Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 05:55 PM) *
Danny! Jósold meg, hogy nő vagy férfi vagyok! Légyszi. laugh.gif tongue.gif wink.gif

Jajjjjj ne má!!!ezzel kit gúnyolsz? tongue.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 05:57 PM) *
Jajjjjj ne má!!!ezzel kit gúnyolsz? tongue.gif

Senkit. rolleyes.gif Mert pasi vok. laugh.gif
koni
Nézd csak meg az email címem. wink.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 05:59 PM) *
Senkit. rolleyes.gif Mert pasi vok. laugh.gif

koni alapján nem erre tippeltem....de mindegy..... dry.gif mellow.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:01 PM) *
koni alapján nem erre tippeltem....de mindegy..... dry.gif mellow.gif

Tudom. laugh.gif Senki sem. wink.gif Konrád - Kunó (utálom) - Haverom által Koni. Ilyen egyszerű rolleyes.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:02 PM) *
Tudom. laugh.gif Senki sem. wink.gif Konrád - Kunó (utálom) - Haverom által Koni. Ilyen egyszerű rolleyes.gif

Amit a sztárszerelemröl írtál abból arra következtettem hogy lány vagy. D
A fiúk nem foglalkoznak ilyesmivel... wink.gif

Aúgy először azt hittem engem gúnyolsz ki a a Forma-1 es hozzászólás miatt...ma délután néztem és ezt már akkor eldöntöttem hogy megkérdem...
koni
Amúgy csak én érzem úgy, hogy az egyetlen pasi vagyok a fórumon? laugh.gif (Na nézzétek milyen megérzésem van laugh.gif ) JAAA unsure.gif Nem csak éééén. tongue.gif Itt van még Danny. biggrin.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:03 PM) *
Amit a sztárszerelemröl írtál abból arra következtettem hogy lány vagy. D
A fiúk nem foglalkoznak ilyesmivel... wink.gif

Höhh. Mármint mivel? biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:04 PM) *
Höhh. Mármint mivel? biggrin.gif

Háááááát ezzel a témával.Az egésszel.Azt hittem a pasik tojnak rá hogy mit szeretnek a csajok... cool.gif
koni
Egyébként, be kell, hogy valljam, hogy a "Danny a legjobb pasi" nevet viselő topikban olvasottakon nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Milyen jó! Azon kevesek között vagyok akik nem csak azért jönnek ide, hogy Danny-t nyalják falják dícsérjék (képletesen). biggrin.gif Megmerem kockáztatni, hogy csak én meg Zizi vagyunk az a kettő. biggrin.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:06 PM) *
Háááááát ezzel a témával.Az egésszel.Azt hittem a pasik tojnak rá hogy mit szeretnek a csajok... cool.gif

Én nem: wink.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:07 PM) *
Egyébként, be kell, hogy valljam, hogy a "Danny a legjobb pasi" nevet viselő topikban olvasottakon nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Milyen jó! Azon kevesek között vagyok akik nem csak azért jönnek ide, hogy Danny-t nyalják falják dícsérjék (képletesen). biggrin.gif Megmerem kockáztatni, hogy csak én meg Zizi vagyunk az a kettő. biggrin.gif

Kösz hogy nem sorolsz be azok közé...
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:07 PM) *

Kösz hogy nem srolsz be azok közé.

De Dannyre mint "jó pasi "-ra tekint mindenki aki itt van tehát én is...
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:07 PM) *
Kösz hogy nem sorolsz be azok közé...

Meg azt sem értem, hogy a sok tizenéves, miért álmodozik ilyenekről, hisz köztünk és Danny közt nagy a korkülönbség. (Igaz ez nem számít). De miért kell minden másodiknak verni magát. Az még nem lenne baj, ha csak anniyta mondana, hogy jól néz ki, vagy akármi. De ezek a sablonosnak számító "belédestem" szövegek... :S
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:10 PM) *

Jó. De te nem írsz ilyeneket "Hűűű beléestem"
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:10 PM) *

Khmmm... Khmmm... xD
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:10 PM) *
Meg azt sem értem, hogy a sok tizenéves, miért álmodozik ilyenekről, hisz köztünk és Danny közt nagy a korkülönbség. (Igaz ez nem számít). De miért kell minden másodiknak verni magát. Az még nem lenne baj, ha csak anniyta mondana, hogy jól néz ki, vagy akármi. De ezek a sablonosnak számító "belédestem" szövegek... :S

Hát számítani lehet arra hogy azonnal "beléesnek" a csajszik....(és le is írják)na jó én is írtam ilyesmit hogy jól néz ki megsatöbbi.....De erröl tudom hogy rajongás az egész... wink.gif
És honnan veszed hogy számít a korkülönbség??!Itt már nem számít semmi....
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:12 PM) *
Hát számítani lehet arra hogy azonnal "beléesnek" a csajszik....(és le is írják)na jó én is írtam ilyesmit hogy jól néz ki megsatöbbi.....De erröl tudom hogy rajongás az egész... wink.gif

Írtam, hogy igaz ez nem számít. wink.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:12 PM) *

Azt írhatja, hogy jól néz ki, de hogy szerelmes belé, na AZT nem.
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:11 PM) *
Khmmm... Khmmm... xD

Hát most na!.....Ez is benne van...
A >Danny a legjobb pasi< ,vagy mi a címe annak af topicnak,oda szerinted most mit írjunk??Hogy szörnyű volt a produkciód,vagy mi? tongue.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:14 PM) *
Azt írhatja, hogy jól néz ki, de hogy szerelmes belé, na AZT nem.

