Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Hal a tortán
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Shepi
Hát lén meg nem mondom akkor h mit csináljon mert akármennyire is nem sértődékeny ez biztos nem teccene neki xD
Shepi
melyikre írtok neki?
Cseszti
én arraaz info@danny-blue.com-ra..avgy vmi isemi a címxd
Shepi
hát énis oda írtam -.-
Cseszti
am a talisra még enm válaszolt?
Shepi
mondom nekem nem válaszol semmire xd....
Cseszti
ohmy.gif am mikor irtál neki
Shepi
nemtudom.. már régen...
Cseszti
sad.gifsad.gif
Shepi
hát ez van ...
Shepi
írj neki Te.. azt is írd h nekem is írjon vissza xd... biggrin.gif
Cseszti
én ma írtam neki..ugyhogy nm irok még1x XD
Shepi
cc xD..
Shepi
ha a tiédre visszaír.. akk én nagyon elküldöm xD.. oda xd...
Cseszti
Nah megyek...mármitn a fórumrolXD
Szija Shepi!
Szija Danny!
Szija Domi!
Shepi
szijaa ^^
Melii
remélem nem azért nem ír vissza talis levélre mert nem akar... ohmy.gif
am azt szokták mondani h vészmadárkodomxD pedig csak felmérem a helyzetet:DxD nah jó, de most komolyan. csak válaszolni fog... smile.gif
Hussy
IDÉZET(Lily @ Jul 5 2008, 11:26 AM) *
Danny táncol a Hal a tortánban happy.gif => http://webcast.tv2.hu/halatortan/index.php...video_id=377994
a 03:39 az nagyon nagy! laugh.gif

Pfúúú,köszi a jó perceket!!!Már el is felejtettem,h hogy is volt a tánc!!!Beteges!!! laugh.gif
Hussy
Sztem majd akkor ír,ha lesz időpont...most mindig ugyanazt csak nem akarja már ő sem leírni...
Shepi
De írtam neki másik levelet ami nem is talival kapcsba van.. és ba*ik rá visszaírni... asszem már lesz*om..
Lily
IDÉZET(Hussy @ Jul 7 2008, 03:36 PM) *
Pfúúú,köszi a jó perceket!!!Már el is felejtettem,h hogy is volt a tánc!!!Beteges!!! laugh.gif

♥esen smile.gif)
am én mindennap megnézem szal nem felejthetem el..biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Jul 7 2008, 12:40 PM) *
De írtam neki másik levelet ami nem is talival kapcsba van.. és ba*ik rá visszaírni... asszem már lesz*om..

...ezeket a sorokat reméljük nem olvassa!!...smile.gif
Lily
nem fogja...
Ildi
IDÉZET(Lily @ Jul 7 2008, 01:38 PM) *
nem fogja...

Honnan tudhatom hogy melyiket olvassa és melyiket nem? Nem mintha olyat szeretnék írni csak kíváncsi vagyok...
Melii
ki tudja mit olvas és mit nem...:/ mikor itt van akkor se olvassa el az összes 16431 szaros topicot aminek semmi értelme mer az xd meg jaja meg az aha megy benne szal...én se olvasnám el....
nah megmondtam biggrin.gif
am semmi bajom az xdkel mer én is sokat rakok csak azé vmit még odafűzök mellé....:/
Lily
hjah én is mert az ikszdéé 1edül csak 1 üres komi , de viszont ha nincs XD akkor pedig azok a mondatok maradnak üresen amikben kimaradt...
hát ezt kicsit túl bonyolítottam biggrin.gif
Melii
őőő hát én se naon értettem...xD nem az xdvel van a baj, hanem azzal hha csak xd van...szal érted...xD
Lily
aha értem wink.gif
Ildi
IDÉZET(Melii @ Jul 7 2008, 04:06 PM) *
ki tudja mit olvas és mit nem...:/ mikor itt van akkor se olvassa el az összes 16431 szaros topicot aminek semmi értelme mer az xd meg jaja meg az aha megy benne szal...én se olvasnám el....
nah megmondtam biggrin.gif
am semmi bajom az xdkel mer én is sokat rakok csak azé vmit még odafűzök mellé....:/

