Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Lara
Ne kérj elnését, nincs miért!
Shepi
IDÉZET(Lara @ Apr 3 2009, 10:17 AM) *
Itt hallottad a fórumon Shepi? De hisz mostanában nem ír ide. Vagy e-mail-ben? Krisztinek nincs iwiwje, azért volt érdekes nekem, hogy mégis hallotta. Én az iwiwről tudom. smile.gif

Nem, onnan gondolom, hogy amikor kaptam autogramka'rtya't e's azon az volt h ma'sodik e'vad...szval...
Shepi
IDÉZET(Lara @ Apr 3 2009, 02:11 PM) *
Szerintem is az még a tavaly októberi volt.

Nem arro'l besze'lek, mivel tavaly nya'ron tala'lkoztunk vele, ami igencsak tavaly okto'ber elo:tt volt...
Lara
Akkor már azon is rajta volt, hogy ebben az évben is lesz előadóestje? Mivel erről van most szó?
Kriszti
Tényleg, tavaly én is kaptam autogramkártyát, mint Shepi! biggrin.gif
Lara
Ha ott voltál csináltál Vele közös fotót, és ott vagy-e a címoldalon, ami itt kezdődik? smile.gif
Kriszti
Én nem voltam ott, csak kértem autogramkártyát, és küldött nekem egyet, mert meg adtam Neki a címemet, és arra küldte nekem.
Lara
De rendes volt Danny, hogy elküldte Neked! Ezt nagyon dicsérem! smile.gif
Shepi
Ma'r ha o" ku:ldte el xD
Lara
neki csak egy segítsége van, mégpedig az Asszisztense.
Kriszti
IDÉZET(Lara @ Apr 4 2009, 11:25 AM) *
De rendes volt Danny, hogy elküldte Neked! Ezt nagyon dicsérem! smile.gif

Ha majd talizok Vele, akkor megköszönöm. De biztos már elfelejtette, hogy küldött nekem!
Lara
Ha máskor is szoktál írni, akkor biztos nem felejtett el! Szerintem! és ráadásul Neki épp a memória és a koncentráció készség a titka, nagyon is jól fogja tudni. smile.gif
Kriszti
Remélem, de még sose látott engem, úgyhogy nem ismer még arcról!!
Lara
De a címedről fog megismerni és a nevedről wink.gif
Kriszti
Az igaz, látod!!! smile.gif
Lara
Mert ha Neked mindig válaszol az ,azért van, mert felismer, ládd nekem nem mindig ír smile.gif
Kriszti
Mert Téged felismer, igaz?? Azért ír Neked mindig..
Lara
de éppen ez az, hogy nekem nem szokott mindig írni, mert én már nem vagyok neki olyan közel a szívéhez, mint Te.
Kriszti
Áhh szerintem én sem vagyok olyan közel a szívéhez, mint Te!!! De azért nekem se tud mindig írni.
Lara
Akkor Neked se ír mindig vissza? dry.gif
Kriszti
De vissza ír, csak nem rögtön. És türelemmel szoktam várni az írására.
Lara
Akkor végül is azt írtad az előbb, hogy nem mindig ír vissza,vaz azt jelenti, hogy nem mindig szokott. Úgye?
Kriszti
Igen, így van!!
Lara
melyik az igaz?
Kriszti
Most teljesen össze zavartál engem!

Az az igaz, hogyha írok Neki, akkor nem rögtön kapok Tőle választ, hanem mondjuk 1 hét múlva, vagy annál több..
Lara
Igen ez attól függ.
Shepi
Szerintem egyiko:to:k se a'll ko:zel a szi've'hez.. xD