HÁT AZT NEM. szerintem hülyeség.
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:14 PM) *
Hát most na!.....Ez is benne van...
A >Danny a legjobb pasi< ,vagy mi a címe annak af topicnak,oda szerinted most mit írjunk??Hogy szörnyű volt a produkciód,vagy mi? tongue.gif

Neeem. biggrin.gif A Khmm khmm rám vonatkozott wink.gif Meglepő de nem érdekelnek a pasik. tongue.gif Ki gondolta volna laugh.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:13 PM) *
Írtam, hogy igaz ez nem számít. wink.gif

Tudom , tudom....vakegér....
koni
Szegény Danny... Mindig ugyanarra jön ide. biggrin.gif Már írni se mer. xD
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:15 PM) *
Neeem. biggrin.gif A Khmm khmm rám vonatkozott wink.gif Meglepő de nem érdekelnek a pasik. tongue.gif Ki gondolta volna laugh.gif

Pfffffff.......xD wink.gif
Csajszikra értettem... D
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:17 PM) *
Pfffffff.......xD wink.gif
Csajszikra értettem... D

Tudom. biggrin.gif Csak kukacoskodtam. biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:17 PM) *

Jah hát azt láttam...xD
koni
Hűűűű... Egyszer történt velem valami ilyen 6. érzékes dolog izé-bizé, de szerintem olyan hülyeség... biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 04:17 PM) *

Sziasztok!

Látom amiket írtok,és teljesen igazatok van!!!!! Olyan úgyse lehet,h vki szerelmes lesz 1 olyas valakibe,akivel még nem is találkozott!!!!!!!! Én tegnap találkoztam vele először,és elmondhatom nagyon közvetlen és aranyos!!!!!!!!!!!! smile.gif
koni
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:19 PM) *

Sziasztok!

Látom amiket írtok,és teljesen igazatok van!!!!! Olyan úgyse lehet,h vki szerelmes lesz 1 olyas valakibe,akivel még nem is találkozott!!!!!!!! Én tegnap találkoztam vele először,és elmondhatom nagyon közvetlen és aranyos!!!!!!!!!!!! smile.gif

A műsor ideje alatt nyilvánult ez meg?
Zizi
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:19 PM) *

Sziasztok!

Hát ja!
Olyan mint 1 normális ember.És ezzel nem akarom Danny-t sérteni ,de ugyanolyan ember mint mi, azt leszámítva,hogy vannak képességei.Dehát mindenki másban jó.
Niki_001
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 04:21 PM) *

Nem! Tőle vettem át a jegyemet! smile.gif Utána 1 kicsit beszélgettünk biggrin.gif
koni
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:22 PM) *
Nem! Tőle vettem át a jegyemet! smile.gif Utána 1 kicsit beszélgettünk biggrin.gif

Húúú öcsém.. biggrin.gif Te nyerted a jegyet?
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:22 PM) *
Hát ja!
Olyan mint 1 normális ember.És ezzel nem akarom Danny-t sérteni ,de ugyanolyan ember mint mi, azt leszámítva,hogy vannak képességei.Dehát mindenki másban jó.

Én semmiben. tongue.gif
Niki_001
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 04:22 PM) *
Húúú öcsém.. biggrin.gif Te nyerted a jegyet?

Igen,én nyertem biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:21 PM) *

Szerintem ott amikor személyesen átvette Danny-től a jegyet....(ha jól tudom így volt)
Biztos autogramosztás,satöbbi.satöbbi......
koni
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:24 PM) *

Jü neked. biggrin.gif Én is elmennék. biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 04:24 PM) *
Szerintem ott amikor személyesen átvette Danny-től a jegyet....(ha jól tudom így volt)
Biztos autogramosztás,satöbbi.satöbbi......

Igen,így volt Zizi smile.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:23 PM) *
Én semmiben. tongue.gif

Hát ha nem hiszel magadban az sem jó. Vmiben te is jó vagy.Ez biztos.
Ha mondjuk én mégsem akkor az alvásrekordommal én biztos...... rolleyes.gif wink.gif tongue.gif
koni
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:24 PM) *

És milyen magas Danny?biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:25 PM) *
Igen,így volt Zizi smile.gif

Azt nem láttam mikor írtam,hogy már kibeszéltétek a témát DDD wink.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:27 PM) *

észlény laugh.gif
Niki_001
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 04:27 PM) *

Magas!! én vagyok 170 cm,ő biztos van v 185 cm biggrin.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:27 PM) *
észlény laugh.gif

Most mi van? laugh.gif Itt nem lehet csak értelmes dolgokat kérdezni? laugh.gif
Zizi
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:28 PM) *
Magas!! én vagyok 170 cm,ő biztos van v 185 cm biggrin.gif

Úristen!!!!!!!Akkor milyen magas lehet Christian!!!!!!!!!jesszus.... huh.gif unsure.gif
Niki_001
De én most megyek!!! Sziasztok!!!!!!
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:29 PM) *
Most mi van? laugh.gif Itt nem lehet csak értelmes dolgokat kérdezni? laugh.gif

Jóvammmmmmmá!csak viccelek...nemminthaénértelmeslennék... rolleyes.gif wink.gif tongue.gif
Niki_001
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 04:29 PM) *
Úristen!!!!!!!Akkor milyen magas lehet Christian!!!!!!!!!jesszus.... huh.gif unsure.gif

Christian qrva magas biggrin.gif
koni
IDÉZET(Zizi @ May 11 2008, 06:29 PM) *

Látja a szutykot a toronóra tetején. laugh.gif
koni
IDÉZET(Niki_001 @ May 11 2008, 06:29 PM) *
De én most megyek!!! Sziasztok!!!!!!

Szió
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.