Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Danny
Danny Blue Fórumja > A Kiválasztott > Vélemények
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Yourmind56
Szerintem Danny Blue volt a leghitelesebb, így, hogy már mind a 10 versenyzőt láttam. A héten kíváncsi vagyok mit fognak mutatni. Elég jó ez a fórum, remélem beindul lassan.

Üdv: Yourmind
Magic Girl
Nekem is nagyon tetszett az előadása! Kíváncsi vagyok én is a továbbiakra!
Nísa
Huu nekem nagyon tetszik a műsor:) én nagyon szurkolok Danny Blue-nak , hogy ő legyen Uri Geller utódja rolleyes.gif Az a mentális vásárlás nagyon tetszett×))) Kiváncsi vagyok hogy szombaton mit láthatunk majd töle ^^
Nálatok történt már a műsor alatt valami különös? én bármenyire szeretném de sose történik semmi még a kanál se moccan meg:D ^^ de sebaj tongue.gif SOK SIKERT DANNY!!!!:)))))
DannyBlue
IDÉZET(Nísa @ Apr 15 2008, 03:32 PM) *
Huu nekem nagyon tetszik a műsor:) én nagyon szurkolok Danny Blue-nak , hogy ő legyen Uri Geller utódja rolleyes.gif Az a mentális vásárlás nagyon tetszett×))) Kiváncsi vagyok hogy szombaton mit láthatunk majd töle ^^
Nálatok történt már a műsor alatt valami különös? én bármenyire szeretném de sose történik semmi még a kanál se moccan meg:D ^^ de sebaj tongue.gif SOK SIKERT DANNY!!!!:)))))

Sziasztok, örülök, hogy tetszenek a mutatványaim, legközelebb 26-án lépek újra színpadra.

Gondolati üdvözlettel: Danny
Nísa
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 15 2008, 05:00 PM) *
Sziasztok, örülök, hogy tetszenek a mutatványaim, legközelebb 26-án lépek újra színpadra.

Akkor majd nagyon drukkolunk neked Danny×))) ^^
Magic Girl
Én is kíváncsian várom, hogy mit fog még nekünk mutatni Danny! Velem még nem történt semmi különös a műsor alatt, de anyuéknál állítólag leesett a kanál a tv tetejéről, öcsém meg elhajlította a kanalat! Szegénynek remegett keze-lába! wink.gif
Niki_001
Sziasztok! Szerintem Danny a legtehetségesebb a mentalisták között!!!! Nagyon ügyes!! Én is kiváncsi vagyok,hogy mit fog előadni! rolleyes.gif Csak így tovább! Hajrá Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
Ivett
Hát ez eszméletlen volt! Irtó kiváncsi vagyok, hogy mi van abban a borítékban. Úgy érzem túl messze van a jövő szombat, addig csak ezen fogok agyalni smile.gif
Jutka
Kedves Danny gratulálok az eddigi "Kiválasztott" c. műsorban látott produkcióidhoz. biggrin.gif
Együtt vagyunk veled minden egyes alkalommal. Biztos vagyok abban, hogy a további üzeneteid is hatnak majd a kedves ismerőseimre.

A honlapodhoz gratulálok!

Szeretettel küldöm ezt a csodás orchideát.
Jutka
Jutka
Kedves Fórum szerkesztő!

Javasolom, hogy mindig az utolsó hozzászólás legyen a lap első helyén.

Üdvözlettel
Jutka
Jutka
IDÉZET(Niki_001 @ Apr 22 2008, 03:25 PM) *
Sziasztok! Szerintem Danny a legtehetségesebb a mentalisták között!!!! Nagyon ügyes!! Én is kiváncsi vagyok,hogy mit fog előadni! rolleyes.gif Csak így tovább! Hajrá Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif

Mi is nagyon várjuk már, engem is nagyon érdekel, hogy mit érez meg Danny?
Jutka
IDÉZET(Nísa @ Apr 16 2008, 06:51 PM) *
Akkor majd nagyon drukkolunk neked Danny×))) ^^

Nálunk elindult a drága Mamacika karórája, ami már két éve nem járt. Pár napig ketyegett, aztán megint áll.
Jutka
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 15 2008, 05:00 PM) *

