Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képességek
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Képességek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kitty
IDÉZET(Shepi @ May 17 2008, 04:47 PM) *
Én azt nem értem h abban a házban mért halt meg az összes macskánk vmi miatt... pedig sok volt...
Nagyon szerettem az összes cicánk de tényleg egy szenvedés volt már mind1iket megsirattam és már elegem is volt 1 kicsit az egyik macskánk mikor meghlt nem is tudom akkor pont nem vtam otthon de 1 ideheje már szenvedett... aztán mentem ki a wcre és ott volt még a kis tálka kajával meg a vízes tálka is... és jöttem ki wcről és hallottam 1 olyan hangot amikor a kaja már teljesen elfogy a tálból és a macska olyan erővel nyalogatja a tál alját h az mocorog és furcsa hangot ad ki...
a konyhába fel volt kapcsolva a villany és ugye hallottam ezt a hangot és megfordultm a tányér tök üres volt és csak 1 árnyékot láttam hirelen eltűnni...de az árnyék nem a falon volt inkább csak 1 nagy homályos sötét dolog a levegőben a földön...
erre az ajtón kaparó hangokat hallottam, nagylevegő és kinyitottam erre beszaladt a 3 hónapja eltűnt macskám ( aki mellesleg nemtudom hol telelt )
bejött rámnézett és nemtom olyan szúrós szemmel nézet mintha meg akart vna támadni... nemtudtam mást csinálni nem engedte h hozzáérjek pedig kölyökkora óta az enyém volt velem aludt meg ilyenek.... így hát kiengedtem az ajtón és soha többé nem láttam se őt se a másik macskám még árnyékát se.....

Úristen kész horror lehet az a ház...én a te helyedben be se mertem volna menni oda ohmy.gif ohmy.gif
Shepi
Énis nagyon utáltam azt hittem ezek a furcsa szellemes árnyas mindenféle dolgok végigkísérnek majd mindenhol... de amint elköltöztünk onnan már csak ritkán fordulnak elő ilyenek velem
egyrész jó.. mert nem kell félnem mindenféle dologtól másrészt nemtudom mert vagy velem van a baj és már lehet hogy nincs meg az a képességem és ezt azért sajnálom 1 kicsit...
Vikkk
Sziasztok.

Durvábbnál durvább sztorikat olvashatunk ebben a topicban! Velem szerencsére még sose fordult elő ilyen ha így elgondolkodom. Képzeljétek viszont hogy kipróbáltuk a sulyeltüntetős kísérletet és bevált. Haverjaimmal dobáltuk egymást pedig senki se volt olyan húú de könnyű. Én is elég gyakran hallok esténként hangokat... Volt már olyan hogy lufik durrantak ki, berobbant a hangfal, lecsapodott a kuka teteje és sok más... És nagyon gyakran próbálok kutyákkal kapcsolaba lépni (lehet hogy hülyén hangzik) ha valamelyik kutya ugat leállok méllyen a szemébe nézek és az összes kivétel nélkül elszalad és amikor máskor arra járok már nem ugat. Lehet hogy azért mert a kutyáknál meg van az hogy aki hamarabb elereszti a tekintetét az a gyengébb. Na csak ennyi.

Danny gratula!

