Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny a Kiválasztott
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Mira
Nagyon gratulálok Danny!
Azt hittem egy pillanatban Ők is felrobbannak ohmy.gif
De örülök hogy nem így történt és nyertél
Meli
Nagyon ügyes voltál láthatunk tőled még majd valaha valamit Ha igen hol és mikor?

Üdv. a kiválasztottnak
Meli
Nagyon ügyes voltál láthatunk tőled még majd valaha valamit Ha igen hol és mikor?

Üdv. a kiválasztottnak
Kitty
Hát ja szerintem is! Nagyon szuper volt!
alexa
Szia!
Szeretnék gratulálni neked rolleyes.gif nagyon ügyes voltál!
Hol lehet látni téged ez után?

Üdv. Alexa
Ancsa20
Minden elismerésem Danny,fantasztikus volt minden egyes produkciod!!! wink.gif De ez az utolso tényleg nagydurranás volt a javából!!! laugh.gif
Mi tudtuk h te leszel a legméltóbb utodja Urinak!!! tongue.gif

Üdvözlettel:Ancsa
Kismonos
Ez hihetetlen volt! Az első szereplésénél már én kiválasztottam magamnak, TUDTAM, hogy Ő lesz a kiválasztott!! Gratulűlok Danny!!!
Noncsi
[font="Comic Sans MS"][/font]
Gratula Danny!
Mikor kimondta:A nyertes Danny Blue!!!Ln azt hittem szívrohamot kapok!Fölordítottam örömömben!!! laugh.gif Remélem jól meglesztek továbbra is Beával!Szurkolok!!!Mit fogsz kezdeni a 11 millióval? blink.gif
Tücsi
Nagyon szuper voltál Danny. Boldog vagyok, hogy Te nyertél!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Remélem egyszer találkozhatok veled élőben.
Barby
Örömömben elsírtam magam rolleyes.gif
Annyira örülök. El sem tudom mondani mennyire!!
♥♥♥Grat Danny♥♥♥
Jujj még mindig hatása alatt vagyok..♥
Petja baba

Szia Danny! Gratulálok a műsorodhoz,nagyon fantasztikus volt! Én mindvégig neked szurkoltam!! Azthittem,hogy a dobozzal együtt ti is felrobbantok!!

Puszi: Petja baba rolleyes.gif
Zizi
Nem tudok mit mondani,,,,,
Nem tudom azt se hogy mások ezt hogy élték meg.
Elmondhatatlan volt. Annyira átjött ez az egész a TV képernyők elé is, mintha testközelből néztem volna az egészet.
Az előadás fokozhatatlan.....1szerűen "kirobbanó volt"......
A végén meg eléggé elgyengültem..... sleep.gif
A produkció után csak remegni bírtam_ezkomoly_
Nem tudom hogy történt.....

És nem lehetett másképp....
Amikor kimentetek a színpadra mindenki vigyorgott kivétel te Danny. Annyira el voltál kenődve csak nem tudom miért /úgy éreztem, hogy tudod hogy nem nyersz...?/
De nyertél....Amikor kimondták a neved a sikolyomtól rezgett az egész ház, és annyira boldog vagyok, hogy te lettél a Kiválasztott.
Egész nap csak rólad folyik a szó.... wink.gif wink.gif xdé
Gratulálok!!!!♥♥♥

És srácok, este már nem bírtam feljönni, mert 1 vendég foglalta el a lakosztályomat,ugyhogy tudjátok...... wink.gif rolleyes.gif

