Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Niki_001
Sziasztok!

Igen Nisa,már kész rajongó tábora van Danny-nek!!!!!!! biggrin.gif Ebbe én is beletartozom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif Nagyon remélem,hogy ő fogja megnyerni a Kiválasztott címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/font]
Kitty
Hát ja zizi egyetértek tongue.gif laugh.gif laugh.gif teljesen igazad van wink.gif
Kitty
kéne valami chat-et is berakni:))de azt gondolom mindenki tudja hogy minek smile.gif laugh.gif
jenny
A múlt szombati előadás nekem is nagyot tetszett!!!Annyira jó volt az egész!!Szerintem mindenki azt hitte hogy elrontottad az egészet,közben pedig nem.Nagyon szuper volt!!!Remélem te fogsz nyerni én szurkolok neked!!!!!
ThE MaDNeSS
Hello Danny!

Én neked szurkolok és remélem te leszel Uri Geller utódja!Az utolsó produkciód nagyon tetszett:)Én télleg azt hittem hogy elrontottad.
Francy
Szerintem mindenki azt hitte smile.gif
Danny nagyon jó színész- ahogy ezt Uri is megmondta.. smile.gif
Mellesleg nagyon kedves is !! wub.gif biggrin.gif
Anna
Én már nagyon kiváncsi vagyok hogy mit fog Danny mutatni szombaton!!! biggrin.gif
Hajrá Danny!!!!!
Kitty
Sőt nemcsak kedves......sorolhatnánk mi azt még, nem???happy.gif Nekem eddig a paint-ball-os mutatványod tetszett a legjobban wub.gif sleep.gif . Az nagyon király volt. És én is kíváncsi vagyok hogy most szombaton mit fogsz előadni.
Csak így tovább mert eddig Te voltál a legkirályabb!!!! laugh.gif
Francy
Bizony Kitty biggrin.gif Egyszerűen tökéletes.. wub.gif smile.gif
Nekem mindegyik nagyon tetszett !! És várom már a köv. adást smile.gif

Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 06:58 PM) *
Bizony Kitty biggrin.gif Egyszerűen tökéletes.. wub.gif smile.gif
Nekem mindegyik nagyon tetszett !! És várom már a köv. adást smile.gif

Igen,jól mondjátok!!!!Danny,maga a megtestesült tökély!!!!!!!!!!!!!! wub.gif tongue.gif biggrin.gif
Francy
Ezt már nem is lehet fokozni.. biggrin.gif
SZERETÜNK DANNY ÉS NAGYON SZURKOLUNK NEKED !!! wub.gif smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 6 2008, 07:09 PM) *
Ezt már nem is lehet fokozni.. biggrin.gif
SZERETÜNK DANNY ÉS NAGYON SZURKOLUNK NEKED !!! wub.gif smile.gif

xDDDDDDD Teljesen egyetértek veled!!!!!!!
Danny veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Francy
Nah most erre mit írhatnék még?? biggrin.gif
A lényeg,h mindenki szavazzon jó sokat.. tongue.gif
Niki_001
Na Szia Francy,én megyek!
És köszi a válaszokat!!!!!!! Jó éjt mindenkinek!!!pusssz
Francy
Neked is Szia smile.gif Jóéjt és szép álmokat !! smile.gif Puszii
kiscsiko
Sziasztok!
Lányok elárasztjuk Őt bókokkal:)
Danny!
gondolkodtam azon,hogy ha van 2 ember aki tud egymás gondolataiban olvasni, ugyan úgy tud beszélgetni is egymással gondolatban!? ohmy.gif biggrin.gif
Tücsi
Sziasztok.

Én is Dannynek szurkolok természetesen. Nagyon remélem, hogy ő fogja megnyerni!!!! Mindig szavazok, mert Danny lenyűgöző!
Niki_001
Hát igen!!! Danny a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Zizi
Háááááát én a paintballosnál szívesen lettem volna Magdi helyébe....xD
Levettél mindenkit a lábáról az biztos....Ez is mentalizmus? rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Zizi @ May 7 2008, 12:02 PM) *
Háááááát én a paintballosnál szívesen lettem volna Magdi helyébe....xD
Levettél mindenkit a lábáról az biztos....Ez is mentalizmus? rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif

Hát Zizi, én is lettem volna Magdi helyébe!!!!!!!!!!!!:DSzerintem is mindenkit levett a lábáról!!!!!!!! wub.gif biggrin.gif
kiscsiko
lányok sztem jó lenne egy kis bemutatkozás ki kicsoda hány éves!?NEM? laugh.gif blink.gif
Kitty
na szal akkor kezdem én: Gondolom a nevem tudjátok:)) és 14 vok! ti??? Am sztem mindenki lenne Magdi helyébe.....De figyuzzatok, tudjátok van az a játék a főoldalon....mivan akkor ha hozzánk jön el Danny!! Úristen tiszta ciki lenne...Szerintem meg se bírnék szólalni:)))ti hogy lennétek vele??Jaa am kihagytam hogy zizi + én egy suliba vagyunk!!
Niki_001
Na akkor én is írok magamról! Nikinek hívnak,gondolom ezt ti is kitaláltátok xD 16 éves vagyok és Miskolcon élek! Szeretem a Forma1-et,a jó filmeket és szeretek a haverokkal lógni! smile.gif Hát szerintem én se tudnék megszólalni a döbbenettől xD
Röviden ennyi rólam biggrin.gif
kiscsiko
én meg folytatom!:)
Bogi vagyok, a bébimmel vagyok itthon ezért sajnos nem tudok elmenni a felvételekre dry.gif Bár volt szerencsém már jó sokszor abban a stúdióban lenni biggrin.gif L
Láttam iwiwen is hirdetett Danny egy játékot!szerencsés aki megnyeri happy.gif
kiscsiko
megelőztek és még be sem fejeztem:P
Üllőn élek és 20 éves vagyok. wink.gif
Niki_001
Milyen kihalt most a fórum! huh.gif sad.gif
kiscsiko
én is vártam h írtok,magammal nem szeretek beszélgetni! rolleyes.gif
Niki_001
IDÉZET(kiscsiko @ May 8 2008, 02:39 PM) *
én is vártam h írtok,magammal nem szeretek beszélgetni! rolleyes.gif

amúgy,én is azt vártam h majd ti írtok biggrin.gif
Kitty
Na akkor dobjunk be egy jó témát!!mondjuk....fúú nem is tudom unsure.gif sleep.gif Semmi ötletem sincs!Dobj be valami témát Danny!! biggrin.gif wub.gif
Zizi
IDÉZET(Kitty @ May 7 2008, 12:28 PM) *
na szal akkor kezdem én: Gondolom a nevem tudjátok:)) és 14 vok! ti??? Am sztem mindenki lenne Magdi helyébe.....De figyuzzatok, tudjátok van az a játék a főoldalon....mivan akkor ha hozzánk jön el Danny!! Úristen tiszta ciki lenne...Szerintem meg se bírnék szólalni:)))ti hogy lennétek vele??Jaa am kihagytam hogy zizi + én egy suliba vagyunk!!

Én meg folytattam volna ha ez a barom Maca nem kapcsolta volna ki a gépem angry.gif , miközben írtam!Pont Kittyel 1 időben irtunk és 1 más mellet ültünk a számtech teremben, és pont én ültem kívül ugyhogy "véletlenül" Maca LÁBA ügyébe került az a gomb... dry.gif De már kidühöngtem magam emiatt ugy hogy leirom a dolgokat amiket akartam wink.gif .Szóval szintén 14 mint Kitty, és mint tudjátok 1 a sulink...jövőre viszont már nem! sleep.gif (sajna)
És Kotty bizti hogy ide a világvégére nem jön el Danny, pont hozzánk sad.gif ,úgyhogy nyugi nem lesz itt semmilyen égés........ ph34r.gif

