Yourmind56
Apr 9 2008, 03:17 PM
Szerintem Danny Blue volt a leghitelesebb, így, hogy már mind a 10 versenyzőt láttam. A héten kíváncsi vagyok mit fognak mutatni. Elég jó ez a fórum, remélem beindul lassan.
Üdv: Yourmind
Magic Girl
Apr 11 2008, 12:49 PM
Nekem is nagyon tetszett az előadása! Kíváncsi vagyok én is a továbbiakra!
Nísa
Apr 15 2008, 04:32 PM
Huu nekem nagyon tetszik a műsor:) én nagyon szurkolok Danny Blue-nak , hogy ő legyen Uri Geller utódja

Az a mentális vásárlás nagyon tetszett×))) Kiváncsi vagyok hogy szombaton mit láthatunk majd töle ^^
Nálatok történt már a műsor alatt valami különös? én bármenyire szeretném de sose történik semmi még a kanál se moccan meg:D ^^ de sebaj

SOK SIKERT DANNY!!!!:)))))
DannyBlue
Apr 15 2008, 06:00 PM
IDÉZET(Nísa @ Apr 15 2008, 03:32 PM)

Huu nekem nagyon tetszik a műsor:) én nagyon szurkolok Danny Blue-nak , hogy ő legyen Uri Geller utódja

Az a mentális vásárlás nagyon tetszett×))) Kiváncsi vagyok hogy szombaton mit láthatunk majd töle ^^
Nálatok történt már a műsor alatt valami különös? én bármenyire szeretném de sose történik semmi még a kanál se moccan meg:D ^^ de sebaj

SOK SIKERT DANNY!!!!:)))))
Sziasztok, örülök, hogy tetszenek a mutatványaim, legközelebb 26-án lépek újra színpadra.
Gondolati üdvözlettel: Danny
Nísa
Apr 16 2008, 07:51 PM
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 15 2008, 05:00 PM)

Sziasztok, örülök, hogy tetszenek a mutatványaim, legközelebb 26-án lépek újra színpadra.
Akkor majd nagyon drukkolunk neked Danny×))) ^^
Magic Girl
Apr 17 2008, 05:45 PM
Én is kíváncsian várom, hogy mit fog még nekünk mutatni Danny! Velem még nem történt semmi különös a műsor alatt, de anyuéknál állítólag leesett a kanál a tv tetejéről, öcsém meg elhajlította a kanalat! Szegénynek remegett keze-lába!
Niki_001
Apr 22 2008, 04:25 PM
Sziasztok! Szerintem Danny a legtehetségesebb a mentalisták között!!!! Nagyon ügyes!! Én is kiváncsi vagyok,hogy mit fog előadni!
Csak így tovább! Hajrá Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivett
Apr 26 2008, 09:37 PM
Hát ez eszméletlen volt! Irtó kiváncsi vagyok, hogy mi van abban a borítékban. Úgy érzem túl messze van a jövő szombat, addig csak ezen fogok agyalni
Jutka
Apr 27 2008, 12:51 PM
Kedves Danny gratulálok az eddigi "Kiválasztott" c. műsorban látott produkcióidhoz.
Együtt vagyunk veled minden egyes alkalommal. Biztos vagyok abban, hogy a további üzeneteid is hatnak majd a kedves ismerőseimre.
A honlapodhoz gratulálok!
Szeretettel küldöm ezt a csodás orchideát.
Jutka
Jutka
Apr 27 2008, 12:56 PM
Kedves Fórum szerkesztő!
Javasolom, hogy mindig az utolsó hozzászólás legyen a lap első helyén.
Üdvözlettel
Jutka
Jutka
Apr 27 2008, 12:58 PM
Jutka
Apr 27 2008, 01:02 PM
IDÉZET(Nísa @ Apr 16 2008, 06:51 PM)

