Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Hal a tortán
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 08:26 AM) *
nem.. de sajnos egyre több fiú választja ezt a külsőt amit nagyvonalakban kijelentenek "retroboynak xD "

Igen, és nem igazán tisztelik a lányokat!:)
De a lányok sem semmik manapság, viselkedésben és öltözködésben sem!:(
Shepi
hát hjah.... elég műk xD

nah ezt jól megaszontam.. biggrin.gif de hülyén hangzik.. biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 08:32 AM) *
hát hjah.... elég műk xD

nah ezt jól megaszontam.. biggrin.gif de hülyén hangzik.. biggrin.gif

Meg ami stílus most van, az EMO!!:( ÁÁÁ
Shepi
behalok.. nameg kihalok tőle xD... biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 08:34 AM) *
behalok.. nameg kihalok tőle xD... biggrin.gif

smile.gif Én is!
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 23 2008, 08:29 PM) *
Hát Danny.. ha azt monmdod h borsó volt azon az előételen én elhiszem... xD biggrin.gif

Hát ez mekkora volt!!!Borsónak nézte és...mi is volt rajta??Húúú,elfelejtettem...Nah mindegy!Én a Zsidróval egyetértek,hogy ez nem volt gáz.Az már az lett volna,ha a paradicsomra azt mondja,h dinnye.. laugh.gif
Shepi
annyira undorodok tőlük :S..
najó nem mindegyiktől.. mert nagy ritkán vmeik egész igényes... de am a többi... :S
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 24 2008, 09:08 AM) *
nekem szivecske volt a jelem rolleyes.gif

Jéééé!!!Nekem is!!! rolleyes.gif De jó!!!Ovijel-tesók lettünk!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 11:40 AM) *
annyira undorodok tőlük :S..
najó nem mindegyiktől.. mert nagy ritkán vmeik egész igényes... de am a többi... :S

Hmmmmm????
Hussy
IDÉZET(Ildi @ Jun 24 2008, 12:51 PM) *
Szia!

Ha szépen megkérlek el tudnád majd nekem is küldeni!
Képzeljétek csajok én nem is dolgozom messze Feritől! Egy épületben melozunk, de nem egy cégnél!!:)

A Feri azt mondta,h békés megyei...De ott is dolgozik...mer ám én is békésben lakom...
Shepi
IDÉZET(Hussy @ Jun 25 2008, 11:43 AM) *
Hmmmmm????

az EMO-król beszélünk...
Hussy
IDÉZET(Vica @ Jun 24 2008, 07:08 PM) *
Tejóatyaúristen ... biggrin.gif én láttam már embereket bénázni... de az a túrótörő megoldás... ott készültem ki xD

Az nagggggggggyon durva volt!!!! laugh.gif HJát én sem vok egy konyha meister,de amit szeretek megtudom csinálni...de ez a túrós dolog..ez húú....Jajj,egyébként poén volt az eleje,h ki mit enne!!!Az tetszett!!! wink.gif
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 11:48 AM) *
az EMO-król beszélünk...

Jah!!!Értem!!!Okkés!!Én nem tok mit hozzáfűzni...
Shepi
am én nagyon nem vok othon a konyhába... semmit nem tudok csinálni csak rántottát... teát... ennyi biggrin.gif
Hussy
IDÉZET(Vica @ Jun 24 2008, 07:17 PM) *
de úgy rájártak arra a sütire biggrin.gif jahés tök ari volt a Nagyi smile.gif

Hát de még,h tudta,h neki sütnie kell!!!Háhá!!!Tudott Ő ott vmit!!!(esetleg azt,h Dannynek vmi nem fog menni biztosan... wink.gif )
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 11:50 AM) *
am én nagyon nem vok othon a konyhába... semmit nem tudok csinálni csak rántottát... teát... ennyi biggrin.gif