Üdv. Viktor
Kizu
Őszintén szólva én nem vettem észre magamban semmi különöset. Időnként előfordul, hogy tudom, kinek mi lesz a következő szava, mit fog mondani. De szerintem ez azért van, mert már megfigyeltem őket, ugyanis olyanoknál fordul ez elő, akiket ismerek. Kicsit el vagyok keseredve, mert nincs sok önbizalmam és épp ezért van az, hogy úgy állok az egész dologhoz, hogy bennem nincs semmi különös. Vagy tévednék? Mégis, hogyan figyelhetném ezt meg? Mert lehet mégiscsak van bennem valami, csak nem veszem észre, mindig elsiklik fölötte a figyelmem. Bár most eszembe jutott az, hogy mindig megérzem, ha engem akarnak feleltetni. Főleg olyankor, mikor úgy érzem nem tudom az anyagot, vagy nem tanultam. Akkor inkább nem nézek a tanárnőre és várom, hogy felszólítson. Aztán jön a csapás, mikor kimondja a nevem... Én meg kulloghatok ki az osztály elé. A másik... nem tudom melyikőtök írta már itt előttem... de velem is előfordult, hogy megálmodtam a holnapot. De az is kiskoromban volt, csak annyira megrázott, hogy bennem maradt.
Shepi
Hát igen... vannak dolgok amik nem véletlenül történnek csak nehéz őket megemészteni...
Kizu
Ami még eszem be jutott. Minden szerencsétlenségért engem hibáztatnak. Például múltkor tesi órán a rúdugrást gyakoroltuk, és minden sikeres ugrás után emeltek 5 centit a magasságon. Aki pedig leverte, az ugorhatott javítót, ha akkor sem sikerült, akkor pedig kiesett. Én kb. 115 cm-nél ültem le, két barátnőm (Regi és Nikki, akik nálam jóval magasabbak), pedig tovább próbálkoztak. Sokan szépen átugrották, és ők is úgy csinálták, h ugrás előtt megfogták egymás kezét, mert hogy akkor biztos sikerül.... Niki leverte aztán el ment valamerre, vagy nem is tudom már, hogy volt, és akkor Regi az én kezem szorította meg. Akkor viszont már leverte a rudat. És utána már nem is sikerült neki többször. Meg ott bohóckodtam a padon ülve, hogy minden egyes ugró felé kinyújtottam a kezem, mintha valamiféle erőt sugároznék, csakhogy az én szándékom az volt, hogy ne tudják átugrani. laugh.gif Persze nem rossz indulatból, csak úgy szórakoztam. És senkinek sem sikerült, akire rámutattam. A többiek pedig már ott szidtak, hogy engedjem már le a kezem, mert amióta ezt csinálom, mindenki sorozatban rontja el. mellow.gif Most ez tényleg miattam lett volna így? blink.gif Mert én tényleg csak butaságból csináltam...

Múltkor fáklyás alkalmával a barátaimmal fennt voltam a városban, majd mikor már mennünk kellett haza, akkor elmentünk Nikiék felé, és leültünk a bérházak előtt a játszótéren. Másik barátnőm, Kata felhívta az anyukáját és megbeszélték, hogy jön oda érte autóval. Ott vártunk és beszélgettünk, mikor kocs hangját hallottuk, persze nem voltunk benne biztosak. Kata felállt a padról és elindult az utca fele, s így kilépett a bejárat nyújtotta fény köréből. Elindult a sötétben, s mikor már az alakja elveszett az épülket mögött, kicsúszott a számból, hogy: "a hall vigyen el". Ezt se gondoltam komolyan, és mintha nem is én mondtam volna, komolyan nem állt szándékomban. Egyből a számra csaptam, a többiek pedig kerek szemekkel meredtek rám, hogy ilyet mondtam. Megfordultunk, és Kata nem jött vissza. Úgy megijedtünk, hogy elkezdtünk rohanni utána, de sehol sem találtuk. Aztán felhívtuk... Hál istennek a kocsiban volt hazafele... laugh.gif Azóta nagyon vigyázok mit mondok és mit nem...
Shepi
azszép biggrin.gif
Iza
juj laugh.gif
Shepi
úú Ha visszagondolok hány ilyenem volt amire mind azthittem h véletlen... ohmy.gif