Akkor majd nagyon drukkolunk neked Danny×))) ^^
Nálunk elindult a drága Mamacika karórája, ami már két éve nem járt. Pár napig ketyegett, aztán megint áll.
Jutka
Apr 27 2008, 01:05 PM
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 15 2008, 05:00 PM)

Danny kedves láttunk, nagyszerű és csodálatos voltál. Hatott az üzeneted, sokan szavaztak Rád.
Kíváncsian várjuk mi van a borítékban.
Szeretettel
Jutka
Jutka
Apr 27 2008, 01:07 PM
IDÉZET(Ivett @ Apr 26 2008, 08:37 PM)

Hát ez eszméletlen volt! Irtó kiváncsi vagyok, hogy mi van abban a borítékban. Úgy érzem túl messze van a jövő szombat, addig csak ezen fogok agyalni

Mi is kíváncsian várjuk.
Niki_001
Apr 27 2008, 04:06 PM
Sziasztok! Hát,a tegnapi mutatvány egyszerűen fantasztikus volt!!!!!!!! Danny,mint mindig nagyon ügyes volt!!!!!!!!! Nagyon hatott az üzenete,mert vagy 10 SMS-t küldtem!
Kiváncsian várom a következő színpadra lépését!!!!!!!! HAJRÁ DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
regica
Apr 28 2008, 12:59 PM
sziasztok!!
én is kb 10-15-sms-t elküldtem nagyon drukkoltam neki!!! nagyon örülök hogy benntmaradt szupi volt a kisérlete.
Vikkk
Apr 29 2008, 08:37 PM
Üdv.Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk az új műsorodra! Haverokkal nézzük és nagyon szurkolunk , küldünk majd egy pár sms-t! 100% hogy nem fogsz kiesni!!! Sok sikert!!!
DannyBlue
Apr 30 2008, 02:02 PM
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy drukkoltok, most a hétvégére valami igen különleges dologgal készülünk, persze egy része már nyílt titok... a boríték!
Bízom benne, hogy tetszeni fog, nyugodtan írjátok majd meg a véleményeiteket!
Elég sűrű így a hét, de remélem hogy majd lesz még időm írni!
Gondolati üdvözlet
Danny
Nísa
Apr 30 2008, 07:39 PM
Szia Danny!

Én is továbbra is naon szurkolok neked×) Hát én is nagyon kiváncsi vagyok h mi van a boritékban:D nem soká szombat és megtudjuk ^^ jaj de várom már:)
Nísa
Apr 30 2008, 08:59 PM
Danny ezt a képet neked szerkesztettem remélem tetszik×)
Nísa
May 1 2008, 08:22 PM
DannyBlue
May 2 2008, 06:40 AM
Kedves Nisa!
Nagyon köszönöm, ki is rakom az iwiwre! Mit szólsz?!
Danny
Danny:)
May 2 2008, 12:54 PM
Én is nagyon kiványcsi vok mi lesz most szombaton! Nézni fogom mindenképp! HAJRÁ DANNY!!! Te vagy Uri utódja!!!
Nísa
May 2 2008, 01:52 PM
IDÉZET(DannyBlue @ May 2 2008, 05:40 AM)

Kedves Nisa!
Nagyon köszönöm, ki is rakom az iwiwre! Mit szólsz?!
Danny
Szia Danny!

Nagyon örülök neki , hogy kirakod iwiwre!:) ezekszerint fenn vagy?

az tök jó.
Én nagyon szeretek ilyen képeket összeszerkeszteni egy ilyen kezdő zenekarnak is csináltam egyett nagyon tetszett nekik, célom az h az legyen majd a CD-jükön az előborító... hát kitudja×D:) ^^..
csináltam neked mégegyett nagyon hasonló az előzőhöz csak más a kép rólad és szöveg is más:) sajnos nem tudom ide kirakni nem engedi:(
.
Kiváncsi lennék valamire ugye te belelátsz mások gondolatába, és este azon tűnödtem h akkor te mások álmába is beletudsz nézni/ill látni?
Nagyon várom szombaton a Kiválasztottot-at továbbra is nagyon szurkolni fogok neked!
Nisa
Jutka
May 2 2008, 07:01 PM
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 30 2008, 01:02 PM)