Nemááár???Komolyan???Én most nem kezdem el sorolni,h mit tok(annyira nem lenne hosszú)de ennél a kettőnél jóval több...Engem úgy neveltek/nevelnek,h tudjak magamról gondoskodni..meg persze,ha majd lesz férjem...tudjátok...
Shepi
IDÉZET(Hussy @ Jun 25 2008, 11:52 AM) *
Hát de még,h tudta,h neki sütnie kell!!!Háhá!!!Tudott Ő ott vmit!!!(esetleg azt,h Dannynek vmi nem fog menni biztosan... wink.gif )

sztem meg is lett beszélve.. mert mikor már ment hozzá (azaz futott) akkor már jöt is a nagy tepsivel.. biggrin.gif
Hussy
IDÉZET(Cseszti @ Jun 25 2008, 06:25 AM) *
szerintem is tök jó volt..akarta h minden jól sikerüljön de a Rákóczinak semmise teccik dry.gif dry.gif ..majd megnézem hogy mit alkot pénteken..akkor már 2ellenséget szerzett magának XD (engemis)...am a vattacukor jó ötlet volt ^^

Hjaja,a vattacukor!!!Az tényleg könnyű desszert volt!!DE mikor mondta Vera,h ő könnyűt enne én erre csak ennyit mondtam:Akkor nem kapsz semmit!!! laugh.gif Az elég könnyű!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 11:55 AM) *
sztem meg is lett beszélve.. mert mikor már ment hozzá (azaz futott) akkor már jöt is a nagy tepsivel.. biggrin.gif

Futásról jut eszembe,h lekéste a pékséget!!!Mikor kelt fel???Jó,nem hajnalok hajnalán kell mindenkinek kelnie,de a pékáru fogyóeszköz könyörgöm!!!És ti is észrevettétel,hDannyn az a felső volt,ami a MoM parknál is!!Én kiszúrtam!!!
Hussy
IDÉZET(Vica @ Jun 25 2008, 07:25 AM) *
nah mind1 biggrin.gif sztem Dannytől ieneket soha többet nem látunk sad.gif biggrin.gif xD

Jah!Egy életre elment a kedve a főzéstől!!! laugh.gif
Shepi
aham smile.gif
am sz6em ilyen fél 11 körül kellhetett ha már semmi nem volt...
Hussy
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:16 AM) *
Sztem akkor is sok már a Rákóczi és Zsidró páros!:)
Egyébként egy-két cikk írja, hogy Danny este hajlított is kanalat az este, és én emlékszem is hogy vett is a piacon, de a hajlításra nem!!:(

Igen.igen vett kanalakat,de nem mutatták,h mi lett a sorsuk...kár...Zsidró sztem jó fej!!Az a kavicsos bezsólás az (bocsi,de)tetszett!!! laugh.gif
Shepi
meg az a zenész.. a különleges akcenussal ejti az angol nyelvet... biggrin.gif
Hussy
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 10:25 AM) *
Az én célzásaimat sem értették mindig, de az is előfordult már hogy fogták az adást!:) VÁltozó!
Igen, Danny nem olyan! Ő ahogy Vera is mondta szerény,és még az a pasi aki udvarias, előzékeny, és....olyan "régimódi" persze csak a szó jó értelmében! Ilyen férfit keres mindne lány, és nem a mai pasik a menők, a kinek milyen az autója és mennyi pénze van dologgal....!

Jaja!!!Tökkéletesen egyetértek!!!Bár mondjuk egy filmből eszembejut egy mondat.:,,Ha minden nő normális pasira vágyna,már rég kihalt volna az emberiség!"Ez annyira komoly!!!Vera feltünően védelmezi Dannyt nem??Vagy csak én vaok szenilis vénasszony?
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 12:04 PM) *
meg az a zenész.. a különleges akcenussal ejti az angol nyelvet... biggrin.gif

