Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képességek
Danny Blue Fórumja > Danny Blue > Képességek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Nísa
Szia Danny Blue!

Sajni nekem nincs képességem. Szerinted ezzel születni lehet? vagy mindenkiben van valami képesség csak meg kel találni és "gyakorolni, ill fejleszteni" kell?

(ezt meg csak úgy kiváncsiságból kérdezem rolleyes.gif : Van Nő mentalista?)
LilyPotter
Szia Danny és Mindenki a fórumon!

Bocsánat, ha most hosszan fogok írni, de ezt úgy szeretném leírni...
Nagyon tetszett a produkció, főleg azért, mert ez megmutatja az embereknek, akik még materialistán gondolkoznak, hogy van valami az anyagon kívül is.
Szerintem a 6. érzék teljesen természetes dolog, mint a látás vagy hallás. A természeti népek használják is a mindennapi életükben.
Mindenki rendelkezik valamilyen szinten vele, de van, aki úgy születik, hogy nagyon erős ez nála, másoknál kevésbé, ill. nem fejleszti vagy nem úgy nő fel, hogy ezt fejleszti.

A természeti népek már kisgyerekkortól hozzá vannak szokva. Nálunk, a természettől eltávolodva már olyan szinten el van ez fojtva,. hogy sokan megkérdőjezik az egészet, pedig ez szerintem olyan, mintha a látást vagy szaglást kérdőjelezné meg valaki. Szerintem ezt lehet fejleszteni. Azt nem tudnám megcsinálni, amit Danny a produkcióban, de életem során (egyes élethelyzetek is hozták) én is átéltem olyan dolgokat, amik a 6. érzékkel magyarázhatók, de szerintem mindenki élt már át ilyet (megéreztem a nagyapám halálát, pedig nem lehetett rá akkor számítani, az ilyesmi gyakori amúgy).
A középkorban boszorkányságnak minősítették az ilyesmit, ma meg a materialzimus, anyagiasság miatt van elnyomva a 6. érzék nagyobb fokú kifejlesztése, ill. a nagy infromációáradat miatt így is le van terhelve az idegrendszerünk, és ha sok mindent megéreznénk, zavaró lenne, talán védekezik is az idegrendszer sokaknál).

Szerintem meg lehet tanulni, aki akarja, ill. feszült élethekyzetek is kiválthatják spontán. Én is megtanultam használni a 6. érzékből azt, ami az életemben igazán fontos lehet. Telepátiát nem tudok, de pl. beszédstílusból, kisugárzásból olyan dolgokat meg lehet állapítani, amit nem is mond el az illető (pl. ismerkedésnél fontos lehet a kisugárzás érzékelése). Sokaknál ez nem is tudatos, mégis használják, vagy nem beszélnek róla, mert félnek, hogy hülyének nézik. Szerintem, ha belegondolunk, mindenki tud olyan élethelyzetet mondani, amikor a mentális szféráját használta.
A 6. érzék bennünk él, csak el van nyomva, mert nem használjuk azért gyakran mégsem.
De azt hiszem, mostanában egyre többen jönnek rá erre, hogy mégis a természet részei vagyunk, és hogy a mentális szféra is ugyanúgy része a természetnek, mint pl. a test. És ez tök jó, hogy terjed az új értékrend, a mentélis szférában fejlődés van szerintem, végre rájövünk, hogy a legnagyobb, a legfontosabb varázslat, amit mindenki tud, az a szeretet:)
És hogy van valami az anyagon kívül, ami sokkal fontosabb és örök. És azért nagyon jó és hasznos a produkciód, Danny, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy ezt minél többen lássák. Nekem pl. mindiog reményt és hitet ad, amikor ilyet látok, bár már átéltem hasonlót, de mégis. És szerintem még nagyon sok embernek. Pl. a materialisták pesszimisták általában (ismerek párat). Mert az anyagi világunk pusztul (az élővilág biológiailag), de a mentális szféra fejlődik, mert terjed az új értékrend is emellett: élőlények és többi ember megbecsülése, szeretet törvénye, fontosabbá vált a "lelki táplálék".
Minden, ami a lélek erejét bizonyítja, most reményt adhat az embereknek, akik még nem érzik igazán, hogy igen, érdemes küzdenünk, terjeszteni kell az új értékrendet, átadni gyerekeinknek, hogy emberibb legyen ez a világ, csak bízzunk és a jó szándék szeretet erejében. Bár a politikai-gazdasági-ökológiaia helyzet gáz, de ha ezt megértjükl és bevisszük életünkbe ("Legyél te a változás, amit a világban látni szeretnél, Gandhi), akkor sokkal boldogabbak lehetünk, bármilyen is a világ, mert szeretni és lelki életet élni bármilyen világban lehet, ez csak rajtunk múlik.
Úgyhogy sok sikert továbbra is, Danny, és legyél nagyon boldog az életben!
Kati
Magic Girl
Én is ugyanezt gondolom! Mindenkinek van 6. érzéke. Én is már sokszor tapasztaltam magamon. A műsort látva úgy gondoltam, hogy megpróbálom ezt fejleszteni. Vannak pesszimista ismerőseim, akik hülyének néznek emiatt, de én hiszem, hogy létezik, és hiszem, hogy sikerülhet.
Hajrá, Danny! Szurkolok Neked!
Magic Girl
DannyBlue
IDÉZET(LilyPotter @ Apr 15 2008, 07:58 PM) *
Szia Danny és Mindenki a fórumon!

Bocsánat, ha most hosszan fogok írni, de ezt úgy szeretném leírni...
Nagyon tetszett a produkció, főleg azért, mert ez megmutatja az embereknek, akik még materialistán gondolkoznak, hogy van valami az anyagon kívül is.
Szerintem a 6. érzék teljesen természetes dolog, mint a látás vagy hallás. A természeti népek használják is a mindennapi életükben.
Mindenki rendelkezik valamilyen szinten vele, de van, aki úgy születik, hogy nagyon erős ez nála, másoknál kevésbé, ill. nem fejleszti vagy nem úgy nő fel, hogy ezt fejleszti.

