Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Hal a tortán
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Anna
Sziasztok!
Szerintem ma Danny nagyon aranyos volt és próbált mindent jól csinálni bár elég kevés pontot kapott...
Rogue
IDÉZET(Anna @ Jun 24 2008, 09:30 PM) *
Sziasztok!
Szerintem ma Danny nagyon aranyos volt és próbált mindent jól csinálni bár elég kevés pontot kapott...

Igen, tök ari volt, de nagyon jószívű!! A pasik többet is adhattak volna!
Ashlee Black
Sziasztok!

Hát akárki akármit mondd Danny akkor is jó volt ma..!! Rákóczi + szerzett magának egy ellenséget..(engem laugh.gif )Kicsit túlzásba vitte a dolgot.. dry.gif De az ALMÁSPITÉBŐL én is kértem volna.. tongue.gif
iza27
IDÉZET(Ashlee Black @ Jun 24 2008, 09:13 PM) *
Sziasztok!

Hát akárki akármit mondd Danny akkor is jó volt ma..!! Rákóczi + szerzett magának egy ellenséget..(engem laugh.gif )Kicsit túlzásba vitte a dolgot.. dry.gif De az ALMÁSPITÉBŐL én is kértem volna.. tongue.gif

nem csak egyett laugh.gif
Cseszti
Sziasztok!

szerintem is tök jó volt..akarta h minden jól sikerüljön de a Rákóczinak semmise teccik dry.gif dry.gif ..majd megnézem hogy mit alkot pénteken..akkor már 2ellenséget szerzett magának XD (engemis)...am a vattacukor jó ötlet volt ^^
Piró
Annyira röhögtem tegnap este a műsorvezető beszólásain, hogy a család már rámszólt. laugh.gif Annyira jól szórakoztam, mint rég nem. Köszi Danny. Én biztos 4 pontot adtam volna. Nemcska a kaja lényeg, hanem hogy próbált kedveskedni mindenkinek. Zenészt hívott és Vera lejobb barátját is odahívta. Tök kedves volt tőle. Még vattacukrot is készített meg "B" tervet is. Szóval szerintem mindent megtett. Persze áthívhatott volna segítséget, mert Alexandrának is segített az anyukája. De egyébként rendben volt. rolleyes.gif
Cseszti
Dannynek a mamája sütött ^^
én meg max pontot attam volna xd
Vica
hát én igazából... sztem 3at adtam volna biggrin.gif bár Danny mérnök, és ezért oan precíz meg minden sztem csak ennek köszönheti a B tervet meg a Vera meglepetését biggrin.gif ezzel próbálta feljavítani a rosszul elsült vacsit xD
Vica
okos taktika xD
Piró
IDÉZET(Cseszti @ Jun 25 2008, 09:20 AM) *
Dannynek a mamája sütött ^^
én meg max pontot attam volna xd

a sasliknál is segíthetett volna valaki.
Max pontszám elég feltűnő lett volna és végülis nem szimpátiára kell osztályozni, hanem a teljesítmény alapján.
Cseszti
aham..a vattacuki volt a legjobb <3
Vica
sztem iss biggrin.gif vattacukor 4ever xD wub.gif biggrin.gif
Cseszti
jaja ^^
Vica
nah mind1 biggrin.gif sztem Dannytől ieneket soha többet nem látunk sad.gif biggrin.gif xD
Cseszti
aham..sad.gif
Shepi
Sziasztok!

