Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kitty
de mázlitok van!!
Én csak itthon ülve tudok szurkolni:)) amugy télleg gratula Niki!!
Ágica
Már várom a holnapot biggrin.gif kiváncsi vagyok az előadásodra Danny....amugy gratula Niki
Nísa
Sziasztok én is probálok itt lenni a fórumon ugyanis én is nagy rajnogó vagyok:) ,biggrin.gif:D sajni én csak a tv-ből nézhetem : (((( élőadásra nem engednek el a szüleim egyedül ,ők meg nem nagyon vannak oda érte de anyukám nézni:) örülök neki, hogy te élőben láthatod:) bárcsak én is látnám élőbe.......... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif de attol még szurkolok neki naon ,Hajrá Danny holnap tuti a tv elött leszek:D!!:)
Reby
Szia Danny!
Nagyon nagy rajongód vagyok,csak sajna nem tudok elmenni az előadásaidra mert a szüleim nem engednek el.... unsure.gif
Már várom a 19:30-ot! Kiválasztott!!!!És te leszel a legjobb!!
Bejelöltelek iwiw-en!!!!! wub.gif

a képemet csak neked készítettem!!!
Sok sikert az estéhez!Szurkolni fogook!!
Lehet tudni hogy hányadikként lész fel?
Sya!!! rolleyes.gif wub.gif
Sok sikert!!
Tücsi
IDÉZET(Niki_001 @ May 9 2008, 11:20 AM) *

Sziasztok!
Köszönöm! Igen,én nyertem el se hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif vááááááááááááááááááááá

Niki Gratulálok!!!!! Ugye elmeséled majd milyen volt élőben talizni Dannyvel??
Tök jó neked! Tényleg Gratula:)smile.gifsmile.gif rolleyes.gif
Reby
Szia!
Már várom az estét!
Képzel az egyik tengerimalacomat úgy neveztem el hogy Danny Blue!!! rolleyes.gif smile.gif wub.gif
Szurkolok és szavazni is fogok!!!!
rolleyes.gif
Zizi
Kotty ha fent vagy légyszi irj vmit, mert nem tudom hogy most mi a helyzet unsure.gif
Niki_001
IDÉZET(Tücsi @ May 10 2008, 08:46 AM) *
Niki Gratulálok!!!!! Ugye elmeséled majd milyen volt élőben talizni Dannyvel??
Tök jó neked! Tényleg Gratula:)smile.gifsmile.gif rolleyes.gif

Köszi szépen Tücsi!!!!! Persze,h mesélek majd smile.gif
Niki_001
Köszi szépen,MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!♥ smile.gif
Zizi
Segítség!!!!!!Elszúrtam gyerekek mert sztem nem fogom nézni az adást!!!!!!El vok tiltva!neeeeeee
DannyBlue
Szia Francy és a többiek, akik ma jönnek élőben drukkolni,

annyit kérek tőletek, hogy üljetek oda a többi Danny Blue rajongó közé nyugodtan, és ha hoztok transzparenst, azt közöttük nyugodtan felemelhetitek, és nem kell más rajongótáborok között ülni. Niki és Francy biztosan jön, remélem egymásra találtok, nemcsak a fórumon. :-)
Számtok Rátok este!

Gondolati üdvözlettel: Danny

Francy
Szia Danny !!

Óó,dejó smile.gif Valami jó hely,tényleg nem ártana,mert előző héten nem egészen ott ültünk.. biggrin.gif
Nagyon fogunk drukkolni,na meg persze szavazni.. wub.gif smile.gif
Számíthatsz Ránk !!
Kitty
Hát jo nektek és gratula wink.gif
Amugy zizi már mit csináltál??? Ez szívás de nagyon!! De könyörögd ki! Nálam ez mindíg bejön tongue.gif biggrin.gif
Nísa
Oh sad.gif ..azért azokra is számítasz aki nem tud elmeni az élő adásra?sad.gif
Zizi
Nem vok olyan talpnyaló hogy könyörögjek érte! angry.gif Meg amugyis csak sad.gif Fancsal sad.gif kavart be...(tudhatnád...) dry.gif Nem csináltam semmit...De király nektek, ott lesztek az adáson! wink.gif Amúgy grat. nektek, még1×!Én esetleg a döntőre megyek el de lehet,hogy még arra se...
U.I.: Jó estét, jó szurkolást! Szurkolok én is! rolleyes.gif

