Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: A JÓTÉKONYKODÓ, ADOMÁNYOZÓ DANNY!
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4
Jutka
Kedves Danny, örülök, hogy jótékonykodásodat a gyermekkorházban kezdted! smile.gif
Biztos vagyok abban, hogy elősegítetted a kisgyermekek gyógyulását.
Gratulálok a szép tettedhez. smile.gif

Ezúton kívánok itt Boldog névnapot, sok örömet, boldogságot, sikereket.

Sokszor üdvözöllek
Jutka
Jutka
"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."
Antoine de Saint-Exupéry

"Az embernek érzelmekre is szüksége van, mert gyengédség és szeretet nélkül az élet csupán afféle érzéketlen gépezet."
Victor Hugo

Jutka
Hoztam egy ideillő faliképet. smile.gif A melléklet megtekintéséhez kattints ide.
Cseszti
aaa...szerintem nm kellet volna még egy témát létrehozni:S igyis már van gy csomo..és ha már igy oldalakba lesz..:S
Shepi
...komminövelő..am itt mi a téma? XD
Lily
ez jó kérdés..xD
Cseszti
hát nemtom..szerintem ami a topik témája XD
Shepi
és az mi? xD
Lily
újra itt biggrin.gif
Szija Shepi! smile.gif
Shepi
szíja ^^
Cseszti
persze amikor én vok és sokáig és tökjó a netem akkor senki sincs
Shepi
sokan így járunk.. biggrin.gif
Mary
Megint nem arról van szó amiről kellene! laugh.gif laugh.gif
Shepi
jó, de egyszer már egy ember leírta.. jó meg szép de most mit beszéljünk róla annyit?
Lily
a többi topicban sem arról van szó aminek kellene..
Shepi
na hjah...
Hussy
Itt most arról van szó,h Danny elment a egy Kórházba több emberkével és a beteg gyerekeknek vittek pár kellemes percet és ez egy igazán szép dolog tőle...
Cseszti
igen..de én azér mondtam h ennek nem kellet volna külön topik..mer a végén télleg már oldalakba lesz..
Jutka
IDÉZET(Cseszti @ Jul 22 2008, 09:11 AM) *
aaa...szerintem nm kellet volna még egy témát létrehozni:S igyis már van gy csomo..és ha már igy oldalakba lesz..:S

Most tudok csak válaszolni, mert nem voltam itthon kedves Cseszi.
Aztán miért bántja a szemedet ez a topic szabad tudnom??? Mi az, hogy van "csomo" topic?
Ilyen témájú topic nem volt, azért bátorkodtam nyitni. Nagy szükség van az ilyen topicra is.
Egy fórum attól is fórum, hogy vannak különféle témájú topicok komoly tartalommal.

Szabad tudnom hány éves vagy? Jótékonykodtál már?

Jutka
IDÉZET(Shepi @ Jul 26 2008, 03:44 PM) *
jó, de egyszer már egy ember leírta.. jó meg szép de most mit beszéljünk róla annyit?

Szerintem lehetne róla beszélgetni. Te kedveled ezért Dannyt?
Jutka
IDÉZET(Hussy @ Jul 28 2008, 07:39 AM) *
Itt most arról van szó,h Danny elment a egy Kórházba több emberkével és a beteg gyerekeknek vittek pár kellemes percet és ez egy igazán szép dolog tőle...

Köszönöm a véleményedet Hussy! smile.gif
Jutka
IDÉZET(Mary @ Jul 26 2008, 02:31 PM) *
Megint nem arról van szó amiről kellene! laugh.gif laugh.gif

Bizony nem arról van szó, éppen ezért idehoztam, mert úgy látom több kedves fórumtársam nem tudja.

Szíves figyelmetekbe ajánlom. smile.gif

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=349488
Lily
ezt asszem az aktívban is mutatták...am előbb-utóbb úgyis másról fogunk beszélni , mert max. 3 oldalon keresztül isteníthetjük Danny-t h milyen kedves meg jótékonykodó stb.
Jééé de kicsi a szmájliii!! blink.gif biggrin.gif XD
Hussy
IDÉZET(Jutka @ Jul 28 2008, 02:59 PM) *
Köszönöm a véleményedet Hussy! smile.gif

Nem kell köszönni,csak leírtam...hát most lett egy új topic kész,én nem aggódom emiatt(nem én vagyok itt a rendszergazda!!! wink.gif ) De a lényeg az,h Danny jó fej gyerek! cool.gif biggrin.gif
assistant
Sziasztok!

Holnap, azaz szerdán 16 órakor ismét lehetőség nyílik arra, hogy Dannyvel chateljetek!
A jobb felső sarokban lesz a chat felirat, arra kell majd rákattintani.
Tehát akkor holnap délután 4kor!

Üdv: Domonkos, Danny asszisztense
Cseszti
ezt jol megaszontad Hussy.. Danny jó fej gyerek XD
Lily
..végülis az biggrin.gif
Cseszti
aham:P..az tuti
Jutka
IDÉZET(assistant @ Jul 29 2008, 10:16 AM) *
Sziasztok!

Holnap, azaz szerdán 16 órakor ismét lehetőség nyílik arra, hogy Dannyvel chateljetek!
A jobb felső sarokban lesz a chat felirat, arra kell majd rákattintani.
Tehát akkor holnap délután 4kor!