Vicával mi már el is intéztük gondolatba... biggrin.gif
Ildi
Szerintem mindenféleképpen dicséretes az, hogy Dannynek nem segített magánál a főzésnél, sem anyukája, sem pedig a nagymama!!:)) Danny mérnök?? Ez komoly? smile.gif
Shepi
ahogy Meli mondaná "hát igen de a szándékot kell értékelni xD 2 ponttal... xD " biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 06:49 AM) *
ahogy Meli mondaná "hát igen de a szándékot kell értékelni xD 2 ponttal... xD " biggrin.gif

Sztem akkor is sok már a Rákóczi és Zsidró páros!:)
Egyébként egy-két cikk írja, hogy Danny este hajlított is kanalat az este, és én emlékszem is hogy vett is a piacon, de a hajlításra nem!!:(
Shepi
hát azt akk nem mutatták.. sztem a Zsidró elviselhetőbb mint a Feri.....
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:17 AM) *
hát azt akk nem mutatták.. sztem a Zsidró elviselhetőbb mint a Feri.....

Elviselhetőbb igen, de együtt nagyon sok!!
Ashlee Black
Szerintem, nyugodtan megadhatták volna a fiúkák a 3 pontot MINIMUM! mert láttam már rosszabbat is.. Mondjuk David Merlinivel összehasonlítva a Danny 5 csillagos pontocskásat készített.. dry.gif kíváncsi leszek Ferike milyen VAJAS KENYERET fog az asztalra dobni, hogy ne érjen a "gyomorsava" senkinek a torkáig..! blink.gif laugh.gif
Ildi
IDÉZET(Ashlee Black @ Jun 25 2008, 07:18 AM) *
Szerintem, nyugodtan megadhatták volna a fiúkák a 3 pontot MINIMUM! mert láttam már rosszabbat is.. Mondjuk David Merlinivel összehasonlítva a Danny 5 csillagos pontocskásat készített.. dry.gif kíváncsi leszek Ferike milyen VAJAS KENYERET fog az asztalra dobni, hogy ne érjen a "gyomorsava" senkinek a torkáig..! blink.gif laugh.gif

Én mint mondtam egy házban dolgozom vele, jöhettek beengedlek titeket hozzá!:)
De egyébként én is kíváncsian várom a pénteki Feri menüt!!!!
Shepi
hát... én már csak azért is megszivatnám a Ferit úgymond "akasztják a hóhért".. de sztem Danny nem fogja...

am sztem Vera fog nyerni....
Ildi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 07:20 AM) *
Én mint mondtam egy házban dolgozom vele, jöhettek beengedlek titeket hozzá!:)
De egyébként én is kíváncsian várom a pénteki Feri menüt!!!!

Sztem csak a szája nagy! Majd segítséggel "összeüt" valamit!
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:20 AM) *
hát... én már csak azért is megszivatnám a Ferit úgymond "akasztják a hóhért".. de sztem Danny nem fogja...

am sztem Vera fog nyerni....

Sztem is! De eléggé kiakasztották a Feriék sztem!
Eltörék az edényeit, tányérjait, és otthagyták a bőröndjét az út szélén! Azért sztem ez nagyon gáz dolog!
Shepi
hát.. ebből látszik h Danny intelligens.. én meg nem vok.. xD ánem.. sztem kamerák előtt én se mondtam vna meg neki így... max oltogattam vna.. és erős célzásokat teszek...

bár a pasik nem értik a női célzásokat xD.. biggrin.gif
Shepi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:22 AM) *
Sztem is! De eléggé kiakasztották a Feriék sztem!
Eltörék az edényeit, tányérjait, és otthagyták a bőröndjét az út szélén! Azért sztem ez nagyon gáz dolog!

Nem hiszem h otthagyták...
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:22 AM) *
hát.. ebből látszik h Danny intelligens.. én meg nem vok.. xD ánem.. sztem kamerák előtt én se mondtam vna meg neki így... max oltogattam vna.. és erős célzásokat teszek...

bár a pasik nem értik a női célzásokat xD.. biggrin.gif

Az én célzásaimat sem értették mindig, de az is előfordult már hogy fogták az adást!:) VÁltozó!
Igen, Danny nem olyan! Ő ahogy Vera is mondta szerény,és még az a pasi aki udvarias, előzékeny, és....olyan "régimódi" persze csak a szó jó értelmében! Ilyen férfit keres mindne lány, és nem a mai pasik a menők, a kinek milyen az autója és mennyi pénze van dologgal....!
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:23 AM) *
Nem hiszem h otthagyták...