A természeti népek már kisgyerekkortól hozzá vannak szokva. Nálunk, a természettől eltávolodva már olyan szinten el van ez fojtva,. hogy sokan megkérdőjezik az egészet, pedig ez szerintem olyan, mintha a látást vagy szaglást kérdőjelezné meg valaki. Szerintem ezt lehet fejleszteni. Azt nem tudnám megcsinálni, amit Danny a produkcióban, de életem során (egyes élethelyzetek is hozták) én is átéltem olyan dolgokat, amik a 6. érzékkel magyarázhatók, de szerintem mindenki élt már át ilyet (megéreztem a nagyapám halálát, pedig nem lehetett rá akkor számítani, az ilyesmi gyakori amúgy).
A középkorban boszorkányságnak minősítették az ilyesmit, ma meg a materialzimus, anyagiasság miatt van elnyomva a 6. érzék nagyobb fokú kifejlesztése, ill. a nagy infromációáradat miatt így is le van terhelve az idegrendszerünk, és ha sok mindent megéreznénk, zavaró lenne, talán védekezik is az idegrendszer sokaknál).

Szerintem meg lehet tanulni, aki akarja, ill. feszült élethekyzetek is kiválthatják spontán. Én is megtanultam használni a 6. érzékből azt, ami az életemben igazán fontos lehet. Telepátiát nem tudok, de pl. beszédstílusból, kisugárzásból olyan dolgokat meg lehet állapítani, amit nem is mond el az illető (pl. ismerkedésnél fontos lehet a kisugárzás érzékelése). Sokaknál ez nem is tudatos, mégis használják, vagy nem beszélnek róla, mert félnek, hogy hülyének nézik. Szerintem, ha belegondolunk, mindenki tud olyan élethelyzetet mondani, amikor a mentális szféráját használta.
A 6. érzék bennünk él, csak el van nyomva, mert nem használjuk azért gyakran mégsem.
De azt hiszem, mostanában egyre többen jönnek rá erre, hogy mégis a természet részei vagyunk, és hogy a mentális szféra is ugyanúgy része a természetnek, mint pl. a test. És ez tök jó, hogy terjed az új értékrend, a mentélis szférában fejlődés van szerintem, végre rájövünk, hogy a legnagyobb, a legfontosabb varázslat, amit mindenki tud, az a szeretet:)
És hogy van valami az anyagon kívül, ami sokkal fontosabb és örök. És azért nagyon jó és hasznos a produkciód, Danny, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy ezt minél többen lássák. Nekem pl. mindiog reményt és hitet ad, amikor ilyet látok, bár már átéltem hasonlót, de mégis. És szerintem még nagyon sok embernek. Pl. a materialisták pesszimisták általában (ismerek párat). Mert az anyagi világunk pusztul (az élővilág biológiailag), de a mentális szféra fejlődik, mert terjed az új értékrend is emellett: élőlények és többi ember megbecsülése, szeretet törvénye, fontosabbá vált a "lelki táplálék".
Minden, ami a lélek erejét bizonyítja, most reményt adhat az embereknek, akik még nem érzik igazán, hogy igen, érdemes küzdenünk, terjeszteni kell az új értékrendet, átadni gyerekeinknek, hogy emberibb legyen ez a világ, csak bízzunk és a jó szándék szeretet erejében. Bár a politikai-gazdasági-ökológiaia helyzet gáz, de ha ezt megértjükl és bevisszük életünkbe ("Legyél te a változás, amit a világban látni szeretnél, Gandhi), akkor sokkal boldogabbak lehetünk, bármilyen is a világ, mert szeretni és lelki életet élni bármilyen világban lehet, ez csak rajtunk múlik.
Úgyhogy sok sikert továbbra is, Danny, és legyél nagyon boldog az életben!
Kati

Kedves Kati és Mindenki!

Nagyon örülök, hogy ilyen hosszan írod le a véleményed a fórumon. A 6. érzék kérdése tényleg sokakat foglalkoztat. Szerintem ötnél nem eggyel több képessége van az embereknek, hanem annál sokkal több. Érdekes dolgokat figyelhetünk meg a környezetünkben, ha csak egy kicsit is nyitott szemmel járunk. És ezenkívül különleges dolgokat is lehet érezni, ha sok koncentrációval odafigyel az ember. Ezt kicsi koromban is próbálgattam már, aztán egyre nagyobb dolgokkal próbálkoztam. Ha Nektek is volt valamilyen hasonló kis játék, amire emlékeztek, hogy megéreztetek valamit, kérlek írjátok meg itt a Fórumon.
Gondolati üdvözlettel: Danny
ftomi2
Sziasztok!

Számomra is fontos a mentális szféra. Minden változás itt kezdődik! A betegségek megállíthatóak már ezen a szinten is, ha odafigyelünk lelki a egyensúlyunkra és a mentális szférára is.
Én 10 évesen kezdtem foglalkozni a telepátiával, azóta ez egy kicsit lelankadt, de most újra elkezdtem foglalkozni az ilyenekkel. Most a befolyásoláson kísérletezem. Pl. Múltkor egy népi játék közben irányítottam az ellenséges csapat cálbadobását, több, mint 80%-os sikerrel.
Szerintem ezeket a képességeket legjobb gyerekkorban feleleveníteni. A gondolatnak teremtő ereje van("Kezdetben vala az ige, és az ige Isten vala. ... És az ige testté lőn, és miköztünk lakozék") Gondolkodjunk pozitívan, indítsuk el a világ gyógyulását!

Tamás
kata
Kedves Danny!
Én már 8 éves korom tom kezdve mondjuk úgy megálmodom a holnapot!Mikor történik velem vmi akkor olyan Deja Vu érzésem van:!
Az osztálytársaim és a szüleim is lököttnek tartanak!Szerinted ez egy képesség vagy csak pszichologiai eset!!????
Kata rolleyes.gif
UI.:Neked szurkolok!!!!Danny 4ever
Vikkk
Üdv. Mindenki és Danny!

Már kissrác korom óta sűrűn megérzem amikor egy adott helyre el kellene menni, hogy ott valami rossz fog történni, lehet hogy ez csak épp szerencse vagy szimpla gondolkodás de ezekben az eseményekben mindig közre játszik egy belső hang. Egyik nagyobb célom hogy egyszer én is beállhassak a mentalisták közé, viszont az összes ilyen gondolattal való próbálkozásom nagyrészt kudarcba fulladt. Egyedül ez a megérzéses dolog az ami kicsit különös. Danny szerinted ez csak gondolkodás vagy szerencse esetleg valami különös képesség?
Amúgy reméljük te fogod megnyerni a műsort! Neked van a legtöbb esélyed! Hajrá!