Jah,azt a kommentátor is leszólta...hihi!!! laugh.gif
Shepi
áj lááv juu biggrin.gif xD komolyan énekelt mondjuk... xD
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 11:26 AM) *
nem.. de sajnos egyre több fiú választja ezt a külsőt amit nagyvonalakban kijelentenek "retroboynak xD "

sztem gusztustalan...nincs egyedi stílusa..mindenki csak a divatot majmolja...jó nem azt mondom,h én nem veszek divatos cuccokat,de nem ebből állok!!!Én csak buzis stílusnak hívom... tongue.gif
Shepi
hát igen.... sztem elég gáz... xD
Hussy
Ma ki is főz???
Shepi
őőő a Vera...a leendő győztes biggrin.gif
Hussy
Jaja...ezt nem Danny fogja megynerni..de nem gáááz!!Ő A Kiválasztott!!!
Ildi
IDÉZET(Hussy @ Jun 25 2008, 08:58 AM) *
Futásról jut eszembe,h lekéste a pékséget!!!Mikor kelt fel???Jó,nem hajnalok hajnalán kell mindenkinek kelnie,de a pékáru fogyóeszköz könyörgöm!!!És ti is észrevettétel,hDannyn az a felső volt,ami a MoM parknál is!!Én kiszúrtam!!!

Persze, hogy észre!!!!
Shepi
smile.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 08:50 AM) *

Én elég sok mindent meg tudok csinálni, hiszen már 2003-óta élek külön a szüleimtől, és már el kellett tartanom egy férfi emberkét is! Mondjuk mióta ő nincs velem (szakítottunk!!) nem nagyon főzök magamnak!!:))
Piró
IDÉZET(Ildi @ Jun 25 2008, 02:23 PM) *
Persze, hogy észre!!!!

Ja, egyből. Vajon ez a forgatás mikor volt? Mondjuk biztos kimosta utána vagy valami.
Melii
jaja tényleg az felső volt rajta... smile.gif am annak a pólónak naon jó a fogásaxD mmint az anyaga.... smile.gif
Hussy
IDÉZET(Piró @ Jun 25 2008, 12:25 PM) *
Ja, egyből. Vajon ez a forgatás mikor volt? Mondjuk biztos kimosta utána vagy valami.

Hát nem most forgatták az tutti...de sztem kb.2-3hete tutti leforgatták...
Melii
tuti kimostaxD ha nem is ő akkor az anyukája tongue.gif
Ildi
IDÉZET(Piró @ Jun 25 2008, 09:25 AM) *

Jajaj, micsoda feltételezés! Persze, hogy ki!
Ildi
IDÉZET(Melii @ Jun 25 2008, 09:28 AM) *
tuti kimostaxD ha nem is ő akkor az anyukája tongue.gif

Nálam a Lajos a mosógép moss!:)
Ildi
IDÉZET(Melii @ Jun 25 2008, 09:26 AM) *
jaja tényleg az felső volt rajta... smile.gif am annak a pólónak naon jó a fogásaxD mmint az anyaga.... smile.gif

smile.gif)) Gondolom nem csak a pólónak!:)
Shepi
a legjobb beszólás: abból a pólóból épp 2 van biggrin.gif
Hussy
Háhá!!!jah,tutti!!Másnak 1000x jobb!!! wink.gif
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 12:30 PM) *

Juhúúúj!!!De durva lenne!!! laugh.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 09:30 AM) *

smile.gif
Shepi
.. biggrin.gif hát hjah xD... bár sztem jól néz ki az a póló... sőt nekem tetszik aho felöltözik ( v öltöztetik) xD
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 12:34 PM) *
.. biggrin.gif hát hjah xD... bár sztem jól néz ki az a póló... sőt nekem tetszik aho felöltözik ( v öltöztetik) xD

jaja,nem vall rossz ízlésre..mondjuk én az naggyon bírom,ahogy a pólónak a gallérját felhajtja!!! wink.gif
Shepi
sztem nagyon hülyén néz az ki xD....
Melii
hát sztem is...xD
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jun 25 2008, 09:34 AM) *

Nekem is tetszik! De gondolom maga öltözködik, hiszen a Mom parkhoz is abban ment!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.