Danny kedves láttunk, nagyszerű és csodálatos voltál. Hatott az üzeneted, sokan szavaztak Rád.
Kíváncsian várjuk mi van a borítékban. rolleyes.gif

Szeretettel
Jutka
Jutka
IDÉZET(Ivett @ Apr 26 2008, 08:37 PM) *
Hát ez eszméletlen volt! Irtó kiváncsi vagyok, hogy mi van abban a borítékban. Úgy érzem túl messze van a jövő szombat, addig csak ezen fogok agyalni smile.gif

Mi is kíváncsian várjuk. rolleyes.gif
Niki_001
Sziasztok! Hát,a tegnapi mutatvány egyszerűen fantasztikus volt!!!!!!!! Danny,mint mindig nagyon ügyes volt!!!!!!!!! Nagyon hatott az üzenete,mert vagy 10 SMS-t küldtem! laugh.gif tongue.gif Kiváncsian várom a következő színpadra lépését!!!!!!!! HAJRÁ DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
regica
sziasztok!!
én is kb 10-15-sms-t elküldtem nagyon drukkoltam neki!!! nagyon örülök hogy benntmaradt szupi volt a kisérlete.

Szaszu
Sziasztok!
Én is irtóra kíváncsi vagyok, hogy vajon mit is rejt az a bizonyos boríték. Pontosan ilyen borítékban kaptam meg a felvételi eredményemet is, de persze... ezt is majd csak május 7.-én (persze a szülinapomon, ami tökéletesen el lesz rontva, unsure.gif hogyha nem vesznek fel, de sebaj...) kapok csak kézhez. angry.gif dry.gif huh.gif De ez persze nem tartozik ide, csak úgy megjegyzem... rolleyes.gif
Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a köv. produkciód! Már alig várom a szombatot és drukkolunk neked a haverokkal együtt!
Nagyon-nagyon DRUKK neked, a haverok nevében is!!!!!!!! Szaszu smile.gif wink.gif
Vikkk
Üdv.Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk az új műsorodra! Haverokkal nézzük és nagyon szurkolunk , küldünk majd egy pár sms-t! 100% hogy nem fogsz kiesni!!! Sok sikert!!!
DannyBlue
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy drukkoltok, most a hétvégére valami igen különleges dologgal készülünk, persze egy része már nyílt titok... a boríték!
Bízom benne, hogy tetszeni fog, nyugodtan írjátok majd meg a véleményeiteket!
Elég sűrű így a hét, de remélem hogy majd lesz még időm írni!

Gondolati üdvözlet

Danny
Nísa
Szia Danny! smile.gif
Én is továbbra is naon szurkolok neked×) Hát én is nagyon kiváncsi vagyok h mi van a boritékban:D nem soká szombat és megtudjuk ^^ jaj de várom már:)
Nísa
Danny ezt a képet neked szerkesztettem remélem tetszik×) rolleyes.gif
Nísa
rolleyes.gif
DannyBlue
Kedves Nisa!

Nagyon köszönöm, ki is rakom az iwiwre! Mit szólsz?! smile.gif

Danny
Danny:)
Én is nagyon kiványcsi vok mi lesz most szombaton! Nézni fogom mindenképp! HAJRÁ DANNY!!! Te vagy Uri utódja!!! wink.gif
Nísa
IDÉZET(DannyBlue @ May 2 2008, 05:40 AM) *
Kedves Nisa!

Nagyon köszönöm, ki is rakom az iwiwre! Mit szólsz?! smile.gif

Danny

Szia Danny! smile.gif

Nagyon örülök neki , hogy kirakod iwiwre!:) ezekszerint fenn vagy?smile.gif
az tök jó.
Én nagyon szeretek ilyen képeket összeszerkeszteni egy ilyen kezdő zenekarnak is csináltam egyett nagyon tetszett nekik, célom az h az legyen majd a CD-jükön az előborító... hát kitudja×D:) ^^..
csináltam neked mégegyett nagyon hasonló az előzőhöz csak más a kép rólad és szöveg is más:) sajnos nem tudom ide kirakni nem engedi:(
.
Kiváncsi lennék valamire ugye te belelátsz mások gondolatába, és este azon tűnödtem h akkor te mások álmába is beletudsz nézni/ill látni?
Nagyon várom szombaton a Kiválasztottot-at továbbra is nagyon szurkolni fogok neked!