Én akkor láttam amikor az autó elment és a bőröndöt otthagyták az út szélén.
Shepi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:25 AM) *
Én akkor láttam amikor az autó elment és a bőröndöt otthagyták az út szélén.

de utána simán visszamehettek érte rögtön....
Shepi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:25 AM) *
Az én célzásaimat sem értették mindig, de az is előfordult már hogy fogták az adást!:) VÁltozó!
Igen, Danny nem olyan! Ő ahogy Vera is mondta szerény,és még az a pasi aki udvarias, előzékeny, és....olyan "régimódi" persze csak a szó jó értelmében! Ilyen férfit keres mindne lány, és nem a mai pasik a menők, a kinek milyen az autója és mennyi pénze van dologgal....!

engem az ilyen mű-űbermenők idegesítenek fel.. a szőke lenyalt hajukkal... meg a felpumpált 2 cm-es karjukkal...
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:27 AM) *
de utána simán visszamehettek érte rögtön....

ű

ez mondjuk igaz!!:)
Shepi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:31 AM) *
ű

.... nem hiszem h otthagyták vna... ki tudja milyen értékek lehetek belle meg ilyenek.. ha meg ezt csinálták az elég gyerekes lett vna: meggondolatlan és önfejű
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:28 AM) *
engem az ilyen mű-űbermenők idegesítenek fel.. a szőke lenyalt hajukkal... meg a felpumpált 2 cm-es karjukkal...

Szőke? Kire gondolsz pontosan??smile.gif)
Cseszti
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:31 AM) *
ű

sztem vissza is mentek érte smile.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:34 AM) *

.... nem hiszem h otthagyták vna... ki tudja milyen értékek lehetek belle meg ilyenek.. ha meg ezt csinálták az elég gyerekes lett vna: meggondolatlan és önfejű

az is elég gyerekes volt, hogy ez egyáltalán eszükbe jutott!!
Cseszti
jaahm:D
Shepi
hát nem zavarnak a szőkék.. engem az idegesít h az is bemelírozza szőkére a haját akinek totál nem áll jól.. felvesz egy retros felsőt meg a Dg-s övet (amivel egyébként nincs semmi baj)
csak ne töltene fel magáról olyan képet amin direkt gusztustalan fejet vág, a tükörbe fényképeszkedik és lassan olyan hülye lesz, h egyre több képén a vaku a fején van... nah akkor.. xD
Shepi
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:35 AM) *
az is elég gyerekes volt, hogy ez egyáltalán eszükbe jutott!!

hát igen...
Cseszti
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 10:36 AM) *
hát nem zavarnak a szőkék.. engem az idegesít h az is bemelírozza szőkére a haját akinek totál nem áll jól.. felvesz egy retros felsőt meg a Dg-s övet (amivel egyébként nincs semmi baj)
csak ne töltene fel magáról olyan képet amin direkt gusztustalan fejet vág, a tükörbe fényképeszkedik és lassan olyan hülye lesz, h egyre több képén a vaku a fején van... nah akkor.. xD

Kiről van szó?smile.gif
Shepi
sajnos egyre több pasiról... -.-
Cseszti
jah..értem..aszittem h vmi csajról..
Shepi
hjah neem..
Cseszti
most már toom^^
Shepi
okéés ^^
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 07:36 AM) *

Megkérdezhetem ki ez a konkrét személy?.)
Shepi
nincseen biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 08:19 AM) *
nincseen biggrin.gif

azt hittem konkrétan gondolsz valakire!
Shepi
nem.. de sajnos egyre több fiú választja ezt a külsőt amit nagyvonalakban kijelentenek "retroboynak xD "
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.