Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Hal a tortán
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
DannyBlue
A héten öt napon keresztül láthattok, ahogy a Balaton
körül vendégül látjuk egymást Oszter Alexandrával, Tóth
Verával, Zsidró Tamással és Rákóci Ferenccel.
Melii
nézni fogjuk smile.gif wink.gif
Vica
hjajj igen smile.gif már megnéztem a mokkás interjút is, amit mondtatok ^^
Melii
én is megnéztem a webcastot, de nem találtam....:S el tod küldeni a linket? ^^:$ köszi:) am jó h ittvagy biggrin.gif ha vége jössz még?^^
Melii
jah már megvan a link...már elkülted máshova most látom tongue.gif
Vica
jaja, jövök még ^^ am ma is vtam már többször, de mindig elkerültük egymást... történt ez-az, majd elmondom msnen sad.gif
Melii
okés....:/

juhj szegény Danny-t végig szivattákxD de a Vera megvédte smile.gif ^^ hehe és ők nem tudják az igazi nevét biggrin.gif mi meg igen biggrin.gif lvileg...xD
Vica
szegéény Danny hogy oltotta a Rákóczi basszus ... tökizéé volt vele ...
Vica
mert mi... tudod... VIP xD ... am Veránaak bejön Danny biggrin.gif
Vica
tudsz jönni msn-re is? biggrin.gif
Melii
aha most meek:D jah lehet bejön.... tongue.gif összeillenének sztem... tongue.gif smile.gif
Melii
anyáááááám borogaaaaaasssmost néztem végig a viditxD
aza tánc ááááááááá a végénxD áááááxD de aranyos voltxD sztem volt benne pia rendesenxD de furi volt így látnixD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
Vica
xD
Vica
IDÉZET(Melii @ Jun 23 2008, 09:14 PM) *
anyáááááám borogaaaaaasssmost néztem végig a viditxD
aza tánc ááááááááá a végénxD áááááxD de aranyos voltxD sztem volt benne pia rendesenxD de furi volt így látnixD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

Vica
nah hát az sztem is xD tuti biggrin.gif de hallod ... kb megpusztultam a röhögéstől xD
Melii
én isxD mikor elkezdett rámutogatni a Szandi biggrin.gif á de jó lett vna ott bulizni velük... tongue.gif biggrin.gif
Vica
hát sztem ott is röhögtünk volna xD meg amikor mondta Danny az interjúban h nem iszik alkoholt... tuti azért ártott ez meg neki xD
Melii
jaja.... biggrin.gif aki nem szokott inni annak hamarabb megártxD meg hát gondlom nem akart bunkó lenni h nem iszik...én se lettem volna bunkó...xD tongue.gif laugh.gif
Vica
hátja... főleg ha mindenki olt azért ami a foglalkozásod és nem akarod h másért is oltsanak xD
Melii
jaja... biggrin.gif így is azért sztem láccódott rajta h kicsit meg volt szeppenve... tongue.gif ne is próbálja tagadni... biggrin.gif
Vica
igen igen biggrin.gif meg azért... így hogy beszzóltak neki... lehet ezért volt szeppent biggrin.gif de azért ezt is jól vette smile.gif sztem legalábbis biggrin.gif
Melii
jaja sztem is.... meg Vera szerint isxD de mi bevédtük volna tuti biggrin.gif ott álunk mellette mint a testőrei leoltja vki mi meg: beszótá köcsög?? és csuklóból egy balos biggrin.gif xD laugh.gif megártott a melegxD
Vica
hát nem kicsit megártott Meli drága xD csuklóból egy balos... én kick-boxoltam, szal nekem mondhatod xD biggrin.gif
Melii
komolyan?ohmy.gif:O akkor Veled jobb vigyázni... tongue.gif nem naon kell magam Rád haragítanixD bár nem is naon szoktam úúúgy tudom... tongue.gif biggrin.gif^^
Melii
nah ez értelmes szöveg lett...xD
Vica
akit szeretek, az biztonságban van ^^ xD leggalábbis én nem bántom smile.gif
Melii
nah jólvan akkor:$ ^^ (L)(L)
am remélem nem pontozzák le és nem lesz uccsó....:@ áá a szomszédba még mindig a riámmámávéé-t hallgatják a szomszédbaxD jó h nem a YMCA-txD biggrin.gif biggrin.gif én is úgy denszelnék rá mint DAnnyxD
Vica
aaaz hamisíthatatlan biggrin.gif Danny a legjobb xD annyira vicces volt xD
Vica
úgy senki nem tud táncolni xD
Shepi
IDÉZET(DannyBlue @ Jun 23 2008, 04:14 PM) *
A héten öt napon keresztül láthattok, ahogy a Balaton
körül vendégül látjuk egymást Oszter Alexandrával, Tóth
Verával, Zsidró Tamással és Rákóci Ferenccel.

