Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Szilvi
MIND A HARMAN UGYESEK VOLTATOK!
DE AMIKOR MONDTA SOMOGYI ZOLTAN AZT HOGY...URI GELLER UTODJA...A KIVALASZTOTT.......................DANNY BLUE
AKKOR AZT MONDTAM [size="6"][/size]IGEN
Akkor derult ki igazan, hogy neked drukkoltam valojaban! Es hogy TE vagy a kivalasztott!
DE MEGERDEMELTED!
SZIVBOL GRATULALOK smile.gif ES KIVANOK SOK SIKERT AZ ELETBEN!
Kizu
sejtelmes sármőr... rolleyes.gif
Sandy
IDÉZET(Kizu @ May 18 2008, 07:18 PM) *
sejtelmes sármőr... rolleyes.gif

Ezen a szövegen mindig annyit nevettem, akárhányszor elmondták...Szerintem olyan hülyén hangzik laugh.gif
Iza
de van benne igazság! 'Danny Blue a sejtelmes sármőr!' tiszta jól hangzik! rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif wink.gif rolleyes.gif
Shepi
Igen... tényleg sztem már idegesítette is 1 kicsit h semmi mást nem tudtak rá kitalálni.. elvégre nem a külseje miatt volt ott... xD

Rendes olyan mint Kimi az iceman xD
Iza
laugh.gif laugh.gif
Shepi
DE tényleg.. pedig Kimi nem is olyan...csak sokan nem tudják...
Iza
hát igen! rolleyes.gif
Shepi
Pedig állítólag a magánéletbe tiszta humorbomba xD
Kizu
Szerintem is van benne igazság. És nem is hangzik hülyén! angry.gif laugh.gif Szerintem aranyos! tongue.gif
Shepi
ezzel egyetértek.. tongue.gif
Kizu
Ajánlom is! laugh.gif
Shepi
biggrin.gif
Iza
smile.gif
Shepi
Kizu tudtad h ez az idézet logikailag ellent mond a mentalistákkal? tongue.gif
Kizu
Igen Shepi, tudtam... laugh.gif De épp azért írtam ki, mert akiknek nincs ilyen képességük, azok attól még nem számítanak tudatlanabb, vagy... hogy mondjam... alacsonyabb embereknek. Nem? De ha úgy gondoljátok, hogy bántó idézet, akkor nyomban kitörlöm. Nem akarok miatta balhét. blink.gif
Iza
sztem maradhat nyugodtan az idézet! rolleyes.gif
Shepi
Jaj dehogyis ohmy.gif
NEhogy azt hidd hogy majd itt én fogom eldönteni h kinek milyen idézet van kint biggrin.gif
csak pont így megláttam h képesség meg ilyenek.. biggrin.gif.. és gondolam mondok vmit.. tongue.gif
Iza
laugh.gif
Shepi
biggrin.gif
Kizu
Oksa! tongue.gif Amúgy sztem, ha Danny rontott is volna valamit, még nem süllyedt volna lejjebb. Elvégre így is rengeteget bizonyított. Valamint senki sem tökéletes!
Jahj, azt nagyon bírtam mikor újra kellett indítania a lejátszót. EGy kis technikai probléma! rolleyes.gif
Iza
xD rolleyes.gif rolleyes.gif
Shepi
IDÉZET(Kizu @ May 19 2008, 01:52 PM) *
Oksa! tongue.gif Amúgy sztem, ha Danny rontott is volna valamit, még nem süllyedt volna lejjebb. Elvégre így is rengeteget bizonyított. Valamint senki sem tökéletes!
Jahj, azt nagyon bírtam mikor újra kellett indítania a lejátszót. EGy kis technikai probléma! rolleyes.gif

szerintem az direkt volt... különben a Zitának nem lett vna alkalma hogy a kendőt válassza...