Ui.: A paintball-os mutatvány fantasztikus volt!

Üdv.
Hermione
Szia LillyPotter!Szerinted kilehet fejleszteni a képességeket?Mert én próbálkozom! biggrin.gif
Danny:)
Hy Danny!

Nekem is volt 1x 2x olyan, hogy álmodtam vmit és az megtörtént! Nem minden tökéletesen ugyan úgy, de az volt! :blink Ennek Van vmi jelentőssége???
GyKati
IDÉZET(Hermione @ Apr 28 2008, 04:30 PM) *
Szia LillyPotter!Szerinted kilehet fejleszteni a képességeket?Mert én próbálkozom! biggrin.gif

Szia Hermione és Mindenki!

Bocsánat, hogy csak most válaszolok, most jutottam csak ide, meg nem működött a felhasználónevem (LilyPotter), így újraregisztráltam.
Szerintem ki lehet fejleszteni a képességeket, mert az amúgy is bennünk él, így csak elő kell hívni. Én azt tapasztaltam, igazán csak akkor tudod használni, ha valami konkrét célja van. Így úgy tudod fejleszteni, ha arra a dologra koncentrlálsz, amire használni szeretnéd, és nem magára képességre (a biológia tanárom mondása: "Csak az a tudás ér valamit, amit használni tudunk.")
Nekem pl. nagyon fontos a család, szerelem, így a megérzések is ebben a témakörben jönnek, szeretném felhasználni majd jövőbeli családom érdekében. Nagymamám pl. megvédte egyszer a gyerekeit vele, megérezte az éjszaka közepén, hogy betörő van a ház körül. Nekem az volt a legdurvább megérzésem, amikor meghalt a nagyapám, előtte ájszaka megéreztem, és ezt fényjelenség is kísérte, egy ideig nem mertem sötétben elaludni aztán, de most már elfogadtam, hogy ezek természetes dologk, csak félünk az ismeretlentől mégis.
Szerelem terén is működtetem, megérzem rövid idő alatt (kb. egy perces beszélgetés után is), hogy kibe tudok beleszeretni és kibe nem. Nem törekedtem rá, hogy legyen az a képességem, az a célom: boldog szerelmi élet és később család, a megérzések mintha maguktól társultak volna ehhez.
Ha ki akarod fejleszteni a képességet, szerintem ezeket érdemes betartani:
Válassz célt, ami számodra fontos, és arra koncentrálj. Fontos, hogy a célt jó szándék vezérelje, valahogy a szeretetből és jó szándékból induljon ki (úgy szoktam elkerülni, hogy véletlenül se okozzak bajt senkinek, hogy mikor mentálisan kérek valamit a "mindenségtől", úgy kezdem a kérést, csak akkor teljesüljön, ha senkinek nem okoz bajt, így véletlenül sem lehet rontani).
Nekem Danny produkciói nagyon tetszenek, mert nem is félelmetesek, nem árt senkinek, (de pl. volt az a szívmegállítós meg fejbelövős kísérlet, hát az árthatott másnak, jól megrémítehette a hozzátartozókat meg a nézőket, és gondolniuk kellett volna arra, hogy a műsort gyerekek is nézik, és esetleg kipróbálják).
Szerintem a szeretetnek óriási ereje van. Ha valakit szeretsz és arra irányul a képességhasználat, akkor eredményesebben fog fejlődni. Így egyszer csillapítottam kézrátétellel a volt barátom fogfájását (próbáltam mentális üzenetet küldeni a szervezetének, hogy csökkenjen a fájás), és tényleg csillapodott.
Ami fontos még szerintem, hogy ne próbáljuk befolyásolni mások szabad akaratát véletlenül sem. Egyik barátnőmnek tetszett egy srác, és megkérdezte, szerintem meg lehet-e valahogy hipnotizálni, hogy viszontszeresse. Nem rossz szándékból akarta, csak nem gondolt bele, hogy ez nem jó, szerintem senki nem örülne annak, ha valaki hipnózissal venné rá a szerelemre, pedig egyébként nem is tetszene az illető. Másrészt az a jó, ha valaki önszántából szeret önmagunkért. Ezért a mentális kérésekhez hozzá szoktam tenni azt is: ne befolyásolja senki szabadságát, ne hatoljon be senki személyes terébe. (A Harry Potterben is főbenjáró bűn az Imperius-átok:)
A műsorban ez más: ott is van hipnózis, de a sztárvendégek tudják, hogy ők most ennek vannak alávetve, a hipnózist amúgy jó célra is lehet használni, de csak ha a hipnotizált fél személyes beleegyezésével történik, meg önvédelemre is lehet. Önvédelemre már próbáltam használni, sikerült megvédeni magam, nem tudom, annak a hatására-e (azért nem csak arra hagyatkoztam, de sikerült.)
Még fontos az is, hogy sokat legyünk csendes környezetben (lehetőleg természetesben, de egy kellemes szoba is jó), úgy jobban bele tudunk nézni a lelkünkbe, és jobban érezzük a kívülről jövő üzeneteket. Amikor valami problémám van az életben, és sokat gondolkodok rajta, mentálisan megszólítom a szeretet és a jószándék erőit (így hívom, de lehetne biztos máshogy, valaki Istennek hívja). Egy idő múlva eszembe jut valami útmutatás, vagyis olyan, mintha nekem jutna eszembe, de mintha kívülről jött volna. Biztos volt már más is így.