Mégegyszer gratulálok Danny, klassz volt a produkciód, mind közül a legjobb!!!!!
Még most is a hatása altt vagyok az egésznek!!!
Zizi
Annyira féltem.....
Tücsi
Engem tudjátok, hogy mi idegesít??? Az, hogy más oldalakon mindenki szegény Dannyt szidja, mert nem Christian vagy Lui nyert. Nevetséges az egész, de komolyan.
Danny teljesen megérdemelte a győzelmet!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Én is nagyon féltem a produkció közben, de hála Istennek mindenki megúszta ép bőrrel és Danny egyszerűen fenomenális voltál!!!!!!!!!!!!!!
[size="4"][/size]
Zizi
IDÉZET(Tücsi @ May 18 2008, 10:49 AM) *
Engem tudjátok, hogy mi idegesít??? Az, hogy más oldalakon mindenki szegény Dannyt szidja, mert nem Christian vagy Lui nyert. Nevetséges az egész, de komolyan.
Danny teljesen megérdemelte a győzelmet!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Én is nagyon féltem a produkció közben, de hála Istennek mindenki megúszta ép bőrrel és Danny egyszerűen fenomenális voltál!!!!!!!!!!!!!!
[size="4"][/size]

Fenomenális......istenem......
Niki_001
DANNY NAGYON JÓÓÓÓ VOLTÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS AZON IZGULTAM,NEHOGY FELROBBANJANAK!!!!!!!!!!!!!!!!! A MŰSOR UTÁN,EGYSZERŰEN NEM TUDTAM A BILLENTYŰKET NYOMOGATNI,MERT MÉG MINDIG RESZKETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif wub.gif ♥♥
Anna
biggrin.gif Dejóóóóóóóóóó!!! biggrin.gif Gratulálok Danny!!!
Ez volt szerintem a legjobb produkciód!!!!!
Teljesen megérdemled a győzelmet!!!!!
Tücsi
IDÉZET(Zizi @ May 18 2008, 08:51 AM) *
Fenomenális......istenem......

Miért Zizi? Most mi baj van azzal, hogy azt mondtam Danny fenomenális volt????
Lilla
Danny már az első adásban éreztem hogy te leszel a Kiválasztott! Amikor a műsorvezető kimondta hogy: A Kiválaszott Danny Blue! Annyira örültem hogy a szobában ugráltam össze-vissza!Nagyon ügyes voltál! Gratulálok! Nagyon megijedtem amikor a hátatok mögött robbant az épület!Ha megsérültél volna nemtudom mit csinálok!Remélem lesz egy külön show-od!Nagyon szeretnélek még látni!Már egy csomó dolgot szettem le a netről rólad! Imádlak! Olyan jó az a név hogy: A sejtelmes sármőr! És teljesen igaz! rolleyes.gif Tudod kicsit zavarban vagyok...!

Üdv: Az egyik rajongód (aki imád):Lilla
Nísa
GATULÁLOK:)
Eszi
Rettenetesen örülök, hogy te győztél, Danny! smile.gif smile.gif
Egész tegnap drukkoltam neked, a hugommal meg teljesen kékbe öltöztünk. biggrin.gif
Amikor Zoltán kijelentette, hogy a győztes Danny Blue, egy hatásszünetig nem fogtam fel, aztán felordítottam, majd, miután a bátyám mérgébe, hogy nem Christan nyert elhúzta a csikot, elbőgtem magam örömömben. laugh.gif

GRATULÁLOK DANNY!! wub.gif
Eszi
Rettenetesen örülök, hogy te győztél, Danny! smile.gif smile.gif
Egész tegnap drukkoltam neked, a hugommal meg teljesen kékbe öltöztünk. biggrin.gif
Amikor Zoltán kijelentette, hogy a győztes Danny Blue, egy hatásszünetig nem fogtam fel, aztán felordítottam, majd, miután a bátyám mérgébe, hogy nem Christan nyert elhúzta a csikot, elbőgtem magam örömömben. laugh.gif

GRATULÁLOK DANNY!! wub.gif
Marica
Gartulálok!Bevallom nagyon meglepődtem amikor kimondták a neved.Azt hittem Lui nyer de nagyon örülök neked.smile.gifMég el is könnyeztem magam pedíg nem vagyok az az érzelmes. rolleyes.gif
Reby
Szia Danny!!!
Nagyon gratulálok hogy te nyertél! Szavaztam nagyon sokat!
Mikor monták,hogy Te vagy a Kiválasztott felugrottam az ágyból,és sikítottam egy nagyot!
Utána meg sírtam....örömkönnyek voltak!
A produkciód is nagyon nagyon király volt!!!
Szóval nagyon örülök ,hogy Te nyertél!!