jesszus xD
Lara
Szerelmileg nem, de másképp kriszti már jobban ,mert tudja, hogy Ő milyen, és Danny jobban figyel rá, mint rám.
Kriszti
Na, ezt meg fogom Neki írni, hogy kire szokott jobban oda figyelni, mert azért nem csak mi vagyunk Neki!
Lara
Egyetértek Veled, ezt is leírhatod smile.gif
Kriszti
Jó, csak nálam mindig az az első, hogy megfogalmazzam amit akarok írni. Hirtelen nem tudok semmit se írni csak úgy!
Lara
Szerintem megfogalmazod és az bizti, hogy jó lesz. Megbízok Benned. smile.gif
Kriszti
Csak az időbe telik, amíg valamit meg kell fogalmaznom!!! Még nem tudom, hogy mit írjak amúgy.
Lara
Amit írtál azt kérdezd meg. Hogy kire tekint nagyobb figyelemmel, és ki az, akinek jobban válaszol, és, hogy milyen témáju levél az amit megválaszol.
Kriszti
Ezt kell Neki megírnom??
Lara
Így, de Rád bízom a döntésedet. smile.gif
Shepi
IDÉZET(Lara @ Apr 5 2009, 12:10 PM) *
Szerelmileg nem, de másképp kriszti már jobban ,mert tudja, hogy Ő milyen, és Danny jobban figyel rá, mint rám.

Ha't ha Te mondod....sztem ma'r nem annyira sza'mi'tunk neki, mint amikor a szavazatokat kellett ku:ldeni......hmm de e'rdekes...
Lara
Igazad van abban, de már sokan el is mentek innen, és régen voltak aktívak is itt a Fórumon. De azért D mégis törődik Velünk, mert fellép a TV-ben, és onnan is beszámol, amiről tud. smile.gif
Kriszti
IDÉZET(Lara @ Apr 6 2009, 05:18 AM) *
Így, de Rád bízom a döntésedet. smile.gif

Oké, majd meglátom, hogy mikor fogok írni Neki! Talán ezen a héten, vagy a jövő héten. smile.gif
Lara
Próbáld meg! Ne félj Tőle.
Kriszti
Nem is félek Tőle, én szívesen írok bármit ami eszembe jut..
Lara
Akkor rajat, írj bátran! smile.gif
Kriszti
Jó, akkor ma írni fogok Neki!! Rendben van???
Shepi
IDÉZET(Lara @ Apr 6 2009, 09:13 AM) *
Igazad van abban, de már sokan el is mentek innen, és régen voltak aktívak is itt a Fórumon. De azért D mégis törődik Velünk, mert fellép a TV-ben, és onnan is beszámol, amiről tud. smile.gif

Szerintem azzal h a tvben felle'p, csak maga'val to:ro"dik..
Kriszti
Lehet, hogy magával törődik, de legalább látjuk Őt!! biggrin.gif
Lara
Ha a rajongói nem lennének, akkor a TV-ben se láthatnánk. Úgy, hogy párhuzamos a dolog, mert nincs egymás nélkül meg a kettő, igazat mondok szerintetek-nos?
Kriszti
Szerintem ez igaz. Tegyük fel, ha nekem nem lennének rajongóim, akkor ők nem látnának a tv-ben!
Kriszti
Ez csak egy feltevés volt.
Lara
Azért jelenik meg a TV-ben, mert a rajongói igénylik, hogy lássák.
Shepi
IDÉZET(Lara @ Apr 7 2009, 06:18 AM) *
Azért jelenik meg a TV-ben, mert a rajongói igénylik, hogy lássák.

Ha't ez i'gy ele'g o:sszetett..mert Kiszel Tu:nde't senki nem ke'ri a tvbe sztem...Viszont igaz, hogy rajongo' ne'lku:l nincs szta'r, viszont, akkor is a szta'r dikta'l, e's ha o" egy ideig nem szerepel a tvbe, atto'l me'g lesznek rajongo'i, ( viszont Kiszel Tu:nde'nek nem lesz to:bb xD ).. e's amikor egy talkshow-ba megy szerepelni, vagy ilyenek, akkor aze'rt teszi, mert jo'l e'rzi maga't, e's nem aze'rt mert a rajongo'ira gondol...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.