Nem tudom, nekem ha lenne időm azért lenne ami érdkelne....ha rólam írnának:) XD:) Eddig még nem is raktam sehova!:)
Melii
smile.gif persze, Danny helyében engem is érdekelne, ha rólam lenne szó csak hogy nem is mindig róla van szóxD smile.gif
Ildi
IDÉZET(Melii @ Jul 8 2008, 06:10 AM) *
smile.gif persze, Danny helyében engem is érdekelne, ha rólam lenne szó csak hogy nem is mindig róla van szóxD smile.gif

Sztem néha olvassa...smile.gif
Melii
az tuti h néha olvassa... én azt mondtam h sztem nem minden topicot... smile.gif
Lily
néha olvassa = havonta 1x belenéz XD
Melii
hát ja kbxD bár néha jobb is ha pár komit figyelmen kívűl hagy biggrin.gif xD
nah megyk mer apuék...nah úgyis tod...xD :/ de am minden oks:D smile.gif
jóéjt^^(L)(K)
Lily
jóéjt (: <3 [K]
Melii
nekedis(L)(K)<3
és máris reggel van és nincs itt senki...:/ xD
Cseszti
és már délután van de én itt vagyok:D
Melii
nah végre már valakixD és nem is akárki....^^ smile.gif
Cseszti
XD..van gumicukrod?XD
Melii
ehh mint msnenxD am nincs :/ de ha lenne elküldeném...szívpostávalxD biggrin.gif ^^
Hussy
IDÉZET(Lily @ Jul 7 2008, 04:12 PM) *
♥esen smile.gif)
am én mindennap megnézem szal nem felejthetem el..biggrin.gif

Minden nap???Aaaz nem semmi...nekem még az is feltűnt,h Danny elég érdekesen csettintett is!!!Nem úgy ahogy szoktak,a középső ujjuktól,hanem ő a gyűrűstől.Kipróbáltam,h nekem megy e onnan,de nem,pedig mindkét kezemel tok csettinteni...
Hussy
IDÉZET(Shepi @ Jul 7 2008, 03:40 PM) *

Hát ako nem tom mi van...és jah,jobb lesz ha ezt nem látja meg,de végülis ez a te véleményed...még jó,h tojás nincs nálad,mert az belefér a szabad vélemyénnyilvánításba ,ha vkire dobod...pfff...
Hussy
IDÉZET(Melii @ Jul 8 2008, 09:10 AM) *

Hát mán sztem kicsit kimerítettük a Danny témát,nem???Egyébként engem is érdekelne,h ki mit mondd rólam,de nem mindig kell elfogadni azt,amit mások mondanak rólad...remélem értitek,mert én értem...szal..jó...
Ildi
IDÉZET(Hussy @ Jul 10 2008, 03:39 AM) *
Minden nap???Aaaz nem semmi...nekem még az is feltűnt,h Danny elég érdekesen csettintett is!!!Nem úgy ahogy szoktak,a középső ujjuktól,hanem ő a gyűrűstől.Kipróbáltam,h nekem megy e onnan,de nem,pedig mindkét kezemel tok csettinteni...

Nekem megy úgy is!:)
Ildi
IDÉZET(Hussy @ Jul 10 2008, 03:39 AM) *

Nekem megy úgy is!:)
Ildi
Sziasztok!

Már nem emlékszem melyik topikban volt szó Christiánról, de a legfrissebb hírek az alábbi linken olvashatók!!:9

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=109017
Lily
elég durva h 18 éves az a Szandi..ha lenne CP utód akkor CP pedo lenne... biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Lily @ Jul 10 2008, 11:27 AM) *
elég durva h 18 éves az a Szandi..ha lenne CP utód akkor CP pedo lenne... biggrin.gif

Miért lenne az? Mondjuk ha még nem múlt el.....igaz, de bízzunk benen hogy elmúlt, mert ha nem akkor az tényleg bűntetendő / és bűntethető lenne!
Ildi
IDÉZET(Ildi @ Jul 10 2008, 11:43 AM) *
Miért lenne az? Mondjuk ha még nem múlt el.....igaz, de bízzunk benen hogy elmúlt, mert ha nem akkor az tényleg bűntetendő / és bűntethető lenne!

Ja!! Továbbra is barátok!! Én nem is állnak vele többet szóba!!!!!!!!!:)
Melii
18 éves... ? ohmy.gif és a cp mennyi?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.