Szóval szerintem ilyen módon lehet használni és fejleszteni a képességet. Nekem mondjuk annyira nincs kifejlődve, mint pl. Dannynek, de amennyire szükségem lesz rá a családomért, annyira elég, legalábbis megelégszem vele, és próbálok a valódi célokra koncentrálni továbbra is.
Danny: sok sikert a következő produkcióidhoz!
Kati
alicee
Az előző barátommal furcsa módon sokszor szavak nélkül megértettük egymást. Nagyon különös volt, hogy gyakran amikor egyszerre szerettünk volna mondani egymásnak valamit, akkor ugyanaszt a szót mondtuk ki mindketten. Számtalanszor előfordult, hogy sokáig nem is szóltunk egymáshoz, mert egyszerűen nem volt szükség egyetlen szóra sem.. Mindennek ellenére nem éreztük magunkat kellemetlenül a csend miatt, sőt nagyon boldogok voltunk.Nagyon lehetett érezni, hogy egy húron pendülünk, ezt sokszor mondogattuk hogy ez nagyon ritka dolog. Olyan érzés volt amikor vele voltam, mintha a lelkemnek egy része ő lenne és fordítva is. Érződött közöttünk valami csodás megmagyarázhatatlan dolog, amit nehéz lenne szavakba öntenem. Most nem feltétlenül magára a szerelemre gondolok, hanem arra hogy tökéletesen meg tudtuk érteni egymást, egyszer sem vitatkoztunk. Sem előtte, sem utána nem tapasztaltam meg ezt az érzést....Hihetetlen volt..
Zizi
Az álmokkal kapcsolatban csak negatív élményem van. Például mikor megálmodtam hogy Nagypapám meghal.Másnap meghalt.Késöbb kiderült hogy este történt a kórházban.Nem beszéltem egy ideig senkinek semmit ,de a temetés elött lerajzoltam a koporsót meg az egész temetést. És mi lett a temetésen?Mikor eljött ; a koporsó ugyanolyan volt mint ami rajzon szerepelt.(És Anyukám szerint nagyon élethű rajz volt.)Még mindig megvan valahol.De kb.5 éves lehettem ,és ha volt is, ez a képesség már tutira elszállt belölem.
Az asztalmozgatós adásnál nálunk nem történt semmi, és mégcsak kanalat sem sikerült hajlítanom.
De ez nem vicc, nem azért írtam le az egészet mert kitaláltam, hogy döbbenjenek le az emberek vagy ilyesmi, csak ez nagyon érdekes dolog volt az életemben.
koni
Kiskoromban olvastam anyukámák fejében. (3-4 évesen). Például apa azt mondta "lekéne mosni a kocsit", akkor hangosan azt mondtam, hogy apa kocsit mos. Meg anya felhívta az orvost telefonon, még csak kicsöngött, én meg a szobámból kikiabáltam, hogy "anya az orvost hívja". Meg mostanában egy csomószor megálmodom egy csomó mindent. Például most elmaradt az osztály kirándulás (pénteken lett volna) és hétfőn megálmostam, hogy elmarad, mert lesz valami baj osztályfőnök lányával, és a lánya kórházba került. Meg volt olyan, hogy utáltam egy tanárt, és mondtam, hogy bár eltörne a lába, és másnap jött a hír, hogy nem jön suliba, mert eltört a lába.
Bija
Szia Danny!

Hány nappal az esemény elött tudod megmondani, hogy mi fog történni? smile.gif
Csak mert valamire kiváncsi lennék....... rolleyes.gif
pusz
Zizi
IDÉZET(koni @ May 11 2008, 06:46 PM) *
Kiskoromban olvastam anyukámák fejében. (3-4 évesen). Például apa azt mondta "lekéne mosni a kocsit", akkor hangosan azt mondtam, hogy apa kocsit mos. Meg anya felhívta az orvost telefonon, még csak kicsöngött, én meg a szobámból kikiabáltam, hogy "anya az orvost hívja". Meg mostanában egy csomószor megálmodom egy csomó mindent. Például most elmaradt az osztály kirándulás (pénteken lett volna) és hétfőn megálmostam, hogy elmarad, mert lesz valami baj osztályfőnök lányával, és a lánya kórházba került. Meg volt olyan, hogy utáltam egy tanárt, és mondtam, hogy bár eltörne a lába, és másnap jött a hír, hogy nem jön suliba, mert eltört a lába.

Az kemény, hogy eltört a lába...ennyit a jókívánságokról... dry.gif sleep.gif happy.gif mellow.gif

Én meg nemrég rájöttem hogy olvasok a tesóm gondolataiban...Mindig nézzük az RTL-en a Széf-et és mikor kijönnek a széfek, azzal szórakoznuk hogy ki tudja megmondani hogy hol lesz a lovetta.Nem mondjuk meg egymásnak hogy melyikre gondoltunk, addig amíg meg nem állak a játékosok.
És mi a nagy befejezés?-Hát az ,hogy mindig ugyanarra a széfre gondolunk és hogy pont abban van a lóvé?-hát persze....
Először azt hittem, hogy csak véletlen, hogy eltaláltuk a széfet, és ugyanazt, de később is csináltuk és mindig ugyanarra esett a választásunk. Igaz ,hogy nem mindig találjuk meg a pénzt,de hogy mindig ugyanarra gondolunk az biztos.

És ez nem csak itt nyilvánul meg hanem sokszor mondunk ki dolgokat 1×re, és nem mindig kellenek szavak hogy megértsük 1mást.Sokszor ugyanarra a dologra gondolunk.

koni
IDÉZET(Zizi @ May 12 2008, 12:55 PM) *
Az kemény, hogy eltört a lába...ennyit a jókívánságokról... dry.gif sleep.gif happy.gif mellow.gif

Én meg nemrég rájöttem hogy olvasok a tesóm gondolataiban...Mindig nézzük az RTL-en a Széf-et és mikor kijönnek a széfek, azzal szórakoznuk hogy ki tudja megmondani hogy hol lesz a lovetta.Nem mondjuk meg egymásnak hogy melyikre gondoltunk, addig amíg meg nem állak a játékosok.
És mi a nagy befejezés?-Hát az ,hogy mindig ugyanarra a széfre gondolunk és hogy pont abban van a lóvé?-hát persze....
Először azt hittem, hogy csak véletlen, hogy eltaláltuk a széfet, és ugyanazt, de később is csináltuk és mindig ugyanarra esett a választásunk. Igaz ,hogy nem mindig találjuk meg a pénzt,de hogy mindig ugyanarra gondolunk az biztos.

És ez nem csak itt nyilvánul meg hanem sokszor mondunk ki dolgokat 1×re, és nem mindig kellenek szavak hogy megértsük 1mást.Sokszor ugyanarra a dologra gondolunk.

Ja igen.. tongue.gif Jókívánságok.. tongue.gif Am tök jó amit leírtál, hogy tesóddal egyre gondoltok. biggrin.gif Én is mindig egyre gondolok tesómmal: kikéne kaparni egymás zemét. biggrin.gif laugh.gif
Zizi
IDÉZET(koni @ May 12 2008, 02:48 PM) *
Ja igen.. tongue.gif Jókívánságok.. tongue.gif Am tök jó amit leírtál, hogy tesóddal egyre gondoltok. biggrin.gif Én is mindig egyre gondolok tesómmal: kikéne kaparni egymás zemét. biggrin.gif laugh.gif

Pfffffff.
Utáljuk 1mást de attól olyan mintha ikrek lennénk...
A testvéri köteléket semmivel se tudom szétvágni...ez meg is látszik.... dry.gif

Ő a kisebb de a szája viszont nagyobb...
Vica
IDÉZET(DannyBlue @ Apr 21 2008, 05:29 PM) *
Kedves Kati és Mindenki!