Na helló
Tücsi
Sok szerencsét ma estére Danny!!!! Veled vagyunk mindannyian. Szavazunk ezerrel!!!!!!!!!!
hajnal
Gratula!!! orulok, hogy ma este is sikeres voltal....szoritok a jovo hetre... olyan magabiztos vagy, hogy nem is feltelek wink.gif csakis te leszel a nyertes!!!!
Zizi
Jujjjj de yoo volt! Sikerült képernyő elé verekednem magam,nagyon jó voltál Danny, a jövő hétre előre is sok sikert!!!
Zizi
Yah és a mobilos malőrnél olyan cuki voltál, ez az egész annyira tetszett!Kár hogy nem tudtam ott lenni......
1szerüen király volt...
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 8 2008, 08:16 PM) *
Hát ja szerintem is!! Ma is mit csinált!! na de mindegy majd elmondom később nem ide kéne ezeket írni! dry.gif
képzeljétek írtam az info@danny-blue.com-ra és amikor meg megint beléptem a citromailba jött egy hülye levél attól a
malier daemontól hogy bizonyos okokból nem tudta elküldeni a levelet!! Fúú de pipa lettem! angry.gif csak én lehetek ilyen szerencsétlen wacko.gif

Kíváncsi lennék rá hogy mit művelt.... dry.gif
Nísa
Nekem is nagyon tetszett×))) naon ari voltál mikor eljátszottad h fölhívod magad×))) laugh.gif
Nagyon szurkoltam neked×)) És továbbra is beszavazott a közönség, ráadásul elsőre×)
Továbbra is hajráá!!! Már várom/várjuk a kövi adást, az már húzosabb lesz mert mindenki egyre jobbat fog előadni, elárulom h akik ben maradtak mind a kedvencem ,de föleg Danny×)
Sok sikert a felkészülésre!
wink.gif
Francy
Jujj Danny,hát ez fantasztikus volt,mint azt már mondtam biggrin.gif
Egyébként meg nagyon sokat szavaztunk mi is ott a stúdióba.. smile.gif
És tényleg nagyon aranyos volt az a telefonálós dolog wub.gif
Érdekes,hogy pont ezt akartam megkérdezni,hogy 'hogyan szoktál felkészülni',erre tessék,pont egy ilyen produkcióval készültél..szuper volt !! smile.gif
Sok sikert,és találkozunk jövőhéten is tongue.gif

Amúgy..Niki,te voltál az?? Mármint remélem igen,mert akkor tudod,miről beszélek.. biggrin.gif

Puszi és jóéjt Mindenkinek !! smile.gif
Ricsiii
jajj nagyon örülök danny hogy továbbjutottál nagyon joo voltál.!
Te leszel a kiválasztott!! wink.gif
najo8!
Anna
Jujj nagyon ügyes volt tegnap Danny!!!
És persze sokat szavaztam rá!!
Szerintem biztos hogy ő nyeri meg!!! biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 10 2008, 09:39 PM) *
Jujj Danny,hát ez fantasztikus volt,mint azt már mondtam biggrin.gif
Egyébként meg nagyon sokat szavaztunk mi is ott a stúdióba.. smile.gif
És tényleg nagyon aranyos volt az a telefonálós dolog wub.gif
Érdekes,hogy pont ezt akartam megkérdezni,hogy 'hogyan szoktál felkészülni',erre tessék,pont egy ilyen produkcióval készültél..szuper volt !! smile.gif
Sok sikert,és találkozunk jövőhéten is tongue.gif

Amúgy..Niki,te voltál az?? Mármint remélem igen,mert akkor tudod,miről beszélek.. biggrin.gif

Puszi és jóéjt Mindenkinek !! smile.gif

Igen,Danny nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!A telefonálós nagyon cuki volt!!!!!!!!!!! wub.gif Igen Francy,én voltam az laugh.gif
Francy
Megnyugodtam,hogy nem valaki teljesen idegen volt xD Vicces is lett volna.. biggrin.gif Bár ígyis az volt,szóval.. xD
Tweener
Szia Danny
Nagyon jók a mutatványaid.Te vagy a legjobb,és te leszel a Kiválasztott!!!!!
Sok szerencsét wink.gif
Kitty
Szia Danny!
Nagggyon szuper voltál! happy.gif A telefonálós dolog igen tetszett! tongue.gif biggrin.gif Télleg nagyon édi voltál! wub.gif Meg ne tudd meg menyire örültem amikor elsőre beválaszottak happy.gif ! Amúgy amikor leállt a dvd már azt hittem hogy el se fog indulni de szerencsére ez nem így volt. rolleyes.gif
De az a lényeg hogy király volt az egész......és nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reby
Szia Danny!
Nagyon tetszett a tegnapi produkciód! Nagyon király volt!
Az a telefonos dolog ...hát az is nagyon jó volt!!! wub.gif
Amikor beválasztottak elsőnek felugrottam az ágyból!!!!!
Nagyon nagyon nagyon jó voltál!!! rolleyes.gif smile.gif
A következő adás a döntő vagy a kövépdöntő lesz?
Hamarosan csinálok rólad egy honlapot!Majd megírom a címét!!
rolleyes.gif wub.gif Sok sikert továbbra is!! A jegyek ingyenesek?
Segíts léccy!!
Szia!! wub.gif smile.gif happy.gif
Tücsi
Danny király voltál tegnap:) Semmi kétségem, hogy ki fogja nyerni a műsort rolleyes.gif
Az olyan jó volt mikor a DVD-n az almát etted és persze, hogy a zacskóban is az volt.
Nagyon boldog vagyok, hogy döntős lettél. Teljesen megérdemelted!!!
Hajrá!!!!
Francy
Szia Reby !!