Szija!
rolleyes.gif
Jutka
Kedves Dani!
Örömkönnyekkel örülök, hogy Te lettél a Kiválasztott, Uri Geller utódja! smile.gif biggrin.gif
Szívből gratulálok, kívánom vágyait teljesülést ezzel a gyönyörű verssel.

Sok szeretettel
Jutka

Radnóti Miklós: Bájoló

Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám
s már felesleget
fenn a magasban
dörgedelem vad
dörgedelemmel,
kékje lehervad
lenn a tavaknak
s tükre megárad,
jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged,
mossa az eső
össze szívünket.

smile.gif biggrin.gif
Syn
Szia Danny!
Wáááóóóó!!!!!!! biggrin.gif
100.000 Grat h Nyertél!! (L) wink.gif
Naon szurkoltam... smile.gif ( De sztem Nem csak én...)
Naon Jó produkció wolt...!! (L)
Gratula Danny! smile.gif
Jutka
IDÉZET(Jutka @ May 18 2008, 11:29 AM) *
Kedves Dani!
Örömkönnyekkel örülök, hogy Te lettél a Kiválasztott, Uri Geller utódja! smile.gif biggrin.gif
Szívből gratulálok, kívánom vágyaid teljesülését ezzel a gyönyörű verssel.

Sok szeretettel
Jutka

Radnóti Miklós: Bájoló

Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám
s már felesleget
fenn a magasban
dörgedelem vad
dörgedelemmel,
kékje lehervad
lenn a tavaknak
s tükre megárad,
jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged,
mossa az eső
össze szívünket.

smile.gif biggrin.gif

Iza
Gratulálok Danny!Nálad jobb'utódja' nem is lehetne Uri Gellernek!Remélem látunk még a képernyőn!(és perszeélőben is jó lenne!) rolleyes.gif rolleyes.gif
Kitteebaby
Szia Danny!!!Nagyon örülök hogy te nyertél!!!
Amikor kimondták a nevedet,annyira örűltem,hogy még most is tiszta jó kedvem van,pedig vasárnap már nem szokott!!!
És ezt csak,csak NEKED köszönhetem...köszönöm!!

rolleyes.gif
Oli
Örömömben hát elsírtam magam és amikor kimondták a neved sikítottam..eszméletlen mikre vagy képes.Sajnos más oldalakon kiíváncsiságból megnéztek hogy szídnak téged meg , hogy nem neked kellett volna nyerni vagy éppen Luinak vagy Christian Pantherának
Annyira örülök. El sem tudom mondani mennyire!! Grat Grat Grat ..biggrin.gif Így tovább !
♥♥ rolleyes.gif Gratula Danny ♥♥ rolleyes.gif

Nora
Szia Danny!
Eloszor is gratulalok!
Nagyon izgultam hogy mi fog torteni az utolso adasban.Aztan lam csodak csodajara meg nyerted a kivalasztast.Viszont en mar az elejen tudtam hogy meg nyered.Ezt ereztem amikor lattam az elso adast.En is meg erzek dolgokat h mik tortenek masokal v mi fog meg torteni.
Barbi
Szia Danny!!
Ezúton szeretnék én is gratulálni Neked!! smile.gif
Shepi
Én tudtam h ő nyer.. már rég megmondtam és ehhez semmi mentális energia nem kellet ... tongue.gif