Nagyon örülök, hogy ilyen hosszan írod le a véleményed a fórumon. A 6. érzék kérdése tényleg sokakat foglalkoztat. Szerintem ötnél nem eggyel több képessége van az embereknek, hanem annál sokkal több. Érdekes dolgokat figyelhetünk meg a környezetünkben, ha csak egy kicsit is nyitott szemmel járunk. És ezenkívül különleges dolgokat is lehet érezni, ha sok koncentrációval odafigyel az ember. Ezt kicsi koromban is próbálgattam már, aztán egyre nagyobb dolgokkal próbálkoztam. Ha Nektek is volt valamilyen hasonló kis játék, amire emlékeztek, hogy megéreztetek valamit, kérlek írjátok meg itt a Fórumon.
Gondolati üdvözlettel: Danny

Szio Danny!

Gondolatot olvasni így is lehet, hogy Te ott vagy, ahol, én meg talán kilométerekkel arréb, és nem is látjuk egymást? Mert ilyenről még nem hallottam. Képes vagy rá? Megpróbáltál már belenézni a fórumozók gondolataiba? tongue.gif A 6. érzékben én is hiszek, nekem is van, használom is, néha kicsit ijesztő de örülök, hogy élénk smile.gif

Hajrá Danny, you're the BeSt!
Shepi
Nem gondolom h lenne vmi ien "6. érzékem"
Néha volt úgy h többször deja vu érzésem volt...de már olyan sok ideig h szinte tudtam mi fog történni ez nálam nagyon ritka ezért sztem semmi se m jelent.... főleg azokhoz képest amit ide írtatok de van annál furcsább is... volt h megállmodtam már emberekről dolgokat.... olyan embereket ismertem meg az álmaimban akiket soha életemben nem láttam még... nem akarok megnevesíteni senkit nehogy fanatikus rajongónak nézzetek... :/.... ( főleg pont itt xD )
néha történnek úgymond megmagyarázhatatlan dolgok velem de azért sajnálom h nem születtem olyannak mint Danny...vagyis a női nemmel semmi problémám.. a képességekre gondolok inkább smile.gif
egyszer megkérdeztem 1 nőt.. hogy mindig egyedül vagyok e mikor nagyon azt hiszem... mert volt egy idő hogy hallotam vagyis inkább éreztem h vki ott áll mellettem és "beszél" hozzám ( ez most kicsit flúgosan hangzik)de folyton rázott a hideg azt mondta h igazam van és hogy örüljek neki és becsüljem meg hogy mindig van aki mellettem áll
azóta nemtudom h magammal szoktam e beszélgetni vagy tényleg vele de furcsa mikor a megkérdezett dolgokban minta 1 kívülálló véleményét hallanám vissza...nem goldolkozok a válaszokon csak úgy jönnek....az biztos volt és van is pár dolog amiben elég komoly döntéseket kell hoznom és akkor is kellett és egy biztos azóta szintes soha nem is döntöttem rosszul...
Angel30
Sziasztok!

Én úgy vélem mindannyiunkban megvannak ezek a képességek,csak egyszerűen elfelejtjük használni őket,pedig talán a legjobb íránytűink lehetnének az élet minden területén, csak bíznunk kéne benne és meg kell tanulni őket használni.Mindenkinek nagyon ajánlom ebben a témában A Titok című könyvet.Lehet,hogy elcsépelten hangzik,mert egy most nagyon reklámozott könyvről van szó,de egész jó ötletek vannak benne,hogy fejlesszük mentális képességeinket,hogy érjük el azt amire vágyunk az életben.Bárkinek is ajánlottam ezt a könyvet, csak pozítív visszajelzést és hálát kaptam vissza tőle.Arról nem beszélve,hogy saját életemben is nagy segítségemre volt,van és lesz.Aki még nem olvasta,olvassa el,de egyet mindig tartsunk szem előtt:Hinni kell benne!!!
"A hit hegyeket mozgat meg" tartja a közmondás,legyen szó bármilyen vagy bármibe vetett hitről és higyjétek el ez tényleg így van.

Üdvözlettel:

Angel30
Angel30
Annyit még hozzátennék,hogy az a bizonyos "női megérzés"nagyon érdekes dolog... rolleyes.gif
A nők lehet,hogy még jobb mentalisták lennének,mint a férfiak wink.gif
Eszi
Egyetértek! laugh.gif
De, hol vannak a női mentalisták?
A Kiválasztottban csak férfiak voltak, vannak! dry.gif huh.gif
alicee
Szia Danny!

Látom, hogy most fent vagy. Annyit szeretnék kérdezni Tőled, hogy az iwiwen a Blue Clubon belül hol/hogyan lehet jelentkezni a játékra?

Köszi:

Alíz
Angel30
IDÉZET(Eszi @ May 14 2008, 06:40 AM) *
Egyetértek! laugh.gif
De, hol vannak a női mentalisták?
A Kiválasztottban csak férfiak voltak, vannak! dry.gif huh.gif

A női mentalisták ott vannak a mindennapokban biggrin.gif Nekünk nem kell külön müsor biggrin.gif
Eszi
Ezzel is egyet értek! laugh.gif
Angel30
IDÉZET(Eszi @ May 14 2008, 07:23 AM) *
Ezzel is egyet értek! laugh.gif

Szia Eszi!

