top of page

SZEREZD MEG AZ IRÁNYÍTÁST VÁSÁRLÓID FELETT!

Képzeld el, hogy pontosan tudod, mivel hathatsz vásárlóidra, hogy tisztában vagy azokkal a befolyásolási technikákkal, amikkel kényed-kedved szerint irányíthatod ügyefeleidet, így pedig üzleti sikereidet is.

Jól hangzik, igaz?

Itt az ideje, hogy belenézz a célcsoportod fejébe, hogy felmérd érzelemeiket, motivációikat, hogy megismerd a meggyőzés eszközeit, sőt gyakorlatban is megtanuld alkalmazni azokat!

A befolyásolási technika az az 
összetevő, ami szinte minden cég marketing kommunikációjából hiányzik. 

Danny Blue, Magyarország legnevesebb mentalistája azonban átadja neked a tudást, hogy a befolyásolás élvonalbeli technikáit bevethesd azért, hogy vállalatod ne legyen megkerülhető a piacon.

A KONKURENSEK TÖMEGÉBŐL NEM KÖNNYŰ KIEMELKEDNI!

  • Megkerülhetetlenné szeretnéd tenni vállalatodat a piacon, ám a versenytársak tumultusában rekedtél? 

  • Te is tepersz az online jelenlét megerősítéséért, de a hagyományos technikák nem kínálnak hatékony megoldást? 

  • Az egyre „hangosabb” reklámzaj neked is az egyik legnagyobb ellenséged?

A BEFOLYÁSOLÁS MÓDSZEREIVEL MEGKERÜLHETETLENNÉ TEHETED VÁLLALATODAT!

  • Az elsajátított befolyásolási technikákkal úgy szólíthatod meg célcsoportodat, ahogyan egyik versenytársad sem. Ezáltal vállalatod kiemelkedik a tömegből, megnő az ismertsége, az elismertsége, a piacon pedig megkerülhetetlenné válik. 

  • Tudod majd, miként hathatsz vevőidre, partnereidre, így vállalatod kommunikációját új szintre emelheted. A véletleneknek búcsút inthetsz, átveheted az irányítást vásárlóid felett. Te fogod irányítani, hogy hány szerződés köttetik meg, vagy hány vásárlás születik. 

  • A figyelemért, az online „térfoglalásért” nem kell harcolnod többé, a meggyőző kommunikációnak hála, a céged üzenetei nem vesznek el a reklámzajban.

A BEFOLYÁSOLÁS MÓDSZERTANÁT MOST TE IS ELSAJÁTÍTHATOD!

Rád, illetve cégedre szabott befolyásolási stratégiát dolgozok ki, melynek gyakorlatba ültetésével bábként rángathatod célközönségedet! 

 

Az élvonalbeli technikák elsajátításával előbb fogod tudni, hogy a vevők mit szeretnének, mint ahogy az bennük megfogalmazódna!

 

Egy olyan teljes körű, cégre szabott befolyásolási stratégiát kapsz kézhez, amelyben a célcsoportok meghatározásától kezdve, a pontos megvalósítási tervig minden részlet ki van dolgozva. Az akkurátusan felépített stratégia segít, hogy márkád bevésődjön a potenciális vevők elméjébe!

 

Megtudhatod végre, hogy melyek azok a kifejezések, színek, képek, melyekkel tárgyalópartnereid tudatára hatást gyakorolhatsz! 


Fontos leszögezni: a szolgáltatás nem csupán egy tanácsadást foglal magában, hanem egy komplett, kézzelfogható lépéssor kidolgozását, amelyet követve a célközönség feletti irányítás megszerzése gyerekjátékká válik.

Referencia

Vedd fel velem a kapcsolatot és tudj meg többet!

Köszönöm, hogy kitöltötted! 2 munkanapon belül keresni foglak!

bottom of page