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy drukkoltok, most a hétvégére valami igen különleges dologgal készülünk, persze egy része már nyílt titok... a boríték!
Bízom benne, hogy tetszeni fog, nyugodtan írjátok majd meg a véleményeiteket!
Elég sűrű így a hét, de remélem hogy majd lesz még időm írni!
Gondolati üdvözlet
Danny
Szia kedves Danny!
Már értesítettem az ismerőseimet, hogy holnap nézzék a produkciódat. Kívácsian várjuk a boríték titkát.
Szeretettel
Jutka
Atesz
May 3 2008, 08:46 PM
Hello!
Hát elképesztő!!!
2008.05.03 szombati műsort megnéztem, eddig nem láttam mert nem érdekelt.
Ám most nagyon eltaláltad.
Nagyon tetszik, ahogyan adod önmagad.
Danny sok sikert a továbbiakhoz!!
Uri neked üzenem, hogy már meg van a kiválsztott!
Vikkk
May 3 2008, 09:10 PM
Üdv.
Danny, nagyon szuper volt az előadás. Őszintén szólva én is elkenődtem, amikor úgy nézett ki, hogy elrontottad, de aztán amikor a végén újraellenőriztetted a borítékot már tudtam hogy nem lesz gond. Azt szeretném megkérdezni, hogy valamiféle fellépésed lesz e valahol máshol, vagy autógramm kártyát hogy lehetne szerezni? Gratulálok a műsorodhoz!
Ui.: Uri Gellernek téged kellett volna felmentenie! Meg hogy erőteljesebbeket vár el tőled, mintha ő tudna ilyet! Nah mind1 szuper volt!
Nísa
May 3 2008, 09:25 PM
Gatulálok Danny nagyon jó voltál

^^ nagyon paráztam , hogy ki fog kiesni. Sajnálom azért a Mátét neki is szukoltam:(
Ricsiii
May 3 2008, 09:31 PM
Danny te voltál a legjobb mint mindig!
Ágica
May 3 2008, 09:55 PM
Szia Danny, nagyon jó volt a mai műsor is, pont mint a többi. Nagyon drukkoltam neked és nem hiába

,sok sikert továbbra is!
Jutka
May 3 2008, 09:56 PM
Dani, nagyon izgultunk ma este, azt hittük nem sikerült a produkciód, de aztán csodás vége volt. 
Gratulálunk, várjuk a sikeres folytatást.
nójci
May 4 2008, 01:01 AM
Szerintem is Danny volt a legjobb az este folyamán...
további sok sikert...
én Dannyval vok:D remélem te is

:D:d
Niki_001
May 4 2008, 10:16 AM
Sziasztok!
Én is nagyon beijedtem,hogy Danny mutatványa nem sikerült és őszintén szólva nagyon sajnáltam! A végén örültem,hogy tényleg sikerült!!!!!
A mutatvány elképesztő volt,mint mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danny nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És igen,a kiválasztott már megvan!!!!!!!!! 
Hajrá DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beverly
May 4 2008, 11:08 AM
Szia Danny!
Nagyon tetszettek az eddigi mutatványaid! A tegnapi közepénél kicsit meglepődtem, de aztán minden jóra fordult
Kitartást és sok erőt a folytatáshoz
Kismonos
May 4 2008, 11:47 AM
Szia Danny!
Te vagy a kedvencem, már az első mutatványodnál nagyon megfogtál, hihetetlen vagy. A Műsor után nem tervezgetsz előadásokat, vagy valami saját műsor, stb?Mert ha nem is mind1ikre te a legtöbbre biztos elmennék!
Hajráa Danny!!
kitti
May 4 2008, 12:08 PM
sziasztok, szia Danny. nagyon gratulálok a tobvábbjutásodhoz. egy kérédsem lenne , amit nem értek:hol voltál eddig??????
válaszolj kérlek. szia
kitti
Ágica
May 4 2008, 08:58 PM
Szia Danny,azt szeretném tudni, h legközelebb mikor lesz a "Nem félsz, ha megtudom?" című előadásod, mert nagyon megszeretném nézni
Tom Attorney
May 4 2008, 09:46 PM
Heló mindenkinek!
Danny, minden produkciód zseniális volt!