Hát Danny.. ha azt monmdod h borsó volt azon az előételen én elhiszem... xD biggrin.gif
Vica
szija Shepii biggrin.gif már vártunk ^^
Melii
jaja^^ szegényt úgy leoltották, pedig csak félrenézte...nah van ilyen nem?xD
Vica
mer ha télleg a paradicsomot keveri az eperrel... akkor kiröhögöm biggrin.gif de kapri bogyó meg borsó... télleg tök hasonlóak biggrin.gif
Melii
nah ugye:D akkor én is kiröhögnémxD :$ ^^ smile.gif smile.gif
Vica
biggrin.gif ...
Vica
nah Melikém és Shepikém biggrin.gif legyetek aktívok mert bealszom ^^ xD
Melii
most jött be apám h nem kéne aludni emr reggel korán kelünk...megint meünk strandraxD és ha nem érsz ki reggel nincs árnyék:O:O
Vica
oooh biggrin.gif
Melii
szal meeek....:/:/
Szija Vicámmm^^(L)(L)

meg aki még itt van smile.gif ^^

Jó éjt FórumxD
Vica
szijaaa Melii (L)
Cseszti
Sziasztok!!
Na énis megjöttem..bár nem hijányoztam senkinek XD
Piró
Sziasztok!

Mostanában kevesebbet vagyok itt, de tegnap láttam a műsort, jó vicces volt. Sokat nevettem. biggrin.gif Szerintem Danny jól kezelte, hogy szívatták egy kicsit, de annyira nem volt vészes. Egyértelmű, hogy megfoghatalan dolog, amit Danny csinál, ezért sokaknak furcsa lehet és elkezdik ugratni. De azért jó volt, kitalálta Alexandra jelét. Mondjuk ez érdekes, mert nekem semmiben nem kötődik a jelem hozzám, csak annyi volt, hogy anyukám ezt tudta legegyszerűbben hímezni, azt annyi. Szóval nehezen találná ki, de azért biztos. smile.gif
MA este főz Danny, kíváncsi leszek. biggrin.gif
Shepi
nekem szivecske volt a jelem rolleyes.gif
Piró
IDÉZET(Shepi @ Jun 24 2008, 11:08 AM) *
nekem szivecske volt a jelem rolleyes.gif

Natessék, most elárultad. laugh.gif
Shepi
am... nemtudom én gondoltam h végig ez a mentalista "cucc" lesz a téme.. annyira tudtam... bármennyire poénkodnak meg minden.. ott azért mindenki tudja h ki mit gondol a másikról sztem...
Vica
igen eléggé egyértelmű volt h Dannyt kérni fogják h mutasson vmit a tudományából.. meg a nevével voltak elfoglalva -.-' ...
Shepi
olyan gagyik én egyből kitaláltam xD
Vica
igen igen biggrin.gif hát de mi érezzük, Shepi wink.gif biggrin.gif
Cseszti
jah..meg az a faszi..nemtom mi a neve h szivatta..hogy a fodrász is tutta..közbe meg neki meg mondta a csaj XDXD
Shepi
hjah a FEri -.- azt én már odamentem vna azt megfejeltem vna... xD ( de nem én vok ott xD )
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.