.gif
Francy
Ezt gondoltam,Niki biggrin.gif
De természetesen énis bennelennék.. wub.gif smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:11 PM) *
Ezt gondoltam,Niki biggrin.gif
De természetesen énis bennelennék.. wub.gif smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Francy
Bár nemtudom,hogy lehetne ezt megoldani,mert mindenki máshol lakik,szóval elég gáz.. :S
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:15 PM) *
Bár nemtudom,hogy lehetne ezt megoldani,mert mindenki máshol lakik,szóval elég gáz.. :S

Jaja! De ha összetudnánk hozni,akkor sztem mindenki eltudna jönni!!!!!! rolleyes.gif
Francy
Jaja,remélem. smile.gif
Ide legalább nem kell jegyet szerezni biggrin.gif
Na és megint találkoznánk..mondjuk a múltkor is láttalak,és tudtam,h te vagy az,csak nem tudtam volna hirtelen mit mondani tongue.gif xD Am. a hugoddal voltál,nem? smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:23 PM) *
Jaja,remélem. smile.gif
Ide legalább nem kell jegyet szerezni biggrin.gif
Na és megint találkoznánk..mondjuk a múltkor is láttalak,és tudtam,h te vagy az,csak nem tudtam volna hirtelen mit mondani tongue.gif xD Am. a hugoddal voltál,nem? smile.gif

Én pedig vártam,h mikor jössz oda! De hát nem!! Igen,a hugommal voltam biggrin.gif
Francy
Te is odajöhettél volna.. biggrin.gif Na de nembaj,majd legközelebb smile.gif Addigra kitalálom,mit mondjak xD
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:27 PM) *
Te is odajöhettél volna.. biggrin.gif Na de nembaj,majd legközelebb smile.gif Addigra kitalálom,mit mondjak xD

xD biggrin.gif Már várom!!!! biggrin.gif
Niki_001
Lora mondta,h voltál a döntőn! Mesélj milyen volt?? biggrin.gif
Lora
Te érdemelted meg legjobban,hogy Kiválasztott légy! A műsoraid,a kisugárzásod,és ahogy bemutattad a számokat!Észveszejtő! CSAK ÍGY TOVÁBB!

Danny Uri Geller Utóda!!Juhééé!

rolleyes.gif biggrin.gif
Francy
Hát még én mennyire várom biggrin.gif (L)
Persze Danny-n múlik,h találkozunk-e még.. unsure.gif smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:31 PM) *
Hát még én mennyire várom biggrin.gif (L)
Persze Danny-n múlik,h találkozunk-e még.. unsure.gif smile.gif

Tuti,h fogunk még találkozni!!!!!!! rolleyes.gif ♥♥
Francy
Mármint,hogy én voltam? biggrin.gif Am. igen,ottvoltam!!!!!!!!!! wub.gif
Nagyon meleg volt.. :S xD de szerintem ezt már te is tapasztaltad tongue.gif
Meg persze tök izgi.. smile.gif Már ott sírunk,mikor felrobbant az a szar,meg a végén is mikor megnyerte,de az már örömkönny volt biggrin.gif Szóval hihetetlenjóvolt (L) És hát..Danny olyan cuki. smile.gif
Mellesleg mindenki teljesen hülyének nézett,annyit sikítozunk xD De megértee (L) biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 19 2008, 04:36 PM) *
Mármint,hogy én voltam? biggrin.gif Am. igen,ottvoltam!!!!!!!!!! wub.gif
Nagyon meleg volt.. :S xD de szerintem ezt már te is tapasztaltad tongue.gif
Meg persze tök izgi.. smile.gif Már ott sírunk,mikor felrobbant az a szar,meg a végén is mikor megnyerte,de az már örömkönny volt biggrin.gif Szóval hihetetlenjóvolt (L) És hát..Danny olyan cuki. smile.gif
Mellesleg mindenki teljesen hülyének nézett,annyit sikítozunk xD De megértee (L) biggrin.gif

Igen,rád gondoltam!! A meleget igen,már én is tapasztaltam!! biggrin.gif Hidd el,én is sikítoztam, csak a szomszédok néztek hülyének,gondolom biggrin.gif És hol ültetek??
Niki_001
Francy,am jó h teleírkáljuk a fórumot,ahelyett h MSN-en beszélnénk meg biggrin.gif
Francy
előző üzimből kimaradt egy "t" de mindegy biggrin.gif

Hát ott a szélén,és ott ment el előttünk Danny xD És olyan édesen mosolygott,h jajj biggrin.gif wub.gif
Am. ti meg ott leghátul ültetek múltkor,nem? smile.gif Csak mert ott kerestelek a tömegben xD
Lora
Francy én is sikítoztam volna. Csak finoman.(Persze nem tom,hogy ti mennyire sikítoztatok. tongue.gif ) De csak ha a meleget kell elszenvednünk ahhoz,hogy láthassuk Őt,akkor megéri. Plána ha beszélhetünk.... biggrin.gif

Danny Uri Geller utóda! Juhéé!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.