Köszi,hogy egyetértesz biggrin.gif
Angel30
Azért én hozzá tenném,hogy sok ember él hasonló képeségekkel a földön csak nem tudja,a miérteket.Mitől érzett meg ezt vagy azt stb.
Nagyon örülök ennek a müsornak,mert már nagyon hiányzott az embereknek egy jó adag pozítív hozzáállás.
Angel30
Egyébként ezzel a témával kapcsolatban,nagyon sok kérdés felmerült bennem.Érdekelne vajon az emberek nagy része milyen képességeket szeretne magáévá tudni?Hogy ezek a képességek valójában áldás vagy átok annak a személynek,aki él velük?Vajon ha tudnék mások gondolatában olvasni jó lenne-e?Biztos akarom e tudni mit érez vagy gondol egy másik ember...
Minden éremnek két oldala van,biztos ha a jövendőt tudnánk kevesebbet hibáznánk...de nem épp ez adja meg az élet misztériumát?A nem tudás?Csak egy példa:ha nincs képességed reménykedve várod,hogy xy felhívjon.Ha van képességed,tudod,hogy fel fog hívni,és ettől megszünik a varázs nem?
Nem tudom eldönteni irigyeljem vagy sajnáljam egy kicsit Dannyt bámulatra méltó képességeiért,de szívesen meghallgatnám erről a véleményét és persze mások véleményére is kíváncsi lennék!
rolleyes.gif
Shepi
szerintem ez mindig attól függ hogy az ember milyen életet él és mire használja az úgynevezet mentális erejét
ha annak a bizonyos embernek nem kell tartani semmi megrázó gondolattól ami esetleg más fejében motoszkál sokkal könnyebb elviselni ha valakivel beszél és tudod hogy tényleg azt mondja e amit valójában gondol....néha talán az sem baj ha hazudik az ember az un "kegyes hazugságok apró füllentések"
mondjuk kétlem h Dannynek lehet e meglepedésbulit csinálni tongue.gif
de amúgy ha valaki képes dolgokra és van vmilyen mentális ereje el kell hogy gondokozzon azon hogy mért kapta ő ezt vagy hogy mért van neki ha másnak nincs mert nyilván nem véletlen.... ami a könyvet illeti eddig ez az első ami vmennyire felkeltette az érdeklődésemet még azt is megmerem kockáztatni h elküldöm a hugom a könyvtárba vagy vhogy beszerzem smile.gif
köszi a tippet smile.gif

Anett
Eszi
Ha van valakinek egy kepessége- tegyük fel- annak az az első reagciója, amikor rájön, hogy hű, de jó neki, majd talán kezdi fejlesztgetni.
De sztem az az embertől függ, hogy mire használja fel. És tényleg... Miért ő kapta? Ha az az ember jó érzésű, nem csak a maga hasznára fordítja a képességét, ha nem segít vele másoknak, vagy ahogy Uri és a Kiválasztott versenyzői szórakoztatja vele az embereket és akkor, akik még keresik maguknak a képességüket, őket látva önbizalmat kapnak próbálgatni, mit is az ők képességük.
Erről az jut eszembe, hogy a kereszt-bátyjám "lementalizálta" a kanál fejét. laugh.gif Addig súrolta, amíg letörött... biggrin.gif biggrin.gif

És a lelki prédikáció befejezése képp egy jó kívánság:

HAJRÁ DANNY, TE FOGSZNYERNI!
Shepi
Nah most mek majd hnap jövök vissza smile.gif
sziasztok ^^
Angel30
IDÉZET(Shepi @ May 14 2008, 04:07 PM) *
szerintem ez mindig attól függ hogy az ember milyen életet él és mire használja az úgynevezet mentális erejét
ha annak a bizonyos embernek nem kell tartani semmi megrázó gondolattól ami esetleg más fejében motoszkál sokkal könnyebb elviselni ha valakivel beszél és tudod hogy tényleg azt mondja e amit valójában gondol....néha talán az sem baj ha hazudik az ember az un "kegyes hazugságok apró füllentések"
mondjuk kétlem h Dannynek lehet e meglepedésbulit csinálni tongue.gif
de amúgy ha valaki képes dolgokra és van vmilyen mentális ereje el kell hogy gondokozzon azon hogy mért kapta ő ezt vagy hogy mért van neki ha másnak nincs mert nyilván nem véletlen.... ami a könyvet illeti eddig ez az első ami vmennyire felkeltette az érdeklődésemet még azt is megmerem kockáztatni h elküldöm a hugom a könyvtárba vagy vhogy beszerzem smile.gif
köszi a tippet smile.gif

Anett

Köszönöm szépen Anett,hogy reagáltál a kérdésemre és elöször is, bár megkésve, de Boldog Születésnapot kívánok neked biggrin.gif de szeretnék újra ennyi idős lenni rolleyes.gif
Szóval,hát igen ebben igazad van,hogy nagyban függ az ember egyéniségétől,hogy mire használja a képességét.Arról nem is beszélve,hogy abban is van valami,hogy miért pont ő a "kiválasztott".Akiket én ismerek,és rendelkeznek bizonyos képességekkel azok hál'istennek mind a jóoldalra álltak.
Attól félek Dannynek sok mindenben nem lehet meglepetést okozni,ami azért kicsit sajnálatra méltó is nem?
Remélem sikerül megszerezned a könyvet.Érdeklődj utána,hátha valakinek megvan a környezetedben.Lehet,hogy a neten is elérhető...Egyébként 3990.-ft az ára.Érdekes olvasmány és remélem segítségedre lesz az életedben.Ne feledd a gondolatoknak teremtő ereje van...gondolkodj pozitívan mindenáron,minden helyzetben ez nagyon fontos a te korodban!!!

Edina
Angel30
IDÉZET(Eszi @ May 14 2008, 04:59 PM) *
Ha van valakinek egy kepessége- tegyük fel- annak az az első reagciója, amikor rájön, hogy hű, de jó neki, majd talán kezdi fejlesztgetni.
De sztem az az embertől függ, hogy mire használja fel. És tényleg... Miért ő kapta? Ha az az ember jó érzésű, nem csak a maga hasznára fordítja a képességét, ha nem segít vele másoknak, vagy ahogy Uri és a Kiválasztott versenyzői szórakoztatja vele az embereket és akkor, akik még keresik maguknak a képességüket, őket látva önbizalmat kapnak próbálgatni, mit is az ők képességük.
Erről az jut eszembe, hogy a kereszt-bátyjám "lementalizálta" a kanál fejét. laugh.gif Addig súrolta, amíg letörött... biggrin.gif biggrin.gif

És a lelki prédikáció befejezése képp egy jó kívánság:

HAJRÁ DANNY, TE FOGSZNYERNI!