am meg igaza volt a Breinernek.. nem a produkció a döntő.. az csak addig számított amíg Uri védettséget adott... minden a nézőkön múlik vagyis unsure.gif .... már csak múlott huh.gif
Iza
igen-igen! rolleyes.gif
Shepi
mindenesetre így is jó úgyis már nem is ez a lényeg ... smile.gif
Iza
biggrin.gif
Shepi
lassan mennem kéne tanulni.. xD
Iza
jaja nekem is! huh.gif
anyám most szólt be,hogy menjek! sad.gif
Shepi
sad.gif
Iza
sad.gif sad.gif sad.gif
Magic Girl
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 04:10 PM) *
Meg azt sem értem, hogy a sok tizenéves, miért álmodozik ilyenekről, hisz köztünk és Danny közt nagy a korkülönbség. (Igaz ez nem számít). De miért kell minden másodiknak verni magát. Az még nem lenne baj, ha csak anniyta mondana, hogy jól néz ki, vagy akármi. De ezek a sablonosnak számító "belédestem" szövegek... :S

Én is ilyen voltam tizenévesen. Szerintem egy kicsit irigy vagy Dannyre, nem? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Amúgy meg tényleg jó pasi. Köztem meg Danny közt csak 2 év van, mit szólsz hozzá???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Haa beléestek, hát beléestek..ennyi... tongue.gif tongue.gif
Ash
IDÉZET(Magic Girl @ May 19 2008, 05:01 PM) *
Én is ilyen voltam tizenévesen. Szerintem egy kicsit irigy vagy Dannyre, nem? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Amúgy meg tényleg jó pasi. Köztem meg Danny közt csak 2 év van, mit szólsz hozzá???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

akkor neked nagyobb esélyed lenne nála mint egy tizenévesnek wink.gif
puszikaaaa
Iza
valószínű! laugh.gif
Nísa
De am egyik iwiw es Danny-s club-on ki van írva h Hargitai Beával jár.. unsure.gif
Iza
Igen ezt már én is hallottam! unsure.gif
De hát már régóta ismerik egymást szóval ha téll együtt vannak akor biztos boldogok!(remélem) rolleyes.gif
Avgirl
Szia Danny!Mindvégig neked szurkoltam és remélem így mostmár még több fellépésed lesz és eljössz Békésre is:P Remélem!!!!!(L)

Nah puxx
Iza
rolleyes.gif
iza27
IDÉZET(Magic Girl @ May 19 2008, 05:01 PM) *

Hamár mindenki,akkor én is tongue.gif . Köztem meg Danny között meg 1 év van.... én nyertem laugh.gif (Vicc)
Shepi
IDÉZET(Nísa @ May 19 2008, 06:19 PM) *
De am egyik iwiw es Danny-s club-on ki van írva h Hargitai Beával jár.. unsure.gif

-.- ' Tejjó Isten... huh inkább nem írok semmit semmi közöm hozzá xD:..
Iza
hát ja!ez csak Danny dolga! unsure.gif ohmy.gif
Shepi
cc demér pont.. xD áhhh
Iza
unsure.gif
Shepi
jó h itt szídtam nemrég xD
Iza
xD
de mostmár én nem tudom hogy még együtt vannak vagy nem!mert láttam egy interjút ahol azt mondták mind2-ten hogy a sok utazás miatt nem folytatják a kapcsolatot! unsure.gif
Shepi
Hát ők tudják.... biggrin.gif
iza27
a kiváncsiaknak laugh.gif http://www.storyonline.hu/hirek/danny_blue/8027/
Shepi
IDÉZET(iza27 @ May 20 2008, 03:08 PM) *

megnéztem 1 videót amiben az ilyen dolgokról is volt szó Dannyvel kapcsolatban többek között Beáról és róla is de sajnos ehhezs semmi kiözöm xD..
De megnáéztem 1 másikat amiben ki kellett találni h Danny gondolt vkire és h az hány éves és ezt nem hiszem el megint kitaláltam.... ohmy.gif
azt 5-s táskát is kitaláltam xD ez nem igaz xD
már kezdem idegesíteni magam tongue.gif
Iza
Ne idegesítsd magad!Ez jóóóóóóóóóóó! biggrin.gif SHEPI-MENTALISTA!xDDDD smile.gif
Shepi
Ancsiii Shepi Hercegnő
( tongue.gif )
Mentalista
Iza
rolleyes.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.