aztán lehet télleg csak véletlenek vtak xD
Iza
jaj velem is olyan dolgok történtek már! blink.gif huh.gif
Shepi
biggrin.gif
Iza
mellow.gif
Shepi
nah akkor mesélj smile.gif
Iza
mesélek-mesélek!csak most mennem kell tanulni!:S
de ha visszajövök mesélek! wink.gif rolleyes.gif
Shepi
okéoké szijaa!!
Magic Girl
Úristen! Kiráz a hideg, mikor ezeket a történeteket olvasom.. blink.gif blink.gif
Ash
hello!
Velem olyanok voltak,hogy ültem az órán volt egy toll a kezemben volt rajta ilyen zsinos azt fogtam.A toll alatt volt egy térkép ahol m.ország megyéi vannak.Megse mozdult a kezem és a toll elkezdett mozogni és megált Fejér megyében(én is Fejérbe lakok)és a toll pont oda bökött.Nagyon érdekes volt asszem aznap vmit mondtak hogy baleset vagy mi volt.Már pontosan nememlékszem de volt vmi az egyik Fejér megyei városba...mert hát már ez egy éve volt.
Volt egy ilyen is:Órán a kezem billegettem még akkor az ablaknál ültem és a függöny úgy mozgott mint a kezem.És azt azért nemhinném,hogy a szél PONT úgy fújt mint ahogy az én kezem mozgott!Egyből szoltam a padtársamnak és nagyon kiakadt!(fiu volt XD)Ehhez mit szoltok?Bocsássatok meg de első sorban Dannyt kérdem!Ez mi lehet Danny?Tudsz nekem magyarázatot mondani?Kérlek válaszolhj!Sokat jelentene nekem rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
De azért Danny fanok kérlek ti is szoljatok hozzá wink.gif wink.gif wink.gif
puszillak benneteket!
Lily
Tudod a véletlenek befolyásolhatóak.. wink.gif biggrin.gif
Ash
IDÉZET(Lily @ May 19 2008, 04:52 PM) *
Tudod a véletlenek befolyásolhatóak.. wink.gif biggrin.gif

Háth igen de akkor is rémisztően fura volt blink.gif
Lily
Én eléggé megijedtem volna a helyedben unsure.gif
Ash
IDÉZET(Lily @ May 19 2008, 04:59 PM) *
Én eléggé megijedtem volna a helyedben unsure.gif

háth én iunkább a térképestől ilyedtem meg.Persze az osztálytársaim azok nagyon kiakadtak meg én is... unsure.gif
tudod elég ilyesztő pont oda bök a toll...
Lily
Velem is szoktak történni ilyenek , de nagyon kevés ember hisz nekem..
Ash
IDÉZET(Lily @ May 19 2008, 05:11 PM) *
Velem is szoktak történni ilyenek , de nagyon kevés ember hisz nekem..

jajjajjaj sad.gif rólam tudják az osztálytársaim,hogy nemlennék képes hazudni wink.gif de ezt nem azért mondom,hogy megbántsalak csak tudod rólam nemképzelik,hogy hazudok... rolleyes.gif De én azt gondolom,hogy te sem vagy hazudozó wink.gif
puszikaaaaaaaa
Lily
Ez elég régen volt , és a volt osztályomban volt pár ilyen dilis emberke laugh.gif
Amugy tudom nem azért mondtad (pontosabban írtad) , hogy megbánts .. wink.gif
Iza
fú ez tollas durva! ohmy.gif
Kitty
most velem volt megint egy fura dolog de azt ínkább nem írom le mert olyan...... unsure.gif
Kitty
most velem volt megint egy fura dolog de azt ínkább nem írom le mert olyan...... unsure.gif
Kitty
Kitty
Shepi
nekem is most jutott eszembe régen nővéremmel a játszótéren vtunk és szórakoztunk a levelekkel h mikor azt mondtuk
"támadj fel szél" akk a levelek felszálltak a levegőbe és mikor azt mondtuk " v ége akkor leszálttak... ohmy.gif

Úristen régen milyen dolgok mellett néztem csak úgy el...
Shepi
nekem is most jutott eszembe régen nővéremmel a játszótéren vtunk és szórakoztunk a levelekkel h mikor azt mondtuk
"támadj fel szél" akk a levelek felszálltak a levegőbe és mikor azt mondtuk " v ége akkor leszálttak... ohmy.gif