Az én képességem az,hogy előre tudom,hogy holnap újra dolgoznom kell menni,hacsak éjszaka nem történik valami az üzletemmel...Na ez viccnek is rossz volt!!! sad.gif
Nagyon jó,hogy a rokonságba ment a kanál hajlítás.Sajnos mi dörgöltük a szüleimmel rendületlenül,de csak azt értük el,hogy zsibbadt a kezünk biggrin.gif Mondtam is nekik,hogy egyet se búsúljanak,mert nekünk biztos más képességeink vannak biggrin.gif Nyugdíjas apukám egy kicsit le volt sújtva,hogy nem lett belőle Uri Geller és inkább a müsor után ki ment locsolni a kertbe. biggrin.gif
kaga
szia Danny!

Én Molnár Márk vagyok 11 éves és mentalista létezhet? kanalat hajlítok, gondolatot olvasok, és még sok más .
Ash
szijja Danny!
Szerintem neked nagyon jó lehet,tudod mikor hazudnak,neked nyitott könyv a mi fejünk smile.gif
És már sokszor bebizonyitottad,hogy ügyi vagy és te télleg olvasol a gondolatokban!
Azon kívül nagyon magyarázkodtál,hogy nem minden megérzés pontos és utána mondtad,h mégis lehet a véletleneket irányitani vagy mit és amikor elövetted azt a papirt és ez volt rajta:Megtudta(áthúzva)barátnője.
NAGYON ÜGYI TEHETSÉGES MENTALISTA+SZINÉSZ VAGY!
pusszancs:Ash
Mira
Szia Danny!
Ha véletlen kiesel vagy esetleg megnyenéd minden megébe csinálhatnál műsorokat mert szerintem eddig tök szupikat csináltál pld: a DVD-s nagyon jó volt de midegyik tetszet. Már kíváncsi vagyok mivel álsz elő szombaton! tongue.gif Rád szavizok szia! laugh.gif
Shepi
IDÉZET(Angel30 @ May 14 2008, 05:33 PM) *
Köszönöm szépen Anett,hogy reagáltál a kérdésemre és elöször is, bár megkésve, de Boldog Születésnapot kívánok neked biggrin.gif de szeretnék újra ennyi idős lenni rolleyes.gif
Szóval,hát igen ebben igazad van,hogy nagyban függ az ember egyéniségétől,hogy mire használja a képességét.Arról nem is beszélve,hogy abban is van valami,hogy miért pont ő a "kiválasztott".Akiket én ismerek,és rendelkeznek bizonyos képességekkel azok hál'istennek mind a jóoldalra álltak.
Attól félek Dannynek sok mindenben nem lehet meglepetést okozni,ami azért kicsit sajnálatra méltó is nem?
Remélem sikerül megszerezned a könyvet.Érdeklődj utána,hátha valakinek megvan a környezetedben.Lehet,hogy a neten is elérhető...Egyébként 3990.-ft az ára.Érdekes olvasmány és remélem segítségedre lesz az életedben.Ne feledd a gondolatoknak teremtő ereje van...gondolkodj pozitívan mindenáron,minden helyzetben ez nagyon fontos a te korodban!!!

Edina

Hát igen.. szülinap... biggrin.gif köszi szépen smile.gif azthiszem h most van először az h télleg szeretm azt h ennyi idős vok... biggrin.gif bár jó lenne ha 20 lennék és nagyon sokáig annyi is maradnék de mivel ez nem leheséges... biggrin.gif ezért ki kell élvesznem fiatalkorom rejtett szépségeit tongue.gif biggrin.gif
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 14 2008, 08:57 PM) *
szijja Danny!
Szerintem neked nagyon jó lehet,tudod mikor hazudnak,neked nyitott könyv a mi fejünk smile.gif
És már sokszor bebizonyitottad,hogy ügyi vagy és te télleg olvasol a gondolatokban!
Azon kívül nagyon magyarázkodtál,hogy nem minden megérzés pontos és utána mondtad,h mégis lehet a véletleneket irányitani vagy mit és amikor elövetted azt a papirt és ez volt rajta:Megtudta(áthúzva)barátnője.
NAGYON ÜGYI TEHETSÉGES MENTALISTA+SZINÉSZ VAGY!
pusszancs:Ash

Szeretem ezt az idézetet.... dry.gif dry.gif
mármint az aláírásodat...
Zizi
IDÉZET(Shepi @ May 15 2008, 05:54 PM) *
Hát igen.. szülinap... biggrin.gif köszi szépen smile.gif azthiszem h most van először az h télleg szeretm azt h ennyi idős vok... biggrin.gif bár jó lenne ha 20 lennék és nagyon sokáig annyi is maradnék de mivel ez nem leheséges... biggrin.gif ezért ki kell élvesznem fiatalkorom rejtett szépségeit tongue.gif biggrin.gif

Ha viszont annyi leszel, rég elfelejtett gyerekkorodba fogsz visszavágyni..... sleep.gif sleep.gif
Angel30
Az életkorhoz,csak annyit tennék hozzá csajok,hogy mindenki annyi idős amennyinek érzi magát.Minden kornak megvan a maga szépsége.Arról nem is beszélve,hogy a nő,olyan mint egy jó bor. Évről évre nemesedik wink.gif
A magam 30 évével,remélem nem a legöregebbként, azt mondom,hogy pár év múlva független nőként,aki mindent megtehet,lehet,hogy nem annyira fogtok visszavágyni a múltba.
Zizi
IDÉZET(Angel30 @ May 15 2008, 11:42 PM) *
Az életkorhoz,csak annyit tennék hozzá csajok,hogy mindenki annyi idős amennyinek érzi magát.Minden kornak megvan a maga szépsége.Arról nem is beszélve,hogy a nő,olyan mint egy jó bor. Évről évre nemesedik wink.gif
A magam 30 évével,remélem nem a legöregebbként, azt mondom,hogy pár év múlva független nőként,aki mindent megtehet,lehet,hogy nem annyira fogtok visszavágyni a múltba.