Igen,a jegyek ingyenesek smile.gif
Kitty
am Francy Niki milyen volt az élő adás???
Reby
Szia Danny!
Biztos hogy TE NYERED a műsort!
Ahogy ígértem csináltam rólad egy honlapot!
Itt a címe,kérlek Nézd meg! : www.danny.blue.site.5mp.eu
Nagyon Köszi és még egyszer GRAT a tegnapi műsorodhoz!!!
HI!! rolleyes.gif
Jutka
Kedves Danny! Nagy öröm számomra, hogy a döntőbe jutottál. A tegnapi előadásod is nagy meglepetés volt, izgalmas, érdekfeszítő.
A készülődésed felvétele a DVD-re izgalmassá tette az egész előadásodat. A névjegykártyáid egyik oldalán lévő tárgyak kiválasztása ott a szinpadon és a DVD-én, amit három nappal előbb vettél fel csodálatos volt. A DVD-n a szemüveges névjegykártya választását képzelted el és a szinpadon be is következett. smile.gif Aztán amikor a lezárt zacskók közül az almát választotta a sztár vendég, Te visszajöttél a DVD felvételen a kezedben az almával csodálatos volt. Gratulálok a nagyszerű bemutatódhoz.
Aztán gratulálok a segítő testvérednek is. smile.gif

Szeretettel üdvözöllek
Jutka

Reby
Szia!!
Bocsi de elírtam a honlapcímet!
Itt az erdeti: www.danny-blue-site.5mp.eu
Hy!! wub.gif
Jutka
IDÉZET(Reby @ May 11 2008, 09:41 AM) *
Szia Danny!
Biztos hogy TE NYERED a műsort!
Ahogy ígértem csináltam rólad egy honlapot!
Itt a címe,kérlek Nézd meg! : www.danny.blue.site.5mp.eu
Nagyon Köszi és még egyszer GRAT a tegnapi műsorodhoz!!!
HI!! rolleyes.gif

Szia Reby, megnéztem a honlapot. Először nem láttam semmit, de aztán az oldal alján megtaláltam, nagyon kedves Tőled. Ügyes vagy. A könnyebb elérhetőség miatt idehoztam a pontos címet.

http://danny-blue-site.5mp.eu/web.php?a=da...mp;o=0H1cadQRb_

Üdv.
Jutka
Francy
Kitty --> nagyon nagyon szuper volt- mint mindig smile.gif wub.gif
Leszámítva,hogy most nincs semmi hangom,a sok sikítozástól.. biggrin.gif
De megérte,és nagyon boldog vagyok,hogy Danny továbbjutott.. smile.gif
Nemtudom,ti hogy vagytok vele,de én azért sajnálom,hogy már csak egy adás van és vége.. sad.gif
Na de nembaj..ottleszek az egyéni estjeiden is,Danny !! smile.gif wub.gif
Kitty
Reby mnéztem az oldaladat! Eddig nagyon jo!
Kitty
Hát örülök hogy jól érezted magadat!! Én innen a tv mögül szurkoltam:))
Reby
Köszi Kitty!
Te is Danny fan vagy mi? Én is!!!
www.danny-blue-site.5mp.eu
Léccy Danny nézd meg!!
KÖszi!! rolleyes.gif wub.gif
Ha megnézed én leszek a világ legbioldogabb embere!! Léccy Danny írj a vendéggkönyvbe is!!
www.danny-blue-site.5mp.eu
rolleyes.gif
Jutka
IDÉZET(Jutka @ May 11 2008, 09:41 AM) *
Kedves Danny! Nagy öröm számomra, hogy a döntőbe jutottál. A tegnapi előadásod is nagy meglepetés volt, izgalmas, érdekfeszítő.
A készülődésed felvétele a DVD-re izgalmassá tette az egész előadásodat. A névjegykártyáid egyik oldalán lévő tárgyak kiválasztása ott a szinpadon és a DVD-én, amit három nappal előbb vettél fel csodálatos volt. A DVD-n a szemüveges névjegykártya választását képzelted el és a szinpadon be is következett. smile.gif Aztán amikor a lezárt zacskók közül az almát választotta a sztár vendég, Te visszajöttél a DVD felvételen a kezedben az almával csodálatos volt. Gratulálok a nagyszerű bemutatódhoz.
Aztán gratulálok a segítő testvérednek is. smile.gif

