Egy varázslatos este Danny Blue-val

Egyedülálló, exkluzív mentalista esttel örvendeztette meg rajongóit Danny Blue. A mentalista minden részletre odafigyelt az est szervezése során, ezért egy különleges időpontra időzítette a show egyik fő elemét, egészen pontosan 2020.02.20-án, 20:20 perckor kápráztatta el a közönséget páratlan gondolatolvasási képességeivel.

Nem csupán az időpont tekintetében kereste Danny az egyediséget, hanem a helyszín választásakor is nagyon körültekintő volt, hiszen az eseménynek az ország egyik legelegánsabb rendezvényhelyszíne, a varázslatos Haris Park adott otthont.

“Az elmúlt években rengeteg külföldi felkérést kaptam, így szinte csak a bőröndömet ki-, majd újra bepakolni jártam haza. Emellett a pörgés mellett nem igazán tudtam beleállni egy nagyobb volumenű rendezvény szervezésébe, azonban rengeteg kedves üzenet érkezett a különféle közösségi média felületeken hozzám azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz Magyarországon újra nyilvános fellépésem” - meséli a mentalista. “Amikor a naptáramat nézegetve megláttam ezt a misztikus dátumot, éreztem, hogy ez az a nap, amikor valami igazán különlegesnek kell történnie” - fejezi be az est ötletének történetét Danny.

A Haris Park teltházas báltermében elsöprő sikert aratott a show, melyben Danny olyan mutatványokat is prezentált, melyeket korábban sehol sem láthatott még a közönség. Az exkluzív mentalista est egy csapásra a pezsgő, budapesti kulturális élet üdítő színfoltjává avanzsált, nem véletlenül, hiszen a program, koncepciójában abszolút formabontó. A show felejthetetlen pillanatain túl a résztvevőknek arra is lehetőségük volt, hogy a kulináris élvezeteknek is hódoljanak, hiszen a Bobo étterem séfje jóvoltából, egy kifejezetten Danny mentalista estjére összeállított gourmet vacsorát is elfogyaszthattak. A vacsoravendégeknek Danny külön close-up show-val is kedveskedett.

Ha lemaradtál az estről, akkor se csüggedj, hiszen egészen biztosan lesz folytatás. Addig is tekintsd meg az eseményről készült fotókat!14 views0 comments

Recent Posts

See All

BOOKING REQUESTS

+36 70 90 89 790

info@danny-blue.com

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

©2019  Danny Blue Entertainment