Először én is elhittem, hogy elrontottad, de amikor mondtad, hogy emlékszünk-e arra a borítékra, akkor azonnal rájöttem, hogy mi is a helyzet... Nagyon szép volt, grat!
hajnal
May 5 2008, 02:52 PM
Nagyon szurkolunk neked Erdelybol is!!! huhhhh.....turelmetlenul varom ujra szombatot..te vagy a legjobbbbbbb!!!!!
Anna
May 5 2008, 06:15 PM
Sziasztok!
Én nagyon szurkolok Dannynek hiszen ő a legjobb!!!
Nagyon remélem hogy ő fogja megnyerni hiszen nagyon ügyes!!!
Továbbra is sok szerencsét!!!
Kitty
May 5 2008, 06:53 PM
Hello Danny!
Szerintem is te vagy a legjobb! 1000-el szurkolunk neked és remélem te nyered mag a kiválasztottat.
Zizi
May 5 2008, 07:02 PM
Hella Danny! Nagyon bírlak , az 1. adásban te voltál a legjobb, a rajz király volt!Remélem te nyered meg a Kiválasztottat /ha rajtam múlna biztos

./
Az legutóbbi adásban totál beijedtem

hogy elcseszted a mutatványt de megkönnyebbültem mikor kiderült mi van a borítékban.
Tehát csak így tovább,szurkolunk!
DannyBlue
May 5 2008, 07:02 PM
Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy ennyien szurkoltatok! Bízom benne, hogy a továbbiakban is velem tartotok. A héten még ugyan nem tudom mit fogtok látni, de próbálok majd valami érdekeset kitalálni!
Megyek is, mert még sok levélre kell válaszolnom!
Gondolati Üdv
Danny
Zizi
May 5 2008, 07:04 PM
Jah és te vagy a legjobb pasi bár ezt nem ide kéne írnom...
Lora
May 5 2008, 07:08 PM
Persze,bízhatsz bennünk! Baromi jó voltál Szombaton!!!
gréta
May 5 2008, 07:32 PM
Hello,
Én is bízom benne hogy te nyered meg mert fogadtam valakivel hogy nyersz.akit ismersz..mindegy

Hajrá!
Ja és akkor nyer ha szavaztok,tehát szavazzatok Dannyre!!
Üdv:Grétii
kiscsiko
May 6 2008, 07:35 AM
Sziasztok!
Danny,szeretnék gratulálni Neked az eddig elért sikereidhez,remélem még sokáig láthatunk a képernyőn
Hihetetlen amit csinálsz,szinte felfoghatatlan számomra hogy is vagy képes erre, egész bele tudok borzongani:P
Én is kíváncsi vagyok hogy mikor lesz ested,szívesen megnézném!
további sok sikert
sanyi
May 6 2008, 10:45 AM
Kedves Danny!
Nagyon jó volt az előző heti produkciód. Igaz nálam még kanál, meg semmi sem hajolt meg. Minden esetre én szoktam rögzíteni minden adást a Kiválasztottból. Nem is tudom miért. Talán, mert volt már adás amit nem néztem és nagyon nehéz volt visszanéznem. Ilyen a Dalnokok Ligája.
Úgyhogy sok szerencsét, drukkolunk a családommal ( anyu, apu, tesóim) neked az Uri Geller utódja címért.
Remélem te nyered.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.