Nisa
Jutka
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 30 2008, 01:02 PM) *
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy drukkoltok, most a hétvégére valami igen különleges dologgal készülünk, persze egy része már nyílt titok... a boríték!
Bízom benne, hogy tetszeni fog, nyugodtan írjátok majd meg a véleményeiteket!
Elég sűrű így a hét, de remélem hogy majd lesz még időm írni!

Gondolati üdvözlet

Danny

Szia kedves Danny!

Már értesítettem az ismerőseimet, hogy holnap nézzék a produkciódat. Kívácsian várjuk a boríték titkát. smile.gif

Szeretettel
Jutka
Atesz
Hello!
Hát elképesztő!!!
2008.05.03 szombati műsort megnéztem, eddig nem láttam mert nem érdekelt.
Ám most nagyon eltaláltad.
Nagyon tetszik, ahogyan adod önmagad.
Danny sok sikert a továbbiakhoz!!
Uri neked üzenem, hogy már meg van a kiválsztott!
Vikkk
Üdv.

Danny, nagyon szuper volt az előadás. Őszintén szólva én is elkenődtem, amikor úgy nézett ki, hogy elrontottad, de aztán amikor a végén újraellenőriztetted a borítékot már tudtam hogy nem lesz gond. Azt szeretném megkérdezni, hogy valamiféle fellépésed lesz e valahol máshol, vagy autógramm kártyát hogy lehetne szerezni? Gratulálok a műsorodhoz! wink.gif

Ui.: Uri Gellernek téged kellett volna felmentenie! Meg hogy erőteljesebbeket vár el tőled, mintha ő tudna ilyet! Nah mind1 szuper volt!
Nísa
Gatulálok Danny nagyon jó voltál smile.gif ^^ nagyon paráztam , hogy ki fog kiesni. Sajnálom azért a Mátét neki is szukoltam:(smile.gif
Ricsiii
Danny te voltál a legjobb mint mindig! wink.gif smile.gif
Ágica
Szia Danny, nagyon jó volt a mai műsor is, pont mint a többi. Nagyon drukkoltam neked és nem hiába biggrin.gif ,sok sikert továbbra is!
Jutka
Dani, nagyon izgultunk ma este, azt hittük nem sikerült a produkciód, de aztán csodás vége volt. smile.gif
Gratulálunk, várjuk a sikeres folytatást.
nójci
Szerintem is Danny volt a legjobb az este folyamán...

további sok sikert...
én Dannyval vok:D remélem te is tongue.gif biggrin.gif:D:d
Niki_001
Sziasztok!

Én is nagyon beijedtem,hogy Danny mutatványa nem sikerült és őszintén szólva nagyon sajnáltam! A végén örültem,hogy tényleg sikerült!!!!! smile.gifA mutatvány elképesztő volt,mint mindig!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danny nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És igen,a kiválasztott már megvan!!!!!!!!! smile.gif
Hajrá DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beverly
Szia Danny!

Nagyon tetszettek az eddigi mutatványaid! A tegnapi közepénél kicsit meglepődtem, de aztán minden jóra fordult tongue.gif
Kitartást és sok erőt a folytatáshoz rolleyes.gif
Kismonos
Szia Danny!
Te vagy a kedvencem, már az első mutatványodnál nagyon megfogtál, hihetetlen vagy. A Műsor után nem tervezgetsz előadásokat, vagy valami saját műsor, stb?Mert ha nem is mind1ikre te a legtöbbre biztos elmennék!
Hajráa Danny!! rolleyes.gif
kitti
sziasztok, szia Danny. nagyon gratulálok a tobvábbjutásodhoz. egy kérédsem lenne , amit nem értek:hol voltál eddig??????
válaszolj kérlek. szia
kitti
Ágica
Szia Danny,azt szeretném tudni, h legközelebb mikor lesz a "Nem félsz, ha megtudom?" című előadásod, mert nagyon megszeretném nézni smile.gif
Tom Attorney
Heló mindenkinek!