Üdv: Domonkos, Danny asszisztense

Szia Domonkos, köszi az értesítést. Sajnos nem értem haza, pedig jó lett volna Dannyval chatelni.
Biztosan itt voltak a Dannyt imádók. biggrin.gif

Sokszor üdvözöllek
Jutka
Jutka
IDÉZET(Lily @ Jul 28 2008, 05:20 PM) *
ezt asszem az aktívban is mutatták...am előbb-utóbb úgyis másról fogunk beszélni , mert max. 3 oldalon keresztül isteníthetjük Danny-t h milyen kedves meg jótékonykodó stb.
Jééé de kicsi a szmájliii!! blink.gif biggrin.gif XD

Igen, előzetesben mutatták akkor, örülök annak, hogy ott is hírt adtak Dannyról. biggrin.gif
Több oldalon keresztül is lehet véleményt mondani a jótékonykodásokról szerintem. biggrin.gif
Cseszti
aha..de megin volt a chatn egykét olyan ember aki egyébként nem szokott fenn lenniXD de nembaj
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Jul 31 2008, 05:26 AM) *
aha..de megin volt a chatn egykét olyan ember aki egyébként nem szokott fenn lenniXD de nembaj

Ez sztem sem baj!:) Csak olyan érdekes, hogy milyen sokan vannak regisztrálva, de ők itt nem beszélgetnek....na mindeg, csak mondtam!
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Jul 31 2008, 05:26 AM) *

Ez sztem sem baj!:) Csak olyan érdekes, hogy milyen sokan vannak regisztrálva, de ők itt nem beszélgetnek....na mindeg, csak mondtam!
Shepi
QUOTE (Jutka @ Jul 28 2008, 02:58 PM) *
Szerintem lehetne róla beszélgetni. Te kedveled ezért Dannyt?

különben nem én lennék minden idők legaktívabb hozzászólója.. (xD)
Cseszti
XD...hát jah..am jaja Ildi van kb nemtomhány 100 regisztrált tag azok közül max 20an irnakXD még talán annyien se
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Jul 31 2008, 04:23 PM) *
XD...hát jah..am jaja Ildi van kb nemtomhány 100 regisztrált tag azok közül max 20an irnakXD még talán annyien se

Igen, ezt mondtam én is.....sajna vagy nem , de az tuti, hogy talán 10en ha vagyunk...(
Cseszti
hát ja..Te,Shepi,Lien,Melii,Piró,Én,és néha Kriszti,Hussy,Jutka,Vica,..ez igy pont 10 de lehet h vkit kihagytam:)
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Aug 6 2008, 04:02 AM) *
hát ja..Te,Shepi,Lien,Melii,Piró,Én,és néha Kriszti,Hussy,Jutka,Vica,..ez igy pont 10 de lehet h vkit kihagytam:)

de mostmár 1-2 hete csak Lien, Te és én...
Lily
..meg néha Shepi és Kriszti..
Cseszti
IDÉZET(Jutka @ Jul 28 2008, 02:54 PM) *
Most tudok csak válaszolni, mert nem voltam itthon kedves Cseszi.
Aztán miért bántja a szemedet ez a topic szabad tudnom??? Mi az, hogy van "csomo" topic?
Ilyen témájú topic nem volt, azért bátorkodtam nyitni. Nagy szükség van az ilyen topicra is.
Egy fórum attól is fórum, hogy vannak különféle témájú topicok komoly tartalommal.

Szabad tudnom hány éves vagy? Jótékonykodtál már?

na nem veszekedni akarok....és a nevem Cseszti...
Aztán nem bántja a szememet...és azt akartam írni hogy csomó topik..vagyis sok van de mindeggy..
és nem is érdekel na.egyébként 14 vok.és nem.de nem zavar ez a topik...bocsi.
Ildi
IDÉZET(Cseszti @ Aug 7 2008, 05:06 AM) *
na nem veszekedni akarok....és a nevem Cseszti...
Aztán nem bántja a szememet...és azt akartam írni hogy csomó topik..vagyis sok van de mindeggy..
és nem is érdekel na.egyébként 14 vok.és nem.de nem zavar ez a topik...bocsi.

laugh.gif wink.gif
Lily
..legalább több hely van a HSZ-nek..
Cseszti
én most nem azért mondtam..nekem mindegy hogy mennyi topik van csak írtam hogy a végén már nagyon sok lesz
Shepi
QUOTE (Lily @ Aug 6 2008, 07:33 PM) *
..meg néha Shepi és Kriszti..

nekem elég nehézkes.. xD
Cseszti
hátigenn...szeptembertől nekemis azleszXD
Lily
sajnos nekem is , de mondjuk a te esetedben a felvételi az súlyosabb.. xD
Ildi
IDÉZET(Lily @ Aug 9 2008, 05:19 PM) *
sajnos nekem is , de mondjuk a te esetedben a felvételi az súlyosabb.. xD

Te mikor felvételizel!?
Tényleg,mi szeretnél lenni ha nagy leszel!? Erre várom mindeki válaszát.... wink.gif
david
IDÉZET(Ildi @ Aug 10 2008, 01:58 PM) *
Te mikor felvételizel!?
Tényleg,mi szeretnél lenni ha nagy leszel!? Erre várom mindeki válaszát.... wink.gif

orvos
Kriszti
Hát én még nem tudom, ezen még sokat kell gondolkoznom...
Lily
IDÉZET(Ildi @ Aug 10 2008, 02:58 PM) *
Te mikor felvételizel!?

Ki? Én? Egyébként én már felvételiztem..1 éve túl vagyok rajta biggrin.gif
..mindenki azt kérdezi tőlem , hogy mi leszel ha nagy leszel..már nagyon unom ezt a kérdést biggrin.gif (mondjuk ki nem? xD)..amúgy meg nem tudom , hogy mi leszek..
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.