Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: A JÓTÉKONYKODÓ, ADOMÁNYOZÓ DANNY!
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4
Kriszti
IDÉZET(Shepi @ Aug 29 2008, 07:26 AM) *
pedig nem tudhatod mikor mész legközelebb smile.gif

Hát sajnos azt még nem tudom, de remélem hamarosan megint elmegyek, ahol lesz koncert.. biggrin.gif
Kriszti
IDÉZET(Shepi @ Aug 29 2008, 07:31 AM) *
lehet holnap ohmy.gif xD

Áhh, azért nem fogok majdnem mindennap elmenni.. biggrin.gif Ha már elmentem, akkor ott kell maradni néhány napig..
Kriszti
IDÉZET(Cseszti @ Aug 29 2008, 07:32 AM) *
vagy még ma tongue.gif:P

Az biztos, hogy ma még nem fogok elindulni.. majd ha eljön az ideje.. biggrin.gif
Shepi
pedig akŕr az is lehetett vna.. biggrin.gif
Kriszti
Lehetséges.. biggrin.gif
Shepi
söt ma még elindulhatsz smile.gif
Kriszti
Sorry, de ma már biztos nem fogok elindulni..

1. ahhoz ki kell venni egy pár pénzt.. sad.gif

2. egyedül biztos nem megyek.. sad.gif

3. nincsenek még összepakolva a cuccaim.. sad.gif

4. csak akkor fogok menni, ha valahol adnak koncertet!
Shepi
értem.. biggrin.gif
Kriszti
Szóval ezekért a dolgokért még nem tudok menni.. sad.gif Egyébként a fórumukján azt írtam, hogy mikor fognak Magyaro.-ra jönni?! Aztán egy olasz azt írta angolul, hogy reméli, fognak menni Magyaro.-ra! smile.gif Hát, én is nagyon remélem, mert legalább akkor kétszer találkoznék Velük! biggrin.gif
Cseszti
jah,..smile.gif
Kriszti
Te szívesen látnád Őket itt, ha egyszer eljönnének?
Shepi
hŕt engem igazsŕg szerint nem nyügöz le Magyarorszŕg annyira h visszamenjek egy koncertre biggrin.gif
Kriszti
Nem is kell vissza jönni Magyaro.-ra ahhoz, hogy lásd Őket... Nyugi, én sem akartam Olaszo.-ból hazajönni, mert ott volt a legjobb! biggrin.gif Csak azt nem tudom, hogyha tényleg ott maradtam volna, akkor nem lett volna annyi pénzem, hogy bemenjek egy kis közértbe, és vegyek magamnak valamit, hogy ne haljak éhen, ha egyszer rám tör az éhség.. És egyedül még én sem tudtam volna olyan szállást keresni, ahol ott tudtam volna aludni este... kint az utcán aztán tényleg nem lehetek, mert hideg van, meg lehet, hogy félnék.. sad.gif
Shepi
aludj tengerparton smile.gif biggrin.gif
Kriszti
Hehe nem rossz ötlet! biggrin.gif
Cseszti
kicsit hideg lehet xd
Kriszti
Hát ja, de legalább tudok hol aludni.. majd legalább viszek magammal egy takarót.. biggrin.gif
Shepi
ennyi biggrin.gif
Cseszti
ennyi+meg annyi az mennyi? xdxd
Shepi
tul sok a suli ahogy lŕtom biggrin.gif
Vica
biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Shepi @ Sep 4 2008, 09:21 AM) *
tul sok a suli ahogy lŕtom biggrin.gif

laugh.gif rolleyes.gif
Vica
a túl sok suli nekem is kezd megártani ... xD
Kriszti
Nekem a legjobb, mert nem megyek hétfőn, kedden és szerdán, mert mennek Tajóba, és én nem megyek, úgyhogy most otthon leszek egy darabig.. biggrin.gif
Shepi
mért nem mész?
Vica
hát én nagyon kivi vok mien lesz ez az utsó év.... csak jó lenne ha nem kéne tanulni xD
Shepi
uncsi lenne.. biggrin.gif
Kriszti
IDÉZET(Shepi @ Sep 14 2008, 03:28 PM) *
mért nem mész?

Azért mert mostanában hideg időt mondtak, és a többiek meg elmentek ilyen időbe, és most annyira hideg van, hogy szerencsére nem mentem velük! biggrin.gif Én okosabb voltam, mint ők! biggrin.gif Mert ilyen hülye hideg időbe miért kell elmenni bárhová is? huh.gif Még a végén úgy mennek iskolába, hogy náthásak lesznek, meg minden bajuk lesz, aztán meg tudok mikor mennék a közelübe? Hát soha!! Még be se mennék az iskolába.. Nem akarok én semmi betegséget elkapni! Persze, aztán meg hetekig otthon fogok feküdni az ágyon betegen! Na, az aztán nem hiányozna nekem! Örülök, ha még nincs semmi bajom! biggrin.gif
Vica
IDÉZET(Shepi @ Sep 15 2008, 11:37 AM) *
uncsi lenne.. biggrin.gif

am lehet xD
Cseszti
télleg.mostis jo hideg van...am azér nemvok mostanába mert keveset gépezek meg nincs kdvem fórumozni :/ deee deee attól szeretek mindenkkit xd
Kriszti
biggrin.gif
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Sep 16 2008, 01:11 PM) *
télleg.mostis jo hideg van...am azér nemvok mostanába mert keveset gépezek meg nincs kdvem fórumozni :/ deee deee attól szeretek mindenkkit xd

rolleyes.gif , és akkor mivel ütöd el az időt?
Shepi
minden mŕssal biggrin.gif
Vica
biztos tanul.... én is azt csinálom sajnos biggrin.gif
Kriszti
Nekem még nem kell tanulni szerencsére... huh
Shepi
mikor kell majd? smile.gif
Vica
jah télleg, mikor kell majd? mert nekünk januárban
Ildi
IDÉZET(Vica @ Sep 17 2008, 04:55 PM) *
biztos tanul.... én is azt csinálom sajnos biggrin.gif

BIZTOS! Tuti, hogy tanul! wink.gif
Kriszti
Nem tudom mikor kell majd tanulni! Hehehe remélem soha! biggrin.gif Csak vicceltem!
Cseszti
jaaa tanulok...xd de azé nem egésznap..de ez tölti ki az időmet naggyábol..
Vica
hát most nekem is sajnos...
Vica
És most egy kis önreklám...

Kérnék MINDENKIT, akinek van myvip-je, legyen szíves szavazzon rám a MissMyVIP szépségversenyen wink.gif tongue.gif (a versenyzőknél a keresést szűkítsétek szőke haj barna szemre, és könnyebben megtaláltok smile.gif )

Előre is köszönöm mindenkinek a szavazatokat!!!

♥♥♥
assistant
Kedves Fórumozók!

Dannynek november 21-én folytatódik az önálló estje, aki lemaradt október 23-án, most bepótolhatja! Ha szeretnéd mégegyszer megnézni, akkor is gyerrtek el, hívjátok el barátaitokat, barátnőiteket, szüleiteket! A kezdés 20:00 óra, az előadás után közös képet készíthettek Dannyvel, aláírást kérhettek tőle!

A helyszín a Ruttkai Éva Színház, a nyugati pályaudvartól 50 méterre. GYERTEK!!!

Domonkos, Danny Blue asszisztense
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.