Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kriszti
Az biztos. De én már olyan rég voltam itt!!!! Úristen!! El sem hiszem!!! Vajon mikor tudunk újra itt beszélgetni??!!
Piró
IDÉZET(Kriszti @ Jul 22 2010, 10:31 PM) *
Az biztos. De én már olyan rég voltam itt!!!! Úristen!! El sem hiszem!!! Vajon mikor tudunk újra itt beszélgetni??!!

Jó kérdés. Nem nagyon van semmi történés Danny Blue ügyben.
Mondjuk láttam valamit egy könyvesboltban. Egy könyv volt. Mily meglepő. A borítóján Danny Blue volt látható, de nem ő írta. Belelapoztam és kiderült, hogy a szakmai lektor volt ő. Na ezt adjátok össze.
Piró
IDÉZET(Piró @ Aug 30 2010, 06:01 PM) *
Jó kérdés. Nem nagyon van semmi történés Danny Blue ügyben.
Mondjuk láttam valamit egy könyvesboltban. Egy könyv volt. Mily meglepő. A borítóján Danny Blue volt látható, de nem ő írta. Belelapoztam és kiderült, hogy a szakmai lektor volt ő. Na ezt adjátok össze.

MEgint láttam a könyvet egy másik könyvesboltban is. A címe: Beszédes hazugságok. smile.gif
Piró
Emlékeztek, volt szó itt a fórumban, hogy a Vastag Csabi jelentkezett az X-faktorba, aki előtte a Popdarálóban volt és milyen helyes. Nos, megnyerte. biggrin.gif Olyan boldog vagyok. Végre nyer valaki valamit, akinek én drukkolok.
Kriszti
Én nem is emlékszem.. de amúgy én is nagyon drukkoltam a Csabinak!!! Nagyon örültem, hogy ő nyerte meg!!!! :-) Tényleg!
Kriszti
Amúgy úgy jól vettem észre, már nem tudom megváltoztatni a képemet meg az aláírásomat?? Mert már nagyon uncsinak tartom a képet, de főleg az aláírást!!!! angry.gif
Valaki más olasz énekest szeretnék feltenni, de nem tudok!!!! Ti biztosan nem ismeritek, de egyet azért elmondok róla. Itt él 23 éve Magyarországon. Ja és magyarul is tud beszélni!! :-)
Piró
Azt nem figyeltem, hogy meg tudom-e változtatni a képemet, mert hónapok óta egy árva lélek sem ír ide. Kihalt ez a fórum, pedig jó volt.
Különben jó, hogy írtál. Tegnap sikerült találkoznom a Csabival és olyan jó volt. Annyira kedves és olyan jó hangja van. smile.gif
Kriszti
Na, és hol találkoztatok? Mesélj, olyan kíváncsi vagyok! smile.gif
Piró
IDÉZET(Kriszti @ Mar 15 2011, 08:32 PM) *
Na, és hol találkoztatok? Mesélj, olyan kíváncsi vagyok! smile.gif

Egy étteremben voltunk. Ott volt egy vacsoraest. Fél órát énekelt, de előtte lehetett tőle autogramot kérni, utána meg lehetett vele fényképezkedni. smile.gif Nagyon kedves volt, mindenkinek a szemébe nézett, minden kérdésre válaszolt. Abszolút nem lehet egy szavam sem, mert tényleg mindenkinek a kedvében akart járni és maximálisan a lehető legjobbat nyújtani. Készült fénykép is. smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.