Iza
ohmy.gif
hát igen!
nem vagyunk biztonságban soha nem tudhatjuk hogy olvas e valaki a gondolatainkba! laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Shepi
biggrin.gif hjah.. soha... smile.gif
Iza
biggrin.gif:D

ááhh de ha az én gondolataimban turkálna valaki az nem lenne jó!xD
elég mocskos fantáziám van!xD laugh.gif laugh.gif
Shepi
Az biztos h sok ember nem rendelkezik akkora fantáziával mint én.. és ez sztem nélam mindenhol megvalósul xD

pölö nyelvtanuláspan van franciából 1 szó disposer.. ami azt jelenti h elrendezni .. biggrin.gif ezt pölö úgy jegyeztem meg h ha vki elrendezi a karácsonyfáján a díszeit akkor az közbe bepúzik xD xDXDXD

meg ienek.. biggrin.gif
Iza
ááhh ez jóó! laugh.gif biggrin.gif
Shepi
de tényleg olyan hülyeségek eszembe jutnak amik másnak nem xD néha csak lesnek..akk lenne jó ha ezt vmi előnyösebb dologra is tudnám fordítani.. talán rendezhetnék filmeket xD.. ánem az nem jó mert akk én akarnám a főszerepet tongue.gif
Iza
xD
Forgatnál egy olyan filmet amiben a világösszs mentalistája benne lenne!Danny-vel z élen! laugh.gif tongue.gif rolleyes.gif
Ash
IDÉZET(Shepi @ May 20 2008, 12:00 PM) *

énis amikor kisebb voltam velem is voltak ilyenek...
volt,hogy csak játszottunk hogy a kezünkel,hogy szél fúj akkor fújt meg ilyenek...
Iza
mi meg szellemeset játszottunk és hirtelen valami horkolást hallottunk az ágy nemű tartóból! ohmy.gif

nagyon megijedtünk,de aztán kiderült,hogy a kutyavolt az!xDDD laugh.gif laugh.gif
Shepi
aha.. biggrin.gif mumus volt..
én egyszer láttam 1 filmet aminek az volt a címe h Mumus.. lényegében egy aranyos történet volt.. semmi oylan ijedős xD

Szal soha nem féltem Mumusoktól.. számomra ők- a film miatt- nem vtak ijesztőek .. biggrin.gif
Ash
IDÉZET(Iza @ May 20 2008, 12:55 PM) *
biggrin.gif:D

ááhh de ha az én gondolataimban turkálna valaki az nem lenne jó!xD
elég mocskos fantáziám van!xD laugh.gif laugh.gif

akkor nem irigylem azt aki belenéz a fejedbe xD wink.gif laugh.gif tongue.gif
Shepi
ha már a mocskos fantáziánál tartunk sajnos bármit elképzelek... bármit mondanak nekem már magam előtt is látom.. nagy akaraterő kell h ne figyeljek rá oda... tongue.gif
Iza
hát ja!én is így vok ezzel!xD
Shepi
D:biggrin.gif
Iza
smile.gif
gyöngyi
Nekem rendszeresen bevált az a módszer vizsgák előtt,hogy kigondoltam egy-egy tételt (mindig annyit,ahányat húzni kellett),azokra koncentráltam,és tuti hogy azt húztam. Mindig a szerencseszámaimra koncentráltam vagy csak véletlenszerűen választottam ki őket.A lottón sajnos nem jött még be az 5-ös,de a vizsgákon mindig! smile.gif
Shepi
ez jóó smile.gif
gyöngyi
Szerncsére azért már vége a vizsga-áradatnak! biggrin.gif
Shepi
őő Te akk most csak dolgozol v jársz is vmi suliba mellette??
Mer akk neked már semmilyen vizsgád nem lesz.. biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.