Grat. Danny (L)
Barbi
én csak reménykedni tudtam tongue.gif smile.gif
Shepi
Én örök reménykedő vok... abban is reménykedtem h elmehetek már olyan dolgokba beleképzeltem magam h magam kellett h leállítsam saját magam h hagyjam már abba ... biggrin.gif
Tücsi
Nem írok semmit, mert elolvastam az összes hozzászólást és az előttem szólók már mind elmondták amit gondolok rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Király voltál Danny!!!!!!!!!!!!!!!!! Sírtam, mint az állat, de az örömtől.
Szilvi
DANNY SZIVBOL GRATULALOK! KIVANOK NEKED TOVABBI SOK SIKERT AZ ELETBEN ! ES AZT, HOGY LASSALAK/LASSUNK MEG A KEPERNYON! (DE LEHETNE ELOBEN IS) rolleyes.gif
AZERT IRHATSZ IDE IS, ES GYERE GYAKRABBAN...ES JOHETSZ A NETBULVAR FORUMRA IS A "DANNY BLUE" VAGY " A KIVALASZTOTT" TOPIKBA IS!

SZERETUNK, DANNY! ES SOK-SOK PUSZIT KULDUNK NEKED! (A RAJONGIOD)
Lora
Nagyon-nagyon gratulálok Danny! Annyira élveztem a műsorszámaidat és mindig izzadt a tenyerem amikor kiderült,ki jut tovább. És a robannásnál elállt a lélegzetem. Röviden:Gratulálok és így tovább!
ThE MaDNeSS
Ezaz Danny gratulálok:)Örülök hogy időben kijöttetek a gyárból.Én támogattalak a szavazatommal.
barba
Én is Gartulálok..., bár szerintem tök egyértelmű lett..., én előre tudtam megnyered tongue.gif
annyi sok fajta véleményem van smile.gif
Nagyon jó előadásaid voltak, nekem ez az utolsó nagyon bejött és a megtudta, barátnője részes is biggrin.gif
mégegyszer Gratulálok! biggrin.gif pussy smile.gif Sok sikert továbbra is! smile.gif
Süni :)
Gratula!! wink.gif
Kizu
Amint azt már többen is írták, én is megijedtem, hogy a levegőbe repültök ott Nórával... Bombajó voltál! wink.gif És hát egy ilyen fantasztikus mutatvány után számomra már nem is volt kérdés, ki lesz a győztes. Mikor kimondták a neved, olyan természetesen ért, mintha már több nappal ezelőtt megírták volna az újságok... laugh.gif
Kizu
Jah, és Uri szavaival élve: CONGRATULATIONS! wink.gif
Ancsa20
GRATULA DANNY!!!!Mindvégig te voltál a legjobb,és nagyon biztam benne h sikerül a végén megnyerned a döntöt is!!! tongue.gif
Majd 20-30év mulva,majd neked lesz müsorod a Tv2-n...Ki lesz Danny Blue utodja cimmel!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Lily
Már az elejeétől Neked szurkoltam és tudtam h Te fogod megnyerni . Mindennap megnézem azt a bizonyos 'produkciót' amivel nyertél és félek , hogy vmi bajod esik (főleg a smikor azt mondtad Nórának , hogy menjen előre...), de tényleg csak ismételni tudom magamat :Gratulálok! smile.gif wink.gif
Mira
Úgy szeretnék egyszer Danny-tól egy atógram-mot! rolleyes.gif
Remélem hogy még sokszor szerepelsz a tv-be

pusz: Míra wink.gif
hajnal
tudtam , hogy te leszel a nyertes, nem is volt meglepo, amikor kimondtak a neved.Gratulalok!
Ágica
Gratulálok,nagyon jó volt a döntős produkciód.Happy voltam, hogy te nyertél biggrin.gif Szurkoltam nagyon neked wink.gif
Shepi
Mondjuk azért tény h az a Bagi-Nacsa produkció is nagyon ott volt.. - Persze csak Danny után-biggrin.gif
azon annyit röhögtem.. xD
Iza
jaj hát Bagi Nacsáék azok nagyon jól előadták! laugh.gif
tisztára mint Uri Geller! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.