Ez lehet...De én már most 20 évesnek érzem magam.....
Shepi
néha szeretnék is annyi lenni néha nem tongue.gif
Kitty
szasztok!!
Fúú képzeljétek hogy ma mi volt velem....anyira beiettem unsure.gif
Mert ma csak én vok itthon a tesómmal mer anyámék elmentek, és kiadták hogy porszívózzunk ki meg minden. Na szal én porszívóztam Lili meg le ment a konyhába felmosni. Lementem én is egy pillanatra és kikapcsoltam a porszívót (persze nem húztam ki a konektorból) Lilivel elkezdek hülyéskedni és hirtelen magától bekapcsolódótt a porszívó és ott zúgott. Alig mertem felmenni az emeletre hogy kikapcsoljam. Nagyon szar volt!! Már régebben is történt velem ilyen akkor a tv kapcsolódott be magátol!! De ez tényleg igaz!! unsure.gif unsure.gif
Zizi
Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......
Ash
IDÉZET(Kitty @ May 17 2008, 07:25 AM) *
szasztok!!
Fúú képzeljétek hogy ma mi volt velem....anyira beiettem unsure.gif
Mert ma csak én vok itthon a tesómmal mer anyámék elmentek, és kiadták hogy porszívózzunk ki meg minden. Na szal én porszívóztam Lili meg le ment a konyhába felmosni. Lementem én is egy pillanatra és kikapcsoltam a porszívót (persze nem húztam ki a konektorból) Lilivel elkezdek hülyéskedni és hirtelen magától bekapcsolódótt a porszívó és ott zúgott. Alig mertem felmenni az emeletre hogy kikapcsoljam. Nagyon szar volt!! Már régebben is történt velem ilyen akkor a tv kapcsolódott be magátol!! De ez tényleg igaz!! unsure.gif unsure.gif

uristenem.Én össze csináltam volna magam! ohmy.gif
Shepi
Nálunk is volt már hasonló... a régebbi házunkban ahonnan elköltöztünk... mondjuk am is utáltam azt a házat..ott 1 csomó ien dolog történt..
pl egyszer nálunk alutt pár bnőm és az egyik nagyon szomjas volt éjszaka...
a háznak amúgy 2 előszobája volt 1 a mi szobánk mellett, és ah mentünk ki a szobából velünk szembe volt az ablak és be lehetett látni az egész kertet még azzal az ijesztő diófával 1ütt is xD
nah mind1 szal szomjas volt és a fürdőszoba konyha meg ienek a ház másik végébe volt... és mentünk ki ittunk wc meg minden.. és ahogy jöttünk vissza mentünk az előszobán keresztül már háttal vtunk az ablaknak és mentünk be a szobaajtón és ez a félreérthetetlen kopokás amikor még az üveg is belereng..
én elöl vtam a bnőm meg hátul és hátra akartam nézni de ő meg meglökött h menjek már gyorsan mert ő is hallotta így sajnos nem láttam semmit.. de miután még lefeküdtünk sokszor hallottam h vki kopog az ablakon majd ez a tipikus parkettarecsegés... azt mondjuk nem értem hogy a zárt ajtón keresztül hogy szűrődik be a fa árnyéka a falra ....
nah lényeg a lényeg nagyon para volt és ez csak 1 az ien történetekből....
Zizi
IDÉZET(Ash @ May 17 2008, 05:29 PM) *
uristenem.Én össze csináltam volna magam! ohmy.gif

Velem meg még durvább történt, nemtom mikor kb. 1 hónapja.
Éjfél felé közelített a mutató, de ez nálam nem jelent semmit mert jóval éjfél után szoktam elaludni, addig még tevékenykedek vmit a szobámban....
Nagy a csend,és eldöntöttem hogy most jött el az ideje a lefekvésnek.Nálunk hosszabbítóról megy a gép, meg a többi tartozék is mind azon van pölö a hangfal, ami bekapcsolódáskor "furcsa" hangot ad ki. Estére mindig 0 ra kapcsolom, hogy ne fogyassza úgy az áramot.
Most is csak a szokásos, odameek lekapcsolom 0 ra a hosszabbítót, kialszik a piros lámpa kész. Meek az ágyba, leülök vihar előtti csend.Már mindenki alszik. Továbbra is síri csend, még szórakozok 1 kicsit a mobilommal, ébresztés meg minden. És most jön a beszarás.
EGYSZERCSAK VISSzAKAPCSOLÓDIK A HOSSZABÍTÓN LÉVŐ PIROS LÁMPA, NAGYOT ZÚG A HANGFAL, ÉS A MONITOR KIÍR VMIT. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Totál elkapott a rettegés 1 percig meg se mertem mukkanni.
Utána felkapcsolt lámpa mellet,alig bírtam aludni, de erőt vettem magamon és azt mondtam hogy véletlen, lámpa le és tiszta rettegésbe el bírtam aludni.

Több× nem volt ilyen.De nagyon beijedtem..... unsure.gif unsure.gif
Shepi
Én azt nem értem h abban a házban mért halt meg az összes macskánk vmi miatt... pedig sok volt...
Nagyon szerettem az összes cicánk de tényleg egy szenvedés volt már mind1iket megsirattam és már elegem is volt 1 kicsit az egyik macskánk mikor meghlt nem is tudom akkor pont nem vtam otthon de 1 ideheje már szenvedett... aztán mentem ki a wcre és ott volt még a kis tálka kajával meg a vízes tálka is... és jöttem ki wcről és hallottam 1 olyan hangot amikor a kaja már teljesen elfogy a tálból és a macska olyan erővel nyalogatja a tál alját h az mocorog és furcsa hangot ad ki...
a konyhába fel volt kapcsolva a villany és ugye hallottam ezt a hangot és megfordultm a tányér tök üres volt és csak 1 árnyékot láttam hirelen eltűnni...de az árnyék nem a falon volt inkább csak 1 nagy homályos sötét dolog a levegőben a földön...
erre az ajtón kaparó hangokat hallottam, nagylevegő és kinyitottam erre beszaladt a 3 hónapja eltűnt macskám ( aki mellesleg nemtudom hol telelt )
bejött rámnézett és nemtom olyan szúrós szemmel nézet mintha meg akart vna támadni... nemtudtam mást csinálni nem engedte h hozzáérjek pedig kölyökkora óta az enyém volt velem aludt meg ilyenek.... így hát kiengedtem az ajtón és soha többé nem láttam se őt se a másik macskám még árnyékát se.....
Gabi
Szia Danny!

Nagyon örülök hogy nyertél őszintén gratulálok...szeretnék gyakorolni valamilyen képeséget, leginkább a 6. érzéket de fogalmam sins hogy hogyam tegyem.Szeretném ebben segítségedet kérni.
Köszi:Nagy rajongód: Gabi
Lily
Szia!

Én is gratulálok neked ! Amikor meghallottam a neved elsírtam magam , nagyon örültem .. a többiek azt hitték ,hogy megbolondultam ! laugh.gif Nekem ez az előadás tetszett a legjobban wink.gif ... nem tudom , hogy a többiek mit gondolnak erről..
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.