Danny, minden produkciód zseniális volt! smile.gif Először én is elhittem, hogy elrontottad, de amikor mondtad, hogy emlékszünk-e arra a borítékra, akkor azonnal rájöttem, hogy mi is a helyzet... Nagyon szép volt, grat! rolleyes.gif
hajnal
Nagyon szurkolunk neked Erdelybol is!!! huhhhh.....turelmetlenul varom ujra szombatot..te vagy a legjobbbbbbb!!!!!
Anna
Sziasztok!
Én nagyon szurkolok Dannynek hiszen ő a legjobb!!!
Nagyon remélem hogy ő fogja megnyerni hiszen nagyon ügyes!!!
Továbbra is sok szerencsét!!! wink.gif
Kitty
Hello Danny!
Szerintem is te vagy a legjobb! 1000-el szurkolunk neked és remélem te nyered mag a kiválasztottat. biggrin.gif rolleyes.gif
Zizi
Hella Danny! Nagyon bírlak , az 1. adásban te voltál a legjobb, a rajz király volt!Remélem te nyered meg a Kiválasztottat /ha rajtam múlna biztos tongue.gif./
Az legutóbbi adásban totál beijedtem sad.gif ohmy.gif hogy elcseszted a mutatványt de megkönnyebbültem mikor kiderült mi van a borítékban.
Tehát csak így tovább,szurkolunk! wink.gif
DannyBlue
Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy ennyien szurkoltatok! Bízom benne, hogy a továbbiakban is velem tartotok. A héten még ugyan nem tudom mit fogtok látni, de próbálok majd valami érdekeset kitalálni!

Megyek is, mert még sok levélre kell válaszolnom!

Gondolati Üdv

Danny biggrin.gif
Zizi
Jah és te vagy a legjobb pasi bár ezt nem ide kéne írnom...
Lora
Persze,bízhatsz bennünk! Baromi jó voltál Szombaton!!! rolleyes.gif
Nísa
Húh Danny már kész rajongói táborod van itt a fórumon:D és ráadásul nem csak itt tongue.gif smile.gif
Már kiváncsi vagyok, a szombati előadásodra sok sikert a felkészülésre ×)
Kiváncsi lennék valamire az előadásaid folyamán kiderült h nagyon jók a megérzéseid. Ezekszerint azt is megtudnád érezni , hogy kifogja megnyerni a kiválsztottat nem?smile.gif Edig probálkoztál ezel, hogy megtud? Vagy inkább hagyod h magától derüljön ki?smile.gif Én is szeretném h olyan jók legyenek a megérzéseim mint neked!:) Te mit csináltál , hogy neked ilyen jók? Vele születtél?
Ha tudsz válaszolni megköszönöm, de ha nem az se baj. tongue.gif De azért én örülnék neki.
HAJRÁÁÁ DANNY , ÍGY TOVÁBB!!! MI SZURKOLUNK NEKED 10000000-rel×D
gréta
Hello,

Én is bízom benne hogy te nyered meg mert fogadtam valakivel hogy nyersz.akit ismersz..mindegy wink.gif Hajrá!
Ja és akkor nyer ha szavaztok,tehát szavazzatok Dannyre!!

Üdv:Grétii
kiscsiko
Sziasztok!
Danny,szeretnék gratulálni Neked az eddig elért sikereidhez,remélem még sokáig láthatunk a képernyőn biggrin.gif
Hihetetlen amit csinálsz,szinte felfoghatatlan számomra hogy is vagy képes erre, egész bele tudok borzongani:P
Én is kíváncsi vagyok hogy mikor lesz ested,szívesen megnézném!
további sok sikert wink.gif
sanyi
Kedves Danny!

Nagyon jó volt az előző heti produkciód. Igaz nálam még kanál, meg semmi sem hajolt meg. Minden esetre én szoktam rögzíteni minden adást a Kiválasztottból. Nem is tudom miért. Talán, mert volt már adás amit nem néztem és nagyon nehéz volt visszanéznem. Ilyen a Dalnokok Ligája.

Úgyhogy sok szerencsét, drukkolunk a családommal ( anyu, apu, tesóim) neked az Uri Geller utódja címért.

Remélem te nyered.

A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.