Amugy Malac(maca) totál hü.. wacko.gif
Kitty
Hát ja szerintem is!! Ma is mit csinált!! na de mindegy majd elmondom később nem ide kéne ezeket írni! dry.gif
képzeljétek írtam az info@danny-blue.com-ra és amikor meg megint beléptem a citromailba!!!!! jött egy hülye levél attól a
malier daemontól hogy bizonyos okokból nem tudta elküldeni a levelet!! Fúú de pipa lettem! angry.gif csak én lehetek ilyen szerencsétlen wacko.gif
Reby
Sya Danny!!
Hajrá Danny!!!
Te vagy a legjobb!!!
Minden szombaton nézem a mutatványaidat és nagyon tetszenek!!!
wink.gif rolleyes.gif
A Mult szombati mutatványodnál az hitten h elrontottad! mellow.gif De sikerült!!Nagyon klaszsz volt!!!
Ha lehet írnál az e-mailomra?
roxy.xy@freemail.hu
Köszi!! rolleyes.gif
Kitty
IDÉZET(Reby @ May 8 2008, 06:30 PM) *
Sya Danny!!
Hajrá Danny!!!
Te vagy a legjobb!!!
Minden szombaton nézem a mutatványaidat és nagyon tetszenek!!!
wink.gif rolleyes.gif
A Mult szombati mutatványodnál az hitten h elrontottad! mellow.gif De sikerült!!Nagyon klaszsz volt!!!
Ha lehet írnál az e-mailomra?
roxy.xy@freemail.hu
Köszi!! rolleyes.gif

szerintem reby inkább írj te neki!!
Anna
Mindjárt itt a szombat!!!
Nagyon várom!!!
Hajrá Danny!!! biggrin.gif
kiscsiko
sziasztok!
Niki,gratula a nyereményedhez,ha jól láttam Te nyertél igaz? laugh.gif wink.gif
Niki_001
IDÉZET(kiscsiko @ May 9 2008, 10:20 AM) *
sziasztok!
Niki,gratula a nyereményedhez,ha jól láttam Te nyertél igaz? laugh.gif wink.gif

Sziasztok!
Köszönöm! Igen,én nyertem el se hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif vááááááááááááááááááááá
Nísa
mit nyertél?biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Nísa @ May 9 2008, 02:12 PM) *
mit nyertél?biggrin.gif

Jegyet, a holnapi Kiválasztottba! biggrin.gif
Niki_001
Szia Danny,
Holnap találkozunk!!!!!! tongue.gif biggrin.gif
Francy
Látod látod Niki,én megmondtam,hogy a pozitív gondolkodás,mindennél fontosabb xD wub.gif
Örülök,hogy te nyertél.. smile.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 9 2008, 04:06 PM) *
Látod látod Niki,én megmondtam,hogy a pozitív gondolkodás,mindennél fontosabb xD wub.gif
Örülök,hogy te nyertél.. smile.gif

Igen Francy,te megmondtad!!!!!!!! Köszönöm szépen,én is örülök h nyertem!! biggrin.gif Lehet h tali lesz holnap biggrin.gif
Francy
Hát nagyon remélem.. (L) biggrin.gif
Jajj,már úgy várom biggrin.gif

Am. már megint csak mi ketten vagyunk itt.. xD
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 9 2008, 04:09 PM) *
Hát nagyon remélem.. (L) biggrin.gif
Jajj,már úgy várom biggrin.gif

Am. már megint csak mi ketten vagyunk itt.. xD

Hát én is várom!!!!! Látod mindig kettesben hagynak minket!!!!!! biggrin.gif xD
Francy
Nem mondom,hogy nemjó,de akkor is.. sad.gif Danny igazán itt maradhatott volna tongue.gif
Niki_001
Danny hatására,mindjárt többen leszünk biggrin.gif
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 9 2008, 04:12 PM) *
Nem mondom,hogy nemjó,de akkor is.. sad.gif Danny igazán itt maradhatott volna tongue.gif

Látod,Danny újra itt van köztünk biggrin.gif
Francy
Csak beszélnünk kell róla,és már teljesül is.. biggrin.gif Hmm.. xD
Niki_001
IDÉZET(Francy @ May 9 2008, 04:14 PM) *
Csak beszélnünk kell róla,és már teljesül is.. biggrin.gif Hmm.. xD

Látod,látod biggrin.gif
Reby
Sya Danny!!
Nagyon tetszenek a produkcióid , és szerintem te vagy a legjobb!!!!
Bejelöltelek IWIW-en is!! rolleyes.gif
e-mailom: roxy.xy@freemail.hu
Sok sikert továbbra is és szurkolok!!
Hajrá!!
Szija!! rolleyes.gif
kiscsiko
sziasztok!
én is megvagyok ám,csak a törpém lefoglal egész nap biggrin.gif
jó szórakozást holnapra Niki és ha hazaértél kérünk beszámoló!!! wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.