Szeretettel üdvözöllek
Jutka

Az ajándékom lemaradt. smile.gif

Zizi
Gyerekek eltömítitek a fórumot!!!!!Tegnaptol már 2 oldalt teleírtatok alig bírtam olvasni smile.gif
Amúgy Kotty sztem a DVD-s izé is direkt volt...
Mert Linda a kendőt választotta másodszor... happy.gif
Zizi
IDÉZET(Nísa @ May 10 2008, 11:13 PM) *
Nekem is nagyon tetszett×))) naon ari voltál mikor eljátszottad h fölhívod magad×))) laugh.gif
Nagyon szurkoltam neked×)) És továbbra is beszavazott a közönség, ráadásul elsőre×)
Továbbra is hajráá!!! Már várom/várjuk a kövi adást, az már húzosabb lesz mert mindenki egyre jobbat fog előadni, elárulom h akik ben maradtak mind a kedvencem ,de föleg Danny×)
Sok sikert a felkészülésre!
wink.gif

Ezzel én is így vagyok,pl. a Lui produkciója is tetszett,nemtudom hogy vagy miért blink.gif ,de a végén tudtam hogy Uri-t fogja megkérni ,hogy koccintson vele...
Amikor a műsorvezető kimondta Danny nevét felugrottam az ágyról és elkeztem ölelgetni a tesómat pedig épp fasírtban voltunk...
Az egész szupi volt smile.gif
Kitty
Nah zizi ezt a reakciót megnéztem voltna happy.gif mert tod hogy pont a tesódat:))
Am én is hasonlóképpen voltam biggrin.gif Nagyon örültem!
Pont elsőnek rolleyes.gif szuper
Am nagyon tetszett az egész mutatványa!
Vikkk
Hello Danny és mindenki!
A tegnapi előadásod nagyon szuper volt, viszont egyre szorosabb és keményebb a mezőny, azért reméljük te fogod nyerni. Szavaztunk is! Hajrá, további sok sikert! wink.gif
Shepi
Sziasztok biggrin.gif most regisztráltam ide nem is tudtam h van ilyen oldal csak beírtam google-ba mer már idegesített h mindenki kiröhög mert nézem Uri-t a tévébe és nem mek soha sehova velül szombat este biggrin.gif ...a hugom meg persze Lui rajongó... :S ez szörnyű ^^ biggrin.gif
am nyilván nem rizsázni jöttem ide hanem hogy leírjam sokan másokhoz hasonloan h mennyire szeretem Dannyt és h szurkolok neki és h számomra akkor is ő a kiválasztott tongue.gif
és hogyha ezt esetleg talán elolvassa akk 1 kicsinyke önbizalmat adjak neki.. és azt írhassam h sak így tovább smile.gif

Remélem ő tudja előre h ő fog nyerni mert én tudom smile.gif

További szép napot mindenkinek ^^
Nísa
Az én tesom is Lui rajongó×D:) mindig vitázunk h ki esen ki meg ilyesmi:) de én mindegyiket szeretem még Christian-t is ×D (csak azért mert ő még nem került szóba)biggrin.gif
koni
Öszintén szólva az összes produkció tetszett, de legjobban a mentális vásárlás, a boríték és a paint ball-os dolog, na azon tényleg baromira meglepődtem. Egyszerűen megmagyarázhatatlan. Ha már ilyen szntű megérzéseid vannak, véleményem szerint azt is tudod, ki lesz Uri Geller utódja. (Bár ezt szeritem az összes fórumozó tudja itt wink.gif ) Ha ennyire mosolyogtál az elődöntőn is végig, akkor valószínüleg.... rolleyes.gif Ekkora rajongótáborral nem is kétséges.

HAJRÁ DANNY, MEGNYERED!
Zizi
Ez csak részben kapcsolódik a témához, de Danny ha olvasod erre írj már vmit!
Azt szeretném kérdezni,ha már ennyi mindent megmondtál előre hogy így meg úgy lesz, azt is meg tudnád "jósolni" hogy mondjuk ki nyeri a Forma-1 es idei bajnokságot/vagy mondjuk a jövő heti futamot?

Köszi
koni
Danny! Jósold meg, hogy nő vagy férfi vagyok! Légyszi. laugh.gif tongue.gif wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.